Jedna z wad gry podjetej ze sluzbami specjalnymi (a wlasciwie grania im na nosie) jest to, ze nie mozemy sobie szukac kobiety w internecie, na radkach online itp, ewentualnie musimy dzialac bardzo szybko i przystepowac do rzeczy zenim sie do niej dobiora.
A niektore to omantyczne stworzenia i chcialyby dluzej 'chodzic' zanim wreszcie poijdziemy do lozka.
Agata G - ten profil ciagle istnieje w internecie, nie sa wykasowane wszystkie rekordy, widocznie w MI5 maja lepsze zajecia niz kasowanie tozsamosci wspolpracownikow. Mamy ja, jak na przyklad wziela udzial w jakichs biegach - och wysportowana laska byla i miala kondycje, ale niewazne.
Kilka maili, dosc milych, nie ja je wymyslilem, czytelnik od razu zauwazy ze to nie w moim stylu
1.
hej ...,
Wesolych Swiat!!! Niech te Święta będą czasem spokoju i zadumy, niech dodadzą wiary i siły, aby łatwiej było pokonywać trudy codziennego życia. Glowa do gory, bedzie dobrze!
ps. ide szybko (tzn dopoki nie pada) pobiegac bo moj target na weekend nie wyglada dobrze) odpisze jak wroce.
Agata
2.
no to faktycznie do bani:/ ale powiem ci ze bez kola i chleba mozna wytrzymac tylko bez pogody troche ciezko. moje kfiotki powywracane totalnie, kilka fensow u sasiadow tez, wiatr daje znac o sobie:/ Niby powinnismy sie przyzwyczaic do tego, ze KAZDY bank holiday jest do bani pod wzgledem pogody (why????) ale zawsze czlowiek ma nadzieje na troche slonca.
no coz, pozostaje nadrobic filmowe zaleglosci i byle do poniedzialku haha.
Ps. od zawsze mieszkasz w Brierley Hill czy troche przemieszczales sie po ju kej?
Jakie lasy w
Tak, mieszkam w ..... Nie w samym centrum na szczescie bo jakos mnie ciagnie jak najdalej na obrzeza, idealnue byloby wlasnie gdzies pod lasem
Ja bardzo lubie Malvern hills, fajna sprawa polazic tam po gorkach. w samym ...to nie za wiele sie dzieje, z atrakcjami dla turystow tez slabo.
Planujesz zostac w uk juz na dobre? bo domyslam sie, ze jestes w podobnej sytuacji- czyli wyjechales zaraz po studiach i nie za bardzo jest do czego wracac. No chyba, ze sie myle? Masz tu jakas rodzine? mnie niestety tylko odwiedzaja goscie z Pl, bo cala rodzina w Pl niestety. po takich odwiedzinach jestem jeszcze 'chora' przez tydzien bo trzeba wrocic do rzeczywistosci i obowiazkow
"Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno, by na stacji złych zdarzeń, złapać pociąg ostatni i dojechać do marzeń."
3. No i to najlepsze
Hmm.. wiesz o mnie tyle samo ile ja o tobie, czyli nic. Sorry, ty wiesz przynajmniej jak sie nazywam i gdzie mieszkam.
Moge zgadywac, ze kierowca wozka widlowego, ktoremu malo placa albo leniwy i malo jezdzi haha. Bez obrazy, ale ta twoja znajoma miala troche racji. Chyba, ze ja podpuszczales zeby sprawdzic jej reakcje, bo zauwazylam, ze lubisz testowac to i owo
A co jest ciekawego w tej historii, zeby nie rozwlekac?
W pewnym momencie Agata wydawala sie coraz bardziej postrzelona, choc zaczelo sie obiecujaco nie powiem. Dlatego coraz bardziej zaczalem z niej zbijac i drzec koty, a kobiety jak sie zorientuja to chyba nie bardzo to lubia, szczegolnie jak juz sa pewne ze 'zarty sobie stroimy'
Napisalem cos takiego:
'Czesc, co slychac, to moze wybierzemy sie na koncert, w czerwc przyjezdza do nas Elton John, to jest chyba najbezpieczniejsze miejsce na pierwsza randke'
Przy czym majac na mysli 'bezpieczne' mialem na mysli to, ze nie bede sie do niej dobieral, pelno ochroniarzy i w ogole wiec jest bezpieczna od moich rak, rozumiecie.
Oczywiscie to juz byl uzywajac terminologii koszykarskiej rzut spod wlasnego kosza na 0.4 sekundy przed koncem meczu w NBA gdy przegrywamy trzema punktami i nigdy wiecej nie uslyszalem juz nic od Agaty.
A bylo to o godzinie 18-tej 22 maja 2107 roku. Sprawdzcie co sie stalo 4 godziny pozniej.
Przypadek? A moze ktos poczul sie zagrozony, ze zostaje rozgryziony i trzeba dzialac szybko? To oczywiscie szalona hipoteza i moznaby kogos wyslac do szpitala psychiatrycznego, gdyby nie kolejne ciekaewe wydarzenia jakie nastapily pozniej.
A moze Agata mysli, ze ja jestem ze sluzb i weidzialem cos o ataku wiec mnie sie boi. Malo prawdopodobne, prawda?
Nawiasem mowiac dziwi mnie, jak opinia publiczna kupila bajeczke ze jakis nastoletni pastuch przyjechal miesiac wczesniej, przeczytal instrukcje w internecie, zrobil bombe i poszedl sie wysadzic.
To takie proste? Hm, dlaczego jakos nie ma nasladowcow, co tydzien jakis szaleniec moze znalezc instrukcje, a potem idzie po srubki, plecak i cos tam jeszcze, a potem na koncert i heja. A jakos nie widac zeby byli nasladowcy.
Jak ktos sie postara, znajdzie w internecie historie, jak brytyjskie sluzby specjalne pomogly Salmanowi Abediemu dostac sie na teren UK na miesiac przed zamachem. Poczytajcie, szok. Ale czy rzeczywiscie?
No dobra, zapytacie, dlaczego sluzby specjalne mialyby organizowac zamach na terenie wlasnego kraju i zabijac wlasnych obywateli.
A ja zapytam: sluchajcie, a nie bylo tam jakichs przypadkiem wyborow w najblizszym czasie?
Zobaczmy:
- zamach w Manchesterze 22 maja 2017
Wybory parlamentarne w Wielkiej Brytanii w 2017 roku – przedterminowe wybory do
Izby Gmin (izby niższej parlamentu
Zjednoczonego Królestwa Wielkiej Brytanii i Irlandii Północnej) przeprowadzone w czwartek 8 czerwca.
I co, mamy gwarantowany temat na dwa najblizsze tygodnie, zadna opozycja nie moze sie przebic, obowiazuje dogmat scigamy terroryst, wy obywatele pod nasza opieka jestescie bezpieczni. Tylko musicie na nas zaglosowac
W 2019 nie byli juz tacy brutalni, ale to inna historia/histeria.
A my wprowadzajac watek a la 'Szybcy i wsciekli' powodujemy, ze napiecie i apetyt przed dzisiejszymi meczami rosnie
Projektowany sklad Manchesteru City na mecz z West Brom wedlug jednego z insiderow. Jesli tak bedzie wygladal przod City to West Brom moze oddac mecz walkowerem lepiej na tym wyjdzie. Mimo braku Aguero, De Bruyne i nie wiadomo czy zagra Kyle Walker (ktory i tak ma odpaly) zrobai gospodarzom spluczke.
Za kilka godzin projektowany sklad West romwich. ?Jakzwycieza ukladziki i powiazania z agentami to przegrja na 1000000%!. Jedyna szansa na cokolwiek to oryginalne rotacje, odkurzenei Grosickich itp. Przy czym cokolwiek to jest jakas bramk, a nie wygrana czy nawet remis