>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niższe Ligi Angielskie 2010/2011

Status
Zamknięty.
kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Cambridge vs Grimsby

Spotkanie 5 ligi angielskiej BSquare pomiędzy Cambridge i Grimsby. Trafiłem na nie przypadkowo, gdyż sprawdzałem co dzieje się obecnie z byłym rezerwowym Chelsea Londyn - Stevenem Wattem. Środkowy obrońca gra teraz właśnie w Grimsby i z ciekawości przyjrzałem się ich dzisiejszemu meczowi. Goście zajmują 9 pozycję w tabeli (24 pkt.) wyprzedzając Cambridge o 5 lokat (20 pkt.). Nie potrafię wskazać kto dzisiaj zwycięży, lecz jestem niemal przekonany, iż na Abbey Stadium strzelone zostaną przynajmniej 3 bramki. Cambridge po fatalnym okresie przełomu Września i Października gdzie przegrali 4 mecze z rzędu wrócili na zwycięską ścieżkę pokonując niżej notowane Barrow (3:1) i Gateshead (3:2). Wcześniej zremisowali na wyjeździe 2:2 z Fleetwood Town, drużyną zdecydowanie lepszą, co było sygnałem powrotu do dyspozycji. Problemem United jest jednak defensywa. Kłopoty ze zdrowiem zawodników tej formacji spowodowały 13 bramek straconych w ostatnich 7 meczach. Dzisiaj do dyspozycji trenera Linga jest tylko jeden z wszystkich środkowych obrońców w kadrze - Josh Coulson. Dave Partridge jest zawieszony za kartki, a Briaan Saah i Blaine Hudson kontuzjowani.​

Drużyna Grimsby to ekipa piłkarzy, którzy mają we krwi wpojoną walkę o swoje i wyrywanie punktów przeciwnikom. W ostatnich 4 meczach trzykrotnie remisowali za każdym razem wracając po straconych bramkarz. Z Forest Green (3:3) odrobili ze stanu 1:3, z Southport z 0:1 i Eastbourne z 1:2. W meczu z Kidderminster przegrywali już 3:0, ale doprowadzili do stanu 2:3, wyrównania jednak nie znaleźli. W głównej mierze to wszystko jest zasługą ich napastnika - Alana Connella - najlepszego atakującego ligi. Strzelił on 12 goli w 17 meczach, co stanowi połowę dorobku całej drużyny. W zaledwie 5 spotkaniach nie wpisywał się na listę strzelców.​

Fakt, iż obrona Cambridge ma tyle problemów i nadal potrafią wygrywać mecze strzelając dużo goli, a obecność Connella w Grimsby skłania mnie do grania over 2.5. Dodam tylko, że Cambridge w Sobotę grali z Huddersfield w FA CUP (zremisowali 0:0), choć byli słabszym zespołem. Ostatni mecz Grimsby rozegrało 30 Października. Kurs 1.9 w TOBET nie pozwala mi odpuścić zagrania tego zakładu ????

⛔

Komentarz: Wynik 1:1, niestety po pierwszej połowie z dwiema bramkami żadna drużyna nie wykorzystała sytuacji w drugiej.​

Otrzymane punkty reputacji: +18
K 108

kefir70

Użytkownik
Dziwna sprawa :
Kurs Chesterfield - Burton 1 podskoczył z ok.1.60 na 1.80...1.80 to już jest naprawdę bardzo bardzo przyzwoicie.... Szykowałem się żeby zagrać na gospodarzy ale trochę mnie to zdezorientowało - why ??? na stronach klubowych zarówno Chesterfield i Burton nic takiego co uzasadniałoby taką zmianę kursu nie ma ...
co więcej na betfair - o ile rynek dla pozostałych meczy League One i Two jest na chwilę obecną raczej symboliczny - o tyle ten mecz jest już dosyć mocno obstawiany..why???
Ktoś coś wie ? O co chodzi... League One i Two wbrew pozorom to dosyć &quot;czyste&quot; ligi, Chesterfield nigdy wałków nie robiło, to klub z raczej mocnymi finansami i walczą o &quot;majstra&quot;...
Ja mimo wszystko na gospodarzy po takim dobrym kursie już część zakładanej stawki puściłem ...ale trochę nie wiem co o tym myśleć..
Ma ktoś jakieś przemyślenia co do tego ?

