>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Olo

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Turcja - Liban

Turcja przed MŚ nie powala formą. Przegrane z Turcją, Litwą, Niemcami. I to przegrane w dość słabym stylu, momentami naprawdę rywale nad nimi strasznie dominowali. Liban wygrał w wielkim stylu Stankovic Cup w Azji nie notując żadnej porażki. Radzili sobie bardzo dobrze, dominowali nad rywalami, narzucali swój styl gry. Widać, że forma jest, czego nie można powiedzieć o Turkach. Dlatego przeglądając ofertę w Pinnacle nie ogarniałem o co chodzi. Handicap 21.5 punkta na Liban to jest wg mnie prezent jakie rzadko się trafiają. Przy formie jaką prezentują Turcy to jest chyba jakiś żart.

Mój typ:

Liban +21.5 1.926 ✅
Pinnacle
7/10

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Hiszpania - Australia

Mecz przygotowawczy przed MŚ kobitek w kosza. Hiszpanki formę mają niezłą, chociaż daleką jeszcze od ideału. Ostatnio porażka z Francuzkami, co prawda, ale wcześniej wysoka wygrana z Grecją i zwycięstwo z Białorusinkami. Jose Ignacio Hernandez, trener Hiszpanek, mówi, że jest zadowolony, bo drużyna zaczyna wchodzić na coraz wyższy level. A akurat on wie co mówi, więc mu wierzę. Hiszpania jeszcze bez naturalizowanej Sancho Lyttle, która gra w finale WNBA. Ale to nic w porównaniu z brakami Australijek, które zagrają bez 2 największych strzelb i gwiazd - Lauren Jackson, która też gra w finale WNBA i Penny Taylor, która niedawno odpadła w play-offach i jeszcze nie dołączyła do ekipy. W czwartek Australia dostała grubo po tyłku od USA 89-56, a USA nie grało mocnym składem. Brakowało Swin Cash, Sue Bird, nie grała też Angel, DeeTee wstała z ławki na 6 minut, Tamika na 17, ale to też mało jak na nią. Kara Lawson w podstawowym składzie, po 20 minut Lindsey Harding i Mayi Moore. To wszystko pokazuje, że Amerykanki grały też lekko mówiąc nie najlepszym składem. A mimo to 33 punkty przewagi. To nie świadczy dobrze o formie Australijek. Warto więc rzucić groszem na Hiszpanki wg mnie.

Mój typ:

Hiszpania 1.85 ✅
Bwin
2/5

87:74 dla Hiszpanek

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Terminówka na MŚ kobiet w kosza, nie jest mega pewa tylko po prostu moim zdaniem kursy są przeszacowane.

Zwycięzca MŚ
Australia 8.00 ⛔
Bet365/Sportingbet
0.5/5

Stawka minimalna, ale warto sobie lekko puścić moim zdaniem. Australia właśnie wygrała turniej w Salamance, gdzie brały także udział reprezentacje USA, Hiszpanii i Senegalu. Z Amerykankami Australia wygrała 83:77, z Hiszpankami w finale turnieju 85:64. Ja zwracam uwagę głównie na mecz z USA. Co prawda Amerykanki bez Sue Bird, Swin Cash oraz Angel McCoughtry, jednak żadna z nich nie jest dla reprezentacji tak istotna jak inna nieobecna tego meczu, czyli Australijka Lauren Jackson, tegoroczna MVP WNBA. To jest najważniejsza zawodniczka tej reprezentacji, potrafi sama poderwać zespół i odmienić losy spotkania. W tym sezonie przyćmiła Dianę Taurasi, co jest bardzo sporym wyczynem. No po prostu nie wiem nawet co pisać, bo Lauren ma mega sezon i mega formę, słów mi brak. Sue, Swin i Angel to też nie są ogóry, ale żadna z nich nie wniesie tyle do zespołu USA co Lauren do ekipy Australii. Dlatego wobec takich, a nie innych wyników ostatnio uważam, że kurs 8.00 jest value.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Zaczynamy PLKK w strefie.

