>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NIE BĘDZIE REMISU!!!

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
Zle licze.

Flamengo wystawi rezerwy przeciwko Gremio. Tak wiec dodatkowe 3 punkty moga sobie zapisac i nie musza wygrywac z Corinthians

Flamengo ma gdzies mecz z Grmio przed finalem Libertadores

W tej sytuacji zalezy od rywali ile nazbieraja punktow, bo Gremio jeszcze nastuka sporo, z 10 mysle spokojnie. Ale 10 nie wystarczy

Pozwolilem sobie rozlosowac baraze. Zalozenia:

- trafia na siebie druzyny, ktore dobrze sie znaja, maja porachunki, ewentualnie demony przeszlosci
- losowanie wypadnie takie zeby bylo goraco juz na dlugo przed
- silni dostana najlatwiejszych mozliwych, zeby nie bylo ryzyka ze nie przejda

Czyli to tak naprawde nie losowanie ale ustawka

Rosja napewno nie trafi na Ukraine

I oto co wyszlo

1. Szwecja - Polska
2. Wlochy - Austria
3. Portugalia - Macedonia Pln
4. Szkocja - Czechy
5. Rosja - Turcja
6. Walia - Ukraina

Rywal Szkotow i Walijczykow mam watpliwosci czy nie bedzie na odwrot ale wychodzi wlasnie tak.

Polacy zagraja ze Szwedami. Jakies kilka procent szans ze z Hiszpania

Wlosi zrobili wałek z Austriana ME, w nagrode dostana ich i przejada sie latwo

Rosja - Turcja pojedynek dyktatorow, jak chca niech sie biora za lby i licytuja

Walia nie trafi na Czechow ktorys juz raz bo Bale polamalby ktoreus nogi (ostatnio gruby Krzysio z Fiksiarza poprosil by nie faulowali). Trafi Szkocja a i tak bedzie goraco, sa porachunki miedzy zawodnikami a raczej druzynami

Portugalia wolny los

Polska dostanie demona przeszlosci, chcac awansowac musza go pokonac

Zobaczymy jak bedzie, tak ja to widze

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
bundesmajster 7,9K

bundesmajster

Użytkownik
A niby jak to wyliczyłeś? Kilka procent szans że z Hiszpanią? Rosja na pewno nie trafi na Ukrainę?
Wiesz w ogóle ile jest możliwych kombinacji drużyn przy 2 koszykach w każdym 6 zespołów? Stawiam stówkę, że ani nie wiesz ani nie potrafisz wyliczyć.
To jest oczywiście pytanie retoryczne, no bo jeśli Ty pozwoliłeś sobie rozlosować pary u siebie w domu i twierdzisz, że takie samo losowanie odbędzie się naprawdę, to nie wiem czy by nie było warto zastanowić się nad zmianą zakładu psychiatrycznego na lepszy.

U 0

Gość
To ty nie wiesz ze to wykluczone ze ruscy nie moga trafic na Ukraincow?

Raczej bym proponpowal pojscie do szkoly, zaczynajac od moze nawet przedszkola, nie ma co tracic czasu

Ja wiem ze internet oferuje mozliwosci kazdemu dziecku twierdzic, ze jest wygrywaczem u bukmachera na ten przyklad, gorzej z weryfikacja, ale mimo wszystko nie zabieralbym glosu nie znajac pelnego obrazu sytuacji.

To moze ja czegos nie wiem, juz odwiesili ich relacje?

O ile mi wiadomo dopoki ruscy siedza na Krymie Ukraina nie zagra z Rosja? No chyba ze bylby to final Mistrzostw Europy czy swiata?

Watpie zeby Ukraina pojechala na mecz jesli by wylosowali ruskich.

Eliminacje do MS 2018 co prawda grali, ale celowo polozyli, watpie zeby nawet chcieli jechac. Tak samo bylo z USA tez 'sensacyjnie' sie nie zakwalifikowali

Juz sie domyslacie dlaczego?

