>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Od zera do bohatera! - Typy z Bochni

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Real Madryt - Bayern Monachium
Typ: RR Bayern +1 @ 1,83
Stawka 100zł
EW 183zł

Brać, brać i jeszcze raz brać...
Dla bardziej odważnych Bayern więcej RR linia ponad 2,2.
Uważam że Real będzie opierał swój atak na kontrach, posiadanie piłki będzie należało do gości (szkoda że bet nie ma zakładów na pp), do tego miażdżące skrzydła Bayernu powinny zrobić zamieszanie. Uważam że ten typ można grać za zdecydowanie większe pieniądze.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Jurgen Melzer - Jerzy Janowicz
Typ: Jerzy Janowicz @ 2,1
Stawka 150zł
EW 315zł

Forma obu Panów pozostawia wiele do życzenia w tym sezonie na ziemi.
Wybrałem typ na Polaka ponieważ uważam że w końcu tą tragiczną passę trzeba przełamać, Jerzy jest rozstawiony z 7, rywal niewątpliwie słabszy.
Nie rozumiem za bardzo linii na Melzera u buków. Polecam brać...
⛔⛔
Jak tak dalej pójdzie to Jurek za chwile znajdzie się w MMA ????

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik

Typ: Bayern bez remisu @ 1,9
Stawka 100zł
EW 190zł

Dla mnie to przedwczesny finał, w tym meczu może zdarzyć się wszystko, mam nadzieję że to nie będzie tak nudny mecz jak wczorajszy...
Nie kibicuje żadnej z drużyn jednak uważam że brak CR7 w przypadku Realu będzie miał ogromne znaczenie, nawet jeśli zagra to może nie być w pełni sił.. Niemiecka maszyna też osłabiona brakiem środka pola i obrony ale uważam że na tą chwile są delikatnymi faworytami tego spotkania.
⛔⛔ Bayern miał mega przewagę, nie wykorzystał paru sytuacji co się zemściło...

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik

Typ: RR Bayern +1 @ 1,83
Stawka 100zł
EW 183zł

Brać, brać i jeszcze raz brać...
Dla bardziej odważnych Bayern więcej RR linia ponad 2,2.
Uważam że Real będzie opierał swój atak na kontrach, posiadanie piłki będzie należało do gości (szkoda że bet nie ma zakładów na pp), do tego miażdżące skrzydła Bayernu powinny zrobić zamieszanie. Uważam że ten typ można grać za zdecydowanie większe pieniądze.
✅✅ nie mogło być inaczej... :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +3
l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Cervantes-Huegun I. - Gabashvili T.
Typ: DW Gabashvili 2:0 @ 1,72
Robin Hasse - Mikhaił Youzhny
Typ: Mikhaił Youzhny @ 1,44
ako 2,47
Stawka 100zł
EW 247,68zł

Na dzisiejsze przedpołudnie spróbujemy zagrać dubel...
Pierwsze zdarzenie mecz dobrze dysponowanego Gabashvilego, który wczoraj pokonał Ferrera dość szybko 2:0 (niespodzianka!), rywal o klasę słabszy jak dla mnie mało znany. Rosjanin ma świetną formę w ostatnich meczach, pokonał takich rywali jak Simon czy Volandri.
Drugi mecz na podwyższenie ako, nie wyobrażam sobie by w pierwszej rundzie Youznhy mógł przegrać. H2H tych graczy - Hasse nigdy nie wygrał seta z Rosjaninem a grali 5 krotnie.. chciałem pokusić się o DW 2:0 ale nie będziemy szaleć ;)

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Meusburger Y. - Cabeza Candela E.
Typ: DW 2:0 Meusburger Y. @ 1,72
Stawka 83zł
EW 143zł

Kolejna perełka na dzisiaj.. nie lubię grać kobiecego tenisa bo tam jest przełamanie za przełamaniem ale dziś nie może być inaczej niż szybkie 2:0.
Kapitalna forma austriaczki na ziemi, na ostatnich 10 meczy przegrała raz i straciła 2 sety!! Rywalka trochę no name...

STAN KONTA po zagraniu powyższych kuponów 990zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Cervantes-Huegun I. - Gabashvili T.

Typ: DW Gabashvili 2:0 @ 1,72

Robin Hasse - Mikhaił Youzhny

Typ: Mikhaił Youzhny @ 1,44

ako 2,47
Stawka 100zł
EW 247,68zł

Na dzisiejsze przedpołudnie spróbujemy zagrać dubel...
Pierwsze zdarzenie mecz dobrze dysponowanego Gabashvilego, który wczoraj pokonał Ferrera dość szybko 2:0 (niespodzianka!), rywal o klasę słabszy jak dla mnie mało znany. Rosjanin ma świetną formę w ostatnich meczach, pokonał takich rywali jak Simon czy Volandri.
Drugi mecz na podwyższenie ako, nie wyobrażam sobie by w pierwszej rundzie Youznhy mógł przegrać. H2H tych graczy - Hasse nigdy nie wygrał seta z Rosjaninem a grali 5 krotnie.. chciałem pokusić się o DW 2:0 ale nie będziemy szaleć ;)
Zamykam zaklad na 170zl bo Youznhy kaleczy ✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Meusburger Y. - Cabeza Candela E.

Typ: DW 2:0 Meusburger Y. @ 1,72

Stawka 83zł
EW 143zł

Kolejna perełka na dzisiaj.. nie lubię grać kobiecego tenisa bo tam jest prz✅ełamanie za przełamaniem ale dziś nie może być inaczej niż szybkie 2:0.
Kapitalna forma austriaczki na ziemi, na ostatnich 10 meczy przegrała raz i straciła 2 sety!! Rywalka trochę no name...

STAN KONTA po zagraniu powyższych kuponów 990zł
✅ izzi

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Elche - Levante

Typ: under 1,5 @ 2,62
Stawka 79zł
EW 207zł

Typ czysto statystyczny, sugerowałem się ilością bramek zdobytych przez Elche w ostatnich 10 meczach, otóż na 10 spotkań Elche tylko dwa razy grając u siebie zdobyło więcej niż 1 bramkę.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Lech Poznań - Wisła Kraków
Typ: Lech czyste konto - TAK @ 1,8
Stawka 100zł
EW 180zł

Dzisiaj do Poznania przyjeżdża 3-ligowa Wisła bez Głowackiego, Bunozy, Chrapka, Jovanovica, Garguły itd itd.. Goście na wyjazdach grają fatalnie, natomiast Lech u siebie nie przegrał od września do tego muszą gonić Legie. Widzę w tym meczu spory value

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Meusburger Y. - Oprandi R.
Typ: Meusburger DW 2:0 @ 2,0

Marin Cilic - Kei Nishikori
Typ: 2 @ 1,5

Santiago Giraldo - Philippe Kohlschreiber (zwrot)
Typ: 2 @ 1,4
ako 4,19
Stawka 50zł
EW 210zł

Nigdy nie gram więcej niż dwa mecze ale na dzisiaj spróbujemy takiego wariata ustrzelić triple... ???? pierwszy mecz Meusburger, wczoraj szybciutkie 2:0 ze słabą rywalką, dzisiaj konsekwentnie gram to samo, Nishikori dobra forma, co prawda Cilic pokonał wczoraj Robredo w trzech setach i liczę na to że ten mecz go zmęczył. Natomiast niemiec idzie jak burza w tym turnieju i mam nadzieję że passe podtrzyma

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Elche - Levante

Typ: under 1,5 @ 2,62
Stawka 79zł
EW 207zł

Typ czysto statystyczny, sugerowałem się ilością bramek zdobytych przez Elche w ostatnich 10 meczach, otóż na 10 spotkań Elche tylko dwa razy grając u siebie zdobyło więcej niż 1 bramkę.
⛔⛔

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Lech Poznań - Wisła Kraków

Typ: Lech czyste konto - TAK @ 1,8
Stawka 100zł
EW 180zł

Dzisiaj do Poznania przyjeżdża 3-ligowa Wisła bez Głowackiego, Bunozy, Chrapka, Jovanovica, Garguły itd itd.. Goście na wyjazdach grają fatalnie, natomiast Lech u siebie nie przegrał od września do tego muszą gonić Legie. Widzę w tym meczu spory value
✅✅
nie mogło być inaczej

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Nishikori - Gulbis
Typ: 1 @ 1,61

Bellucci - Trinker
Typ: Bellucci DW 2:0 @ 1,22

ako 1,96
Stawka 200zł
EW 392zł

Na dzisiaj dubel..
Nishikori myślę ze spokojnie powinien wygrać ten turniej, najgroźniejszym rywalem wydaje się tylko Almagro który gra w drugim półfinale. Niezły kurs, warty uwagi. Drugi mecz na podwyższenie ako, przewiduje spokojną wygraną Bellucciego.

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Nishikori - Gulbis

Typ: 1 @ 1,61

Bellucci - Trinker

Typ: Bellucci DW 2:0 @ 1,22

ako 1,96
Stawka 200zł
EW 392zł

Na dzisiaj dubel..
Nishikori myślę ze spokojnie powinien wygrać ten turniej, najgroźniejszym rywalem wydaje się tylko Almagro który gra w drugim półfinale. Niezły kurs, warty uwagi. Drugi mecz na podwyższenie ako, przewiduje spokojną wygraną Bellucciego.
⛔⛔????
Obawiałem się Nishikoriego ale to że Bellucci przegrał seta to jakieś nieporozumienie... ????

PRZERWA DO MAJA bo głupio przegrywam!
Zapraszam w Maju...

STAN KONTA 1054zł ✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Zaczynamy bukmacherzyć w maju... zapraszam do typowania razem ze mną, przypominam że typy grane również są przeze mnie za identyczne stawki.
ZACZYNAMY !
Stan Konta 1054zł ✅

l3ochnia 1,2K

l3ochnia

Użytkownik
Zilina - Slovan Bratyslava
Typ: 2 @ 1,83

Zawisza - Lech
Typ: 2 @ 1,53

ako 2,8
Stawka 50zł
EW 140zł
⛔
Pierwszy kupon po przerwie, oby trafny...
Co do Slovana to sugerowałem się grą wyjazdową gości. Na 13 spotkań zremisowali tylko raz i dwukrotnie przegrali. Wyborna forma drużyny z Bratysławy, na 15 ostatnich spotkań wyjazdowych zremisowali tylko 1 raz! Reszta wszystko wygrane. Uważam że ta passa zostanie dzisiaj utrzymana tym bardziej że rywal nie prezentuje dobrej formy zajmując 10/12 miejsce w tabeli.
Zawisza podbudowana ostatnią wygraną w PP natomiast dla mnie przemęczenie tutaj da znać o sobie. Lech musi wygrać spotkanie myśląc o ew końcowym triumfie w lidze. W Lechu mówi się że być może nie zagra Teodorczyk ale uważam że to tylko przykrywka.

Do góry Bottom