U
0
Usunięty użytkownik 168903
Gość
Dwojka byla pewna.
Widzieliscie to?
Liverpool explosion: CCTV shows moment of taxi blast outside hospital | ITV News - YouTube
Kolejny zamach terrorystyczny w UK.
Akurat dziwnym trafem w momencie gdy Boris i partia tonie, jeszcze dwa tygodnie tem uwydawalo sie ze beda rzaczic cojnajmniej tyle co faszysci w Niemczech jak nie wiecznie, a tu masz ci los..
Zle sie dzieje w partii, ale to bylo do pryzwidzenia z tym sciekiem jaki tworzy rzad.
No i ni stad ni z owad zamach, podniesienie reki na swietosc, prawie dokladnie w godzine Rememberance Day.
Tym razem nie trzeba bylo zabijac cywilow, ale juz mamy temat zaslaniajacy skandale w partii i rzadzie. Nie musialo byc drastycznie, bo nie ma wyborow, no i Starmner to nie Corbyn ze mozna w niego dudnic ze kumpluje sie z terrorystami.
Podejrzewam ze to jest inscenizacja, taksowkarz jest blym zolnierzem albo policjantem albo pracownikiem sluzb specjalnych
W. Brytania/ Poziom zagrożenia terrorystycznego podniesiono do poważnego (polonia24.uk)
Do cholery, jaki zamachowiec jedzie na miejsce taksowka??
Choc w sumie dobrze ze nie dopuszczaja lewicowego talatajstwa do wladzy, jeszcze by byly jakies restrykcje koronawirusowe bo oni sobie lubia wkladac rozne przedmioty i robic ludziom pod gorke.
Tak wiec pochwalam. Ale ciekawe, czy ten taksowkarz nie jest np bylym zolnierzem czy policjantem, okaze sie na dniach.
Jak bede mial czas napisze wam o wynikach mojego dochodzenia w sprawie zamachu w Fishmongers Hall.
Jakkolwiek jeszcze zamach w Manchesterze to mozna miec cien watpliwosci czy to robota sluzb, tak zamach w London Bridge to istne kuriozum!
Dlaczego? Dowiemy sie wkrotce.
Do MI5. Materialy sa zdeponowane w bezpiecznym miejscu i tak czy siak zostana opublikowane.
Tak ze nic nie da wam przekrecanie mi na zlosc meczow, ktore obstawiam czy powodowanie wypadkow znajomych.
To apropo dzisiejszego meczu St Albans
Ciag dalszy nastapi.
A tak z ciekawostek co do tego zamachu w Londynie, bo nie moge sie powstrzymac.
- kolesiowi na zwolnieniu warunkowym, na obserwacji MI5 z powodu bycia na liscie podejrzanych i swiezo po wyjsciu z puchy pozwolono jechac 130 km do Londynu i uczestniczyc w spotkaniu pelnym ludzi
- Miesiac przed zamachem cwiczono dokladnie w tym samym miejscu dokladnie taki sam zamach. I co? I nic.
No to spijcie ludzie dalej, ktos czuwa nad waszym bezpiecznstwem, hehe
Ostatnio zmieniony przez nieznany: