>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Od zera do bohatera! - Typy z Bochni

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Kohlschreiber Philipp - Bolelli Simone
Typ: DW Kohlschreiber Philipp 2:0 @ 1,8
Robredo Tommy - Goffin David
Typ: DW Robredo Tommy 2:0 @ 1,66
ako 2,98
Stawka 44zł
EW 132zł

Na dzisiaj szału z meczami nie ma, spróbujemy drugi dubelek w temacie zobaczymy jak wyjdzie tym razem, typy dość ryzykowne dlatego też ze stawką nie przesadzamy jednak jak najbardziej do wejścia.
Akurat typu Kohlschreiber jestem pewien w 100%, jego rywal w tym roku jeszcze nie grał, wraca po kontuzji, bet który wchodzi bez mydła.
Jeśli chodzi o Włocha Robredo sugerowałem się tym, że wygrał każdy mecz w tym roku na cegle, dobra nawierzchnia dla niego. Rywal o klasę słabszy i oczywiście mniej doświadczony (rocznik 90&#39;) wygrał ze słabym Kubotem ostatnio, resztę meczy na cegle w ostatnim czasie przegrał, np z Carballes Baena (??) dość szybkie 2:0 (6:2,7:5)

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Kohlschreiber Philipp - Bolelli Simone

Typ: DW Kohlschreiber Philipp 2:0 @ 1,8

Robredo Tommy - Goffin David

Typ: DW Robredo Tommy 2:0 @ 1,66

ako 2,98
Stawka 44zł
EW 132zł

Na dzisiaj szału z meczami nie ma, spróbujemy drugi dubelek w temacie zobaczymy jak wyjdzie tym razem, typy dość ryzykowne dlatego też ze stawką nie przesadzamy jednak jak najbardziej do wejścia.
Akurat typu Kohlschreiber jestem pewien w 100%, jego rywal w tym roku jeszcze nie grał, wraca po kontuzji, bet który wchodzi bez mydła.
Jeśli chodzi o Włocha Robredo sugerowałem się tym, że wygrał każdy mecz w tym roku na cegle, dobra nawierzchnia dla niego. Rywal o klasę słabszy i oczywiście mniej doświadczony (rocznik 90&#39;) wygrał ze słabym Kubotem ostatnio, resztę meczy na cegle w ostatnim czasie przegrał, np z Carballes Baena (??) dość szybkie 2:0 (6:2,7:5)
✅✅

STAN KONTA 1636zł

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Arsenal - WHU
Typ: Arsenal czyste konto - TAK @ 2,10

Benjamin Balleret - Guillermo Garcia-Lopez
Typ: DW 0:2 @ 1,40

ako 2,94
Stawka 50zł
EW 147zł

Na dziś wybrałem dwa zdarzenia, liga angielska ostatnie dzwonki dla zespołów które chcą walczyć o dane miejsca. Dla Arsenalu bardzo ważny mecz, mimo szpitalu jaki tam panuje wierze że bramki nie stracą i będą liczyć się w walce o 4 miejsce. Po prostu nie mogą sobie pozwolić na potknięcie.
Drugi mecz Garcia-Lopez gra z anonimowym Balleretem (pierwszy raz widzę to nazwisko), myślę że nie będzie niespodzianki i Hiszpan wygra szybko 0:2. Obaj Panowie jeszcze ze sobą nie grali ale GL ma przewagę bo w tym roku powąchał już ziemi, rywal na 10 spotkań wygrał tylko 3, 7 ostatnich z rzędu przegrał z takimi nazwiskami jak Gombos (?), Marti (?) czy Scholtz (?).

