>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Norwegia - Dyskusja, Newsy, Transfery, Zakłady Długoterminowe, Typy

bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia Division 3 Group 2
Godzina: 19:00
Spotkanie: Sola - Vigor
Typ: over 1,5 gola 1 połowa
Kurs: 1.43
Bukmacher: Betclic
Analiza: Niższa liga Norwegii. gra 6 drużyna z ostatnią czerwoną latarnią. Gospodarze 22 pkt na koncie bilans 33-25 a goście tragedia - zaledwie 6 oczek i bilans 16-50..i 7 pkt straty do bezpiecznego miejsca. Co ciekawe w ostatnich 5 meczach gospodarz zawsze padały co najmniej dwa gole. I tutaj upatruję sukcesu. Goście taką statystykę osiągnęli w 3 meczach na ostatnie 5. dotychczasowy 1 mecz h2h wygrała na wyjeździe Sola 5-1 i tutaj również zanotowano co najmniej 2 trafienia w 1 połowie. Myślę, że dzisiaj również jest na to szansa. Kurs mały ale dla mnie w miarę pewny. Powodzenia:)

Otrzymane punkty reputacji: +1157
W 208,5K

wielki_gracz

Forum VIP
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia, Elitserien
Spotkanie: Sarpsborg 08 FF - Rosenborg Trondheim BK
Typ: X2
Kurs: 1,56
Bukmacher: Totalbet
Post w dziale:
Analiza:
Dla obu zespołów jest to 14 spotkanie w lidze. Rosenborg z 17 punktami jest na 8 miejscu natomiast ich rywal zajmuje miejsce 15 i znajduje się w strefie spadkowej. Początkowo chciałem tutaj zaryzykować i postawić "gołą" 2 na gości ale po namyśle wybieram bezpieczniejszy typ podparty remisem. Oba zespoły nie radzą sobie w tym sezonie będąc Sarpsborg gospodarzem a Rosenborg gościem. Gospodarze tego meczu na własnym stadionie zgromadzili do tej pory tylko 3 punkty w 6 spotkaniach notując 1 zwycięstwo i 5 porażek. Jest to póki co najgorszy wynik w całej lidze, jednak Rosenborg na wyjazdach nie wypada wcale lepiej. Goście tego meczu zgromadzili tylko 4 punkty w 6 spotkaniach notując 1 zwycięstwo, 1 remis i 4 porażki i pod tym względem gorszym zespołem od nich jest tylko drużyna Sandefjord . Jeżeli chodzi o sytuacje kadrowe w obu zespołach, to tutaj bez większych problemów i oba kluby powinny dziś zagrać w swoim optymalnym składzie. Ja tutaj początkowo chciałem stawiać wygraną Rosenborgu i kto lubi wyższe kursy i ryzyko, może tutaj spróbować. Drużyna z Trondheim ma młody i bardzo obiecujący przyszłościowo zespół i myślę, że im dalej w sezon tym ta drużyna lepiej będzie grać. Piłkarze będą grać na coraz większym luzie bez tremy, bo póki co myślę, że takim piłkarzom jak 18 letniemu Reitan-Sunde, 19 letniemu Broholmowi czy 17 letniemu Nypanowi ta trema z występami w pierwszym składzie w Elitserien w takim zespole jak Rosenborg może nieco przeszkadzać. Jednak ta młodzież naprawdę ma duży potencjał i myślę, że może z tego powstać niezły team. Moim zdaniem kluczem w tym meczu będzie gra w obronie a tutaj według mnie zespołem lepszym w tym aspekcie jest zespół przyjezdny. Na papierze jak dla mnie lepiej to wygląda po ich stronie. Doświadczenie w obronie z tym młodym potencjałem w ofensywie i pomocy dzisiaj myślę, że się sprawdzi. Liczę w tym meczu właśnie na doświadczenie w defensywie oraz młodzieńczy błysk Nypana, czy Reitana-Sunde poparty dobrą grą w środku pola Tagsetha, który ostatnio też jest w niezłej formie i w ostatnim meczu z Odd Grenland dobrze rozgrywał piłki. Nawet na jednym forum kibiców Rosenborga czytałem, że mają oni nadzieje, że dzisiaj w pierwszym składzie w środku pola znowu wybiegnie Tagseth a więc no liczą na niego i wiedzą, że jest w formie. Sarpsborg nie widzę czym miałby tutaj swego rywala zaskoczyć no chyba tylko nieustępliwością i walką, bo na papierze dla mnie goście są zespołem lepszym. Zobaczymy jak to będzie wyglądać, ja zagrałem bezpiecznie X2 ale kto lubi większe ryzyko niech próbuje samej 2.

bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia Division 3 Group 3
Godzina: 14:00
Spotkanie: Assiden - Asker
Typ: over 3,5 gola
Kurs: 1.50
Bukmacher: Superbet
Analiza: Znowu próbujemy niższą lige Norwegii. Gra 11 drużyna z wiceliderem. Goście 1 pkt straty do lidera i jeden mecz zaległy więc dzisiaj jest dobra okazja wskoczyć na 1 miejsce. Bilans dobry w golach 51-22 35 oczek co innego gospodarze bilans 22-40 i 13 oczek tuż nad strefą spadkową. Gospodarze w ostatnich 5 meczach trzykrotnie notowali over 3,5 i były to wysokie porażki natomiast goście 4 razy na 5 spotkań. W jedynym meczu h2h Asker wygrał u siebie pewnie 4-1 i dzisiaj z powodu stawki meczu też spodziewam się kilku bramek i wyniku w granicach 1-3 dla dzisiejszych gości. Powodzenia:)

Otrzymane punkty reputacji: +1158
scorpio82 721,6K

scorpio82

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia, Elitserien
Godzina: 20:15
Spotkanie: Molde - KFUM Oslo
Typ: Wygrana Molde
Kurs: 1,45
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
15 kolejka w Norwegii a w omawianym meczu zmierzą się 3 z 8 zespołem w tabeli. Faworytem Molde, które celuje w tytuł mistrzowski a wygrywając dzisiaj mogą zmniejszyć stratę do lidera do 2 punktów. Molde niepokonane w ostatnich 6 meczach z których 4 wygrali a w 4 ostatnich grach nie stracili bramki. Zespół z Oslo wygrał ostatni mecz ligowy dzięki czemu przerwali serię 3 kolejnych porażek i 6 meczy bez wygranej.

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nozna Norwegia, Dywizja 2 Grupa 2
Spotkanie: Skeid – SK Gjovik-Lyn
Typ: obie strzelą - Nie
Kurs: 1,70
Post w dziale:
Analiza:
W niższych ligach Norwegii częściej można znaleźć typy na overy bramkowe, ale wpadł mi w oczy typ , że obie drużyny nie strzelą bramek, z zaskakująco wysokim kursem 1,70 w Fortunie, gdzie inne buki dają około 1,50. Dlaczego obie mają nie strzelić? Bo ekipa gości do tej pory umieściła piłkę w bramce rywali tylko 6 razy w 14 spotkaniach, co się przełożyło na 12 porażek 1 remis i 1 wygraną i przedostatnią pozycję w tabeli. A gospodarze ekipa Skeid jest wiceliderem z bilansem 9-4-1 i 26:11 w bramkach. W ramach H2H tylko jeden mecz wygrany przez Skeid 1:0.

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Norwegia OBOS ligaen
Godzina: 14:30
Spotkanie: Valarenga - Raufoss
Typ: Valarenga Win, Valarenga powyżej 1,5 gola i Raufoss poniżej 1,5 gola
Kurs: 1,50
Bukmacher: Superbet (Betbulider)
Post w dziale:
Analiza:

W Norwegii znalazłem spotkanie w 2 lidze, gdzie lider podejmie 11 drużynę w tabeli. Valarenga po 17 kolejkach ma 36 punktów i bilans 43:20, a goście 20 punktów i 14:19 w bramkach.
Takie statystyki dają mi podstawę do zaproponowania składaczka że wygra Valarenga, strzeli powyżej 1,5 gola, a goście nie strzelą powyżej 1,5 bramki. Gospodarze w ostatnich meczach pokonali 2:0 Moss, 3:1 Ranheim, 8:0 Sandnes czy ponownie 5:1 Moss. Goście przegrali 0:2 z Aalesund, 3:0 z Lavanger i dwa bezbramkowe remisy. Liczę, że Valarenga utrzyma swoja skutczność i ustrzeli minimu dwa gole, a goście nie zaskoczą i nie uda im się strzelić więcej niż 1 bramki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2534
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Norwegia Dywizja 2 Grupa 2
Godzina: 18:00
Spotkanie: Valarenga 2 - Kjelsas
Typ: kjelsas Win i powyżej 2,5 gola
Kurs: 1,50
Bukmacher: LVBet
Post w dziale:
Analiza:
Pozostajemy w Norwegii, tylko schodzimy do niższych lig, gdzie znalazłem spotkanie drugiej drużyny Valarengi, którą graliśmy wczoraj, z drużyną Kjelsas. Goście na trzecim miejscu w tabeli z dorobkiem 32 punktów w 15 meczach i stratą tylko2 oczek do lidera. Rezerwy Valarengi to czerwona latarnia tych rozgrywek i do poprzedniej kolejki nie zdobyli nawet punktu, co się odmieniło w ostatnim meczu z Follo, który nieoczekiwanie wygrali aż 6:4. Jutro liczę, że wrócą na właściwe tory, czyli poniosą solidną porażkę i w meczu wpadną minimum 3 gole. Sądzę, że głównie po stronie gości. W ramach H2H różnie to wyglądało bo zwycięstwa Kjelsas jest przeplatane zwycięstwem Valarengii, ale patrząc na formę gospodarzy to powinna to być ich kolejna porażka.

Ostatnia edycja:
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Norwegia Dywizja 3 Grupa 3
Spotkanie: Ullern – Skeid 2
Typ: Ullern
Kurs: 1,49
Bukmacher: Betfan
Post w dziale:
Analiza:

Kolejny raz w Norwegii. W poniedziałek totalnie nie siadło i nieoczekiwane zwycięstwo underdoga do tego z underem bramkowym. Na wtorek proponuję bezpieczne zwycięstwo gospodarzu – druzyny Uller. Gospodarze na 7 miejscu z 21 punktami w 15 meczach, a u siebie 13 pkt w 7 meczach i bilans 19:11. Goście na przedostatniej pozycji z 8 oczkami w 15 meczach, ale tylko 1 punktem na wyjeździe i 7:32 w bramkach. Wszystko układa się na gładkie zwycięstwo gospodarzy, i idę w te stronę.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2238
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Egersund - Moss
Typ: Moss
@2.90 Fortuna

Mecz w ramach norweskiej OBOS-ligaen. Gospodarze Egersund są obecnie na 5. miejscu w tabeli z 32 punktami, a ich dzisiejszy rywal jest o dwa oczka wyżej i uzbierał tych punktów 35. Uzupełnię słusznie bukmacherzy rozstawiają w miarę po równo kursy, jednakże widzę przesłanki, które skłaniają mnie do postawienia typu na gości. Przede wszystkim, wiele Egersund zawdzięczał 26-letniemu Andreasowi Helmersenowi. Napastnik ten jest obecnie królem strzelców ligi z 1e bramkami, ale przed niespełna miesiącem znacząco osłabił zespół przechodząc do Bodo/Glimt. Ostatnie 9 ligowych meczów jeszcze w barwach Egersund rozegrał jak rasowy supersnajper, zdobywając 10 bramek i zaliczając kilka asyst. Nic dziwnego, że zainteresował się nim jeden z cxolpwych klubów w Norwegii. Od tego czasu Egersund gra w kratkę - 3 wygrane i 2 porażki (w tym jedna z Songdal) i 7 strzelonych bramek. Może to być zbyt mało na Moss. Goście z tymże samym Songdal wygrali w ostatniej kolejce aż 3:0. Odnieśli też ostatnio cenne zwycięstwo nad Stabaek. Kursy rozłożonego są sprawiedliwie, ale czuję, że goście mają nieco więcej szans na wygraną.

