>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Nie samą piłką człowiek żyje

C 97

czopii1

Użytkownik
Forest Green - Hereford
Typ 1 kurs 1,7 ???? 25 sytuacji bramkowych do 3 syt i 1:1.. DRAMAT

Al Ahli - Eneppi
Typ 1 kurs 1,5✅ ✅
Bet365
Stawka: 2000zł

C 97

czopii1

Użytkownik
Stan konta na chwilę obecną to 28 219,20 zł . Reasumując + 23 219,20 zł na czysto nie wliczając wkladu początkowego.
Data rozpoczęcia: 19.12.2013r
Data podsumowania konta: 09.01.2014r.
+20tys w niecały miesiąc. Można? Można!

GRAMY DALEJ !

Otrzymane punkty reputacji: +24
C 97

czopii1

Użytkownik
Postaram się poprawić swoją skuteczność poprawiając swoje dotychczasowe błędy.
Skuteczność na poziomie 60% dała dużo pieniędzy ale chciałbym uzyskać conajmniej 70%. Zdecydowanie początek typowania był tragiczny w skutkach i trzeba było odrabiać straty.
Pozdrawiam i życzę udanych typów.

Otrzymane punkty reputacji: +1
chuck9004 10

chuck9004

Użytkownik
Naprawdę wielki szacunek. Z racji tego, iż posiadam wielką wiedzę wyłącznie o piłce w tych wyższych ligach z wielkim zapałem będę obserwował Twoje typy. Twoja gra zrobiła na mnie wielkie wrażenie. Czekam na kolejne typy. Pozdrawiam. ;)

R 0

rajmund11

Użytkownik
Też obserwuje twoje typy i widze ze warto zaryzykowac i grac za wieksza kase.Ja tez wiem ze swojego doswiadczenia ze tak jest latwiej wygrac.Mam pytanie czy typy sam wybierasz?Na jakiej podstawie dajesz twoja stawke bo widze ze za różne stawki grasz?

C 97

czopii1

Użytkownik
Też obserwuje twoje typy i widze ze warto zaryzykowac i grac za wieksza kase.Ja tez wiem ze swojego doswiadczenia ze tak jest latwiej wygrac.Mam pytanie czy typy sam wybierasz?Na jakiej podstawie dajesz twoja stawke bo widze ze za różne stawki grasz?
Dzieki wielkie. ???? Wybieram sam analizując praktycznie każde spotkanie, spędzam na analizach większość czasu w dzien. Stawka jest odzwierciedleniem pewności dla mnie. Z typów poprzednich wiem, ze typy za 2500 nie chciały wejść. Sport to sport ???? pozdrawiam

M 88

macior1

Użytkownik
Dramat nocka..

Tu chyba problem tkwi zbyt duzej ilosci zakladow...nie wszystko siada tak jak powinno,mysle ze dzisiaj warto sie przygladnac Tapara-Kalpa,GFC Ajaccio-Pont Du Gard,Vietnam U19-Tottenham U19 wczoraj jeszcze kurs trzymal sie 1,47 dzisiaj juz padak 1,3..pozdrawiam i powodzenia zycze

Otrzymane punkty reputacji: +6
C 97

czopii1

Użytkownik
Tu chyba problem tkwi zbyt duzej ilosci zakladow...nie wszystko siada tak jak powinno,mysle ze dzisiaj warto sie przygladnac Tapara-Kalpa,GFC Ajaccio-Pont Du Gard,Vietnam U19-Tottenham U19 wczoraj jeszcze kurs trzymal sie 1,47 dzisiaj juz padak 1,3..pozdrawiam i powodzenia zycze
Racja, ograniczę się do singla może dwóch na noc jeżeli coś będzie.
Dzięki, przeanalizuje to zaraz. Powodzenia. ????

C 97

czopii1

Użytkownik
????????????

40 min bez bramki,ale porażka.
Trzymałem kciuki nie pomogło
Oglądałem mecz i miałem wrażenie jakby był ustawiony, z jednej jak i z drugiej strony takie sytuacje nie wykorzystane, ze aż głowa boli. ???? sport to sport. Wstrzymuje sie na pare dni od typowania prawdopodobnie. Muszę trochę odpocząć ????

Do góry Bottom