rodzyn7
Użytkownik
Ależ się buki miotają z tą pierwszą ligą, czuję że to będzie główne pole do zarobku w tym sezonie
Ja tam Mroczce nie ufam za bardzo, ale pragnę tylko zauważyć, że jajs podał typ w Fortunie, a gkskubik w forbecie, gdzie liczą wszystkie biegi, a tych pewnie Mroczka pojedzie 6. To dla tych mniej zorientowanych.
Gdańsk (-10) - Tarnów 2 @2,06 Forbet

Uznajemy, że Mroczka nie zawali, Kaczmarek po niezłym debiucie moim zdaniem na torze w Gdańsku powinien się czuć lepiej, niż w Tarnowie. Ljung to pewniak, Kułakow chimeryczny, ale pierwszy mecz super, liczymy że to utrzymy. Pozostaje Czaja, ale może Cierniak zaskoczy? Tak czy inaczej, do trzymania wyniku w granicach 10 punktów wystarczy 3 zawodników, liczę na Ljunga, Kaczmarka i Mroczkę. Gdańsk fajny mecz z Gnieznem, ale to tylko Gniezno. Wiadomo, Bech, Gomólski i Pieszczek to strzelby (co do tego trzeciego mam tylko wątpliwości), ale już Kling czy Cyfer są do objechania. Mam tu jakieś +6 dla Gdańska do nominowanych, z jedną RT. Powinni pojechać przynajmniej na zwrot.
Jabłoński under 9,5 @1,65 STS

Nie no, na kim on ma zdobyć te 10 punktów? Nawet forbet, gdzie pewnie policzą 6 biegów wystawił 8,5. Najpierw Walasek (2), potem Łoktajew z Gafurowem (2 będzie sukcesem), potem Gapiński z Klindtem (1), i Jakobsen, Klindt, Łoktajew (ewentaulnie RT za Jakobsena, ale tutaj też w granicach 1-2 punktów). Wychodzi 6-7 punktów w 4 biegach, licząc baaardzo asekuracyjnie. Czyli potrzebna trójka w trzecim. Nominowane kompletnie odpadają, a nie widzę biegu, gdzie miałby wskoczyć jako RT i przywieźć 3. Do tego jest dalej poobijany po pierwszym meczu. Linia za wysoka przynajmniej o punkt, jeśli nie o dwa.
Co sądzicie o Ostrowie -8,5? Na moje oko te 8 punktów przywiozą, ale czy więcej?