>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

No1Poker.com 10 free spin !!

bam14 7,4K

bam14

Forum VIP
dziwna sprawa ...
Jestem zarejestrowany tam od dłuższego czasu.
Na pokerze loguje sie bezproblemowo.
Ale gdy wpadam na strone i wpisuje ten sam login co na pokerka, nie dziala - nie loguje ...
gdy chce przypomnieć haslo (zeby i id uzyskac niby ?) .. podaje nick z pokera i ... nie ma takiego ID ...

co robic ? :|

ps wiec jesli login to nie cyferki (ID) to czemu nie dziala login ? ;|

spike761 37

spike761

Użytkownik
Normalnie mam konto ustawione na real money a jak wlanczam gre to wypisuje nad gra Crusade of Fortune - For free i mam zetony ale na gre dla zabawy tam 5 000 E Wie ktos dlaczego???

Prosze o Pomoc ????

bludek 367

bludek

Użytkownik
dziwna sprawa ...
Jestem zarejestrowany tam od dłuższego czasu.[...]
Do pokera jest inny nick niz do serwisu. User ID to nick, ktory podawałes przy rejstracji, a dopiero pózniej ustalalo sie nick do pokera.

Jeżeli nie wymyslisz sam tego nicka mozesz pisac do [email protected] . Odpisują w miare szybko.

Normalnie mam konto ustawione[...]
U mnie strona ma niesamowite opoznienie. Klikam na play for real i dopiero po 2-3 min znikaja &#39;fun zetony&#39; i pojawia sie ojro.

I 1

icytower77

Użytkownik
The password can not be the same as the username. It must be between 6-20 characters, and can NOT contain spaces
nie moge sie zarejestrowac

Requirements not met, please check that username/password are at least 6 characters
Telephone number must be at least 8 characters

Pomoze ktos?

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
150 euro ... bonus wg mnie obrocony ( wygrane na spinach mniej niz 6 euro ) x 25

Gdzie tam jest opcja withdraw ?

edit:

Ok napisałem do nich maila z prośba, aby ukatywnili mi opcję wypłaty za pomocą netteler. Odpiszą pewnie jutro więc dam znać.

bludek 367

bludek

Użytkownik
mozna obracac na blackjacku? bo 28 euro ugralem
Ja obracalem na BJ. Ugrałem na slotach coś kolo 32E, zrobiłem TYLKO na BJ obrot ponad 850E i w tej chwili z kasyna do balance &#39;sprzedałem&#39; 90E. Wyglada na to, że wszystko wporządku ;).

Teraz tylko jak stamtąd wypłacić?

K 6

koziuch

Użytkownik
ja wyplacam ciagle to co wygram ponad, mam juz ponad 50 euro przelane a za te &quot;bonusowe&quot; 28 dalej gram, myslisz ze przejdzie?

Do góry Bottom