Ostatnia edycja:
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Norwegia Dywizja 2 Grupa 2
Godzina: 16:00
Spotkanie: Tromsdalen – Valarenga 2
Typ: Valarenga handi +4 (handi 2 drogowe)
Kurs: 1,46
Bukmacher: Betclic
Post w dziale:
Analiza:
Na poniedziałek propozycja z Norwegii, gdzie w meczu zdecydowanego faworyta – wicelidera drużyny Tromsdalen z rezerwami Valarengi proponuję dodatni handicap +4 gole na przyjezdnych. Tromsdalen po 18 kolejkach ma bilans 48:35, czyli tylko +13, a goście 23:59, czyli – 36 bramek. Gospodarze na 10 ostatnich meczy wygrali 7 razy, ale żadna z tych wygranych nie zakończyła się różnicą 4 bramek. Maksymalnie osiągnęli 4:1 w czerwcu z Kjelsas. Ostatnie wygrane Tromsdalen to wygrane jednobramkowe z bardzo dużą liczba bramek. 4:3, 3:2. Goście zdecydowanie przegrywają w lidze i w swoich statystykach mają porażki 6:1 i 5:1, obie poniesione w lipcu. Na początku sierpnia mieli przebłysk i dwukrotnie wygrali, po czym przyszły dwie porażki, każda dwubramkowa. W ramach H2H ostatnio 3:2 dla Tromsdalen. Wcześniej (rok 2022) 0:0 i zwycięstwo rezerw Valarengi 3:1. Zaryzykuję taki duży handicap i w przypadku 4 bramek różnicy będzie zwrot.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2308
bfred 529K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia Division 2 Group 2
Spotkanie: Tromsdalen - Valerenga 2
Typ: BTS
Kurs: 2,20
Analiza: A tak spróbuję czemu nie? Gra wicelider z 13 drużyną tabeli. Gospodarze mają 3 pkt straty do lidera i 1 mecz zaległy więc okazja idealna aby nadrobić. Ale z bilansem 48-35 widać, że lubią radosny futbol i trochę tych goli tracą. Rezerwy Valerengi bilans 23-59 (najwięcej goli straconych w lidze) i 6 pkt ale strzelali już lepszych drużynom...np. liderowi Skeid. W ostatnich 5 meczach 4 razy padał w ich meczach BTS a u gospodarzy 5/5 więc myślę, ze warto zaryzykować a kurs świetny. W 5 meczach ostatnich między sobą były również 3 razy BTS więc typ nie jest na straconej pozycji. Próbujemy. Powodzenia:)

scorpio82 721,6K

scorpio82

Użytkownik
22.09
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia - Eliteserien
Godzina: 17:00
Spotkanie: Rosenborg - Haugesund
Typ: Wygrana Rosenborg
Kurs: 1.44
Analiza:
W Norwegii gramy już 23 serię spotkań a w omawianym meczu zmierzą się 5 z 13 zespołem w tabeli. Moim faworytem do zwycięstwa zespół gospodarzy który obecnie traci 6 punktów do Top 4 dającego awans do europejskich pucharów. Ostatnie tygodnie to dobra postawa Rosenborga, który niepokonany w 5 ostatnich meczach w których zdobyli 13 punktów. Dziś liczę na podtrzymanie dobrej serii spotkań ponieważ na własnym stadionie niepokonani w ostatnich 8 meczach z których 7 wygrali. Rywale tylko 1 punkt nad strefą spadkową a dziś o punkty będzie trudno ponieważ na wyjeździe bez zwycięstwa w 7 ostatnich meczach.

Otrzymane punkty reputacji: +1420
scorpio82 721,6K

scorpio82

Użytkownik
2.10
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia - OBOS-LIGAEN
Spotkanie: Raufoss - Sandnes
Typ: Wygrana Raufoss
Kurs: 1.65 ⛔ (1:1)
Analiza:
26 seria gier na 2 szczeblu w Norwegii a w omawianym meczu zmierzą się 5 z 16 zespołem w tabeli. Moim faworytem do zwycięstwa zespół gospodarzy który dzielnie walczy o udział w barażach a ostatnie mecze dają powody by sądzić że cel ten jak najbardziej możliwy do zrealizowania. Raufoss z serią 7 kolejnych meczy bez przegranej a z których 6 wygrali. Dziś wydaje się idealna szansa na podtrzymanie dobrej serii ponieważ rywale to obecnie najsłabszy zespół w lidze który w fatalnej dyspozycji co potwierdza 7 porażek w ostatnich 8 meczach.

