thevil
Użytkownik
Kolejny już trzeci w sezonie 07/08 turniej rankingowy przed nami - Northern Ireland Trophy. W zeszłym roku triumfował Ding Junhui wygrywając w finale z O'Sullivan'em 9-6. Kto będzie się cieszył ze zwycięstwa w turnieju? Okaże się za tydzień, ale nie zaszkodzi trochę potypować ????
1 runda(Kwalifikacyjna), kursy z BAH :
W eliminacjach różnie bywa, ale warte zagrania wg mnie są:
Fu M. - Gunnell A. 1,40 - 2,70 (3:5)
Marco pokazał w jakiej dyspozycji jest w Grand Prix wygrywając cały turniej pokonując w finale samego Ronniego, więc nie powinien mieć problemów z wyeliminowaniem z turnieju Anglika.
Swail J. - Song L. 1,70 - 1,95 (5:2)
Swail gra praktycznie u siebie, zrobiłby wielką przykrość sobie i miejscowym kibicom odpadając w przedbiegach. W Grand Prix pokazał się z bardzo dobrej strony, tak jak i Song, więc powinien to być zacięty pojedynek, ale zwycięski powinien z niego wyjść Joe Swail.
Hawkins B. - Burnett J. 1,45 - 2,50 (5:4)
Tutaj mam po prostu przeczucie, że Anglik przejdzie do pierwszej 32, ponieważ Burnett w ostatnim czasie rzadko nawet przechodził eliminacje, a Hawkins jest graczem, który regularnie grywa w turniejach.
1 runda(Kwalifikacyjna), kursy z BAH :
W eliminacjach różnie bywa, ale warte zagrania wg mnie są:
Fu M. - Gunnell A. 1,40 - 2,70 (3:5)
Marco pokazał w jakiej dyspozycji jest w Grand Prix wygrywając cały turniej pokonując w finale samego Ronniego, więc nie powinien mieć problemów z wyeliminowaniem z turnieju Anglika.
Swail J. - Song L. 1,70 - 1,95 (5:2)
Swail gra praktycznie u siebie, zrobiłby wielką przykrość sobie i miejscowym kibicom odpadając w przedbiegach. W Grand Prix pokazał się z bardzo dobrej strony, tak jak i Song, więc powinien to być zacięty pojedynek, ale zwycięski powinien z niego wyjść Joe Swail.
Hawkins B. - Burnett J. 1,45 - 2,50 (5:4)
Tutaj mam po prostu przeczucie, że Anglik przejdzie do pierwszej 32, ponieważ Burnett w ostatnim czasie rzadko nawet przechodził eliminacje, a Hawkins jest graczem, który regularnie grywa w turniejach.