K 108

kefir70

Użytkownik
Podbijam pytanie - o co chodzi ???
Kurs na Chesterfield na sobotę w William Hill to 1.57 a w Sbobet 1.85 .....
Sbobet , 188bet itp - to z tego co kojarzę buki azjatyckie - w tych europejskich typu bwin , właśnie WH , betathome - kursy adekwatne - a w azjatyckich wystrzeliły - no bo pomiędzy 1.57 a 1.85 to jest przepaść...
Na Betfair ustabilizowało się na 1.85....
Może ktos to zinterpretować ?

K 108

kefir70

Użytkownik
Żeby post nie był pusty - co do meczu Chesterfield - Burton - sytuacja się ustabilizowała i ruchy minimalne....jest jeszcze parę dni na przemyślenie co z tym robić.. Nominalnie kurs 1.85 na Chesterfield wydaje się być prezentem...ale raz jeszcze i do znudzenia pytanie - Dlaczego u Azjatów taki wysoki kurs ????? Czy oni wiedzą coś czego my/ja nie wiem ????

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Żeby post nie był pusty - co do meczu Chesterfield - Burton - sytuacja się ustabilizowała i ruchy minimalne....jest jeszcze parę dni na przemyślenie co z tym robić.. Nominalnie kurs 1.85 na Chesterfield wydaje się być prezentem...ale raz jeszcze i do znudzenia pytanie - Dlaczego u Azjatów taki wysoki kurs ????? Czy oni wiedzą coś czego my/ja nie wiem ????
Witam, Sam osobiście to zauważyłem na jednej stronce że kurs bardzo dziwnie rośnie..., Stoi pod znakiem zapytania występ Daviesa, Goście w pucharze ograli Oxford po bardzo dobrej grze. Jednak to nie zmienia faktu że Chesterfield jest murowanym faworytem. Być może bukmacher próbuje robić podpuchę.

K 108

kefir70

Użytkownik
Jedziemy
Chesterfield - Burton 1 1.80 7/10 np. Betfair - było trochę zawirowań z tym meczem , zaskakująco duży obrót na betfair , dziwny wzrost kursu...ale wygląda , że uspokoiło się i że mecz będzie &quot;czysty&quot;.. Tak jak zresztą pisałem League One i Two uchodzą za &quot;czyste ligi&quot; i naprawdę wyjątkowo dzieją się cuda.
A zakładając , że &quot;siły nieczyste&quot; nie zamierzają zagrać &quot;piłkarskiego pokera&quot; wszystkie argumenty są za Chesterfield.
Są w znakomitej formie , zwłaszcza u siebie - w ostatnich 6 meczach bodaj 5 zwycięstw.
Ich czołowy snajper Craig Davies dostał właśnie nagrodę Piłkarza Miesiąca - 11 bramek!! Wspiera go nieomal &quot;legendarny&quot; Jack Lester. Czyli atak marzenie. W znakomitej dyspozycji są ich pomocnicy Whitaker i NIven - za każdy mecz zbierają wręcz bajeczne recenzje.
W sobotę w Pucharze manager dał paru zawodnikom odpocząć - ale jutro wyjdą pełnym składem. W zasadzie ciężko na chwile obecną dopatrzeć się słabych punktów.
Burton - przeciętnie , a już zwłaszcza na wyjazdach - w ostatnich 5 meczach wyjazdowych bez zwycięstwa - w tym 3 wtopy ( ot m.in ostatnia ze słabiutkim Macclesfield).
Byłby typ kolejki - ale przez te trochę dziwne ruchy z kursami zachowam odrobinę wstrzemięźliwości. Kurs 1.80 rewelacyjny ( u niektórych buków jest 1.65 ).
Swindon - Colchester 2dnb 2.15 6/10 - długo się zastanawiałem czy to grać ale ostatecznie info , że w składzie Swindon najprawdopodobniej nie zagra znowu JOnathan Dauglas zadecydowało. Ten zawodnik bowiem to mózg tej drużyny. W ubiegłym sezonie to w dużej mierze dzięki niemu uplasowali się tak wysoko - w tym kiedy ok. miesiąc temu go zabrakło Swindon strasznie się pogubiło...Bez niego w 4 ostatnich meczach bez zwycięstwa. Możę czasami trochę pechowo - ale fakt jest faktem - gra Douglas - jest dobrze , nie ma Douglasa - dobrze nie jest.
A przeciwnik z górnej półki. Colchester nie odnotowuje może jakiś spektakularnych pogromów ale od czasu spadku z Championship - zawsze biją się o awans. Mieli ostatnimi czasy trochę problemów z kontuzjami - ale jutro wyjdą w zasadzie prawie , że w optymalnym zestawieniu.
Kurs także tutaj jest bardzo ładny , a z podpórką wydaje się być bezpieczny.
Jonathan Douglas jednak zagrał - przy 2-gim golu odnotowując asystę
TYPU KOLEJKI nie daję.
Z innych bardziej luźnych przemyśleń. POdoba mi się typ na LIncoln - przesadzili z kursem ok.4.00 - i chyba z dnb lub x2 to puszczę - ale polecić to się trochę boję.
POmału powinno być widać pracę Tilsona , ostatnio wygrali w 10-tkę pierwszy mecz od kiedy objął zespół (w FA Cup - ale zawsze).
Myślałem pograć na Bury - ale jest info , że w bramce zagra ich na dzisiaj nominalnie 3-ci bramkarz - lat 19 .. i po kursie 1.65 wolę to odpuścić.
Myślałem o pograniu na Rotherham - ale z kolei mają dosyć dużo problemów z kontuzjami - w tym doubt jest Le Fondre - ich czołowy snajper - co też uzasadnia ostrożność.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Bournemouth v Walsall ------&gt; 1 @@ 1,66 Bet365 ✅
Przeglądając ofertę spotkań pierwsze spotkanie jakie przyszło mi do głowy to właśnie Bournemouth, Walsall czerwona latarnia kłopoty kadrowe, finansowe oraz organizacyjne. Zaledwie 11pkt. w lidze i najwięcej bo aż dziesięć porażek. Bournemouth podobno jak nie w tym to w przyszłym sezonie ma się włączyć o awans. Jak na razie utrzymują się pod kreską do barażu. Dodatkowo ostatnia porażka gospodarzy z Walsall miała miejsce 5 lat temu co napawa mnie optymizmem grając ten typ. Uważam że gospodarze spokojnie sobie poradzą po kursie 1,66
Alfreton Town v Harrogate Town -----&gt; 1 @@ 1,36 Bet365 ✅

