>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NIE BĘDZIE REMISU!!!

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 168903

Gość
No to dzisiaj podszkolilismy sie troche

Przede wszstkim nie warto grac Watfordu, kilka razy mnie zawiedli, u siebie dobrze do tej pory grali, ale tam jest taka sytuacja ze rzadzi Troy Deeney. Pilkarzyk wywalil poprzedniego trenera bo nie podobalo mu sie ze komorki nie moze zabierac na trening, zagral dwa dobre mecze pod wodza nowego (z tym ze strzelal glownie z karnych) i juz siedli

QPR to takie sepy, od czasu do czasu wygraja z kims mocnym, zaraz potem wtopia ze slabym. Tam nie ma zadnego kierunku, zwrotu, punktu zaczepienia, wartosci, nic. Ot gramy, udasie nie uda ale formula jest na nich taka domyslnie:

- grac na nich gdy sa faworytami: NIGDY
- grac przeciwko dy sa faworytami: CZESTO
- grac na nich gdy nie sa faworytami - rzadko, bardzo rzadko
- grac przeciwno nim, gdy nie sa faworytami 50/50

Mozna sobie ladny rysunek zrobic i powiesic na scianie. w przypadku gdy zastanawiamy sie czy grac czy nie, zalezy od rywala, dzis w sumie mozna bylo ale to madrym mozna byc po fakcie. W ostatniej minucie strzelili, zaraz wtoipia z jakims Wycombe czy nnymi dziadami u siebie

Jutro alez mecze w Championship na dolach
:
- Wycombe - Birmingham
- Rotherham - Derby
- Coventry - Nottingham

Do tego Sheffield jedzie po miejmy nadzieje oklep. Ze Jason Tindall zamaist nakladac zel przed lustrem na wywiady obejrzal rywala igo rozpracowal. Ale bez przesady, Sheffield nie jest takie grozne jak Reading, bedzie obijanie bramki gosci. Jest jakas linia na strzaly?

Zgaduje jutro
Bournemouth - Sheffield Wed 4-1
Strzaly 16-4
Strzaly celne 7-1
Rzuty rozne 12-3
Posiadanie: 67-33

Zaraz sobie obejrzymy co tam w Bournemouth miejmy nadzieje ze poszli po rozum do glowy. Sheffield musi spasc a to jaka moja zmora jest.

No i trzeba sprawdzic czy Sam zalatwia jakies transfery. Nie wiem czemu wzmacnia tylko atak, czyzby postawil sam siebie na bramce? Zawiezc na kolkach szesciu takich grubasow jak on i to jest taktyka na nie wpuszczenie gola.

Tak naprawde dopiero jutro zobaczymy co tam u nich, jak sie przygotowuja i ocenimy czy to bedzie skuteczne. Nie ma wyjscia, wygrana jest konieczna jak chca miec cien szansy. Ale wygrana jest w zasiegu jak najbardziej. Jedyne czego sie obawiam to sedziow, trzeba byc przygotowanym na karne i czerwone i uczulic grajkow bo cos mi to przypomina po kursach mecz z Newcastle i tamta historia nie moze sie powtorzyc
Post automatycznie złączony:

AFCB - Official Club Website

Chyba Joshua King zostanie wytransferowany t onie mozna grac na Bournemouth. To chyba ich najlepszy zawodnik.

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Wczoraj czytalem, że Bournemouth zatrudnił do sztabu trenerskiego Jonatana Woodgate. Po tym, jak Woodgate w zeszłym sezonie był na najlepszej drodze do spadku do 3 ligi z Middlesbrough (gdyby go nie wywalili w końcówce rozgrywek) to ten pomysł z zatrudnieniem go w Bournemouth ma znamiona konia trojańskiego

U 0

Gość
Joshua King oddany do Evertonu a zatem dzis polujemy na niespodzianke. Choc i tak raczej wygraja

Tam by mozna napisac wypracowanie dlaczego tak zle zaczeli grac juz w styczniu. Ja w kazdym razie wiem ;)

Jest kilka powodow

Sam zadowolony, sciagnal pieci uzawodnikow, w tym Maitland Nilesa z Arsenalu. Gorszy napewno nie bedzie niz ten szrot O'Shea, Gibbs czy oczywiscie Ajayi co gral w obronie ostatnio.

