No cóż, patrząc po tym jakże przydatne komentarze wypisywałeś w tym temacie, mój jeden uważasz za zbędny, to chyba nie mamy tu o czym gadac.wiec po co sa zbędne komentarze
a dlaczego nie ? :> Gram jeszcze w funtach na gamebookers , a konta mam prawie wszędzieMam pytanie dlaczego gracie zakłady bukmacherskie na STS ?
Ja gram na bet365. Pytam dlatego bo myślałem ze STS ma więcej opcji do grania i dlatego tam grasz .
66 Grałem jeszcze Korea - Hong kong U21 przy 1:0 że będzie 3 + bramek dla korei i weszło w 94 min ???? Aktualne saldo 633 zł + licze że sokol strzeli brameBalestier Khalsa-Tampines Rovers
Kto pierwszy strzeli gola ? TYP -1
Mecz grany live od 29 min
Kurs 2.16( grane na sts-sie)
Stawka 70 zł
Ew wygrana 133 zł
Wynik 0:5 ale bramkę honorową powinni zdobyć .. mieli chyba z 3-4 szanse wrrrSokol Saratov-Krasnodar czy obie strzelą ?
Tak 1,8 na sts od 8 min
Stawka 50 zł ew wyrgana 80 zł
Utknąłem w połowie mojego zadania ????
hmm ja bym grał remis ale szczerze ci powiem że ciężki mecz oni dobrze grają na wyjazdach za to Lahti nie wygrało ostatnio u sb ale i tak ma dobre staty ... o składach nie mam pojęcia a same suche statystki czasem nie wystarczają ???? Myśle ze 1X może siąść ale czy warte ryzyka to jest to nie mam pojęciaZastanawiam się na typem Lahti - HJK Helsinki. Żeby zagrać 1/X, z dobrym kursem 1,7. Albo zaryzykować czystą 1 za ponad 3,0... Goście pewne pierwsze miejsce 6pkt nad drugim SJK i dwa mecze zaległe. Lahti same remisy ostatnio czy u siebie czy na wyjeździe. I to właśnie Lahti jest 3, tracąc do SJK 4 pkt, ale też mają mecz mniej rozegrany. Rover414 co myślisz? Sorry, za spam...
Korea-Kostaryka kto next gol od 8 min typ 2 Kurs 2.33 Stawka 95 zł ew wygrana 195 zl bukmacher sts