Typ idealny na dokładkę do kuponu. Alfreton zajmuje obecnie pozycje wicelidera jednak ta pozycja jest tylko i wyłącznie przez to że piłkarze mają 2 spotkania zaległe. Teraz na własnym terenie zmierzą się z przeciętnym Harrogate. Alfreton w tym sezonie punkty tracił jedynie w spotkaniach z Bostonem oraz Telford tzn. że z najlepszymi drużynami kurs można brać w ciemno.
Didcot Town - Truro City 2 @@ 1,65 Bet-at-home ✅
O tym spotkaniu ligi Southern League Premier, Rozmawiałem z kolegą z innego forum. przekonywałem mnie że goście to znakomity zespół przeglądałem i faktycznie grają ciekawy futbol i w tym roku walczą o awans. Truro na dzień dzisiejszy zajmuje fotel lidera ich rywal to Didcot który na własnym terenie gra beznadziejnie zaledwie jedna wygrana i sześć porażek. Zdecydowanie lepiej radzą sobie na wyjazdach typuje zwycięstwo gości

K 108

kefir70

Użytkownik
Kurs na Chesterfield znowu mocno poszedł w górę - już na 1.93!! Obroty na Betfair duże...Nie wiem co się dzieje ale nie podoba mi się to.. nie rozumiem dlaczego kurs tak mocno rośnie...
Ja się już nie wycofam , ale dla tych co jeszcze nie pograli - ten mecz zaczyna śmierdzieć...Bo zaczynaliśmy z kursem na 1.65 (i to był kurs jak najbardziej adekwatny) a teraz mamy 1.93!!

K 108

kefir70

Użytkownik
Wygrane/przegrane

Kursy &lt; 2.00 12/6
Kursy 2.00-2.99 2/4
Kursy &gt;3.00

w tym tzw. TYP KOLejki

3/0

Wtopiona kolejka ????natomiast bardzo pouczająca...I podstawowy wniosek do powieszenia nad łóżkiem - NIC NA SIŁĘ. JAK MECZ ZACZYNA ŚMIERDZIEĆ-NIE GRAĆ.

