Przestrzegam przed graniem u tego amatorskiego buka!
Gra u nich stanowi nie lada wyzwanie. Najpierw trzeba trafić kupon, potem drżeć czy bukmacher go zaliczy, a na końcu czy uda się wypłacić! W regulaminie mają tak podły zapis, że mogą wszystko...
Anulowali mi WSZYSTKIE kupony z ubiegłego weekendu, około 30 kuponów! Oczywiście zrobili to z pełną świadomością dopiero PO rozliczeniu kuponów, gdy niemalże wszystkie okazały się wygrane!
Powód? Wspomniany zapis w regulaminie:
"Zgodnie z naszym regulaminem:
9.4 W przypadku podejrzenia jakiegokolwiek nieuczciwego zachowania, włączając unikanie nałożonych limitów, zastrzegamy sobie prawo do anulowania kolejnych zakładów na ten sam wynik danego spotkania."
Teraz cała sprawa dotyczy faktu mojego sposoby gry. Na każdy dzień wypisuje wszystkie ciekawe wydarzania i następnie gram w różnych zestawach, singlach, dublach a nawet AKO po 4-5 zdarzeń, wszystko zależne od kursów. Pech chciał, że na wspomniany weekend na każdy dzień miałem jeden typ z wyższym kursem, a reszta pomiędzy 1,02-1,35. I wyobraźcie sobie, że bukmacher mi zarzucił próbę obejścia systemu limitów w ten sposób... Może bym i to uznał, jakbym grał jeden mecz + kurs 1,01, ale jak widać po moich screenach były to różne kupony z przeróżnymi kombinacjami i kursami. Jakby celem było obejście limitów to bym nie ryzykował dodając kolejne spotkania i zagrał kupon główny u bukmachera z wyższym limitem...
Nie wiem, może ja jestem w błędzie, ale jestem już w tej branży tyle lat i czegoś podobnego nigdy nie uświadczyłem. Raz mi się zdarzyło, że inny bukmacher zareagował, ale było to zaraz po obstawieniu z informacją, że oni takiej gry nie akceptują. A tutaj czuję się wydymany do kości.
Całość strat, a raczej zysku, który jest mi należny to przeszło 10.000 pln za 3 dni grania...
Próbowałem tę sprawę wyjaśnić z supportem, bez robienia czarnego PR w sieci, ale nie dało się. Godziłem się nawet na wypłatę połowy, tylko z kuponów które miały więcej zdarzeń niż zdarzenie główne + rzekomy pewniak na obejście limitu, ale na nic się zdały moje próby i tłumaczenia.
A oto wspomniane kupony:
kupon 1
kupon 2
kupon 3
kupon 4
???? oddsring ????