Anglicy do konca zastanawiali sie czy jechac czy zbojkotowac, bo dostawali policzek jeden za drugim ale zwyciezyla opcja pieniazki nie smierdza, choc sie bali tam jechac.

Naprawe polecam lekcje historii, wiedzy o spoleczenstwie, to dopeiro od piatek klasy podstawowki zapewne?

Ależ tąpnęły kursy na Shonan. Jak ktoś czyta moje wypociny prezent.

A jak ktos czyta i źle mi zyczy oby utopił.

Karma is a bitch hehe

U 0

Gość
Przy porannych porzadkach co znalazlem

1637391962629.png

Oj chyba mamy zakladnika, jak jakis typ nie wejdzie to sie zastanowimy.

Ale jak wejdzie cos grubo to nie wiem, moze zrobimy samolocik i lec, lec Szymon :D

1637392107140.png

Natomiast jesli pan Holownia nie opanowal sztuki latania zawsze moze nadleciec zona - pilot i uratowac rozbitka.

U 0

Gość
Jo nie jade w pole orac,
niech se jedzie ojciec som
Jo se bedem spacerowal
Tam gdzie ladne panny som

Dzien dobry

Dyscyplina: Hokej, NHL
Godzina: 04:30
Spotkanie: San Jose Sharks - Washington Capitals
Typ: Washington Capitals (w '60 minutach)
Kurs: 2.30

Bukmacher: STS
Analiza:

Jeszcze kilka lat temu klasyk to byl. Chechoo - Marleu - Thornton kontra Owieczkin i Crosby.

Teraz niestety San Jose zsunelo sie, gracze sie postarzeli i dobrze jak uda im sie zalapac do play off. Zreszta nawet jak sie kwalifikowali to niewiele tam dzialali, gracze typu Thornton nabijali asysty tylko na ogol.

Washington swietny bilans 10-5 i beda sie liczyc w walce o czolowe lokaty, to ze wygrali ostatnio, akurat w ich przypadku niewiele zmienia, nie rokojarza sie, gdyz jest to zespol, ktory potrafi wygrywac seriami. Maja swietna defensywe wiec w over nie pojdziemy

Podobna historia, nie mowie, ze to najpewniejszy typ dnia, ale wczesnie wstalem, goscie sa zdecydowanie lepsi, maja lepszy sklad i to troche inna liga.

Nie wierze, ze Washington nie wladuje im tych 2-3 bramek, a jak gospodarze strzela cos, to goscie strzela te jedna - dwie wiecej

San Jose Sharks - Washington Capitals 1-3

Pozwolilem sobie wkleic oferte

1637465480477.png

Bo kurs mocno zawyzony w sts, a nie sadze by wiedzieli, by cos bylo na rzeczy

2,16 Fortuna, 2,13 Betfan, 2,08 Betklik

Co tam sie dzialo wczoraj w Premeirship. Zrobilem kupony w polu i nie weszly wiec wam zaoszczedzilem.

Czasem jest tak ze na swiezym powietrzu przychodza lepsze pomysly niz w zaczadzonym domu (wariatow, ktos by dopowiedzial, znam tu takich)

Ale wszystko sie opieralo ze Aston Villa przegra swoj pierwszy mecz pod wodza nowego menago. Nie wierze w Gerrarda. Ale wygrali w koncowce. Wiec Freebet na Brighton poszedl sie jeb.... no ten tego

Manchester United i Southampton tez mialem na kuponie, wszyscy przegrali, wiec to dobrze ze taki kupon oczyszczajacy poszedl

Swoja droga to skandal ze trener trenuje jednych i za tydzien drugich w tej samej lidze, nie sadzicie?

Rodzi to mechanizmy korupcyjne. Podklada sie i za tydzien jedzie do nowej druzyny, co to ma byc?

