to na razie tylko plotki, ja z kolei słyszałem ,że inne kraje o konserwatywnej polityce hazardowej mają wręcz przeciwnie złamać się i zliberalizować w tym temacie idąc np za wielką brytanią, a jak nawet w kilku by zrobili tak samo to się pojedzie tam gdzie będzie można grać bez problemu i tyle, w Unii jest wiele państw i wszystkie się nie ugną na pewno, nie ma szans, a i pamiętajmy także o prawie rynku, powiedzmy ze kazdy kraj w Unii sie zmówi i zrobia restrykcje jak
Francja i
polska i co dalej? - gdzie korzyści, dla kogo? gracze się odwrócą, a giganci bukmacherscy mieliby upasc? nigdy w zyciu, to sa zbyt ogromne pieniadze, mogą sobie odpuscic Rynek kilku państw ale całej europy? hehe
Encelados, czegoś nie rozumiesz, buków nie obchodzi czy jesteś polakiem, maltańczykiem czy bambusem latającym z dzidą za dzikim zwierzem w afryce tylko na terytorium jakiego panstwa przebywasz, taki franzuz nie zarejestruje się nawet u buka na terenie swojego kraju bo widzą nr ip itd ale na terenie innego kraju już bez problemu, tu chodzi o adres przebywania, oczywiście trzeba być zameldowanym na terenie danego kraju, podałem przykład Czech gdzie w tej chwili wszystko jest mega liberalne, prostytucja,hazard, narkotyki, pełna swawola (raj na ziemi)
i tam trzeba byłoby się zameldować po prostu itd a pózniej zorganizować tą cała grę z znajomymi, rodziną, bo wiadomo człowiek sam nie będzie siedział jak kołek całe życie i obstawiał popijając Pilsnera i jedząc knedliczki.