Championship - same klursy 4 wygladaja dobrze.
Preston z Watfordem. Takie 6-0 to czesto zaproszeniedo stawiania zeby zrobic wałek w nastepnym meczu. I sporo ludzi sie na to dobiera. Poza tym Watford to chory klub teoria obowiazuje, trenerowi trafil sie mecz i bedzie jechal na nim trzy kolejne porazki. Ilez razy Watford mi uwalil kupon albo single nie pamietam, zawsze na odwrot, jak gram dwojke, zwala mi kupon na 0-0 jak odpuszcze jest niespodzianka, jak zagram przeciw to wygrywaja.
Wycombe z Derby tez wyglada niezle. Wycombe walczy i czasem im sie uda zaskoczyc to nie tak ze beda wszystko przegrywac. Ale wygrywaja raz na ruski rok
Middlesbrough - Huddersfield dwie padaczki ostatnio, nie wiem czemu Middlesbrou gra tak fatalnie, pewnie uwazaja ze nastukali punktow a z tym skladem na cos wiecej nie ma szans. Huddersfield spadnie, jak nie ten ok to nastepny, zle decyzje zarzadu, tez sciagneli jakiegos filipa z konopi na lawke i juz plyna w dol
Dobrze wyglada tez Sheffield Wednesday ze Stoke, Stoke chyba jedna wygrana na 12. Ale jak Sheffield przegra tez sie nie pogniewam, umowmy sie. tak chorego klubu jeszcze nie widzialem w historii, oby polecieli w kosmos
Bristol Ci(o)ty z Reading tez nie jest zla opcja. Kazdy fan Bristolu spodziewa sie lania, wiec idealne warunki do zaskoczenia. to tak jak Ottawa w
NHL jak jada na sciecie wygrywaja, potem 2-3 razy baty alnbo minimalna przegrana. I tak w kolko
No i Luton z Cardiff. Cardiff pieknie nam wygrywa odkad zmienili trenera pomijajac dwa pierwsze mecze, ale kiedys pekna. Tak jak Doncaster. Czy juz jutro? Moga przegrac, Luton to nie takie cienisy jak Coventry.
Z League 1 bardzo ciekawi mnie co osiagnie
Bristol Rovers z Portsmouth. Bo sportowo bardzo niewiele. 0-2 0-3
Peterborough. Tam zasada jest prosta. Stawiamy trzy wieze z przodu (Clarke Haris, Dembele, Szmodics) pilki na nich i mecz sie wygrywa. Nie wystawili ich w EFL Troph, odpadli, ale wrocili na lige i dwie latwe wygrane. Jutro tez powinna byc wygrana jesli im zalezy na awansie bezposrednim. zalezy?
League Two
Walsall - Cheltenham. O Walsall mowilem. Sprzedali co sie dalo i swiecimy zebami. Jeszcze nie mieli szans zebrac oklepu tym swoim nowym szrotem, strzelili gola ze stalego fragmentu jakims noicjuszem i ciesza miche z punktu. Ale te remisy zamienia sie w porazki teraz
Trudne mecze w League Two faworyci wcale nie tacy mocni, co wyprawia Newport to glowa mala, znam sytuacje tylko w kilku druzynach, meidzy innymi w Walsall.
No i jutro mecz Barnet - Halifax. Kroila sie ustawka na wygrana Barnet kilka dni temu jak ktos pamieta ten slynny rebus. Mecz zostal przelozony. Jutro to juz bedzie inna historia, ale czy Barnet nie moze wygrac? Moze
Mocno smierdzacy mecz i nie stawiac na Halifax pewnie im puszcza szczegolnie jesli kasa poszla.
Z nizszych lig lepiej cos wyhaczyc na krotko przed
Superderby St Albans - Hemel Hempstead ciekawe czemu nie ma kursow
No i polfinaly EFL Trophy Oxford - Tranmere i Sunderland - Lincoln.
Tu juz druzynom bedzie zalezalo, poza Oxforem moze. Ci akurat jada jak szaleni w lidze i jutro moga odpuscic.
Sunderland pojechal eksperymentalny Doncaster, Lincoln stracil prowadzenei w koncowce. Dwojka?