Dzieki wielkie. ???? Wybieram sam analizując praktycznie każde spotkanie, spędzam na analizach większość czasu w dzien. Stawka jest odzwierciedleniem pewności dla mnie. Z typów poprzednich wiem, ze typy za 2500 nie chciały wejść. Sport to sport ???? pozdrawiamTeż obserwuje twoje typy i widze ze warto zaryzykowac i grac za wieksza kase.Ja tez wiem ze swojego doswiadczenia ze tak jest latwiej wygrac.Mam pytanie czy typy sam wybierasz?Na jakiej podstawie dajesz twoja stawke bo widze ze za różne stawki grasz?
Dramat nocka..
Racja, ograniczę się do singla może dwóch na noc jeżeli coś będzie.Tu chyba problem tkwi zbyt duzej ilosci zakladow...nie wszystko siada tak jak powinno,mysle ze dzisiaj warto sie przygladnac Tapara-Kalpa,GFC Ajaccio-Pont Du Gard,Vietnam U19-Tottenham U19 wczoraj jeszcze kurs trzymal sie 1,47 dzisiaj juz padak 1,3..pozdrawiam i powodzenia zycze
40 min bez bramki,ale porażka.Newcastle Jets - Melbourne Victory
Typ over 2,5 kurs 1,95
Stawka: 5500zł
Trzeba odrobić noc..
Oglądałem mecz i miałem wrażenie jakby był ustawiony, z jednej jak i z drugiej strony takie sytuacje nie wykorzystane, ze aż głowa boli. ???? sport to sport. Wstrzymuje sie na pare dni od typowania prawdopodobnie. Muszę trochę odpocząć ????????????????
40 min bez bramki,ale porażka.
Trzymałem kciuki nie pomogło