To wlaczamy i 'obzieramy'

1637465832809.png

I szykujemy sie do grudniowego pojedynku profesorow, jak znacie tego profesora Boysa to powiedzcie ze wyzywam go na pojedynek MMA mozemy walczyc w dowolnej formule

Ma dwa tygodnie na trening, nie musi od razu

Wyprawy Profesora Ciekawskiego - Tajemniczy Doświadczalski - YouTube

Washington juz 1-0. Oby to nie bylo 'mile zlego początki, ale nic na to nie wskazuje

Ktos pamieta 'Majstra bez piątej klepki'?

U 0

Gość
San Jose - Washington 0-4

Chyba nie bedzie lepszego typu na dzis, weszlo tak, ze mozna bylo jesc czekoladki juz od konca pierwszej tercji

A co do Premiership dzis zagramy i moze nie wtopicie, wczorajsze mecze raz ze sporo remisow, a dwa ze nie po mysli. Jednak spodziewalem sie ze beda chcieli wepchnac Arsenal do czworki juz teraz, ale widocznie dopiero pod koniec sezonu beda musieli im wszyscy ustapic miejsca

West Ham juz teraz zaczal wałkowac, to byl jedyny mecz jaki wczoraj trafilem, ze przegraja

Karty sa juz rozdane, Chelsea mistrz. Liverpool wice mistrz, City pewnie 3 miejsce, choc to nie jest pewne

Manchester podpisujac Ronaldo i wpieprzajac go na sile do skladu polozyl druzyne. Podejrzewam ze to bylo wbrew woli Solskjara, druzyna naprawde ciekawie sie rozwijala i robila wyniki. Niestety wszystko poszlo sie grzmocic

Teraz pewnie zwolnia Solskjaera jakby to on byl winny, przyjdzie jakis nowy menago i moga jeszcze odpalic, choc na wiecej niz 3-4 miejsce juz nie ma szans.

Na dole naprawde skandaliczna jest sytuacja z nowym trenerem Norwich. Nie powinno byc tak ze dzis trenujesz jednych, za tydzien drugich w tej samej lidze

Dlatego Legia nie moze sciagnac Papszuna. I tak powinno byc, nawet Polacy wiedza ze nie mozna trenowac dwoch roznych druzyn z tej samej ligi w tej samej rundzie.

Co to ma byc? Norwich teraz sie pewnie utrzyma bo Smith to dobry trener, co sprawia ze Newcastle bedzie mialo goraco.

Rozmawialem z fanami Newcastle i oni zyja w jakiejs chmurze. Wierza ze sa najbogatszym klubem swiata, podbija Europy.

Moim zdaniem ta kobyła to figurant, za chwile ci co trzeba sie zwina i tyle ich widziano. Calkiem realny spadek, z tym skladem pewny. Moze nakupia zawodnikow, ale kto powazny chcial by tam isc.

Dzis City kontra Everton, niespodzianka moze byc ale Everton cieniuje

Tottenham jak go...shit gral, tak dalej gra. Niby czemu dzimaja wygrac?

Zobaczymy co tam w podziemiu bedzie, dzis bede po poludniu

Coventry dobry wynik 0-0, teraz pora wygrac z przyjaciolmi z Birmingham, tamci moze nie spadna ale awansu tez nie bedzie, typowy sredniak tabeli, pewnie gdzies na 16 miejscu skoncza

U 0

Gość
Dyscyplina: Hokej, NHL
Godzina: 03:00
Spotkanie :Seattle Kraken - Washington Capitals
Typ:Seattle Kracken w 60 min
Kurs: 2.8
Bukmacher: StS

Analiza:

Washington gra dzien po dniu, wczoraj w San Jose, dzis w Seattle i [dzis przyjdzie im zaplacic za fure szczescia ew mecu z Sharks, gdzie gospodarze mieli chyb a4 slupki, a bramkarz kapitalistow zachowal czyste konto, broniac 40 strzalow.