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Arsenal - WHU

Typ: Arsenal czyste konto - TAK @ 2,10

Benjamin Balleret - Guillermo Garcia-Lopez

Typ: DW 0:2 @ 1,40

ako 2,94
Stawka 50zł
EW 147zł

Na dziś wybrałem dwa zdarzenia, liga angielska ostatnie dzwonki dla zespołów które chcą walczyć o dane miejsca. Dla Arsenalu bardzo ważny mecz, mimo szpitalu jaki tam panuje wierze że bramki nie stracą i będą liczyć się w walce o 4 miejsce. Po prostu nie mogą sobie pozwolić na potknięcie.
Drugi mecz Garcia-Lopez gra z anonimowym Balleretem (pierwszy raz widzę to nazwisko), myślę że nie będzie niespodzianki i Hiszpan wygra szybko 0:2. Obaj Panowie jeszcze ze sobą nie grali ale GL ma przewagę bo w tym roku powąchał już ziemi, rywal na 10 spotkań wygrał tylko 3, 7 ostatnich z rzędu przegrał z takimi nazwiskami jak Gombos (?), Marti (?) czy Scholtz (?).
⛔⛔
Wczoraj Arsenal zawalił, a miałem dawać BTSa, jednak pierwsza myśl zawsze lepsza ????

STAN KONTA 1586zł ✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Rafael Nadal - Teymuraz Gabashvili
Typ: over 17,5 gema @ 2,20
Stawka 175zł
EW 385zł

Nadal oczywiście bez wątpienia klasa światowa, jednak zastanawiam się dlaczego tak wysoki kurs u buków na linie overową na gemy. Gabashvili to nie jest anon znowu, wczoraj wygrał z Simonem po 3-setówce. Dzisiaj 6 gemów? Myślę że izzi.. 6:3, 6:3.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Barcelona - Real
Typ: 1 poł Remis/Żadna z drużyn nie strzeli @ 3,6
Stawka 95zł
EW 342zł

Wybrałem taką linię na dzisiejsze GD. Dlaczego? Na przekór.. przeważnie zawsze w obu połowach padają bramki w tych meczach, dzisiaj liczę na to że będzie walka w środku pola i żadna ekipa bramki nie strzeli. Bet szalony ale uważam że do wejścia... Pożyjemy zobaczymy ;)
Dzisiaj mnie trochę poniosło ????

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Rafael Nadal - Teymuraz Gabashvili

Typ: over 17,5 gema @ 2,20

Stawka 175zł
EW 385zł

Nadal oczywiście bez wątpienia klasa światowa, jednak zastanawiam się dlaczego tak wysoki kurs u buków na linie overową na gemy. Gabashvili to nie jest anon znowu, wczoraj wygrał z Simonem po 3-setówce. Dzisiaj 6 gemów? Myślę że izzi.. 6:3, 6:3.
⛔ pech to pech.. pierwszy gem wynik bardzo pozytywny bo 6:4 w drugim pajac Gabashvilli nie ugral nawet dwoch gemow a zaczelo sie od przelamania ????

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Barcelona - Real

Typ: 1 poł Remis/Żadna z drużyn nie strzeli @ 3,6

Stawka 95zł
EW 342zł

Wybrałem taką linię na dzisiejsze GD. Dlaczego? Na przekór.. przeważnie zawsze w obu połowach padają bramki w tych meczach, dzisiaj liczę na to że będzie walka w środku pola i żadna ekipa bramki nie strzeli. Bet szalony ale uważam że do wejścia... Pożyjemy zobaczymy ;)
Dzisiaj mnie trochę poniosło ????
⛔⛔

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
STAN KONTA 1316zł ✅
Ostatnio trochę poszalałem z typami, nie przemyślałem w ogóle gry i stawki również...
dwa dni odpoczynku dobrze zrobią ;)

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Athletico Madryt - Elche
Typ: under 2,5 @ 2,05
Stawka 50zł
EW 102,50zł

Ok mieliśmy dwa spokoju, trochę straty było do tego co wygraliśmy. Na dzisiaj dobra linia na mecz Athletico, gospodarze ostatnio co prawda wygrywają jednak w większości spotkań pada mało bramek. Elche walczy o utrzymanie...

