>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Od zera do bohatera! - Typy z Bochni

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Strasbourg - Gravelines
Typ: Gravelines +8,5 @ 1,97
Lasko - Hopsi
Typ: Lasko -7,0 @ 1,85

ako 3,64
Stawka 30zł
EW 109,38zł

Jakby ktoś nie wiedział to koszykówka Francuska i Słoweńska.
Pierwszy typ dość ryzykowny, korciło mnie żeby pograć &quot;czystą dwójkę&quot; na Dunkierkę, Widać że gospodarzą rywal po prostu nie siedzi, za bardzo nie potrafią z nimi grać tym bardziej u siebie, 4 ostatnie mecze przegrane. Typ czysto statystyczny.
W drugim spotkaniu handi również zachęcający, statystycznie gospodarze wygrywają to spotkanie bez wazeliny jeśli chodzi o handicap -7, w ostatnim meczu różnica 3 pkt w przedostatnim prawie 30 ???? i bądź tu mądry ;)...

Dunkierka prowadziła już 5-cioma punktami w 4 kwarcie jednak dali sobie wydrzeć prowadzenie.
Do do Lasko wygrali tylko jednym punktem

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Lugano - Shaffhausen
Typ: Lugano @ 2,0
Gulbis - Janowicz
Typ: Janowicz +4,5 gema @ 1,72
ako 3,44
Stawka 20zł
EW 69zł

Mecz ligi Szwajcarskiej, Lugano dobra forma, u siebie grając z Shaffhausen jeszcze nie przegrali, 5 kolejnych meczy z rzędu wszystkie wygrane. Stawiam dzisiaj na gospodarzy bo kurs zachęcający.
Jerzy Janowicz forma jak wiadomo koszmarna, jestem zdania że każda passa się kiedyś kończy i ta dobra i zła. Bardzo wysoki kurs na Janowicza, ponad 4! Burza medialna która toczy się wokół Janowicza daje znać o sobie, jak każdy wie serwis Polaka to mocna strona, nie sądze by Gulbis dał rade przełamać Jurka 3-krotnie (obstawiając że mecz zakończy się w dwóch setach)

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Free State Stars - Orlando Pirates
Typ: under 2,5 @ 1,61
Hamburger II - Werder II
Typ: 2 @ 1,7
ako 2,73
Stawka 50zł
EW 137zł

Zapraszam dzisiaj na wydarzenia moim zdaniem dość pewne 60/40.
Liga RPA, statystycznie na 9 spotkań pomiędzy tymi drużynami over padł 3-krotnie, warto zobaczyć również na grę Orlando na wyjazdach, na 10 meczy over padł tylko 2 razy. Drużyna wyjazdowo ma najmniej straconych bramek i również mało strzela.
Kapitalna forma gości z Bremy podpowiada mi że dziś ich passa się nie zakończy, na wyjazdach grają fenomenalnie. Nie ma mowy o odpuszczeniu meczu ponieważ walczą z Wolfsburgiem o awans, jeśli wygrają będą tracić tylko 1 pkt a wiemy że porażka w tym przypadku może zniweczyć szanse. Spory kurs, myślę że izzi

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Hamburger II - Werder II
Typ: Werder II czyste konto - TAK @ 2,62
Stawka 30zł
EW 78,75zł

Idąc dalej tym tropem coś innego, mało tego że uważam że goście wygrają to też nie sądze by stracili gola. Hamburger na 7 ostatnich meczy u siebie strzelił tylko 1 bramkę w fartownie wygranym meczu ze słabiutkim Neumunster. Value bet dzisiejszego dnia ;) Polecam

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Hamburger II - Werder II

Typ: Werder II czyste konto - TAK @ 2,62
Stawka 30zł
EW 78,75zł

Idąc dalej tym tropem coś innego, mało tego że uważam że goście wygrają to też nie sądze by stracili gola. Hamburger na 7 ostatnich meczy u siebie strzelił tylko 1 bramkę w fartownie wygranym meczu ze słabiutkim Neumunster. Value bet dzisiejszego dnia ;) Polecam
Zamykam zaklad na live przy stanie 0:0
Na 62zł✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Stan Konta 1274zł ✅
Wczorajszy dzień bardzo dobry! Oby tak dalej, mam nadzieję że ktoś zarobił razem ze mną ;)

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Young Boys - Aarau
Typ: YB wygra obie połowy @ 4,0
Stawka 20zł
EW 80zł

Dlaczego tak? Już tłumacze, nie wątpliwie gospodarze z Aarau i siebie grać potrafią. Ich miejsce w lidze przyzwoite, goście obronili się przed spadkiem więc grają o przysłowiową czapkę gruszek. Statystki graczy Young Boys:
26.10.13 Young Boys Bern - Aarau 3:0 (1:0)
28.03.10 Young Boys Bern - Aarau 3:1 (1:0)
04.10.09 Young Boys Bern - Aarau 4:0 (2:0)
21.02.09 Young Boys Bern - Aarau 4:0 (1:0)
24.08.08 Young Boys Bern - Aarau 3:3 (2:1)
20.04.08 Young Boys Bern - Aarau 4:0 (1:0)
26.09.07 Young Boys Bern - Aarau 4:1 (3:0)
14.04.07 Young Boys Bern - Aarau 1:1 (1:0)

