też właśnie to robię, a media z main streamu milczą. Zajrzyj tutaj - coś jest na ten temat - http://wgospodarce.pl/informacje/4916-republikanie-zaprezentowali-swoj-program-mniej-biurokracji-powazna-reforma-podatkow-jednomandatowe-okregi-wyborczeOsobiście od początku powstania Republikanów w PL, przyglądam sie im i na razie mnie w pewnym stopniu przekonują, muszę się bardziej zgłębić w ich program, o ile jakiś już jest...
Akurat on bankowo coś by zrobił jakby został premierem, nie ma watpliwości że zlikwidowałby zasiłki dla bezrobotnych(powiedział na konferencji "wolałbym pieniądze w błoto wyrzucić niż dać zasiłek bezrobotnemu" albo powiedział "chciałbym żyć w państwie w którym ludziom leniwym i nieukom żyłoby sie bardzo źle". Ale Mamy za leniwe i rozpite społeczeństwo żeby na niego ludzie głosowali, wątpliwe ze nawet do sejmu wejdzie.Jak już KNP będzie miał 5% poparcia w sondażach, to wtedy Korwin powie coś w stylu "Za Hitlera było lepiej" i po temacie.
naprawde trzeba byc uposledzonym zeby nie zrozumiec ze chodzi mu o gospodarke , ale taj jak JKM mówi w demokracji wiecej jest idiotow dlatego tez 90 % nie rozumie tego co mówi ]Jak już KNP będzie miał 5% poparcia w sondażach, to wtedy Korwin powie coś w stylu "Za Hitlera było lepiej" i po temacie.
to jest chyba żart ? zreszta marny jak kazdego lewaka , dla twojej wiadomosci koles ma 70 lat i ma wadę wymowy , ja nie mam problemu ze zrozumieniem go czy to na żywo czy poprzez youtube.Korwin-Mikke niech najpierw nauczy się mówić po polsku wyraźnie, abym mógł go zrozumieć a potem możemy podyskutować.
lewaka? nie życzę sobie abyś mnie przypisywał do jakiejś grupy, bo nazwę Ciebie kłamcą.to jest chyba żart ? zreszta marny jak kazdego lewaka , dla twojej wiadomosci koles ma 70 lat i ma wadę wymowy , ja nie mam problemu ze zrozumieniem go czy to na żywo czy poprzez youtube.
i to jest twoj jedyny argument? heh zeby pojsc do logopedy w wieku 70 lat jest już trochę za pozno. mysle ze będzie tobie łatwiej jak osiądziesz w skupieniu i go wysłuchasz.Byleś na jakimś spotkaniu na zywo ? ja bylem zrozumialem 99 % przekazu ( ten 1 % to kolega mnie zagadał;d) wiec dalem rade, ba większość ludzi dało.lewaka? nie życzę sobie abyś mnie przypisywał do jakiejś grupy, bo nazwę Ciebie kłamcą.
Tak, dla mnie ten człowiek mówi za szybko i niewyraźnie i odkąd go widziałem, zawsze tak było i jak ktoś publicznie występuje niech pracuje nad tym aby można było go zrozumieć.
nie dyskutuje z kimś kto mnie bezpodstawnie oskarża. Przeproś za lewaka zanim zaczniesz o coś pytać.i to jest twoj jedyny argument? heh zeby pojsc do logopedy w wieku 70 lat jest już trochę za pozno. mysle ze będzie tobie łatwiej jak osiądziesz w skupieniu i go wysłuchasz.Byleś na jakimś spotkaniu na zywo ? ja bylem zrozumialem 99 % przekazu ( ten 1 % to kolega mnie zagadał;d) wiec dalem rade, ba większość ludzi dało.
pograżaj sie dalej w braku swoich argumentow, jak sie nie ma argumentow to sie atakuje personalnie osobę keep goin.nie dyskutuje z kimś kto mnie bezpodstawnie oskarża. Przeproś za lewaka zanim zaczniesz o coś pytać.
