był kiedyś taki Value, skuteczność miał 14/15 single kursy około 2,00. Zbanowali go, a jako że robisz dobrą robotę i gram z Tobą, inni z resztą pewnie też, proponuję założenie fb, bloga, strony gdzie byś podawał, bo w bliskim czasie dostaniesz bana...
Ban za dobre typy ? ???? Ja po prostu chce pokazać jak szybko wkładając malo mozna mieć dużo , jeśli chodzi o fanpage czy bloga zastanowię sie jak dojdziemy do 10 000 w mojej drugiej probie ! ???? Najpierw dobije 1000 zl ps next typy po 22
tak, ban za dobre typy, to forum nie jest po to by zarabiać więcej kasy, tylko by więcej osób grało i przejebało, ktoś się wyróżnia jak Value czy też ty, dostaje po mordzie ???? true story, popytaj stare wygi jak to z nim było, po tygodniu założył kolejny temat, zablokowali mu PW a potem znowu go admin ujebał dając bana^^ więc przemyśl ????
Jeżeli to prawda co koledzy wyżej napisali to załóż fanpage na fb to prawie nic czasu nie zajmuje, a zawsze będziesz ubezpieczony ???? Rób swoje dalej bo z tego co widzę to podajesz bardzo dobre typy.
Panowie wielkie sorry że nie podałem tego typu! Kurs 14 wszedł jak w masło ja ogarnąłem już swój 1000 ???? ale jednak nie zalicze tego do statystyk gdyż typu nie podałem :]
A to screen nie ukrywam że to jeden z lepszych jakie trafiłem ????
Link : https://imageshack.com/i/knCeThoFp
PS Panfil walczy!
1:0 dla Panfila!