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Caroline Garcia - Maria Kirilenko (walkower)
Typ: DW Garcia 2:0 @ 1,8
Łukasz Kubot - Giles Simon
Typ: DW Simon 2:0 @ 1,9

ako 3,42
Stawka 50zł
EW 171zł

Młoda Francuska prezentuje w ostatnich tygodniach nieziemską formę wygrywając 10 kolejnych meczy i tracąc przy tym tylko 2 gemy. Rywalka to zwykły przeciętniak w dzisiejszym tenisie jakich mnóstwo, nie miała ostatnio jakiegoś specjalnego wyczynu na który warto zwrócić uwagę. Przewiduje spokojne zwycięstwo Garcii. Kurs jak dla mnie zawyżony.
Co do Łukasza, uważam że informacja o tym że rozpocznie turniej za Federera spadła na niego dość nieoczekiwanie i tak szybko jak zacznie ten turniej uważam że tak szybko go też zakończy. Nie trafił na rywala z najwyższej półki tenisa ATP, ale Simon gra solidny tenis. Polak jest niezły ale myśle że dzisiaj na Simona jeszcze za wcześnie.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Caroline Garcia - Maria Kirilenko

Typ: DW Garcia 2:0 @ 1,8

Łukasz Kubot - Giles Simon

Typ: DW Simon 2:0 @ 1,9

ako 3,42
Stawka 50zł
EW 171zł

Młoda Francuska prezentuje w ostatnich tygodniach nieziemską formę wygrywając 10 kolejnych meczy i tracąc przy tym tylko 2 gemy. Rywalka to zwykły przeciętniak w dzisiejszym tenisie jakich mnóstwo, nie miała ostatnio jakiegoś specjalnego wyczynu na który warto zwrócić uwagę. Przewiduje spokojne zwycięstwo Garcii. Kurs jak dla mnie zawyżony.
Co do Łukasza, uważam że informacja o tym że rozpocznie turniej za Federera spadła na niego dość nieoczekiwanie i tak szybko jak zacznie ten turniej uważam że tak szybko go też zakończy. Nie trafił na rywala z najwyższej półki tenisa ATP, ale Simon gra solidny tenis. Polak jest niezły ale myśle że dzisiaj na Simona jeszcze za wcześnie.
Oglądam mecz Kubota i jestem pod wrażeniem jego gry. Widać zmotywowany jest mega, Simon nie gra tak jak zwykle, opanowany itd.. widać że gdy mu nie wychodzi trochę się spina :grin:
Kibicuje oczywiście Polakowi a 50zł się odrobi.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Wczoraj pograne jeszcze dwa kupony ale niestety nie dałem rady zamieścić ich na forum dlatego wstawiam dowody gry.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Raonic/Seppi - Bopanna/Quereshi (walkower)
Typ: 2 @ 1,50
Nantes - RC Cannes
Typ: Nantes under 64,5pkt @ 1,83

ako 2,74
Stawka 50zł
EW 137,50zł
Zwrot 98zł

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Bryan/Bryan - Rojer/Tecau
Typ: DW 2:0 BB @ 1,61
Hsieh/Peng - Black/Mirza
Typ: 1 @ 1,72
ako 2,76
Stawka 35zł
EW 97zł

Zakład zamknięty przy wygranym pierwszym secie braci Bryan.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
# 40
Nantes - RC Cannes
Typ: RC Cannes 3:0 @ 1,8
Stawka: 400zł
EW 720zł

Gram grubo ponieważ uważam że taki kurs od buków to czysta darowizna. Powyżej zagrałem inną linię na ten mecz, under 64pkt dla gospodarzy, dlaczego? Nigdy Nantes nie ugrało więcej punktów niż 60 grając z drużyną z Cannes. Ten mecz i takie kursy to darmowy hajs ????
Najwyżej odszczekam później...

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Statystyki po rozegraniu 40 kuponów:
Kupony rozegrane: 40
Kupony trafione: 23
Kupony nie trafione: 17

Budżet początkowy: 1000zł
Budżet obecny: 1664zł✅
YIELD: 19%
Sądząc po statystykach YIELD czas chyba zwiększyć stawkę i grać bardziej skutecznie, co prawda na minusie nie jestem ale zysk również mały

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
# 41
Caen - Tours
Typ: Caen czyste konto - TAK @ 2,0
Metz - Le Havre
Typ: 1poł X @ 2,3
ako 4,6
Stawka 30zł
EW 138zł

Dzisiaj zapraszam na wydarzenia z II ligi Francuskiej. Wybrałem takie mecze nie bez powodu, pierwszy Caen, ta drużyna traci bardzo mało bramek, grając z zespołem przeciętnym u siebie podejrzewam że dzisiaj zachowają czyste konto tym bardziej że Tours na wyjazdach grać nie potrafi, nie wywieźli kompletu punktów od 10 meczy.
Metz, drużyna która lubi zremisować do połowy by drugą wygrać, aż 9 na 18 spotkań zakończyło się remisami w pierwszych połowach grając u siebie, dla odważniejszych polecałbym tutaj R/Z w strone Metz.

Do góry Bottom