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Athletico Madryt - Elche

Typ: under 2,5 @ 2,05
Stawka 50zł
EW 102,50zł

Ok mieliśmy dwa spokoju, trochę straty było do tego co wygraliśmy. Na dzisiaj dobra linia na mecz Athletico, gospodarze ostatnio co prawda wygrywają jednak w większości spotkań pada mało bramek. Elche walczy o utrzymanie...
✅✅

STAN KONTA 1368zł ✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
David Ferrer - Stanislav Wawrinka
Typ: over 2.5 seta @ 2,25
Stawka 50zł
EW 112,5zł

Obaj Panowie prezentują wysoki poziom tenisa, Ferrer przechodzi przez turniej jak burza, pokonał Nadala w dwóch setach. Licze na znakomity backhand Szwajcara i na dobry mecz. Jeśli obaj zagrają na swoim poziomie powinno wejść izzi.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
David Ferrer - Stanislav Wawrinka
Typ: over 2.5 seta @ 2,25
Stawka 50zł
EW 112,5zł

Obaj Panowie prezentują wysoki poziom tenisa, Ferrer przechodzi przez turniej jak burza, pokonał Nadala w dwóch setach. Licze na znakomity backhand Szwajcara i na dobry mecz. Jeśli obaj zagrają na swoim poziomie powinno wejść izzi.
⛔⛔
STAN KONTA 1318zł ✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Stan Konta
1218zł

Przerwa świąteczna myśle że dobrze zrobiła, ostatnio troche słabiej ale od dzisiaj postaram się odrobić straty.
Co prawda nadal jesteśmy na plus, ale 200zł nie zadowala tym bardziej że początkowa passa była na niezłym poziomie. Chce taką utrzymać przez dłuższy czas! ;)
Za chwilkę coś uskrobiemy na dzisiaj

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Martin Klizan - Nicolas Almagro
Typ: Nicolas Almagro 2:0 @ 1,72
Stawka 100zł
EW 172zł

Nigdy nie lubiłem grać na Almagro bo jakoś nie mam do tego gościa przekonania (podobnie jak do Verdasco) ???? dzisiaj jednak gra z mało znanym zawodnikiem, jest to 1/16 turnieju w Barcelonie więc Almagro będzie miał za sobą publiczność. Myślę że jest to na tyle dobry zawodnik że pokona szybko w dwóch setach Słowaka.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Real Madryt - Bayern Monachium
Typ: Bayern bez remisu @ 1,9
Stawka 100zł
EW 190zł

Dla mnie to przedwczesny finał, w tym meczu może zdarzyć się wszystko, mam nadzieję że to nie będzie tak nudny mecz jak wczorajszy...
Nie kibicuje żadnej z drużyn jednak uważam że brak CR7 w przypadku Realu będzie miał ogromne znaczenie, nawet jeśli zagra to może nie być w pełni sił.. Niemiecka maszyna też osłabiona brakiem środka pola i obrony ale uważam że na tą chwile są delikatnymi faworytami tego spotkania.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Martin Klizan - Nicolas Almagro
Typ: Nicolas Almagro 2:0 @ 1,72
Stawka 100zł
EW 172zł

Nigdy nie lubiłem grać na Almagro bo jakoś nie mam do tego gościa przekonania (podobnie jak do Verdasco) ???? dzisiaj jednak gra z mało znanym zawodnikiem, jest to 1/16 turnieju w Barcelonie więc Almagro będzie miał za sobą publiczność. Myślę że jest to na tyle dobry zawodnik że pokona szybko w dwóch setach Słowaka.
✅✅
Umęczone ale jest ???? 7:5 7:6
1290zł

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Jurgen Melzer - Jerzy Janowicz
Typ: Jerzy Janowicz @ 2,1
Stawka 150zł
EW 315zł

Forma obu Panów pozostawia wiele do życzenia w tym sezonie na ziemi.
Wybrałem typ na Polaka ponieważ uważam że w końcu tą tragiczną passę trzeba przełamać, Jerzy jest rozstawiony z 7, rywal niewątpliwie słabszy.
Nie rozumiem za bardzo linii na Melzera u buków. Polecam brać...

Do góry Bottom