>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

No1Poker.com 10 free spin !!

goolbet84 0

goolbet84

Użytkownik
Tak mam ustawione limity bo sam je sobie ustawiłem i nie musiałem nigdzie dzwonić na mlinię ;)
tylko coś ta strona nie chce sie ładować mam nadzieję ze to tylko chwilowe problemy techniczne????

K 6

koziuch

Użytkownik
ja wczoraj wyplacilem na delfinka z mbanku 120 euro! pisalo APPROVED, wiec mysle ze kasa w przyszlym tygodniu znajdzie sie na koncie, swietna promocja!

artur202 4

artur202

Użytkownik
biedne te opcje wypłaty mają i to mnie martwi. Napisałem czy można wypłacić przez mb albo przelew bankowy jak odpowiedzą napisze co i jak.

W 5 min dostałem odpowiedź mb narazie niedostepne, ale przelew bankowy jest dostepny. Trzeba im wysłać

IBAN number
SWIFT code
Name and adress of the Bank.

a następnie oni sami przeleją kase na nasze konto nic nie trzeba robic tylko podać im dane banku oni sami odejmą kasę z konta.

Podałem namiary na konto bankowe kasa ma być wypłacona w poniedziałek. Wyglądają na uczciwych. Dowiedziałem się,że mają express przelewy tzn. kasa w kilka godzin ale taka opcja kosztuje od 50-100 euro.

kuzia 0

kuzia

Użytkownik
na kaskę czekałem 3 dni ale wypłaciłem w piątek w nocy (są jeszcze gdzieś moje posty) i w poniedziałek wieczorem już kaska była na koncie. myślę że przelew ekspresowy i bez skanu dowodu :spokodfhgfh:

Do góry Bottom