Zadna z tych opcji nie pomaga... dostalem maila a spinow brak ale coz zycie ????Zmień sobie z fun money na real, bądź wyloguj się i zaloguj ponownie.
Zadna z tych opcji nie pomaga... dostalem maila a spinow brak ale coz zycie ????Zmień sobie z fun money na real, bądź wyloguj się i zaloguj ponownie.
jak ty to zrobiłeś bo ja miałem też ponad 90 euro i nie moglem:kwasny4565:wyplacilem 90 euro na karte kredytowa a wlasciwie z mbanku hehe no ale pisalo approved wiec zobaczymy
wpisalem numer karty, date waznosci, numer ccv z tylu karty i lacznie juz 120 euro wyplacilem a 5 mi jeszcze zostalo dla zabawy, ciekawe czy kasa znajdzie sie na koncie, wole nie pytac supportu bo jeszcze cos poblokujajak ty to zrobiłeś bo ja miałem też ponad 90 euro i nie moglem:kwasny4565:
tez stronka mi nie dziala ale tak jak napisałem wyżej ja wypłaciłem ponad bonus ze spinów kaske :spokodfhgfh:Odpowie mi ktoś czy do obrotu się liczy ruletka????
EDIT: stronka mi nie działa hmm a jak u was jest?
sam tak zleciłem :spokodfhgfh:A czy można na kartę debetową z delfinem z mbanku zlecić wypłatę?
jeżeli masz ustawione limity to można, jeśli nie masz, to nie wypłacisz !A czy można na kartę debetową z delfinem z mbanku zlecić wypłatę?