Artego -8 - ŁKS 1.86 ✅
Tobet
3/5

ŁKS gra padakę straszną, w 1 kolejce w derbach Łodzi dostały po dupce od Widzewa. Przegrały 43:55. W najbliższym meczu zagrają bez Leony Jankowskiej, czyli jednej z lepszych aktorek meczu z Widzewem. Najlepsza zawodniczka tamtego spotkania, czyli 17-letnia Roksana Schmidt raczej nie zagra drugiego tak dobrego spotkania z rzędu, zwłaszcza przy takim przeciwniku, który jest zdecydowanie lepszy niż Widzew. A Artego w 1 kolejce postraszyło solidnie Wisełkę i tak naprawdę dopiero ostatnia kwarta przesądziła o końcowym wyniku. Gdyby nie bardzo dobra tamtego dnia dyspozycja Pawlak i Jelavic to raczej Artego wygrałoby mecz. Mają fajny skład, wzmocniły się solidnie przed sezonem, co było widać w sparingach oraz właśnie w spotkaniu z Wisłą. Wg mnie mega pewa i to powinno Wam starczyć :razz:

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Kolejne PLKK, tym razem żadne super info, ale spore walju.

Lotos Gdynia - Tęcza Leszno 9.00 ⛔
Tobet
1/5

Byłem w niedzielę na meczu Lotosu w Bydgoszczy i widziałem co Lotos grał - cienizna. Słabiutka organizacja gry, słaba tablica i takie granie w &quot;piłka parzy&quot;. Tutaj pisałem tak na świeżo po meczu w miarę, teraz po 2 dniach nauki jednak mniej pamiętam. Lotos już w poprzednim spotkaniu z Widzewem cieniował, też brakowało organizacji gry, co prowadzi do rzutów z dupy i skuteczność słabiutka wtedy jest. A trzeba przyznać, że Leszno to jednak lepszy przeciwnik niż Widzew czy Artego. Póki co przegrana z Wisła, a potem przekonujące wygrane z ŁKS-em i Energą. Z Wisłą nie grała jeszcze Cheek, tak rezultat mógłby być trochę inny. W Lesznie bardzo dobrze grają właśnie Cheek, Fox-Griffin, nieźle radzą sobie Grabowska, Goff i Kułaga. Naprawdę Leszno wygląda solidnie. Jeżeli utrzymają poziom gry ze spotkań z ŁKS-em i Energą to są w stanie poważnie zagrozić Lotosowi w tym spotkaniu. Jest to dobrze zorganizowana ekipa, zgrana w miarę, grają na dobrej skuteczności. Moim zdaniem mocniejsza paka niż Artego obecnie i są groźniejszym rywalem dla Lotosu niż Bydgoszcz czy Widzew, z którymi Lotos przegrał 2 ostatnie spotkania. Po prostu kurs 9.00 to naprawdę spore value.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Co do tego co wyżej pisałem to jeszcze jeden typ:

Lotos PKO BP Gdynia - Super Pol Tecza +10.5 1,89 ⛔
Betsafe
4/5

Możliwe, że Lotosowi odpadła Bjelica i dziś nie zagra, a to oznacza jeszcze większą dziurę pod koszem. Bardzo bym chciał, żeby Lotos wygrał i to wysoko, ale widzę co się dzieje i naprawdę te kursy są moim zdaniem przesadzone patrząc na to co Lotos prezentuje.

Chyba 1 nietrafione typy z PLKK w strefie. Lotos zupełnie inaczej niż w poprzednim meczu, naprawdę fajnie grały ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Czas na 1 typy z alpejskiego w tym sezonie. Na 1 zawody tradycyjnie coś z Bwina:

Jaki będzie najwyższy numer startowy zawodnika z top 10?
under 28.5 1.85 ✅
Bwin
2/5

Po prostu widzę listę i nie widzę innej opcji. Nie wiem nawet co więcej napisać, nazwiska wymieniać byle był tekst to bez sensu.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Brzeg - Leszno -2.5 1.85 ⛔
Expekt
4/5

Brzeg ostatnio masakrycznie słabo. W dodatku zabraknie Tossie, która ma nowotwór, Beachem, którą wyrzucili z klubu, a to były 2 bardzo ważne zawodniczki. Leszno ma zdecydowanie wyższe ambicje i możliwości niż obecne miejsce w tabeli, więc warto grać.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Bobcats - Memphis -3.5 2.040
Pinnacle
3/5