Jestem daleki od spiskowych teorii - i powtórzę - League One i Two uchodzą za czyste ligi - ale mecz Chesterfield - BUrton śmierdział....widziałem to, ale chciałem zagrać na przekór dziwnym ruchom kursów . A TRZEBA BYŁO ODPUŚCIĆ.
I niestety nie wierzę w przypadek. Że właśnie na tym meczu &quot;przypadkowo&quot; kurs poszybował z 1.65 na 1.97 nawet tuż przed meczem!!
I , że &quot;przypadkowo&quot; we wtorek-środę o ile obrót na betfair na wszystkie inne mecze League One i Two wynosił kwoty rzędu kilkunastu kilkudziesiąciu Euro to na ten było już kilka tysięcy.
Że &quot;przypadkowo&quot; kursy zaczęły rosnąć u buków azjatyckich , którzy co do zasady nie zwracają tak uwagi na limity(czyli można u nich postawić grubiej).
I , że tuż przed meczem tylko na betfair &quot;przypadkowo&quot; obrót wyniósł grubo ponad 100.000 Euro ( na inne mecze góra kilka tysięcy).
Że &quot;przypadkowo&quot; Chesterfield załapało czerwo.

Wku..ienie odbiera mi mowę.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Spokojnie Kefir często zdarza się tak że przed spotkanie wychodzą ciekawy infa oraz newsy. Tak było w przypadku tego spotkania również wtopiłem zasugerowałem się twoją analizę ale wiadomo za ryzyko ponosi odpowiedzialność osoba która ryzykuje. Jednak w tym spotkaniu coś od początku było nie tak nie pierwszy i ostatni raz. ???? Także głowa do góry i odegrasz się na następnej kolejce mi się udało na 3 opisanych meczach.
Pozdrawiam.

K 108

kefir70

Użytkownik
Dzięki za wsparcie ale tu chodzi o coś troszkę innego....Widziałem , że kurs i obrót zachowują się w sposób &quot;sprzeczny z prawami bukmacherki&quot;.
Zawyżony w znacznym stopniu kurs może być na doga , ale na faworytów kurs jak już zazwyczaj jest zaniżony (ot. np. dzisiaj Bury, Brighton , itp). Z prostego powodu - ludzie walą w taki bet ile wlezie to i kurs spada. A tutaj chociaż mieliśmy drużynę która :
-jeszcze u siebie nie przegrała w tym sezonie
-jest liderem
-ma znakomity bilans z przeciwnikiem
-przeciwnik fatalnie gra na wyjazdach
mieliśmy na nią niewyobrażalnie wysoki kurs - już ten 1.80 był bardzo wysoki , a tuż przed meczem doszedł nawet do 1.97!!
Można się byłó spodzieważ , że ludzie masowo obstawiają Chesterfield i kurs powinien spadać....a on masakrycznie rósł...podobnie jak obrót..
dzisiaj np. był zdecydowanie zawyżony kurs na LIncoln...ale to nic dziwnego - bo ludzie którzy patrzą tylko na statystyki mogli grac na MOrecambe sugerując się samymi statami , nie uwzględniając , żę np. LIncoln ma nowego dobrego managera , itp , itp....
Ale kiedy strasznie wysoki kurs wyskakuje na &quot;papierowego faworyta&quot;..wniosek - trzeba z dala od takiego meczu. .
Ktoś kto w tym mieszał wiedział co robi...że będzie miał po stronie &quot;szarego tłumu&quot; duży popyt na Chesterfield i nawet grając grubo w drugą stronę - jego popyt na BUrton lub x2 znajdzie podaż...Gdyby coś takiego zrobiono np. na poziomie Conference - nie byłoby nawet na faworyta takiej podaży z drugiej strony...
Choć powiem szczerze im dłużej o tym myślę , tym wk..ienie zastępuje poczucie otrzymania naprawdę dobrej lekcji.... Kosztowało mnie to , ale może w przyszłości się zwróci..W każdym razie w przyszłości już wiem jak pewne rzeczy interpretować
Wcale się nie zdziwie jak wyjdzie z tego dochodzenie. Ostatni udowodniony ustawiony mecz z League One i Two - był jakieś 3 sezony temu (Accrington , drugiej drużyny już nie pamiętam).

