pete1989
Użytkownik
Typy od Korwina czy jak?Kolejny dzisiejszy pewniak - Simon w pole bedzie.. juz to widac ???? )
turniej w madrycie mi dal popalic, tu to samo zaczelo sie srednio...
Typy od Korwina czy jak?Kolejny dzisiejszy pewniak - Simon w pole bedzie.. juz to widac ???? )
turniej w madrycie mi dal popalic, tu to samo zaczelo sie srednio...
tak wiec korwin po raz enty robi z siebie uposledzonego debila, ktory glosi swoje herezje, bajki i mity na lewo i prawo. chory czlowiek.Mordowanie milionów ludzi nie było celem Hitlera. Niech mi pan pokaże chociaż jedno zdanie, w które będzie świadczyć o tym, że wiedział o eksterminacji Żydów. Gdyby dziś stanął przed sądem, musiałby zostać uniewinniony - mówi w rozmowie z dziennikarzem "Do Rzeczy" Janusz Korwin-Mikke. Lider Kongresu Nowej Prawicy tłumaczy, że brak wiedzy Hitlera na temat Holocaustu mógł wynikać z tego, że "przywódca narodu posiada tylko takie informacje, jakie dostarczy mu policja polityczna". - Jest bardzo prawdopodobne, że Holocaust zorganizował Himmler, bez wiedzy Hitlera - dodaje.
Strona 36 Drz, lewy górny róg. Tydzień temu był u Gozdyr? Do Lisa nie chodzi? itd. :mrgreen:W prasie może pan mówić, co pan che, ale nie w telewizji. Dlatego od siedmiu lat nie byłem ani w państwowej, ani w Polsacie, ani w TVN. Mimo, że telewizja ma obowiązek prezentowanie różnych poglądów.