No cóż, patrząc po tym jakże przydatne komentarze wypisywałeś w tym temacie, mój jeden uważasz za zbędny, to chyba nie mamy tu o czym gadac.wiec po co sa zbędne komentarze
a dlaczego nie ? :> Gram jeszcze w funtach na gamebookers , a konta mam prawie wszędzieMam pytanie dlaczego gracie zakłady bukmacherskie na STS ?
Ja gram na bet365. Pytam dlatego bo myślałem ze STS ma więcej opcji do grania i dlatego tam grasz .
Balestier Khalsa-Tampines Rovers
Kto pierwszy strzeli gola ? TYP -1
Mecz grany live od 29 min
Kurs 2.16( grane na sts-sie)
Stawka 70 zł
Ew wygrana 133 zł
Sokol Saratov-Krasnodar czy obie strzelą ?
Tak 1,8 na sts od 8 min
Stawka 50 zł ew wyrgana 80 zł
hmm ja bym grał remis ale szczerze ci powiem że ciężki mecz oni dobrze grają na wyjazdach za to Lahti nie wygrało ostatnio u sb ale i tak ma dobre staty ... o składach nie mam pojęcia a same suche statystki czasem nie wystarczają ???? Myśle ze 1X może siąść ale czy warte ryzyka to jest to nie mam pojęciaZastanawiam się na typem Lahti - HJK Helsinki. Żeby zagrać 1/X, z dobrym kursem 1,7. Albo zaryzykować czystą 1 za ponad 3,0... Goście pewne pierwsze miejsce 6pkt nad drugim SJK i dwa mecze zaległe. Lahti same remisy ostatnio czy u siebie czy na wyjeździe. I to właśnie Lahti jest 3, tracąc do SJK 4 pkt, ale też mają mecz mniej rozegrany. Rover414 co myślisz? Sorry, za spam...
Korea-Kostaryka kto next gol od 8 min typ 2 Kurs 2.33 Stawka 95 zł ew wygrana 195 zl bukmacher sts