Tutaj za duży kurs wg mnie.
Memphis ostatnio ładnie ciśnie, 3 wygrane w 4 ostatnich meczach, z Oklahomą, Utah i LAL, a więc dobrymi ekipami. Gay ładnie bardzo w tych 4 spotkaniach, średnio 25.5 pkt, swoje pozbiera i poasystuje do tego. Ale przede wszystkim to Zach ostatnio gra jak prawdziwy All-Star. Ostatnie 6 spotkań to pokaz jego siły, 27.8 ppg, 14 zbiórek średnio z czego 5.67 w ataku. A w tych 6 spotkaniach Miśki grały 2 razy z Thunder, 2 razy z Jazz i po razie z LAL i Kings. Więc poza Kings rywale naprawdę mocni. Na tych dwóch zawodnikach opiera się siła Grizzlies, którą ostatnio pokazują, a przecież w składzie mają innych, którzy swoje potrafią dorzucić, jak Marc Gasol czy Conley.
W dodatku Bobcats bez Mohammada i Wallace&#39;a, a to spore osłabienia w drużynie z Charlotte.
Ja zdecydowanie stawiam na Memphis.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Bobcats - Memphis -3.5 2.040
Pinnacle
3/5

Miami - Toronto
under 100.5 1H 1.971
Pinnacle
2/5

Not only is Chris Bosh officially out tonight due to the sprained ankle, but now Dwyane Wade is under the weather and missed shootaround.

Wypada wtedy 1 piątka:

PG Carlos Arroyo
SG James Jones
SF LeBron James
PF Joel Anthony
C Zydrunas

Z takiej piątki rzucających to wielu nie ma. Arroyo nic, Jones czasami trójka, Anthony nic, Z ostatnio nic, jedynie James. Zresztą Miami wgl ma raczej underowe 1 połowy, grają dość długie akcje.

Toronto też 1 połowy underowe, zresztą Heat bardzo dobra obrona. Bargniani będzie miał ciężko z Anthonym, bo Joel broni dobrze.

Linia leci w dół.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Hiszpania, Division de Honor

Marfil Santa Coloma - Caja Segovia
under 6.5 1.901 ✅
Pinnacle
2.5/5

Futsal hiszpański tak wgl.
Marfil u siebie underowo, wpada 5.78 bramki na mecz. Segovia wyjazdy także 6,125 bramki na mecz. To tak tytułem wstępu.
Poza tym to są istotne braki w obu ekipach.
Marfil:
Ruben - 18 spotkań, 17 w pierwszym składzie, 10 goli, 3 strzelec drużyny
Rafa - 11 spotkań, 7 w pierwszym składzie, 1 gol
Jordi Sanchez - 18 spotkań, 12 w pierwszym składzie, 12 goli, 2 strzelec drużyny
Segovia:
Sergio - 16 spotkań, 4 w podstawowym, 8 goli, 4 strzelec ekipy
Tobe - 16 spotkań, 12 w podstawowym, 6 goli, 5 strzelec ekipy

Podsumowując, u gospodarzy brakujący zawodnicy strzelili 23/57 goli w tym sezonie, sporo. Poza tym ich atak opiera się na jednym zawodniku (bo 2 czołowych strzelców nie ma), więc nie będzie tak ciężko wybronić tego jednego.
U gości brak strzelców 14/68 goli. Dużo mniej, ale też zawsze osłabienie, zwłaszcza biorąc pod uwagę, że taki Tobe bardzo często grał w podstawowym składzie.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Godoy Cruz Antonio Tomba - Racing Club 1.70 ✅
Expekt
2.5/5

Racing jedzie tylko częścią ekipy na ten mecz, bo część leci do Kolumbii na jakieś spotkania. Część zagra dziś i poleci później do Kolumbii więc Ci gracze zapewne będą trochę oszczędzani.
Lista tych, którzy są w meczowej 18 na dziś:
Roberto Fernández - bramkarz, 4 mecze,
Mauro Dobler - bramkarz, tylko ławka,
Gabriel Colombatti - obrońca, z 4 ligi,
Lucas Aveldaño - obrońca, 18 spotkań, 2 gole,
Nicolás Sainz - obrońca, tylko ławka,
Esteban Saveljich - obrońca, z 4 ligi,
Alejandro García - obrońca, 5 liga,
Braian Lluy - obrońca, 9 spotkań,
Juan Cruz Respuela - napastnik, z 4 ligi,
Sebastián Mayorga - pomocnik, 4 mecze,
Ezequiel Lovisa - pomocnik, z 4 ligi,
Gonzalo García - obrońca, 1 mecz,
Matías González,
Gonzalo Pérez,
Valentín Viola - napastnik, 2 mecze,
Ignacio Colombini - napastnik, nawet na ławce nie siadał,
Brian Risso - pomocnik, z 4 ligi,
Leandro Basán - napastnik, z 4 ligi,

W piątek rano do Kolumbii lecą (nie zagrają na bank):
Raúl Poclaba,
Marcos Cáceres - obrońca, 13 spotkań, 1 gol,
Matías Cahais - obrońca, 18 spotkań, 1 gol,
Jorge De Olivera - podstawowy bramkarz 15 z 19 spotkań zagranych,
Gabriel Hauche - napastnik, 17 spotkań, 6 goli,
Lucas Licht - obrońca, 11 spotkań,
Pablo Lugüercio - napastnik, 18 spotkań, 3 gole,
Matías Martínez - obrońca, 18 spotkań, 1 gol,
Giovvany Moreno - pomocnik, 15 spotkań, 5 goli,
Iván Pillud - obrońca, 4 mecze,
Patricio Toranzo - pomocnik, 18 spotkań, 1 gol,
Claudio Yacob - pomocnik, 12 spotkań, 1 gol,

A później dolatują (tu stawiam, że będą oszczędzani lekko, jeżeli wgl zagrają):
Claudio Bieler - napastnik, 17 spotkań, 2 gole,
Roberto Fernández - bramkarz, 4 mecze,
Lucas Aveldaño - obrońca, 18 spotkań, 2 gole,
Nicolás Sainz - obrońca, tylko ławka,
Gonzalo García - obrońca, 1 mecz,
Braian Lluy - obrońca, 9 spotkań,
Juan Cruz Respuela - napastnik, z 4 ligi,
Sebastián Mayorga - pomocnik, 4 mecze,
Valentín Viola - napastnik, 2 mecze,
Gabriel Colombatti - obrońca, z 4 ligi,

Godoy właściwie w optymalnym składzie, więc warto moim zdaniem zagrać.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
25th Goya Awards - Best Actor in a Leading Role
Bardem Javier - Biutiful 1.50
Unibet
1/5

Te nagrody to takie hiszpańskie Oskary. Hiszpania mówi, że Bardem jest pewniakiem. Zaczynało się od kursów 1.9 w Bet365 czy nawet wyższych, teraz lecą. Za tą rolę dostał nominację do Oskara wstępnie, nie znalazł się w ścisłej czołówce. Głównie kieruję się opinią osób z Hiszpanii.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
SEGUNDA B GRUPO 2
CD Mirandes - Real Oviedo 1.80 ✅
Unibet, Expekt i kilka innych buków
2/5

Po pierwsze to w Oviedo nie za fajna sytuacja pozasportowa. Właściciel (i prezes w jednej osobie) chce sprzedać klub, znalazł kupców (po długich targach), teoretycznie papiery im wysłał, oni coś nawalili, właściciel wkurzony całą sytuacją, więc wszyscy w klubie z nerwicą.
A poza tym to Mirandes sportowo lepsze, bardzo poważny kandydat do awansu, gdzie Oviedo męczy się w środku tabeli. 12 miejsce na 20 z 7 punktową stratą do 11 miejsca, przewodzi takiej grupie pościgowej, ale peleton coś ucieka coraz dalej.

2:0

olo 2,4K

olo

Użytkownik
25th Goya Awards - Best Actor in a Leading Role
Bardem Javier - Biutiful 1.50
Unibet
1/5

Te nagrody to takie hiszpańskie Oskary. Hiszpania mówi, że Bardem jest pewniakiem. Zaczynało się od kursów 1.9 w Bet365 czy nawet wyższych, teraz lecą. Za tą rolę dostał nominację do Oskara wstępnie, nie znalazł się w ścisłej czołówce. Głównie kieruję się opinią osób z Hiszpanii.

Soł izzi, mieli Hiszpanie racje ;)

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Dubelek ze znanego tu niektórym hiszpańskiego futsalu weteranów:

Sporting (Veterans) v Dep La Coruna (Veterans) 1.50 ✅
Barcelona (weterani) v Mallorca (weterani) 1.40 ✅
AKO: 2.10
Sportingbet
2/5

Zacznę od meczu Barcy. Póki co obie ekipy po 1 spotkaniu, Barca 9-8 z Espanyolem, Mallorca z Zaragozą 11-5, ale Zaragoza będzie czerwoną latarnią całej ligi i tutaj będą padały naprawdę wysokie wyniki w ich spotkaniach.
W Barcelonie zagrają m.in. znani z La Liga Sergi czy Ezquerro. W Mallorce nieobecni z powodów obowiązków służbowych (coś z ich pracą) będą Iván Campo, Engonga i Javier Dorado - gracze podstawowego składu ekipy z Majorki.
Ezquerro w wywiadzie mówi, że Barca bojowo nastawiona w tym sezonie i chcą powalczyć poważnie o jak najwyższe miejsca, a stać ich na to. Wobec absencji w drużynie z Majorki myślę, że sobie spokojnie poradzą.

A co do meczu Deportivo to jest to czołowa ekipa sezonu 2008, 2009 i 2010. Zwłaszcza w zeszłym pokazali się świetnie wygrywając wszystkie spotkania. W tym mają znów mocną pakę. Zagrają np. Diego Tristan (w 1 meczu juz gol), Manuel (2 mecze i 5 goli), Fran czy Javier Manjarin (po 2 mecze i 3 gole). Są to zawodnicy znani z boisk ligowych w Hiszpanii i nie tylko. A w składzie jest jeszcze np. Jorge Andrade czy Romero, czyli kolejni bardzo znani i uznani piłkarze. Deportivo znów ma mocną pakę i znowu chcą walczyć tutaj o majstra.
W Sportingu zabraknie Nikiforova i Minera (strzelili po golu poprzednio). Miner to podstawowy gracz, Nikiforov raczej rezerwowy, ale zawsze to braki.

Wg mnie AKO do zagrania fajne i warto.

Otrzymane punkty reputacji: +3
olo 2,4K

olo

Użytkownik
Podane typy: 3 (liczę futsal jako 1 typ bo podałem jako AKO)
Trafione: 3
Postawione: 5j
Zysk: 4.3j
Yield: 86%

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Lider +9 - Lotos 1.85 ⛔
Expekt
3/5

Niestety ze smutkiem muszę stwierdzić, że typ jest dość prawdopodobny. Już w pierwszym spotkaniu Lider napędził trochę strachu Lotosowi. Było ciężko, bo Lotos zagrał słabszy mecz, a Lider z kolei bardzo dobry. Udało się wygrać i to cieszy, ale w tamtym meczu straciliśmy Jujkę, co źle wróżyło na przyszłość. Jeszcze 2-3 dni temu Marta mówiła, że to nic takiego poważnego, ale chyba jednak bliższe prawdy są pogłoski to rzekomym skręceniu stawu kolanowego, które zaserwował nam serwis plkk.pl, skoro trener mówi coś takiego:
- W Pruszkowie nie będzie mogła zagrać Marta Jujka oraz Daria Mieloszyńska. Co do tych zawodniczek to mam pełne obawy, że straciliśmy je już do końca sezonu, bowiem ich powrót do gry jest raczej niemożliwy -
Ja mam nadzieję, że to nie jest takie pełne skręcenie, bo w takim wypadku byłoby naprawdę kiepsko.
W dodatku dziś okazało się, że nie zagra także Mieloszyńska, bo jej urazy ciągną się nadal. Jak to przez cały sezon, niestety.
Brak dwóch Polek powoduje znaczny problem, bo w rotacji zostają Tomiałowicz (która na szczeście już dziś zagra, po opuszczeniu meczu w Gdyni), Krawczyk, Sosnowska i Misiuk. Trener będzie musiał kombinować, bo 2 z nich muszą być na parkiecie. W dodatku brak 2 wysokich powoduje, że cały mecz rozegra pewnie Bjelica, a to uniemożliwia grę jednocześnie Babkiny, Wright i Swanier.
Nie mówię, że Lotos tu polegnie, szanse są, wiadomo, że Bjelica potrafi rozegrać bardzo dobre mecze, podobnie jak Wright, Swanier czy Babkina. Ale mimo wszystko są to poważne osłabienia. I tak nie ma tragedii, bo siła Lidera leży głównie na obwodzie, ale Chomać, Koc czy Denson też potrafią grać w kosza i mogą sprawiać problemy naszym wysokim. No w każdym razie o wygraną nie będzie łatwo, zawodniczki będą musiały się bardzo postarać i mieć trochę szczęścia. Ale wg mnie będzie to podobnie jak pierwsze spotkanie close game i naprawdę warto zagrać ten typ, zwłaszcza, że po pojawieniu się dziś informacji o braki Mieloszyńskiej buki nie zareagowały obniżając kurs czy linię.

jawek 313

jawek

Użytkownik
Wg mnie dobry typ ???? Sam się zdziwiłem, że buki wystawiły linię tak wysoko po pierwszym spotkaniu, a skoro zabraknie jeszcze Darii to bardziej mnie skłania za tym typem.

Do góry Bottom