Zostałem przywołany do tablicy, nie wiem z jakiej parady. Ale wyjaśnię dlaczego nie należy głosować na Korwina, żeby niebyło wątpliwości dlaczego jest oponentem.@darius010
Problem w tym ze poglądy prawicowe nie brzmią pięknie tak jak lewackie damy wam miejsca pracy ( nie wspominają zeby dac 5 zlikwiduja 6-7, "bezpłatne leczenie" i "szkoły" i siedzą potem ludzie przed telewizorem i łykają takie głupie populizmy i glosują na durni, a potem jak przychodzi wypłatę jest zdziwienie ze państwo 50 % zabrało ;o
W Chinach rządzie Komunistyczna Partia Chin, której deklarowaną ideologią jest marksizm i leninizm. Sukces gospodarczy Chin oparty jest na eksporcie, aczkolwiek wobec miliarda obywateli każdy model gospodarzy teoretycznie może się sprawdzić w związku z dużym popytem wewnętrznym.Co do modelu ktory chce stosować Korwin to podobny jest w Chinach , patrz gdzie są Chiny teraz a gdzie my tego nie muszę komentować.
Dokładnie 71. Tzn. kiedy planuje wygrać wybory?dla twojej wiadomosci koles ma 70 lat
Przecież nie ma 5 % ma góra 3%.Jezeli Korwin nie byl by kontrowersyjny nie miał by tych 5 % dlatego nie zmienia retoryki.
To w ogóle nie są socjaliści! Nawet u Kaczyńskiego, który według Korwina jest lewicą ministrem finansów była neoliberalna Zyta Gilowska. Korwin po prostu uważa, że on sam jest prawicą…Korwin nie szanuje Lewakow , ale Gowin czy Wippler to nie sa typowy socjalisci.
Słusznie, to możesz zacząć się już uczyć rosyjskiego. Bo chyba nie sądzisz, że jak Polskie Państwo odpuści całościowo gospodarkę, rozregulują rynek to Rosjanie nie wykorzystają tego dla siebie, aby na przykład skupić wszystkie firmy kluczowe dla stabilności gospodarki i staniemy się od nich uzależnieni de facto całkowicie. Sądzę, że Rosjanie dadzą ci wolną rękę we wszystkim.ja chce aby panstwo sie odpieprzyło ode mnie i od moich pieniedzy dzieci i wszystkiego co moje.
panie fanie korwina i czemu sie dziwisz ze "idioci" nie chca glosowac na szanownego korwina, skoro sam zachowujesz sie tak samo jak idol i traktujesz innych w taki sam sposob ????pograżaj sie dalej w braku swoich argumentow, jak sie nie ma argumentow to sie atakuje personalnie osobę keep goin.
bez odbioru
zostałes przywołany bo nie odpisalem tobie 2 strony wczesniej.Zostałem przywołany do tablicy, nie wiem z jakiej parady. Ale wyjaśnię dlaczego nie należy głosować na Korwina, żeby niebyło wątpliwości dlaczego jest oponentem.
Tak jak postulaty socjaldemokratów tak postulaty Korwina zmierzają do tego samego, Korwin głosi to samo czyli dobrobyt, brak bezrobocia itd. popierając się argumentami – owszem, ale Leszek Miler też ma swoje argumenty (nie ma?)
W Chinach rządzie Komunistyczna Partia Chin, której deklarowaną ideologią jest marksizm i leninizm. Sukces gospodarczy Chin oparty jest na eksporcie, aczkolwiek wobec miliarda obywateli każdy model gospodarzy teoretycznie może się sprawdzić w związku z dużym popytem wewnętrznym.
Korwin – antykomunista, popierający komunistów – jak to wyjaśnisz?
Dokładnie 71. Tzn. kiedy planuje wygrać wybory?
Przecież nie ma 5 % ma góra 3%.
To w ogóle nie są socjaliści! Nawet u Kaczyńskiego, który według Korwina jest lewicą ministrem finansów była neoliberalna Zyta Gilowska. Korwin po prostu uważa, że on sam jest prawicą…
Słusznie, to możesz zacząć się już uczyć rosyjskiego. Bo chyba nie sądzisz, że jak Polskie Państwo odpuści całościowo gospodarkę, rozregulują rynek to Rosjanie nie wykorzystają tego dla siebie, aby na przykład skupić wszystkie firmy kluczowe dla stabilności gospodarki i staniemy się od nich uzależnieni de facto całkowicie. Sądzę, że Rosjanie dadzą ci wolną rękę we wszystkim.