Krótko :
League Two
Wycombe - Aldershat 1 1.80 7/10 - Wycombe nareszcie z przodu w optymalnym ustawieniu tj. sprawni i gotowi są zarówno REndell , Pittman i Strevens. Biją się o bezpośredni awans i ostatnio w nienajgorszej dyspozycji.
Aldershat w zasadzie o nic już nie walczy. Czyli przewaga jeśli chodzi o składd+przewaga motywacji+własne boisko
2-2
Rotherham - Barnet 1 1.70 7/10 - gospodarze w ostatnich 5 meczach u siebie odnieśli 4 zwycięstwa ! Mają najlepszą strzelę ligi A.
Le Fondre.
Barnet tymczaem chociaż co rusz kogoś tam próbuje nadal okupują spadkowe miejsca w tabeli. Niby grają trochę lepiej ale z zespołem rangi Rotherham ciężko będzie im wywieźć punkty.
0-0
Crewe - Burton 1 7/10 2.00 - w mojej ocenie naprawde mocny dobry bet. Crewe grało rerwelacyjnie , a tymczasem ostatnie kilka meczy to prawdziwy Armage3don jeśli chodzi o wyniki. Ale dodajmy , że kapkę pechowo- ot np. wniespodziewana wtopa ze Stevenage.
Ten mecz jest mocno anonsowany jako ten który albo pogrzebie ich szanse na play-offy albo szanse te znacząco umocni. Jest duża mobilizacja.
Burton co prawda ostatnio niespodziewanie pokonał Northampton - ale po za tym to "szara myszka" ligi. W dodatku jak żadna inna drużyna będą teraz grać nawet co 2-3 dni bo mają najwięcej zaległych meczy - i manager będzie musiał rozsądnie dysponowac zawodnikami. A to zawsze mały kamyczek na szalę ich przeciwników.
4-1
League One
Peterborough - Exeter 1 1.70 7/10 - krótko - najbardziej ofensywan drużyna ligi, u siebie ze znakomitymi statami. Skoro pogubili punkty w niedawnym meczu z Colchester - to statystycznie trudno przypuszczać aby wydarzyło się to 2 raz z rzędu.
3-0
SW - PLymouth 1 1.75 7/10 - gram konsekwentnie p-ko PLymouth. Gospodarze potrzebowali przełamania i takie w końcu przyszło. Tyle , że punkty sa im nadal potrzebne bo wcale bytu bezpiecznego jeszcze nie mają. A i nowy manager musi przekonać na nowy sezon do siebie włodarzy klubu.
Plymouth to padlina dla której nie ma już ratunku. Idą w administration, dostali ujemne punkty , drużyna się posypała. Najwdzięczniejsza drużyna do grania przeciwko.
2-4
Brighton - Carlisle 1 1.55 7/10 - niby niewysoki kurs ale wszystkie atuty sa po stronie Brighton. PO prostu kurs adekwatny do szans obydwu zespołów.
4-3
I tyle. NO i tradycyjnie gream też overki 3.5 ale nie chce mnie się już pisać co i dlaczego.