Dzis juz powinien cos wpuscic, skoro byly dwa wystepy na 0 z tylu to pachnie gradem goli dla rywala. I kwestia czasu jest, kiedy to nastapi.

Washington owszem potrafi wygrywac seriami, ale kiedy idzie za dobrze potrafia sie tez rozluznic i to ich gubi. Zawodnicy typu Owieczkin mlodsi z roku na rok tez nie sa, zamiast opasc z sil w kncowce musza rozsadnie ekonomicznie szafowac silami.

Seattle nowy klub i ostatnie miejsce w tabeli, juz bodaj 6 przegranych z rzedu. Vegas poleca Washington, ja nie polecam. Nie ten sklad, nie ten kalendarz

Seattle - Washington 4-2

U 0

Gość
No to wczoraj chyba nawet mogl ktos skorzystac.

Podzielilem sie genialnym typem na kilka godzin przed meczem. Ktos moglby powiedziec ze swieta ida, inni co mnei bardziej znaja ze mnie scielo spac i moglbym nie wstac zeby tuz przed meczem przydzwonic.

A co ja niby, mam dorabiac anonimowych gosci z internetu? Niech kamienie żrą.

Typowalem 4-2 i bylo 5 - 2, dopiero w ostatnich sekundach padl gol na pusta bramke, koncowki sa najbardziej nieprzewidywalne, ale zwyciestwo Seattle a raczej porazka Washingtonu byla pewna. Jak rowneiz over bramkowy

Ktos sie zna i powie mi czemu byla zmiana bramkarza, wczorajszy bohater Samsonov dzis na lawce, zagral jakis inny?

Naprawde nie da sie zagrac dwoch meczow z rzedu na bramce w 2 dni? Moim zdaniem jak ktos jest skoncentrowany to niech broni, ale ja nie jestem menadzerem.

Ewidentnie bym dal Samsonowowi bronic dzis, ale widac adecydowaly inne wzgledy.

I znowu Washington pelno slupkow i fura szczescia Krakersow, to nie jest tak ze Washington wpadl w korkociag. Po prostu odpuscili sobie dzisiejszy mecz albo wyszlo nagromadzone napiecie

Aha jako ekspert od ekonomiki i organizacji przedsiebiorstw, zarzadzania i marketingu, jak rowniez wielu pokrewnych dziedzin podziele sie z wami o tym, co sie dzieje w Manchesterze United tak naprawde i co sie z tym klubem bedzie dzialo.

OTOZ BEDZIE WIELKI CYRK!

W punktach:

1. Solskjaer to naprawde dobry trener tam, co roku byly postepy, pewne 2 miejsce, nie pregrali chyba 29 meczow z rzedu na wyjezdzie co jest absolutnym rekordem. Do tego final Ligi Europy. Naprawde ciezko sie przyczepic do wynikow, czego oni chcieli, na tle ostatnich wyczynow United to byl duzy postep. Widac bylo ze zawodnikom sie chcialo, przynajmniej no polowie

2. No i wcisneli na sile zelusia do skladu. Media dostaly kisielu w majtkach, ale wlasnie, co sie stalo z graczami typu Fernandes? Momentami wszyscy w cien, Ronaldo sciagal blask fleszy, zaczely sie kompromitujace przegrane, choc indywidualnie do wyzelowanego nie mozna sie przyczepic, krecil liczby

3. Niestety jeden zawodnik nie wygra sam wszystkich meczow, tylko mniej wiecej polowe. I tak bylo w United. Kilka meczow zalatwili, jak np z Atalanta, ktora musiala sie podporzadkowac bedac uwiazana finansowo, inaczej nie da sie wytlumaczyc tych podkladek

4. No i trener polecial za to, ze wcisniecie na sile supergwiazdy, na ktora kazdy normalny trener by nawet nie spojrzal, spowodowalo ogromny spadek morale i wynikow zespolu.