K 108

kefir70

Użytkownik
Jedziemy
Najpierw mecze które jak dla mnie są TYpami KOlejki :razz::
Shrewsbury - Southend 1 1.91 7/10 - 1-1TYP KOlejki NO.1 Shrewsbury to nie tylko drużyna z bardzo mocnym składem i niezłym managerem - ale to w dużym stopniu drużyna swojego boiska. Ot - w ostatnich 5 meczach - 4 zwycięstwa. Zagrają w stałym od co najmniej 3-4 kolejek zestawieniu - czyli bez większych nowych absencji.
Z Southend anonsowane są tymczasem mega problemy z zestawieniem obrony - co najmniej kilku 4-5 zawodników zmaga się z urazami - może ktoś z nich zagra , a może nie. W każdym razie skład będzie mocno kombinowany.Zresztą Southend od początku sezonu ma olbrzymią rotację zawodników - to ktoś przychodzi on loan , to za chwilę odchodzi - i standartowo nie są to żadne gwiazdy. PO prostu budżet jest bardzo cieńki i gra się tymi którzy akurat są. Jak dla mnie to dużo za mało na jednego z głównych faworytów do wygrania ligi.
Kurs bardzo ładny - ale żadnych podejrzanych wahań.
Oxford - Gillingham 2dnb 2.55 7/10 0-1- TYP KOLEJKI NO.2 - meczyk upatrzyłem sobie już od paru dni, a kurs na mojego faworyta systematycznie spada (było na czystą 2 już ok.4.05 , teraz jest ok.3.50 - to akurat dobrze ????
Oxford jest tutaj niby papierowym faworytem z powodu fatalnych statów Gills na wyjazdach - od bardzo bardzo dawna nie wygrali....tylko , że :
Od początku sezonu zmagają się z masakryczną plagą kontuzji , nadto faktycznie zazwyczaj byli drużyną swojego boiska.
Ale w mojej ocenie w ostatnich dniach dużo się zmieniło - i to możę być punkt zwrotny wręcz w tym sezonie. A dodajmy w którym Gillsi byli początkowo upatrywani jako jeden z głównych kandydatów do awansu.
POniewaz finansowo źle nie stoją żeby uzupełnić luki wywołane absencjami swoich &quot;rodzimych&quot; zawodników zaczęli zwłaszcza ostatnio ściągać loanies - i to akuraty są zawodnicy naprawde z wysokiej półki - zwłaszcza duet z Peterborough - Chris Whelpdale(skrzydłowy) i Charlie Lee (obrońca). Jednego i drugiego pamiętam z czasów kiedy POsh miażdżyło w League Two i One , oraz z ubiegłorocznych występów w Championship. To jest ktoś kto na poziomie League Two naprawdę może zrobić różnicę. Whelpdale pokazał się już zresztą w ubiegłotygodniowym meczu z Crewe - bramka. I w ogóle za ten właśnie mecz drużyna pomimo porażki zebrała bardzo dobre recenzje na forach swoich kibiców - dodajmy , żę ok3/4 spotkania grali w 10-tkę a prowadzili co najmniej wyrównane spotkanie.
Oxford ostatnimi czasy też się wzmocniło , bo także od wszystkich brali baty - ale to nie jest moim zdaniem ta sama jakość zaciągu co goście. Kurs bardzo ładny - ja podpieram się dnb z uwagi na te wspomniane tfatalne wyjazdowe staty.
I nadto moim zdaniem warto jeszcze :
Cheltenham - Morecambe 1 2.07 6/10 1-1- przyznam , że Cheltenham to jedna z tych drużyn których jakoś nigdy nie mogłem rozgryźć - nie rozumiałem. Ale wyniki notują bardzo ładne , a grają z przeciętniakiem i bez jakichkolwiek znaczących absencji . Kurs jest z lekka o te 0.10-0.15 moim zdaniem zawyżony tak , żę puszczę to.
Bradford - Macclesfield 1 2.05 6/10 -0-1 w zasadzie podobne uzasadnienie jak powyżej. Bradford w ostatnich 2 meczach u siebie przeciwników odprawił odpowiednio 5-0 i 3-1 , a w ostatnich z kolei 2 wyjazdowych meczach wygrał z bardzo mocnym Bury i przegrał w ostatnich minutach grajac w osłabieniu z mega silnym Wycombe. To także robi na mnie wystarczające wrażenie żeby po bardzo dobrym kursie im zaufać.
Macclesfield nic wielkiego nie gra.
Huddersfield - Exeter 1 1.70 6/10 0-1- spodziewałem się kursu na poziomie powiedzmy 1.55 - 1.60. TYmczasem jest bardzo przyzwoite 1.70. A obserwacja giełd nie wskazuje aby znowu szykował się na wałek.
Exeter gra na wyjazdach fatalnie , a nie wydarzyło się nic co by uzasadniało zmianę tej tendencji.
Huddersfield mna co prawda parę kontuzji - ale ma też jeden z najszerszych składów w lidze. Powinni dac radę
TYpy na Shrewsbury i Cheltenham zawalone w ostatnich minutach.. nic - bedzie lepiej
Staty wyglądają po tej kolejce tak :
Wygrane/przegrane
Kursy &lt; 2.00 12/8
Kursy 2.00-2.99 3/6
Kursy &gt;3.00
w tym tzw. TYP KOLejki
4/1

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam Kefir widzę dałeś ładną porcję typów. Typ na Shrewsbury popieram jednak te inne trochę mi nie odpowiadają jednak teraz postaram się zagłębić w większość z nich. Ja chciałbym tutaj przedstawić moje propozycję :

Charlton Athletic - Yeovil Town
-----&gt; 1 @@ 1,60 Bet365 ✅
Wiele się mówiło o kryzysie w ekipie Charltonu, Wiele się mówiło że ten zespół po poprzednim roku nie da rady w tym roku także włączyć się o awans jednak nic bardziej mylnego zespół regularnie zdobywał ligowe punkty i jest na drugiej lokacie w tabeli dającej awans. Jednak by tam pozostać na dłużej trzeba na własnym terenie pokonać Yeovil które jest jednym z kandydatów do spadku zaledwie 15pkt. Słaba gra choćby to pokazuje ostatnie 5 spotkań , cztery porażki jeden remis. Przy czterech zwycięstwa i porażce Charltonu wypada to blado. Dodatkowo dochodzi atut własnego boiska gdzie &#39;&#39;Addicks&#39;&#39; zdobyli 14pkt. Patrząc na wiele innych jeszcze aspektów choćby mecz z lutego tego roku kiedy ostatni raz grali w identycznej sytuacji a lepszy okazał się zespół Charltonu łatwo wskazać faworyta.
Luton Town - Histon FC 1 @@ 1,30 Bwin ✅
Pojedynek w stylu &#39;&#39;Dawida z Goliatem&#39;&#39; Luton walczący o awans, Histon o utrzymanie. Histon zagra bez czołowego stopera który trzymał całą linie obrony co pewnie doszczętnie wykorzysta najlepiej strzelająca drużyna Conference National w kwietniu obie drużyny spotkały się wtedy padł wynik 6:3 dla Luton tutaj aż takiego pogromu być nie powinno jednak spodziewać się gładkiego 2, 3 do 0.
Truro City - AFC Sudbury -----&gt; 1 @@ 1,50 Bwin
Jak już w zeszłym tygodniu pisałem Truro to zespół który na awans praktycznie jest już skazany ta etykieta jest już do nich &#39;&#39;przyklejona&#39;&#39; dziś zmierzy się na własnym terenie gdzie ich stadion jest nazywany twierdzą nie do zdobycia, White Tigers potrafią na własnym stadionie grać jak mało kto. Dzisiaj powinni bez problemu rozprawić się z Sudbury.

FC Halifax Town - North Ferriby United ----&gt; 1 @@ 1,55 ⛔
Kolejny zespół który w Northen dostał etykietę awansu to właśnie Halifax zespół na 16 spotkań wygrał 12. grają bardzo widowiskowy futbol strzelili już 42 bramki przy zaledwie 14 straconych. robi ogromne wrażenie kurs na dzisiejsze spotkanie wydaje się mocno zawyżony. Zwłaszcza ze ich rywal zajmuje dopiero 7 miejsce w lidze.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik

Anglia, League Two
ProStar Stadium, 20-11-2010, 16:00
Shrewsbury - Southend
Typ: Shrewsbury
Kurs: 1,90
Od razu do rzeczy:
Shrewsbury gra u siebie, gdzie jest w doskonałej formie. Aktualnie ma serię 7 ligowych spotkań bez porażki, z czego aż 5 udało się wygrać.
Shrewsbury aktualnie okupuje 4. lokatę, ma spore szanse i aspiracje do walki o czołową trójkę.
Southend 15. miejsce, średnia forma, brak stabilizacji. Widać wyraźnie, że to, jak zagra Southend zalezy do chwilowego przebłysku formy lub też jej nagłego spadku. Nie zmienia to jednak faktu, ze bilans ostatnich 4 wyjazdowych meczów Southend to 0-2-2.
Kluczowa sprawa - osłabienia u gości:
Chris Barker 14/0, Mark Phillips 2/0, Graham Coughlan 4/0, Luke Prosser 5/0, Bilel Mohsni 9/0.
To wszystko obrońcy! Dzisiaj zespół Southend ma do dyspozycji tylko 2 obrońców, którzy w normalnych warunkach mieliby szanse znalezienia się w kadrze. Dwaj zostaną dokoptowani zapewne z głębokich rezerw. Myślę, że nawet bez tych osłabień Shrewsbury byłoby tu zdecydowanym faworytem. Absencje jedynie mocno popierają ten typ.
⛔ 1-1

K 108

kefir70

Użytkownik
Później skrobnę coś o dzisiejszej kolejce , natomiast teraz :
znowu dzieje się coś dziwnego w meczu Chesterfield !! 2 tygodnie temu ewidentnie przewalili mecz u siebie - pisaliśmy o tym... teraz znowu dziwnie duzy obrót i znowu dziwnie wysoki kurs na nich!! Graja z Oxford , który ostatnimi czasy gra słabiutko...tymczasem Chesterfield - za wyjątkiem ostatniego u siebie przewału - piekielnie mocne... a na Betfair kurs pomału dochodzi do 1.95!!
Nie wiem co o tym jeszcze myśleć bo może jestem przewrażliwiony ale fakty faktami - czyli - kurs na faworyta zawyżony , a obrót duży...A poprzednio było tak samo i przypuszczenia okazały się trafne
Moim zdaniem trzeba wyczekać i obserwować , zwłaszcza na giełdach (betfair) co się dzieje z kursem i obrotem...i albo no bet , albo o ile przed meczem jeszcze gwałtownie wzrośnie kurs i obrót..uderzać w ostatniej chwili grubo w Oxford.

Otrzymane punkty reputacji: +4
K 108

kefir70

Użytkownik
Obroty na Chesterfield znowu mocno rosną..... jeśli ta tendencja sie utrzyma , a kurs przebije 2.00 na Betfair pogram na Oxford...
Drugi raz z rzędu kiedy Chesterfield gra u siebie żaden inny mecz League One i Two nie ma tak dużego obrotu

K 108

kefir70

Użytkownik
Obroty na betfair na ten mecz oszalały....moim zdaniem wniosek jest jeden - grubo na Oxford , ewentualnie z jakims małym handi....
Proponuję zajrzeć na Betfair co się dzieje ....ruchy kursowe i obroty zachowują się podobnie jak 2 tygodnie temu...
W Chesterfield założono Spółdzielnię ???????????????????????
W kazdym razie ja uderze na Oxford - z małym ręcznie zmajstrowanym handi 0,5

B 1

bufferpl

Użytkownik
Obroty na betfair na ten mecz oszalały....moim zdaniem wniosek jest jeden - grubo na Oxford , ewentualnie z jakims małym handi....
Proponuję zajrzeć na Betfair co się dzieje ....ruchy kursowe i obroty zachowują się podobnie jak 2 tygodnie temu...
W Chesterfield założono Spółdzielnię ???????????????????????
W kazdym razie ja uderze na Oxford - z małym ręcznie zmajstrowanym handi 0,5
sugerujesz, że mecz może być wydrukowany?

K 108

kefir70

Użytkownik
sugerujesz, że mecz może być wydrukowany?
2 tygodnie temu , tez w meczu u siebie Chesterfield ewidentnie zrobiło wałka....Kurs i obroty zachowywały sie podobnie...
Oglądałem bramki z tego meczu ... to tylko potwierdziło to co pisałem wcześniej...
Pytanie - Czy przewaliliby 2-gi mecz pod rząd w tak krótkim czasie ????? Ale z drugiej strony jeśli zaczęli robic wałki...ktos znalazł dojście do zawodników (bo zakłady idą stanowczo zbyt duże jak na sama inwencję grajków) to moga chciec to ciągnąć...
Kurs idzie mocno w górę , obroty najwyższe jak na wszystkie mecze League One i Two....
Chesterfield jest absolutnym faworytem spotkania.... no to skąd tak wysoki kurs i który znowu rosnie...
Cięzko polecić &quot;wałek&quot; jak się samemu go nie ustawia;) ale ja już pograłem na Oxford+0,5 w recznie robionym handi

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom