>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

No1Poker.com 10 free spin !!

K 6

koziuch

Użytkownik
jak ty to zrobiłeś bo ja miałem też ponad 90 euro i nie moglem:kwasny4565:
wpisalem numer karty, date waznosci, numer ccv z tylu karty i lacznie juz 120 euro wyplacilem a 5 mi jeszcze zostalo dla zabawy, ciekawe czy kasa znajdzie sie na koncie, wole nie pytac supportu bo jeszcze cos poblokuja

kuzia 0

kuzia

Użytkownik
ja tez zleciłem 50euro i jeszcze 50 mi zostało bo nie moglem tego ruszyć :kwasny4565: jeszcze sobie pogram dzisiaj :spokodfhgfh:

kuzia 0

kuzia

Użytkownik
mam taka nadzieje... na maila przysłali mi że w ciągu 5-10dni będzie kaska. i jeszcze jedno do obrotu to ja wcale nie zrobiłem tylko ponad to co ugrałem na spinach to wypłaciłem :spokodfhgfh:

Koziuch a ty zrobiłeś obrót ?

K 6

koziuch

Użytkownik
no ja zrobilem obrot, bo juz potem na bj gralem stawki nawet 3x za 40$ hehe no ale 120 poszlo na karte, nie dostalem jeszcze zadnego maila od nich ale spooko

the-maro 8

the-maro

Użytkownik
Czy dostał ktos od supportu odpowiedz jakakolwie ? Probuje aktywowac wyplate za pomoca netteler, lecz support nie odpowiadal. Mozliwe ze dzisiaj po prostu nie pracuja, poczekamy do poniedziałku. Poinformuje jak uda się wypłacić.

artur202 4

artur202

Użytkownik
Czy dostał ktos od supportu odpowiedz jakakolwie ? Probuje aktywowac wyplate za pomoca netteler, lecz support nie odpowiadal. Mozliwe ze dzisiaj po prostu nie pracuja, poczekamy do poniedziałku. Poinformuje jak uda się wypłacić.
Mi dzisiaj odpowiedzieli na maila ,także pracują.

kuzia 0

kuzia

Użytkownik
Odpowie mi ktoś czy do obrotu się liczy ruletka????

EDIT: stronka mi nie działa hmm a jak u was jest?
tez stronka mi nie dziala ale tak jak napisałem wyżej ja wypłaciłem ponad bonus ze spinów kaske :spokodfhgfh:

Do góry Bottom