rodzyn7
Użytkownik
Ależ się buki miotają z tą pierwszą ligą, czuję że to będzie główne pole do zarobku w tym sezonie W poprzedniej kolejce się przeliczyli z Ostrowem, Daugavpils i Gdańskiem i teraz już odbicie w drugą stronę.
Ja tam Mroczce nie ufam za bardzo, ale pragnę tylko zauważyć, że jajs podał typ w Fortunie, a gkskubik w forbecie, gdzie liczą wszystkie biegi, a tych pewnie Mroczka pojedzie 6. To dla tych mniej zorientowanych.
Gdańsk (-10) - Tarnów 2 @2,06 Forbet Lol, a tak kminiłęm czy nie grać czysto, ale zwątpiłem po analizie. Weszło aż za lekko, tak jak pisałem, buki się motają
Uznajemy, że Mroczka nie zawali, Kaczmarek po niezłym debiucie moim zdaniem na torze w Gdańsku powinien się czuć lepiej, niż w Tarnowie. Ljung to pewniak, Kułakow chimeryczny, ale pierwszy mecz super, liczymy że to utrzymy. Pozostaje Czaja, ale może Cierniak zaskoczy? Tak czy inaczej, do trzymania wyniku w granicach 10 punktów wystarczy 3 zawodników, liczę na Ljunga, Kaczmarka i Mroczkę. Gdańsk fajny mecz z Gnieznem, ale to tylko Gniezno. Wiadomo, Bech, Gomólski i Pieszczek to strzelby (co do tego trzeciego mam tylko wątpliwości), ale już Kling czy Cyfer są do objechania. Mam tu jakieś +6 dla Gdańska do nominowanych, z jedną RT. Powinni pojechać przynajmniej na zwrot.
Jabłoński under 9,5 @1,65 STS Zgodnie z przewidywaniami, bez podjazdu do tej linii
Nie no, na kim on ma zdobyć te 10 punktów? Nawet forbet, gdzie pewnie policzą 6 biegów wystawił 8,5. Najpierw Walasek (2), potem Łoktajew z Gafurowem (2 będzie sukcesem), potem Gapiński z Klindtem (1), i Jakobsen, Klindt, Łoktajew (ewentaulnie RT za Jakobsena, ale tutaj też w granicach 1-2 punktów). Wychodzi 6-7 punktów w 4 biegach, licząc baaardzo asekuracyjnie. Czyli potrzebna trójka w trzecim. Nominowane kompletnie odpadają, a nie widzę biegu, gdzie miałby wskoczyć jako RT i przywieźć 3. Do tego jest dalej poobijany po pierwszym meczu. Linia za wysoka przynajmniej o punkt, jeśli nie o dwa.
Co sądzicie o Ostrowie -8,5? Na moje oko te 8 punktów przywiozą, ale czy więcej?