Bardzo ciekawy jest rozklad kursow na 'obie strzela'. Zdecydowanym faworytem jest ze NIE. Jakim cudem? Czyzby sedzia wyrzucil kogos od nas i wlepil im karnego i nie uznawal goli West Brom? Czy moze West Brom takie pewne ze wygra do zera? Ten drugi scenariusz jest niemozliwy

Wiec co tam sie bedzie dzialo? Odpowiedz o 19tej na antenie Canal +

Sami Ajayi - obrony nie czai
Kieran Gibs - gdy rywal w pou karnym noga w gips
o'Shea - to nieJohn (tu sie nie rymuje)

:D

Ostatnio zmieniony przez nieznany:
U 0

Gość
Dzien dobry. Dzis ciekawy dzien, meczow az za duzo. Odpalamy Canal + a ja sobie cos wygrzebie, bedzie pewny kupon, single i system

1612286737827.png

U 0

Gość
1. Taki kuponik ako 25
1612288316404.png
2. Tranmere - Peterborough, Tranmere 4 b365 10j

Peterborough szalenie wazne mecze z Crewe i Ipswich, jak marza o play off nie moga przegrac tych meczow. Dzis powinni odpuscic choc nie wiem jakim skladem wyjda

Hull z Lincoln to bedzie badanie terenu przez dwoch glownych kandydatow do bezposredniego awansu. Tam nie bedzie remisu, ale jedynka tez moze.

Natomiast wygrana Crystal Palace wydaje sie bardzo prawdopodobna, Newcastle kiła, to Everton zagral jak dziewczynki

U 0

Gość
Arsenal :D

A mialem poprawke kuponu robic :p

3. Bournemouth - Shheffield Wed powyzej 2,5 1,83 Unibet 10j

4. Taki kupon. Accrington chyba przelozony wiec zastapilem overem Bournemouth

1612292343210.png

U 0

Gość
AKO 19,5. Z golym Tranmere byloby ze 30

1612299375642.png

Drugi kupon godzina czekania, ale poki co wchodzi

W sumie dalem tez ciala z Accrington jakies zrodlo mnie zle poinformowalo ze przelozony. A wygrywaja 5-1

Nawiaselm mowiac jak nie wywala tego lalusia z Bournemouth czeka ich jeszcze niejeden taki prysznic.

Dzis bym trafil pierwszy raz mecz Sheffield Wednesday :)

U 0

Gość
Linia byla 242,5 punktu, a wrzucili 244. Zobaczymy jak to rozliczyc zapytamy jakiegos fachowca, tym bardziej ze nie dalo sie zagrac inaczej bo oni sa sztywni, jesli chodzi o kombinacje linii ze zwyciezca meczu, nie da sie robic 'teasera'

1612327994866.png

Tak czy siak, kurs 4 ustrzelony i to najwazniejsze. Winic nalezy zmeczenie po bardzo efektwnym dniu.

Choc i tak mozna byc bardzo zadowolonym, to grajac singielka na Sheffield Wednesday i gdyby Lincoln dociagnelo byloby rozbicie banku.

Typy na dlugo przed znowu zle.

Dzis mozna pytac eksperta w temacie, to sie wypowiem odnosnie lig angielskich. Jeszcze nie patrzylem jakie mecze sa, ale wie mze gra City i zbiera sie na porazke. To wcale nie jest tak ze Sheffield ladnie zagralo i przegrali tylko 1-0.

Dokladnie taka sama sytuacja jak United, prosza sie o przegrana i w najblizszym czasie przegraja.

Czy juz dzis? Oto jest pytanie

W miedzczasie zamiast plakow czekoladowych. Porazka Charltonu smakuje jeszcze lepiej. Ciekawe kiedy sie zorientuja ze naprawde to nie ma przyszlosci z panem Bowyerem. Oby jak najpozniej bedziemy na nich kosic kase.

Bo my wiemy ze to leszcz, amator, pseudotrener

Ale to grozna druzyna. Ze mna czy innym nie dyletantem na lawce tabela League One wygladalaby tak:

1. Charlton 57
2. Lincoln 48
3. Hull 48
....

a nie tak jak teraz. W sumie szkoda ich.