Ostatnia edycja:
scorpio82 721,6K

scorpio82

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
19.10
Spotkanie: Molde - Sandefjord
Typ: Wygrana Molde
Kurs: 1.41⛔ (0:1)
Analiza:
Mecz rozgrywany w ramach 25 serii spotkań a w omawianym meczu zmierzą się 3 z 14 zespołem w tabeli. Faworytem zespół gospodarzy który na 6 kolejek przed końcem rozgrywek ze stratą 9 punktów do lidera ale w tej chwili celem 2 miejsce dające prawo walki o Ligę Mistrzów do którego strata to tylko 2 punkty. Molde w dobrej formie z serią 6 kolejnych meczy bez przegranej z których 5 wygrali. Na własnym stadionie wygrali pewnie 4 ostatnie mecze i 8 z 10 ostatnich gier. Rywale w dużo słabszej formie z serią 3 kolejnych porażek a na wyjazdach bez zwycięstwa w 13 ostatnich meczach.

Ostatnia edycja:
successful 2,6M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Aalesunds - Start
Typ: Start powyżej 1.5 gola
@2.60 Superbet

Aalesunds plasują się obecnie na dość dalekim, 13. miejscu w tabeli ligowej i mają dwa punktu przewagi nad strefą spadkową. Osobiście uważam, że finalne pozostaną w OBOS-ligaen, ponieważ Sogndal i Levanger prezentują dużo gorszą formę, zaś Sandnes są murowanym kandydatek do spadku. Tymczasem Aalesunds czeka dziś trudny meczu przeciwko Startowi. Ci ostatni zajmują dziesiątą pozycję, ale jeszcze całkiem niedawno byli sporo niżej. Obecnie mogą po szczycić się najlepszą formą z całej ligi. Dość powiedzieć, że na sześć ostatnich spotkań wygrali pięć i jeden zremisowali, a także notują wiele spotkań, w których minimum dwukrotnie trafiają do bramki. Myślę, że dziś również przyczynią się do przynajmniej dwukrotnej kapitulacji golkipera Aalesunds. W ostatnich czterech meczach strzelili dwanaście goli, a co niezwykle istotne - dwa z nich strzelili wiceliderom, wygrywając spotkanie 2-1. To dużo mówi o świeżości w zespole tuż przed końcem sezonu.

Ostatnia edycja:
stanley-63 1,1M

stanley-63

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna - Norwegia - OBOS-LIGAEN
Spotkanie: Stabaek : Valerenga
Typ: Stabaek
Kurs: 2.65

Spotykają się dziś dwa spadkowicze z Eliteserien z poprzedniego sezonu , w tym sezonie na 3 kolejki do zakończenia sezonu sprawa ma się tak , gospodarze na miejscu 5 czyli baraże o Eliteserien z tym że jeszcze muszą o to walczyć bo mają 42 oczek a druzyny tuż za barażami Raufoss i Kongsvinger mają 40 oczek , w poprzedniej kolejce Stabaek zdobyło nardzo cenne 3 oczka pokonując właśnie Kongsvinger i to u nich 3:1 stąd liczę że dziś zagrają na 200% żeby to zwycięstwo nad bezpośrednim rywalem nie poszło na marne , co do Valerengi to ci już świętują powród do Eliteserien bo są liderem a przewaga nad trzecim w tabeli to 8 oczek , co do Stabaek to ostatnie 3 mecze z kompletem pkt i zapwene nie dają się zepchnać poza baraże , mecz pomiędzy nimi z kwietna tego roku z trzeciej kolejki to 3:1 dla Stabaek , liczę że goście nie będą tutaj sobie wypruwać żyły i dla nich to obojtne jak ten mecz się zakończy bo czekają na koniec sezonu i powrót do Eliteserien !

scorpio82 721,6K

scorpio82

Użytkownik
27.10
Godzina: 19:15
Spotkanie: Brann - Tromsø
Typ: Wygrana Brann
Kurs: 1.58 ✅ (4:0)
Analiza:
Do końca sezonu w Norwegii pozostało już tylko 5 spotkań a w dzisiejszym meczu zmierzą się 2 z 10 zespołem w tabeli. Brann tracą do lidera 5 punktów ale równie ważne jest utrzymanie obecnej pozycji ponieważ 2 miejsce daje udział w eliminacjach do Ligi Mistrzów. Obecnie mają oni 4 punkty przewagi nad Molde i dobre nastroje przed dzisiejszym meczem ponieważ wygrali 5 ostatnich meczy. Dziś duża szansa na dobry wynik ponieważ na własnym stadionie w ostatnich 10 meczach notują bilans 7-2-1. Tromsø mają 5 punktów przewagi nad strefą barażową a do dzisiejszego spotkania podejdą po 3 meczach bez zwycięstwa. W pierwszym meczu w obecnym sezonie Brann wygrali 4:2 i dziś powtórka mile widziana

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +220
patryk7 735,8K

patryk7

Typer
👉 Bryne - Egersund
Bryne w 2016 roku spadło z OBOS-ligaen do Division 1 kończąc w ten sposób passę 45 lat gry na dwóch najwyższych poziomach rozgrywek w Norwegii. W 2020 roku powróciło na drugi poziom, a w sobotę trener Kevin Knappen (który steruje drużyną od 2021 roku) ma szansę poprowadzić "Jaerbows" z powrotem do Eliteserien. Przed tym meczem jego podopieczni mają pięć punktów przewagi nad trzecim w tabeli Moss i sześć nad czwartym Lyn. Po wyjazdowej porażce w Oslo z Lyn (0:1) w zeszły weekend jutro potrzeba zwycięstwa z Egersund. Kiedy obie drużyny spotkały się w lipcu w Egersund zwycięsko z tej potyczki wyszło Bryne (2:0). Gospodarze wygrali pięć ostatnich wzajemnych gier (liga i towarzyskie) z sąsiadem zza miedzy, wygrali także dwa ostatnie mecze z tym rywalem na Bryne Stadion. I w sobotę będą szukać trzeciego domowego zwycięstwa z rzędu. Bryne przegrało w tym sezonie tylko jeden mecz u siebie (w trzeciej rundzie rozgrywek 0:1 z Levanger). Nie ma drużyny w OBOS-ligaen, która przegrała mniej spotkań u siebie i straciła mniej bramek na własnym boisku.
Egersund w tabeli zajmuje piąte miejsce i prawdopodobnie zagra w barażach o awans (drużyny z miejsc od trzeciego do szóstego). Przewaga nad siódmym (Kongsvinger) i ósmym (Raufoss) wynosi trzy punkty, więc nie jest jeszcze sprawa baraży rozstrzygnięta. Egersund to tegoroczny beniaminek OBOS-ligaen, który już spisał się o wiele lepiej, niż ktokolwiek mógł sobie wyobrazić przed startem sezonu. Co ciekawe, to druga najlepszą wyjazdowa drużyna w lidze, choć jesienią grała znacznie słabiej na boiskach rywali (przegrała cztery z pięciu ostatnich meczów wyjazdowych).
Valerenga jest już gotowa na przyszłoroczną grę w Eliteserien. Czy Bryne pójdzie w ślady ekipy z Oslo? Na tym poziomie rozgrywek "Źrebaki" nie grały od 2003 roku. I w sobotę otwiera się spora szansa, że na jedną kolejkę ligową przed końcem sezonu tam powrócą. Na Bryne Stadion zapewne już panuje "piłkarska gorączka. Wszystko wskazuje na to, że stadion zostanie zapełniony do ostatniego miejsca po raz pierwszy w tym sezonie i szykuje się wielka "feta" po awansie. Ale potrzebna jest domowa wygrana z lokalnym rywalem!

Typ: Bryne
Kurs: 1.74 Superbet
2:1 ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +432
scorpio82 721,6K

scorpio82

Użytkownik
9.11
Spotkanie: Brann - Lilleström
Typ: Wygrana Brann
Kurs: 1.46 ✅ (2:1)
Analiza:
3 mecze do końca sezonu w Norwegii a oba mierzące się dziś zespoły mają o co grać. Faworytem w dzisiejszym meczu zespół gospodarzy który obecnie na 2 miejscu w tabeli z przewagą 5 punktów nad 3 w tabeli Viking i z takim samym dorobkiem punktowym co lider. Brann niepokonani w ostatnich 8 meczach i z serią 7 kolejnych zwycięstw. Dziś duża szansa aby obie serię przedłużyć ponieważ rywale w strefie spadkowej i przegrali 11 z 13 ostatnich meczy a na wyjeździe notują serię 7 kolejnych porażek.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +220
Do góry Bottom