>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Nie samą piłką człowiek żyje

C 97

czopii1

Użytkownik
Moi drodzy. Zdecydowałem, że będę podawał jeden jedyny mecz na dzień. Od dzisiaj zobaczymy system singlowy tylko i wyłącznie.

C 97

czopii1

Użytkownik
Milwaukee Bucks - Chicago Bulls
Typ 2 kurs 1,6
Bet365
Stawka: 1400zł Taka propozycja na noc ode mnie. Jeden singiel na dzień jeden na noc. Tak będzie chyba git. ????

A 0

adrian_zaklady

Użytkownik
Myślę, że system jaki wybrałeś, czyli jeden typ na dzień, jeden na noc, będzie optymalny. Sądzę, że poprawisz skuteczność, a zauważmy, że grasz po naprawdę wysokich kursach. Jestem pełen uznania, powodzenia ????

C 97

czopii1

Użytkownik
Dziękuje wszystkim za ciepłe słowa w prywatnych wiadomościach i w odpowiedziach. Naprawdę dużo to dla mnie znaczy. ???? DZIĘKI WAM ! ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
C 97

czopii1

Użytkownik
Nie zdążyłem wrzucić typów na noc dzisiaj
Ale pograne było na cavsów za 5000zł po kursie 1,6
I debelek Fognini plus Safarova za 4000zł po łącznym kursie 2,4
Powoli odrabiam straty.

delikwent 36

delikwent

Użytkownik
Sory, że wtrące sie do dyskusji, ale dla mnie jestes niewiarygodny, może przez te stawki które stawiasz ( ani razu nie dodałes ss potwierdzajacy wiarygodność Twoich zakładów ), moze przez to ze nie trafione typy rozliczasz jako dobre. Napisałes w którymś z postów, że jednak można ugrac 20tys miesięcznie, ok ale tak jak pisałem, grając takimi sumami nie trudno nawet w 2-3zakłady osiagnać taki cel, lepiej policz jaki procentowy zysk jest z ogólnej puli która zainwestowałes, pewnie jakies ~5% co jest słąbym wynikiem. pozdrawiam.

C 97

czopii1

Użytkownik
Sory, że wtrące sie do dyskusji, ale dla mnie jestes niewiarygodny, może przez te stawki które stawiasz ( ani razu nie dodałes ss potwierdzajacy wiarygodność Twoich zakładów ), moze przez to ze nie trafione typy rozliczasz jako dobre. Napisałes w którymś z postów, że jednak można ugrac 20tys miesięcznie, ok ale tak jak pisałem, grając takimi sumami nie trudno nawet w 2-3zakłady osiagnać taki cel, lepiej policz jaki procentowy zysk jest z ogólnej puli która zainwestowałes, pewnie jakies ~5% co jest słąbym wynikiem. pozdrawiam.
Przepraszam Cię bardzo, ale forum jest forum. Ci którzy napisali do mnie na PW pytali o mecze to im pokazywałem co i jak na zdjęciach.
Przecież to jest forum i tylko dzielę się typami. Takimi stawkami gram od ponad roku więc jestem ogólnie na plus. Skuteczność może i słaba i nie powala ale jak dla mnie jest to plus no i robie to co lubie, śledzę i analizuje mecze. Mam z tego większą satysfakcję niż inni biorąc typy od innych. Nie muszę być wiarygodny dla Ciebie. Nie potrzebuje tego. Założyłem sobie temat żeby zrobić dziennik. Kto go śledzi ten śledzi, kto nie , ten nie. Jeden mecz przez przypadek rozliczyłem na plus chociaż przegrał. Z rozmachu. Poprawione. No to grając taką sumą jedynie można zarobić na bukmacherze dobre pieniądze. Jak przemyśle błędy i poprawię skuteczność to będziemy rozmawiać. Ja jestem zadowolony, mimo ostatniego minusa. Pozdrawiam Cię gorąco. Życzę udanych typów. ????

Do góry Bottom