5. Byc moze to robota Ronaldo, ktory namowil zawodnikow by przegrywac, zeby zwolnic Olego (nie wiem co do niego ma), ale widac zerowe pojecie i konsekwencje zarzadu United. Jak mieli zwolnic trenera mogli to zrobic przed dwutygodniowa przerwa na reprezentacje

Paulo Sousa nowym trenerem United? Moze Ronaldo go lubi? Pewne jest ze nowy trener bedzie sciagniety pod ronaldo. Zidane? Tak ze napewno nowym trenerem United nie bedzie Mourinho czy Benitez. Moim zdaniem jak nie Zidane to Sousa, bo panowie maja wspolny jezyk

Souza to jednak malo znane nazwisko, ja bym obstawial Zidanea, choc podobno sie zarzekall ze czeka na Francje czy cos

Nowym trenerem nie bedzie Brendan Rodgers, no raczej, tez mowil ze wypelni kontrakt

O jest artykul, ciekawe czy maja te same przemyslenia co ja

Removal of doomed Solskjær will not solve Manchester United’s problems (msn.com)

Nawet jedno zdanie racji napisal trn dziennikarz

But make no mistake, the wrong person is leaving the building.

U 0

Gość
No to dzis wielki mecz w regionie, Coventry kontra Birmingham City. Rzadko spotykany mecz przyjazni, jednak trudne okresy nauczyly ich ze trzeba wspolpracowac i trzymac sie razem w biedzie, tak to pewnie by sie naparzali jak kazdy w regionie

Zreszta West Bromwich tez z kims chyba z regionu gra, oni akurat zaczynaja sie obsuwac, myslalem ze beda rywalem w walce o 3 miejsce, a moze nawet cos wiecej jak sie osunie ktos z liderujacej dwojki, ale nic z tych rzeczy.

West Bromwich sie obsuwa i dobrze nie bedzie. Przegrali z jakimis cieniasami dopiero co i calkiem zasluzenie. Chora polityka tam.

Birmingham zabiera 14 zawodniow zdrowych, nie zagra mozg Gary Gardner, czyzby jechali na sciecie?

Moim zdaniem mimo wszystko latwo nie bedzie, jesli Coventry ma wygrac ten mecz to beda udawac, ze jest walka, Birmingham strzeli do przerwy a potem Coventry tradycyjnie odrobi.

Mecz kandydat na łamaka.

Co ciekawe eksperci i osoby obracajace sie wokol klubow typuja 2-1 dla Coventry.

Ja tez typuje 2-1 dla Coventry.

Coventry przypominam w 'cugu' 6 meczow takich ze hoho. Akurat ten mecz moga miec zalatwiony i latwo sie przejechac po rywalu, z nastepnych czterech rywali nikt nie da im latwych punktow.

Zaraz wyjazd do Bournemouth, potem West Brom u siebie, wyjazd do rewelacyjnego Huddersfield i u siebie Stoke. Latwy to nie jest cykl.

A zatem pytanie. Zalatwili sobie przysluge u przyjaciol/sasiadow?

Post automatycznie złączony:

Ze West Brom dostanie po dziobie to tez ciekawa opcja. Ostatnio dostali, ale nie wyklucza to ze dzis tez nie dostana. Na Blackpool widze 4,40. Zle tam sie dzieje, ale sklad maja troche lepszy niz Oranzynki

WBA ostatnie cztery mecze na wyjezdzie 4 porazki

U 0

Gość
Dzien dobry. Przespalem Coventry mim oze mieli olbrzymia przewage i grali 11 na 10.

Co oni maja do tych remisow, od zawsze wiem ze Lee Bowyer to glupek i nie chcial odpuscic.

Birmingham 14 zawodnikow w tym dwoch bramkarzy i zawodnik ktory nie zagral jeszcze meczu na poziomie Championship i tak bedzie najblizsze 4 tygodnie, zapiszcie sobie

I z takimi depletuchami nie wygrac?

Gremio gra, ale sa sprzeczne sygnaly. Nie wiem co tu obstawic. Pewne jest, ze jak nie wygraja to raczej spadek

Nie bedzie remisu, pewnei wygraja, ale jakis dziwnie wsoki kurs

Beda lepsze mecze dzis zapewne.

Dzien dobry

U 0

Gość
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Serie A
Godzina: 01:30
Spotkanie:palmeiras - Atletico Mineiro
Typ: Atletico Mineiro
Kurs:1.8
Bukmacher: Fortuna

Analiza:

Gospodarze bezszans na mistrza, miejsce w czworce bedzie, cala pierwsza druzyna w Urugwaju szykuje sie na final Libertadores, dzis graja kompletne rezerwy

Atletico Mineiro sklad supergwiazd, Hulk + Costa, tak niewiele brakuje im do mistrza, jakoscia przewazaja dzisiejsza zbieranine z Palmeiras o dwie klasy

Powinni wygrac i poczynic kolejny krok do zwyciestwa, widac nei odpuszczaja i nie zdejmja nogi z gazu dopoki nie beda pewni tytulu. A zainwestowali w ot wiele i nie spoczna

Palmeiras - Atletico Mineiro 0-2

Kurde, troche jeden mecz powiazany z drugim, oby w obu przypadkach sie nie skonczylo 0-0. Remis pograza Gremio, ale i Flamengo de facto

A jesli Flamengo przegra to Atletico, znajac wynik z wczesniej moze nie musiec chciec az tak bardzo wygrac

Tak czy siak ciezko uwierzyc, ze oba te mecze skoncza sie wygrana faworytow jakos

U 0

Gość
Gremio tak jak myslalem pewnie dzis sie sfajczy, mocno smierdzieli dzis ale to wrozy dobrze Kogutom, Palmeiras nie wygra, pytanie dwojka czy remis tylko

U 0

Gość
Dwa remiy teraz, same remisy w Brazylii, ale nadzieja byla do samego konca, to samo remis w Coventry

gladalem Gremio, co to ma byc to co grali, nie wiem jakim cudem zremisowali nawet.

Grali jak Slask Wroclaw czy Hutnik Krakow czy GKS Katowice przy prowadzeniu 1-0 w koncowce (tzn jakby te polskie kluby prowadzily a nie te zlamasy), tyle emocji nie bylo od czasu filmu 'Smierc w Wenecji'

Ten remis stawia Gremio w beznadziejnej styuacji, rywale 5 punktow wyzej i mecz z Chapecoense najczesciej jeszcze w zanadrzu wiec Gremio jak nie wygra wszystkiego do konca juz to aut z ligi

To poczekamy na pewneijszy typ wczoraj spalem 2 albo 3 razy, nic nie wyhaczylem na noc z NHL, a bedzie tego sporo dzis albo jutro

Zwroccie uwage Birmingham mieli 14 zawodnikow, w tym 2 bramkarzy i jednego co na tym poziomie nie gral, wczoraj kolejna czerwona, teraz na sobote nikt nie dojdzie, pewnie dostana 5-0 w jajo z druzyna z pelnym skladem, bo wczoraj obronienie remisu kosztowalo ich mnostwo sil.

Co powiedzial Marian Banas, trener Coventry?

Jestesmy rozczarowani, zabraklo tego cos do wbicia gwozdzia, ale jesli jestesmy rozczarowani remisem, to pokazuje jak wielka droge przeszlismy ostatnio.

Amen

Ciekawe ile Blackpool rozjedzie Birmingham. 3-0? 4-0? 5-0? Dla dtuzyn najwazniejsze jest byle nie przegrac z rywalem w derbach jak jest okrojony sklad, jak tak sie postawili to teraz powinni dostac bardzo ostre baty

Dzis Bournemouth tez gra, trzeb abedzie zobaczyc najblizszego rywala. Moze wpadli w dolek?

Derby z Fulham to tez ciekawy mecz, dlaczego kursy 12 na Derby to nie wiem

Ogolnie lepsze dzis mecze do typowania w Championship niz wczoraj, wczoraj mialem nosa ze spalem jak Lech Kaczynski 13 grudnia 81

PS Slyszalem ale niewyraznie ze wylosowalismy Szkocje lub Szwecje, juz nie pameitam dokladnie, chyba niestety Szwedow.

Zobaczymy czy bylem w dobrym miejscu, czy to mi sie snilo.

Kiedy losowanie?

Baraże el. MŚ 2022: Polska będzie rozstawiona. Na kogo może trafić? | Sport Radio ZET

Hehehehe

U 0

Gość
Zydaki widze łamak zamaist ladnej jedynki nic to

Poaspiesznie, kursy wkleja jak wejdzie

1. PSG
2. City/PSG 1/2 lamak
3, Derby
4. Swansea + Blackburn + Stoke

U 0

Gość
Stoke 2 poprzeczki zanim Bristol City strzelilo gola.

Wczoraj jednak kolejka porzadkujaca tabele w LM. A w Lidze Europy chyba zly wynik dla Legii. Nie wystarczy tylko pokonac Spartaka, choc do 3 miejsca powinno wystarczyc, ale do drugiego raczej nie

Zreszta z tym pseudotrenerem nie maja czego szukac nawet w polskiej lidze

Zostal im Puchar Polski

TYP DLUGOTERMINOWY

Manchester United wygra Lige Mistrzow 18 betfair 30j

Wyraaznie widac ze jakas mocna reka im pomaga. Raz ze maja Ronaldo, etatowego zwyciezce tych rozgrywek, gdzie bedzie sie przykladal jak malo kto, oleja lige.

Dwa ze wyraznie widac mimo tych klopotow jeden telefon do Atalanty czy Villarealu i tamci klekaja do miecza i wypinaja sie.

Widac kto jest kim w futbolu, tylko jaki jest sens kibicowania takim druzynom jak Sevilla, Villarreal, Atalanta, Napoli, Leicester, ktore zawsze w decydujacych momentach sie podloza? I co ze wystartuja jak z procy jak plotem beda musialy grzecznie wrocic na grzede?

Jutro losowanie barazy, w sobote mecz Birmingham City, gdzie przypominam mieli 14 zawodnikow, w tym dwoch bramkarzy i jednego goscia dla ktorego Championship to absolutne novum.

Nikt nie wroci z zawieszen czy nie wyleczy kontuzji do soboty, dodatkowo jakis gostek we wtorek zarobil czerwona (trzeba miec mozg zeby w takiej sytuacji) wiec nie maja nikogo na zmiane.

OK, wytrzymali z Coventry, ale to derby, prestizowe dla nich, teraz powinni dostac 4-0 5-0 6-0 z normalna druzyna i ze swoim podejsciem

U nas tez ka bylo w klasie C ze druzyna jedna miala 6 punktow na koniec sezonu. Spinala sie tylko na najwiekszego rywala, pozostale mecze wszystkie w trabe. Ale czekali caly sezon na tego jednego rywala, wygrywali i mieli radoche.

I kazdy sezon bylo 6 punktow w calym sezonie :D A spasc z klasy C sie nie da

U 0

Gość
No to co tam gramy w nocy? Jest NBA, NHL, Brazylia, odpuscilismy madrze tzn utopilem kupon na 11 meczow, pora cos wygrac?

Birmingham - Blackpool kursy 2-3.25-3.8 hahha

Przypominam Birmingham 14 zawodnikow na wtorek, w tym 2 bramkarzy i jeden noob.

Nikt nie wraca z zawieszenia/kontuzji, dalej nie ma mozgu Gardnera, zarobili kolejna czerwien z Coventry

i na Blackpool 4? Hahahahhahah

Thalion 10,3K

Thalion

Użytkownik
Coś za bardzo nagabujesz kolego przeciwko temu Birmingham hmm a przecież niedawno mówiłeś że "randomom z neta" nie bedziez dawał zarobić hmm. Mam taką teorie że chcesz żeby kurs rósł na Birmingham i wtedy przyatakujesz ich :) :D chyba oni jednak wygrają ten mecz, zobaczymy już w sobotę

U 0

Gość
tez tak mysle ze wygraja

A czemu mam niby dawac zarobic jakims randomom z internetu?

Przeciez to jest ostatnia rzecz jakiej pragne, temat sluzy innym celom, od poczatku to mowilem

A ze inteligentni moga zarobic przy okazji to inna sprawa i 'dobrze dla nich' bo generalnie jak zaczalem spiewac o skutecznosci szczepionki na koronawirusa skutecznosc typowania powinna wzrosnac

Ciekawe, prawda?

PS to tylko jeden mecz bedzie w sobote Birmingham kontra Blackpool ze nie ma z czego wybierac i musi przyciagac uwage? Mnie po prostu dziwi ze wytrzymali w jedenastu a poem nawet 10tke przeciwko Coventry i normalnie w takich okolicznosciach powinni srogo zaplacic w kolejnym meczu a tu sa faworytem z bardzo przyzwoitym rozkrecajacym sie Blackpoolem.

Cos jest na rzeczy

Po prostu znam sytuacje w Birmingham, jeszcze pod koniec Karanki 50 zawodnikow, 4 drruzyny mozna bylo sklecic, a tu za mniej niz pol roku nie mozna sklecic jedenastki i ich pseudotrener krzyczy o wzmocnienia . Kto jest temu winien?

Ciekawe co jest z Bournemouth bo dwa mecze bez wygranej, jedna wtopa a teraz z nimi gramy, czyzby zaczal sie zjazd? Jak by ich tak puknac to droga do top 2 stoi otworem

U 0

Gość
Wy mi lepiej wyjasnijcie co widzi inteligentny milioner, ktory chce zadawac sie na codzien z takimi sciekami jak Boris Johnson czy Grant Shapps.

Bo gdybym ja taki byl, to od wyzej wymienionych osobnikow bym czul smrod na kilometr i odwracal sie jak magnes odwrocony

A tymczasem Andy obcuje z takimi dsmierdzielami na codzien

1637883119448.png

Dla mnie to jest ewidentna dyskwalifikacja Andy'ego zakonczylem woluntaryjna wspolprace z nim i jego fanbojami

Apropo Borys jak Gabriel Janowski - przedawkowal proszki

Kłopotliwe przemówienie Borisa Johnsona. Była świnka Peppa i „wybaczcie mi” – Polityka Wprost

Ewidentnie mu cos podsypali, tylko ze wieprz jest grubszy i nie podskakiwal jak Gabriel

Musza chyba wzmocnic druga dawke, ale chyba teraz juz sie nie da wystawic

Tak czy siak ida wazne wydarzenia w partii i zamierzam przylozyc reke do wyautowania pani Patel na smietnik, tym razem na trwale

Tak ze nie jest tak, ze nic sie nie dzieje, napewno nie jest nudno

Tym bardziej ze uaktywnila sie tez ta pinda

Jennifer Arcuri zdradziła szczegóły romansu z Borisem Johnsonem. Podała pikantne szczegóły (plotek.pl)

To co tam w nocy gra pora sie rozejrzec, ale rzucac jak szczerbaty na suchara tez nie bedziemy

Dzis nie graja NBA i NHL? To do dupska

PS znajdzcie mi pilkarza Peterborough, ktory gral wczesniej w Cagliari a jeszcze chyba byl na testach w Sportingu bo bedzie dojscie

Chyba gra w glownej druzynie, jest czarny

To nie jest Clark-Haris

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom