No nie wiem czy aż tak śmiało. Jest pewien "drobiazg" który może utrudnić obstawianie. Mianowicie kursy na piłkę nożną są bardzo często nieaktualne na stronie. Dopiero na kuponie się gracz dowiaduje, że kurs jest sporo niższy niż na stronie. Sam nie korzystam ale już 2 osoby mi to mówiły.
Zdarzyło mi się tak dotychczas dosłownie raz, z czego mecz był za ~1h także kursy dynamicznie się zmieniały, nic w tym dziwnego. Poza tym była to zmiana bodaj z 1.91 na 1.89, normalna rzecz w wielu bukach.
jak można cisnąć takie stawki po takich ujowych kursach...
Bez jaj, marża na główne ligi to 2-3%, gdzie często jest nawet niższa. Żałosne kursy to są w bahu, gdzie nawet na najpopularniejsze zdarzenia masz 7-8% marży.
Inna rzecz, że nie interesują mnie w ogóle mniej popularne ligi/zakłady, także o nich się nie wypowiadam. Do tych głównych buk godny polecenia ze względu na dobre kursy i wysokie limity. Jako, że większość gra raczej właśnie takie coś to Oddsring jest w mojej opinii wart sprawdzenia.
Jak grasz na Reale, czy inne Barcelony stawkami do 100zł to można polecać.
Jak chcesz grać te Reale czy Barcelony to spokojnie możesz stawiać grube tysiące, nawet na jakąś śmieszną rumuńską 2 ligę masz możliwość postawienia 700PLN.
Jeżeli jednak jesteś zlimitowany to musiałeś grać dosyć niestandardowo i grając tak zdajesz sobie sprawę co Cię może spotkać. Wszystkie Oddsringi, Unibety, Bet365, Betsafy itd. to są firmy nastawione i skierowane właśnie na graczy rekreacyjnych (którzy stanowią lwią część ogółu), taki jest fakt.
W takim Bet365 mam śmieszne limity ale zdaję sobie sprawę że nie jestem klientem docelowym, za coś te limity otrzymałem. Taka jest zazwyczaj polityka firmy i nie ma co nad tym płakać.
Odnotowania jednak wart jest jeden punkt z ich regulaminu o czym zresztą pisał kilka postów wstecz @buzero:
"
4.18 Jeśli nie dokonałeś poprawnego obrotu pełnej kwoty depozytu przed zleceniem wypłaty, lub jeśli w historii aktywności konta znajdują się serie zakładów z gwarantowanym wynikiem, zastrzegamy sobie prawo do anulowania zlecenia wypłaty, tymczasowego zawieszenia lub zamknięcia konta jeśli aktywność wskazywałaby na zdeponowanie środków bez wyraźnej intencji gry. Za zakłady z gwarantowanym wynikiem uważamy takie, których kursy są niższe niż 1.5. Możesz obstawiać zakłady po niższych kursach, jednakże historia konta musi także zawierać zakłady z kursami powyżej 1.5."
Jeśli ktoś lubi grać tylko po niskich kursach to tu warto rozważyć wpłacanie kasy, potem może być kłopot z wypłatą.