Sobota znowu mecz do jednej bramki Accrington - Northampton. Trzeba pochwalic gospodarzy, ktorzy rozwijaja sie rok w rok, jeden trener od 20 lat i pukaja do barazy. Awans jeszcze pewnei nie w tym sezonie, ale kazdy kolejny bedzie lepszy

Nie zdekoncentruje ich to 6-1 wczoraj, znam ich trenera i on juz o to zadba zeby nie pomysleli ze oni sa mistrze. Accrington - Northampton 2-1

No i mega mecz Doncaster - Oxford United, to tez bedzie ciekawie. Oxford wczoraj nie odpuscil, ale moze lepiej nie bawic sie w odpuszczanie bo to sie moze skonczyc seria przegranych wiec nie stoi na straconej pozycji w sobote.

Tak czy siak, kolejna arcyciekawa sobota w League One.

Swindon - Shrewsbury. Swindon zapunktowac, Swindon musi przegrac kolejny mecz jak juz 9/9 meczow w tym sezonie? Bardzo wdzieczna druzyna do obstawiania zawsze ich trafiamy

1612332972086.png

U 0

Gość
Dzis spodziewalem sie ze bedzie rzeznia, dlatego nic nie podawalem w temacie, ale jesli ktos zapytal oczywiscie sluze konsultacja

Nawet sam zagralem swoje wymysly. Wiekszosc weszla bezpiecznie, przy 2-0 bet365 od razu wyplaca

1612409966873.png

Tylko jeden zawod mnie spotkal

1612410064398.png

Pieknie weszly po swietnych kursach West Ham, Leeds, Leicester, Rotherham, nie zawiodl Brentford, wlasciwie podobny dzie ndo wczorajszego a mial byc minus.

Dzis od razu 3 typy, pora lapac plus

1. Tottenham - Chelsea ponizej 2,5 1,87 bwin 10j

NFL Final

2. TampaBay Buccaneers 2,5 b365 10j
3. Ponizej 61 1,52 b365 10j

Ale weekend to przede wszystkim wspaniale mecze z ligi angielskiej. Piatki dla zwierzat tym razem nie bedzie, ale zaatakujemy zbliska

Aha i trener Bournemouth zwolniony. Tam niezly syf jest zamiatany pod dywan, kto bedzie nowym? Faworytem Lampard i bardzo mozliwe ze nim bedzie, ale sprobujmy kogos z wyzszym kursem

Na 1000% trenerem nie zostanie Slaven Bilic, nie bedzie nim Gary Monk bo narobil takich machlojek ze jest spalony wszedzie (inna sprawa ze gdzieniegdzie sklonnosc do przekretow jest atutem), nie bedzie tez Nigel Pearson ani Eddie Howe ani Graham Jones.

4. Chris Coleman 34 5j BetVictor
5. Danny Cowley 21 5j BetVictor

Coleman krazy jak sep od poltora roku, w koncu sie gdzies zalapie, a to dobry trener. Cowley to najlepszy w tej chwili wolny trener na rynku, ale on jest selektywny i nie dotyka syfu wiec watpliwe, ale moa sie zgodzic na jego warunki.

A zatem, Paul Cook? Tez dobry, ale sie osmiesza w aplikowaniu. Wiec nie. Oni napewno szybciej oglosza nowe nazwisko niz Real Madryt z Sheffield, ktory ciagle sie zastanawia. No ale jak wygrywaja to nie ma co sie dziwic ze ociagaja.

U 0

Gość
Moze trafimy, kto wygra mecz CFC - Tottenham. Moze yids zepna sie dzis na Chelsea i bedzie ich to kosztowalo mnostwo sil w niedziele

4. Rogle - HV, HV 4,5 betsson 10j
5. HV -1,5 6,2 betsson 10j

Typ spozniony a zatem nie liczy sie, ale na zywo mozna puscic HV. Dzis moze byc fajny dzien. Meczow tak w sam raz

R 275

RudnawaD

Użytkownik
Widziałeś kurs na bournemouth? Śmiech na sali

Szanse widzę 50/50 także może na tottenham ryzykowac

Ostatnia edycja:
U 0

Gość
Za duzo sie rozpisalem mam nadzieje ktos na zyo skorzystal HV juz 1-0

powinni wygrac

a co do Bournemouth ich wywal to dno i metr mulu. Nie umieli sie nawet z Coventry dogadac 3 za 3 zeby miec po jednym punkcie wiecej wiec o czym tu gadac. Coraz grzej dzieje sei w Birmingham

Jedna druzyna z League Two totalnie sie rozsprzedala i sezon sie dla niej skonczyl. Poszedl najlepszy napasnik i srodkowy pomocnik. We wtorek mecz byl przelozony, zwpowiadala sie pewna wtopa. Oby w weekend zagrali i zebrali baty.

HV juz 2-0. Swietny kurs!

U 0

Gość
1.
Dyscyplina: Hokej na lodzie - NHL
Godzina: 1:05
Spotkanie: Montreal Canadiens - Ottawa Senators
Typ: Ottawa Senators w regulaminowym
Kurs: 4.90
Bukmacher: Betfan
Analiza

Otawa to najlepsza druzyna ligi nie uwzgledniajac brony, bramkarza, trenerow, generalnego menedzra i wlasciciela ;) . A mowiac powaznie to sa chlopcy do bicia ostatnimi czasy i ludzie masowo grali ich porazki i nie zawiedli sie. Tragiczna obrona i bramkarz, kasuja po 8 goli na mecz.

Ale to NHL, druzyny prezentuja okreslony poziom i nawet najslabsi wygrywaja sporo meczow, poza MLB liga hokeja jest najbardziej loteryjna, wiec smialo mozna probowac wyskie kursy.

Tu wszystko zalezy od bramkarza, jesli ma dzien konia to najslbsza druzyna moze wygrac z najsilniejsza do zera.. Powoli zbliza sie moment przelamania Ottawy, dzis koncza siedmiomeczowa wyjazdowa serie, co ciekawe nastepna serie domowa zaczna z tym samym rywalem. Jak ich nie ustrzelimy dzis, trzeba zapisac i uderzyc jeszcze raz.

Generalnie jesli chodzi o te druzyny, przeciwko ktorym gralem, a wygrywaja mecze, to w kolejnych przydarza im sie prawdziwy kataklizm, wystarczy wspmniec Southampton, ktorego trener nagle zaczal myslec jak 53 latek ktory mysli ze 16latka poznana na czacie go kocha czyli zglupial, czy tez Boutnemouth. Druzyny te zapomnialy jak sie gra w pilke, wszystko przez szarpanie sie w niepotrzebnych meczach i glupie strategie zostaja wkrotce potem brutalnie rozjezdzani.

OK, jeli chodzi o Ottawe to zblizyli sie w ostatnim meczu do rywala, przegrali tylko przez fatalny poczatek, w liczbie strzalow juz byl remis a nie -14.

A jesli chodzi o Montreal, dlaczego dzis akurat mieliby przegrac? Argument, ze wszyscy beda na nch stawiac wyswiechtany. Obstawiam ze nie wygraja dwa razy z Ottawa w ten weekend, to jest derby Kanady (jak wszystkie mecze w sezonie regularnym) , jedno juz dopiero co wygrali podwojnie i to z lepszym rywalem. Tez zbliza sie slabszy wystep. Wpuszczaja sporo goli nawet jesli wygrywaja, to plus fakt iz Ottawa wie, ze z ich obrona musza strzelac ikontratakowac wiecej niz rywal, zeby cos ugrac, a nie strzelic jednego gola i bronic wyniku sprawia ze nadchodzi niespodzianka i punkt lub dwa Ottawy w najblizszych dwoch meczach.

Chociazby statystycznie, a krsy na to sa zawyzone.

Kluczowe bedzie nie stracic trzech goli w pierwszych dziesieciu minutach, z czasem uwierza, ze mozna bedzie cos w tym meczu ugrac. Mam nadzieje ze sa na to uczuleni

Monteal - Ottawa 3-4

U 0

Gość
Octawa wygrywa, a wiec na pohybel hejterom :p

1612507058015.png

Mamy nieprawdopodobna serie dwoch trafinych meczow z rzedu bo under Tottenhamu tez wszedl. A przypominam sa wkolejce Tampa Bay Buccaneers i under tam

Wahalem sie czy moze zagrac rywala Philadelphii w NBA. Nawet nie wiem kto nim byl, niewazne, kurs 5, a pewnie sporo luda sie rzucilo na 'okazje jakich nigdy' bo wraca Embiiiid itp.

A to tak nie dziala. Absencja kluczowego zawodnika jest wzmocnieniem dla druzyny w wiekszosci przypadkow, a powrot rowna sie na ogol sromotna porazka z byle kim. Dziwi mnie troche ze nikt ze specow tego nie zauwazyl, przeszedl kolo nosa kurs ponad 5 na jakichs nonejmow zdaje sie nawet nie wiem kogo ale chyba nie mozna narzekac i tak.

Natomiast ktos mnie tam pytal o to 'czy jestes pewien Ottawa nie wygrala od 2019, blebleble'. Co to ma do rzeczy? Pomysl chlopcze, gra 5 duzych meczow naraz i trzeba pilnowac czy nas nie wyroluja, a moim celem zyciowym bedzie przekonywanie cie caly wieczor zebys postawil 5 zlotych na niespodzianke w NHL?

I potem sie tlumaczyl, ze zbankrutowal bo nie wyszedl mu zloty strzal za ostatni grosz i mimo ze mial 10 fajnych typow to umoczyl na tym jednym jedynym.

Niestety to zabawa dla powaznych profesjonalistow jak chcesz byc do przodu w dlugim okresie i trzeba odsiac kryl.

Niestety ludzie sa oszczedni i nie lubia pozornie wyrzucac kasy ito i sie odbija na ich wyniku, zmniejszaja stawke ' za drobne' jak jest wysoki kurs, a tu nie ma sie co pierdzielic.

Jesli nie masz budzetu, planu, nie odpowiesz sobie na pytanie, po co jestes w bumacherce to naprawde nie ma sensu ta zabawa bo cie bukmacherzy zjedza. To bezwzgledny biznes dla kanibali, a nie dla hm nie wiem, romantykow? Tu nie ma miejca na sentymenty czy emocje.

Tak ze jak juz ktos chce pisac na plaszczyznie prywatnej to ok, czasem mam nastroj, ale na ogol zajmuje sie wygrywaniem sporych pieniedzy isledzeniem informacji, tak ze dla mnie przekonywanie jakiegos anonima internetowego nie jest optymalne tak to ujmijmy.

Najlepszy i tak byl ten co pytal, bodaj 12 godzin po podaniu typu 'a co grasz w tym meczu'. Jak by myslal ze na privie dostanie inny, tajny, insiderski, tylko dla wtajemniczonych.

To i tak postep, wczoraj byl od rana na under Tottenhamu i juz nie bylo pytania 'a co grasz w meczu Tottenhamu'.

Ja rozumiem zabawe, no ale ludzie. Nie badz Lucek ktoremu trzeba wytoczyc proces. Myslowy.

Dzis bede mial fajne typy na weekend i nie beda one takie zle jak w ostatnia sobote, bo wlasnie przychodzi pra na odbicie soboty. O znakomitej niedzieli, wtorku i czwartku nie wspomne przez wzglad na skromnosc.

Ktos tam pytal o mecz Swansea z Norwich. Tak, Hourihane dal duzo Swansea - miedzy innymi skasowal nam wygrana Brentfordu - ale Norwich bez formy i jak sie dzis odkuja to znowu odjada rszcie na 8 punktow. A to duzo lepsza druzyna niz Swansea, nawet z Hourihanem, wiec wcale nie takie hop siup na Swansea. Trzeba wiecej pomyslec.

Tymczasem konferencja prasowa trenera Swansea przed dzisiejszym meczem, ktory bedzie interesowal zgaduje mnostwo obstawiajacych.

Nie bedzie remisu, juz mam pomysl na ten mecz, choc wiecej argumentow za i przeciw nie zaszkodzi

Jutro wiekszy wybor i fantastyczne mecze

U 0

Gość
No Woodgate nie ma zadnego pojecia o trnerce, a tyle leczyl kontuzje ze moglby cos liznac wiedzy, tak sie wykuli Bnitez i Mourinho

W ogole trenerzy to ciekawy temat, 50% druzyny. Jak bezie czas zrobie ranking trenerow w Premeirship. Od razu 20 miejsce podaje: Mikel Arteta, tu nie ma zadnych watpliwosci

Ciekawe czy dzis Bayern pusci Hercie. Obym sie mylil, ale mecz moze byc zalatwiony. Herta dramatycznie przebuje punktow i sie odbic, a brat prezesa jest albo przez dlugie lata byl prezesem Herty. Nawet jesli nie jest juz znajomosci i uklady sa.

Obym sie mylil, nie zagram, ale obawiam sie ze Bayern pusci dzisiejszy mecz. Poza tym slai sa, to nie toco w zeszlym roku, dzis mozna zwalic na efekt nowej miotly.

Tak czy ak Herta z takim zarzadzaniem i napastnikiem Krzysiem kaput i kibel, ale jeden mecz od czasu do czasu wygraja. Czy dzis? Wstepna mysl Herta - Bayern 2-1 3-2 ale moze znajde cos co mi ten pomysl wybije z glowy
A Lech z Zaglebiem? Mowimy o druzynie ktos liczyl wygrala 4 mecze w sezonie, w tym dwa bardzo fartownie, gdzies tam na weszlo wyliczali. Tylko jeden albo dwa mecze bez problemow wygrali.

Sklad rozsprzedany, morale zerowe, trener kiepski. Pomyslimy. O dziwo dzis znowu moga wysokie kursy wpadac

Nie chce grac Herty bo ostatnio trafiam praktycznie wszystko od niedzieli i jak juz jeden tp sie zepsuje to moze byc takich wiecej, a poki wchodzi to mozna grac

Ale jak kto chce polecam niech przesledzi zwiazki panow Hoeness

Co do trenera Bournemouth obawiamsie ze zostanie nim ktos, kogo nie mozna obstawic

Ten pan

1612542754288.png

Zwiazki z regionem jak najbardziej sa, poziom odpowiedni, doswiadczenie jest. I wraca w najblizszym czasie do UK

No chyba ze wyczul lepsze miesko i negocjuje z Tottenhamem.

Tak czy siak Gus wraca na lawke trenerska do UK, kwestia gdzie.

No i na koniec aneg dota:

Garet Bale narzeka na brak gry, za malo minut. Boris jednak upiera sie przy swoim i chce zamknac pola golfwe przynajmniej do marca

erni1 82,9K

erni1

Użytkownik
Wstawka odnośnie meczu Lech Zaglebie, mam nadzieję że nie potraktujesz tego jako zaśmiecenie tematu
1) wszystko przemawia za Lechem, wraca Ishak, Zaglebie po fatalnym meczu z Plockiem, wypadli wszyscy podstawowi obrońcy, po medialnej nagonce w związku z celowym faulem stopera i złamaniem nogi rywalowi. W Ekstraklasie oczywiste typy w 90% nie wchodzą.
2) Zaglebie od lat mam na uwadze i to dla mnie trochę taki przypadek jak opisywałeś QPR z Championship. Nigdy nie graj gdy są faworytem bo lubią przegrać z ostatnimi z tabeli ale mają dobre rezultaty jako dog z Legią czy Lechem. Chodzi mi po glowie x2, obawiam się tylko zestawienia obrony gości. Jeśli rezerwowi ogarną się w defensywie to mogą dzisiaj sprawić niespodziankę.
Szacunek za styl pisania i powodzenia

U 0

Gość
Bez przesadu Zaglebie takimi ogorasami nie sa jak QPR
Maja kase i dobrych zawodnikoew i czestyo kreca sie w czolowce ligi czego z pewnoscia nie mozna powiediec o QPR ostatnie 10 sezonow to byle sie utrzymac

No i mam dylemat isc spac iwastac na US Sports czy ogladac zlote polskie Zaglebie hmmm a jeszcze Swwansea z Norwich o tej samejporze

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom