>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niższe Ligi Angielskie 2010/2011

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Walsall - Southampton
Mecz szans.. Tak można śmiało zatytułować ten pojedynek. Zespół Walsall jest w strefie spadkowej i powoli traci kontakt z bezpiecznymi miejscami, Święci natomiast ostaniom słabszą grą spadli już na piąte miejsce i ich sytuacja również powoli może stać się &#39;&#39;tragiczna&#39;&#39; zespół miał walczyć o bezpośredni awans tymczasem gra w kratkę, Wygrana przeplatana remisem. Przyjdzie im zmierzyć się z zespołem z którym udało im się na dwa mecze dwa razy wygrać i to okazale 5:1 oraz 3:1. Nigel Adkins będzie mógł skorzystać w tym meczu z Brazylijczyka do Prado zabrakło w kadrze meczowej natomiast obrońcy Jose Fonte oraz pomocnika Jonathana Forte. Dean Smith natomiast dzisiaj będzie musiał sobie radzić bez znakomitego pomocnika Darrena Byfielda który grał kiedyś w Aston Villa to doświadczony 34 letni pomocnik. Wydaje mi się że zespół Świętych marząc jeszcze o bezpośrednim awansie musi takie mecze wygrywać. Jeśli dziś przegrają bądź zremisują będą mieli poważne kłopoty gdy dogonią ich rywale.

Win Southampton @@ 1,80 Ladbrokes

Otrzymane punkty reputacji: +2
K 108

kefir70

Użytkownik
Podbijam typ Dobermana :

Walsall - Southampton 2 1.80 7/10

Krótki komentarz - Święci mieli jak wynika z relacji pomeczowych masakryczną przewagę , mnóstwo niewykorzystanych sytuacji...Ale jak to w piłce ...

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna – Npower League Two
Spotkanie: Cheltenham Town FC – Chesterfield
Typ: Chesterfield strzeli powyżej 1.5 gola
Kurs: 2.10
Bukmacher: Bet365
Analiza: W ramach 35 kolejki Angielskiej Npower League Two dojdzie do spotkania pomiędzy liderem tabeli i drużyną plasującą się w jej środku, a mianowicie o godzinie 16:00 podopieczni M.Yates’a Cheltenham będą mierzyć się na własnym stadionie z Chesterfield. Chesterfield dzielnie dąży do League One zajmując pierwsze miejsce z dorobkiem 65 punktów po 34 rozegranych spotkaniach. Natomiast ich dzisiejsi rywale Cheltenham znajduje się dosłownie w centrum tabeli bo na 12 pozycji ( 24 drużyny w lidze). Chesterfield jedzie do hrabstwa Gloucestershire bardzo podbudowane, bowiem w ostatniej kolejce na własnym stadionie pokonali wicelidera tabeli Wycombe Wanderers aż 4:1! W obu ekipach braki, a więc najwyższa pora je wymienić. W drużynie gospodarzy zabraknie następujących piłkarzy: David Bird(Pomocnik,29/0), Martin Riley(Obrońca,18/0), Keith Lowe(Obrońca,32/2) do składu powraca natomiast Medy Elito(Pomocnik,0/0). W drużynie gości nie zagra tylko Simon Ford(Obrońca,29/1) , niepewny jest występ Iana Breckina(Obrońca,21/0), o tym czy zagra okaże się dopiero na miejscu, gdyż trener jak i sztab medyczny liczy na to, ze coś ulegnie zmianie podczas podróży, a więc nie wykluczone iż to nie groźny uraz. Do składu powraca Javan Vidal, który wrócił z Manchesteru City. Trener gospodarzy dla BBC Gloucesterhire stwierdził, że drużyna Chesterfield, jest najlepsza z jaką przyszło mu grać w tym sezonie. Typuję pewne zwycięstwo gości 2:0!

Cheltenham Town FC 0:3 Chesterfield

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Didcot - Salisbury 2 @@ 1,60 Bet365 ⛔
Warto wspomnieć o pierwszym spotkaniu gdzie Salisbury &#39;&#39;znokautowało&#39;&#39; rywali wygrywając 4:2. Pewnie dążą do awansu i dzisiaj jest bardzo istotny mecz , Didcot jest tuż nad strefą spadkową drużyna ma problemy kadrowe i finansowe. Salisbury natomiast okupuję pierwszą lokatę Truro depcze po piętach jednak dzisiaj ma ciężki mecz z Cambridge. Jak powiedział manager &#39;&#39;Marzec będzie kluczowym miesiącem mamy 7 gier i one pokażą czy awansujemy&#39;&#39;. Jeśli dziś wygrają znacznie się do tego zbliżą kurs jest przyzwoity.

Inne typy :
Wealdstone - Sutton United 2@@ 1,92 Bet365 ⛔
Braintree Town - Staines Town 1 @@ 1,40 Bet365 ⛔
Eastwood Town - Nuneaton Town 2 @@ 2,10 Bet365 ⛔

K 108

kefir70

Użytkownik
Krótko :

League Two

Wycombe - Aldershat 1 1.80 7/10 - Wycombe nareszcie z przodu w optymalnym ustawieniu tj. sprawni i gotowi są zarówno REndell , Pittman i Strevens. Biją się o bezpośredni awans i ostatnio w nienajgorszej dyspozycji.
Aldershat w zasadzie o nic już nie walczy. Czyli przewaga jeśli chodzi o składd+przewaga motywacji+własne boisko 2-2

Rotherham - Barnet 1 1.70 7/10 - gospodarze w ostatnich 5 meczach u siebie odnieśli 4 zwycięstwa ! Mają najlepszą strzelę ligi A.Le Fondre.
Barnet tymczaem chociaż co rusz kogoś tam próbuje nadal okupują spadkowe miejsca w tabeli. Niby grają trochę lepiej ale z zespołem rangi Rotherham ciężko będzie im wywieźć punkty. 0-0

Crewe - Burton 1 7/10 2.00 - w mojej ocenie naprawde mocny dobry bet. Crewe grało rerwelacyjnie , a tymczasem ostatnie kilka meczy to prawdziwy Armage3don jeśli chodzi o wyniki. Ale dodajmy , że kapkę pechowo- ot np. wniespodziewana wtopa ze Stevenage.
Ten mecz jest mocno anonsowany jako ten który albo pogrzebie ich szanse na play-offy albo szanse te znacząco umocni. Jest duża mobilizacja.
Burton co prawda ostatnio niespodziewanie pokonał Northampton - ale po za tym to &quot;szara myszka&quot; ligi. W dodatku jak żadna inna drużyna będą teraz grać nawet co 2-3 dni bo mają najwięcej zaległych meczy - i manager będzie musiał rozsądnie dysponowac zawodnikami. A to zawsze mały kamyczek na szalę ich przeciwników. 4-1

League One

Peterborough - Exeter 1 1.70 7/10 - krótko - najbardziej ofensywan drużyna ligi, u siebie ze znakomitymi statami. Skoro pogubili punkty w niedawnym meczu z Colchester - to statystycznie trudno przypuszczać aby wydarzyło się to 2 raz z rzędu. 3-0

SW - PLymouth 1 1.75 7/10 - gram konsekwentnie p-ko PLymouth. Gospodarze potrzebowali przełamania i takie w końcu przyszło. Tyle , że punkty sa im nadal potrzebne bo wcale bytu bezpiecznego jeszcze nie mają. A i nowy manager musi przekonać na nowy sezon do siebie włodarzy klubu.
Plymouth to padlina dla której nie ma już ratunku. Idą w administration, dostali ujemne punkty , drużyna się posypała. Najwdzięczniejsza drużyna do grania przeciwko. 2-4

Brighton - Carlisle 1 1.55 7/10 - niby niewysoki kurs ale wszystkie atuty sa po stronie Brighton. PO prostu kurs adekwatny do szans obydwu zespołów. 4-3

I tyle. NO i tradycyjnie gream też overki 3.5 ale nie chce mnie się już pisać co i dlaczego.

Otrzymane punkty reputacji: +1
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ashton Utd v Kendal Town

Dzisiaj &#39;&#39;wymyśliłem&#39;&#39; spotkanie Northern, Ashton i Kendal spotykali się już ze sobą dziesięć razy, Sześć razy wygrywał Kendal padły cztery remisy. Bardzo ciężko znaleźć informacje o składach tej ligi jednak poszperałem swoimi źródłami i dowiedziałem się że drużyna gospodarzy gra bez dwóch obrońców i pomocnika. W dodatku w drużynie mają jakiś wewnętrzny konflikt. Tymczasem Kendal na awans szans już niema jednak aby zapewnić sobie utrzymanie potrzebuje paru pkt. być może właśnie takich jak dziś.

Win Kendal @@ 2,38 Pinnacle ✅ ✅

K 108

kefir70

Użytkownik
Szkoda , że bez choćby paru słów uzasadnienia

League Two

Bury - MOrecambe 1 1.65 8/10 -TYP KOLEJKI bazuję na znakomitej formie gospodarzy , a zwłaszcza ich najlepszego strzelca Ryan&#39;a Lowe , który co kolejkę to bije jakiś klubowy rekord jeśli chodzi o ilość meczy w których strzela bramki.
Bury nadto walczy nadal o bezpośredni awans.1-0

Stevenage - Hereford 2dnb 3.20 6/10 - jak dla mnie znakomity kurs do grania. Kto to ustawia - nie wiem. Chyba tylko sugerując się miejscem w tabeli. Ale Hereford w 5 ostatnich wyjazdach - 4 zwycięstwa !! Mają z przodu znakomitego Fleetwooda , a teraz jeszcze Fainhurst&#39;a.
Stevenage ostatnio odnotowuje lepsze wyniki , ale taki kurs na ich przeciwników to zmoim zdaniem ogromne value. Tym bardziej , żę Hereford nadal walczy o bezpieczny byt.0-1

Macclesfield - Crewe 2 2.65 6/10 - pisałem ostatnio o Crewe , że w drużynie jest ogromna determinacja aby zawalczyć co najmniej o play-offy. I po tragicznym lutym jakby coś drgnęło bo w sobotę odprawili łatwo Burton 4-1/ Hat-tricka walnął Donaldson i liczę , że pojedzie na tej dobrej dyspozycji.
Macclesfield to co prawda drużyna lekko mocniejsza, ale kurs wynagradza ryzyko. 1-0

League One

Notts County - Peterborough 2dnb 2.00 7/10 - powtórze się po raz kolejny - ale stawiam dalej na POsh i jakoś źle na tym nie wychodzę. Są w naprawdę wysokiej formie i wiedzą o co grają - bezpośredni awans.
Nottsów miałem okazję oglądać ostatnio w meczu z Charlton - niby to wygrali , ale gra była co najwyżej kiepściutka. Teraz przyjeźdża rywal zdecydowanie bardziej zmotywowany i lepszy sportowo.
Daję dnb bo bosiko NOttsów to kartoflisko i może być to meczyk taki na 0-0 i jakąś 1 bramke w ostatnich minutach czy po jakimś stałym fragmencie.
Dla overkowców rada - ten mecz akurat właśnie z uwagi na stan murawy - odpuściłbym. 0-1

Oczywiście powinni wygrać jeszcze Święci - ale po tak złodziejskim kursie jednak tego nie zagram
I tyle.
I apel do tych co piszą w tym dziale :

Dajesz typ - to zrób jeszcze 2 rzeczy - uzasadnij go - pozwól innym ocenić czy warto zagrać czy nie
a po meczu zaznacz - i nie tylko jak trafiłeś - jak wtopa też. Niech inni mają możność oceny Twojej &quot;formy&quot;.

Good Luck!

Aktualne staty

Wygrane/przegrane

Kursy &lt; 2.00 31/26
Kursy 2.00-2.99 13/14
Kursy &gt;3.00 1/3

W tym tzw. TYP KOLEJKI 9/5

Otrzymane punkty reputacji: +4
K 108

kefir70

Użytkownik
Jedziemy :

Brighton - Tranmere 1 1.40 + Fleetwood - Crawley Town x2 1.30 = ok.1.85 8/10 - TYP KOLEJKI

Co do Brighton to są tak w tym sezonie , jak i ostatnim czasie w fantastycznej dyspozycji. Ostatnie 5 meczy u siebie - 5 zwycięstw. Zajmują pierwszą pozycję aloe co najmniej 2-3 kluby mocno stąpają im po piętach. Czyli jeszcze nie czas na eksperymenty w składzie , itp. A normalnym składem , z Glenn&#39;em MUrray&#39;em z przodu powinni zmiażdżyć gości.
Zwłaszcza , żę Tranmere gra bardzo słabiutko i już nawet nie chodzi o ostatnią wtopę u siebie z Bristol. Jak przejrzałem ich bilans z powiedzmy ostatnich ok.10 wyjazdów to remis co najwyżej ratowali z Charlton (które ostatnio przechodzi mega kryzys) i Exeter. Cała reszta ligi , że o potentatach nie wspomnę lała ich równo. Nie widze arguemntów żeby jutro miało się to zmienić. 2-0

Co do meczu Crawley to nie dam czystej 2 a zagram dużo bardziej nzachowawczo. Why ? Ano dlatego , żę niestety menager Craley troszkę za dużo jak na mnie &quot;kręci&quot; składem. Co prawda to głównie w okresie kiedy grali w FA Cup na ławcxe sadzano np. Tubbs&#39;a - żeby odpoczął - ale z dosyć mocnym przeciwnikiem x2 nie zaszkodzi bo czasami znowu rotacje mogą być.
Niby to tylko kurs 1.30 , ale dodajmy , żę w lidze Crawley nie przegrało jakoś chyba od ok.20-tu czy nawet więcej meczy - a więc jest to jakbym powiedział - &quot;mocne x2 za 1.30&quot;.
I w dubelku daje już to kurs całkiem porządny. 1-2

Bournemouth - Southampton 2dnb 1.68 7/10 - zabrzmi to może nie nazbyt &quot;mądrze&quot; ale nie wyobrażam sobie wtopy Świętych w tym meczu.
Od co najmniej połowy roku są najlepiej prezentującą się drużyną League One i aczkolwiek zdarzają się im niespodziewane wpadki - ot np. z Hartlepool to jednak jak poczytać sprawozdanie z meczu to jak już jest to nadzwyczajny zbieg &quot;piłkarskiego pecha&quot;. A taki niefart nie az tak często się w końcu zdarza.
Standartowo bowiem wypracowywują sobie dużo okazji , mają dobrych skrzydłowych , na szpicy R. Lambert&#39;a - jakl na Bournemouth powinno wystarczyć.
Bournemouth bowiem w mojej ocenie albo już złapało (ostatnia wtopa z Exeter) albo zaraz złapie zadyszkę. Mają bardzo krótką ławkę , a kiedy gra się regularnie co 3-4 dni to to po prostu musi się odbić na dyspozycji zawodników.
Moim zdaniem dobry , mocny typ.1-3

Peterborough - Carlisle 1 1.80 7/10 - tak jak parę dni temu, jak tydzień temu , itd gram dalej na Posh. Przyjeżża dobry zespół , ale na Boyd&#39;a i Mackail-Smith&#39;a nie ma na razie mocnych. U siebie są szczególnie groźni. 6-0
Carlisle raczej gra w miarę ofensywnie - a to tym bardziej powinno ułatwić sprawę Posh.

SW - NOtts County 1 2.05 6/10 - zaufam raz jeszcze Sowom. Mają naprawde dobry , mocny skład , a jakoś im nie za bardzo wychodzi.
Teraz jest okazja na przełamanie bo Nottsi nic wielkiego nie grają.
Ale to już taki bardziej ryzykowny typ , bo Sowy też niezgorzej rozczarowują. 0-1

I tyle.

Aktualne staty
Wygrane/przegrane
Kursy &lt; 2.00 36/26
Kursy 2.00-2.99 13/15
Kursy &gt;3.00 1/3
W tym tzw. TYP KOLEJKI 10/5

Otrzymane punkty reputacji: +10
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Fleetwood - Crawley
Wielokrotnie rozpisywał się o Crawley potężny sponsor bardzo dobre kontrakty zawodników jak na 5 ligę skazani na awans w dodatku mają 5 meczy mniej co oznacza że mogą rywalowi odskoczyć aż na 15 pkt :!:. Dzisiaj zmierza się z Fleetwood w pierwszym meczu padł remis 1:1 jednak wtedy obie drużyny były na innym poziomie. Fleetwood można powiedzieć że co tydzień waha się między strefą barażową a bycia poza nią. W dodatku u siebie ostatnie spotkanie przegrali, Crawley miało na głowię puchary i tym bardziej się zajmowali niż kompletowaniem zwycięstw w lidze warto dodać że nie wygrali na wyjeździe od 4 spotkań. A i tak są najlepiej grającą drużyną na wyjeździe zdobyli po za własnym terenem 31pkt. natomiast na własnym 40pkt. Bardzo dziwi mnie wysoki kurs na Crawley i grzechem byłoby nie skorzystać 2,15 kurs na lidera :?: hm. Tym bardziej że do składu wracają Pablo Mills oraz znakomity napastnik Craig McAllister. Prezes klubu mówi natomiast &#39;&#39;Widzieliśmy że jest długa droga do wygrania ligi dlatego 30 kwietnia chcemy się cieszyć wspólnie z kibicami z upragnionego awansu&#39;&#39;. Po takich słowach prezesa piłkarze na pewno będą chcieli wypaść jak najlepiej. Kurs 2,15 pobieram w ciemno.

Win Crawley @@ 2,15
Pinnacle ✅ ✅

spinache 96

spinache

Forum VIP
W pelni zgadzam sie z typami Kefira i Dobermana.

Najbardziej jednak pasuje mi dzisiaj typ na Peterborough w meczy z Carlisle. Gospodarze wciaz walcza o zajecie pewnego miejsca w barazach. Niby Leyton ktory ma 9. pkt mniej od Peterborough, ale ma rowniez mniej o 2 spotkania rozegrane. Z drugiej strony Carlisle traci 10 pkt do 6. w tabeli Milton i raczej nie maja szans na pozytywny rozwoj sytuacji w tym sezonie.

Po drugie gospodarze na wlasnym terenie 12 zwyciestw w 18 meczach, goscie na wyjazdach 7 porazek w 18 meczach. Peterborough jest malo kompromisowa druzyna, nie lubi remisowac, w 34 spotkaniach tylko 5 remisow.

Z drugiej strony obawiam sie troche tego meczu bo 4. wygrane z rzedu to rzecz rzadko spotykana w przypadku Peterborough, jednak Carlisle takze rzadko potrafi zdobyc wiecej niz 3 pkt w 2 meczach z rzedu wiec moze byc niezle.

Peterborough - Carlisle 6-0

Jeszcze jeden typ ktory wpadl mi w oko :

League ONE

Swindon - Dagenham &amp; Red.

typ Dagenham DNB zwrot 1-1
kurs 2.55 betsson

Gospodarze legitymuja sie ostatnio rekordem 13. meczy z rzedu bez zwyciestwa i dzieki temu zajmuja ostatnie miejsce w lidze. Dagenham jest niewiele lepszy bo wyprzedza ich jedynie o 3. pkt jednak w ostatnim czasie goście dzisiejszego spotkania jakby zaczeli grac lepiej. Od meczu z Bournemouth, ktory typowelem, wygrali 2 spotkania : z wyzej notowanym Colchesterem i w wyjazdowym spotkaniu z Bristol Rovers.

Betsson wystawil na to spotkanie kurs DNB w wysokosci 2.55 na Dagenham i 1.47 na Swindon. Wg mnie jest to zbyt wysoki kurs na gosci dzisiejszego spotkania biorac pod uwage ostatnie mecze obu zepolow w lidze.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Hyde - Telford
Już dziś kolejne spotkanie Conference North. Walczący o awans bezpośredni Telford zmierzy się z Hyde który lokuje się tuż nad strefą spadkową i w dodatku wystąpi dziś bez środka defensywy co grozi tylko jednym.. Pogromem. Na siedem spotkań między sobą cztery razy wygrywał Telfrod , Dwa Hyde i jeden remis. W ataku Telfordu znakomicie gra Andy Brown który potrafi znaleźć łatwo sposób na zdobycie bramki. Z tyłu ma znakomitego Phila Trainera który zaliczył krótki epizod w Wolves. Dzisiaj Telford cel ma tylko jedny zapowiedział trener przed spotkanie. Zwycięstwo.

Win Telford @@ 1.55 bet365 ✅
Na dzis jeszcze proponuje

Chelmsford - Dover 1 @@ 2,25 Bet365
⛔

Postaram się opisać.

K 108

kefir70

Użytkownik
Ciężki układ meczy jutro. Ale , że &quot;nałóg to nałóg&quot; to coś zagrać trzeba :

SW - Peterborough 2dnb 1.85 6/10 - i dalej do bólu jadę na Posh. Choć troszkę z duszą na ramieniu. Bo Sów chociaż co rusz leje ich jakiś słabeusz z lekka się obawiam. Ale możę ja mam tylko &quot;skrzywione spojrzenie&quot;. I może na Posh w takiej formie w jakiej są w tej chwili &quot;nie ma mocnych&quot;.
Tym bardziej , że tak jak ostatnio w meczu z Carlisle raczej przeciwnik nie będzie murował bramki - a pójdzie na wymianę ciosów. A to jest wymarzona sytuacja dla Posh. Bo z Boyd&#39;em na skrzydle lewym i Ch.Lee na prawym są w stanie wyprowadzac miażdżące kontry jak nikt inny.
A zresztą jakby co pójde w progresję i na swoje wyjdę. 1-4

Crewe Couthend 1 2.10 6/10 - Crewe walczy zębami o awans do play-offów i zwłaszcza u siebie walczy znakomicie. Ot ostatnie zwycięstwo nad liderem Chesterfield.
A Southend w lekkim kryzysie.
Troszkę mnie zmartwiła adnotacja , że ich manager - &quot;zamierza oszczędzać niektórych zawodników&quot; , ale byłem na stronach klubowych i nic takiego nie ma. A po za tym jeśli myślą o play-offach to nie pora zdecydowanie jeszcze na taką &quot;taktykę&quot;.
Jeśli tyl;ko zagrają na 100% powinni to wygrać. 1-0

Myślałem też o Bury ale 2 okoliczności troszkę mnie przestraszyły - 1- Bury ma kłopoty z ustawieniem obrony bo 2 podstawowych obrońców będzie pauzowac za kartki. Niby już kogoś sprowadzili on loan , ale to jednak nie to samo.
2-ostatnie zwycięstwo Torgaqy 5-0 nad Shrewsbury robi wrażenie. Ok, grali całą II poł. w przewadze i wtedy padło 4 bramki, ale i tak daje to do myślenia.
I ja to jednak chyba odpuszczę.

I tyle

Aktualne staty

Wygrane/przegrane

Kursy &lt; 2.00 37/26
Kursy 2.00-2.99 14/15
Kursy &gt;3.00 1/3

lancev 984

lancev

Użytkownik
Spotkanie: Piłka nożna Anglia League 2: Accrington - Burton
Typ: 1 (-1 EH)
Kurs: 3.80
Buk: Sportingbet
Analiza:

Podczas gdy w Bwinie kurs na to zdarzenie wynosi już tylko 3.35 w Sportingbecie nadal trzyma się całkiem ładne 3.80. Podobny kurs ma też jeszcze William Hill. Uważam ten typ za godny polecenia, ponieważ gospodarze są w całkiem dobrej formie, natomiast goście nie mogą pochwalić się dobrą grą na wyjazdach. Accrington wygrało 3 ostatnie domowe mecze. W pokonanym polu pozostawili kolejno Crewe (10 pozycja - wynik 3:2), Torquay (8 - 1:0) i Stockport (24 - 3:0). Warta odnotowania jest też niedawna wyjazdowa wygrana tej drużyny - 1:2 z pretendentem do awansu - Wycombe Wanderers. Jak widzimy po liczbach zawartych w nawiasach gospodarze potrafili uporać się z zespołami lepszymi od siebie, z górnej części tabeli. Z Stockport - ekipą uplasowaną blisko Burton bezproblemowo się rozprawili. Wnioskując z tego swoich jutrzejszych gospodarzy również powinni odprawić z kwitkiem. Tym bardziej, gdy popatrzymy na ostatni wyniki przyjezdnych i z kim były one odnotowane. Z drużyną, która przegrała z Accrington 3:0 Burton zaledwie bezbramkowo zremisował, a z Crewe i Wycombe, których gospodarze pokonali, przegrali 4:1. Jedynym pozytywnym akcentem jakie można dostrzec w meczach wyjazdowych tej ekipy to wygrana nad Northampton 2:3, jednak ta drużyna nie dorównuje Accrington ani w tabeli ani formą, jaką obecnie prezentuje jutrzejszy gospodarz. Wszystko wskazuje mi tu na pewne zwycięstwo drużyny Accrington.

L 125

lemrak29

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Anglia - nPower League One
Spotkanie: Sheffield Wednesday - Peterborough
Typ: 2 (Remis - nie ma zakładu)
Kurs: 1,83
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dziś o godz. 20:45 czasu polskiego rozpocznie się zaległy mecz angielskiej League One pomiędzy drużynami Sheffield Wednesday a Peterborough. Gospodarze zajmują 16 miejsce w tabeli z 43 pkt. w 34 spotkaniach, co daje im 7-punktową przewagę nad zajmującym najwyższą (21.) lokatę w strefie spadkowej Wallsall (37 meczów, 36 pkt.) Goście z kolei są bardzo mocni, zajmują 3. pozycję w tabeli tracąc 1 pkt. do drugiego Huddersfield, które jak dotychczas rozegrało 1 mecz więcej. Ponadto team Peterborough w minioną sobotę pokonał u siebie drużynę Carlisle 6:0, co niewątpliwie miało pozytywny wpływ na morale The Posh. W dodatku goście mają w swoim składzie lidera tabeli strzelców League One - Craiga Mackail&#39;a - Smith&#39;a, który w bieżącym sezonie strzelił 21 bramek. Manager SW nie będzie mógł skorzystać w dzisiejszym meczu z kilku podstawowych graczy, m.in. najlepszego napastnika Gary&#39;ego Madine&#39;a. Ostatnie trzy spotkania pomiędzy SW a The Posh na stadionie tych pierwszych kończyły się zwycięstwami gospodarzy, ja jednak dość asekuracyjnie zagrałem na gości, ponieważ, jak już wyżej napisałem, ostatnie wysokie zwycięstwo w lidze prawdopodobnie doda im skrzydeł, dzięki czemu przełamią złą passę meczów wyjazdowych z Sheffield Wednesday. Poza tym na pewno będą chcieli wyprzedzić w tabeli drużynę Huddersfield.

efcebe 10

efcebe

Użytkownik
Popieram powyższy typ.
Spotkanie: Sheffield Wednesday - Peterborough
Typ: 2 (handi 1:0)
Kurs: 5
Buk: Betsafe
Analiza:
Sheffield ostatnio lepiej radzi sobie na wyjazdach niż u siebie. W meczach domowych mogą pochwalić się zaledwie trzema punktami w ostatnich pięciu grach - po trzech remisach odnieśli dwie porażki. Przegrane te były o tyle dotkliwsze, iż odniesione zostały z drużynami uplasowanymi niżej w tabeli - Notts i Plymouth. Peterborough natomiast w tabeli uplasowane jest dużo wyżej, bo aż na trzecim miejscu. Dzięki świetnej formie tracą już tylko punkt do wicelidera, a mają o jedno spotkanie mniej rozegrane. Być może dzisiaj przybliżą się do awansu do Championship. Z pewnością bardzo im na tym zależy. Wspomniałem o wyśmienitej formie przyjezdnych... Głównie to skłania mnie do tego typu. Nie przegrali oni od siedmiu meczy, notując w tym tylko 1 remis. 6 wygranych i to nie z byle kim i byle jak (6:0 z Carlisle, 0:5 z Oldham) robi wrażenie. Obie drużyny z nawiasów zajmują w tabeli wyższe miejsce od dzisiejszych gospodarzy. Są też doskonałym przykładem, iż Peterborough nie pozostaje na jednym trafieniu i broni wyniku, tylko strzela do oporu. Myślę, że dziś zobaczymy powtórkę z Oldham, gdyż Sheffield jest za słabą drużyną, aby powstrzymać żądne punktów Peterborough.

vito-corleone 256

vito-corleone

Użytkownik
Dzisiaj o godzinie 20.45 dojdzie do ciekawego spotkania w 5 lidze angielskiej gdzie lider a zarazem główny faworyt do awansu Crawley zmierzy się na swoim boisku z drużyną walczącą w tym sezonie już tylko o to aby nie spaść do niższej klasy rozgrywek.
Gospodarze u siebie grają fenomenalnie prezentując się bilansem 13-1-2 !!! i są nie pokonani w lidze od około 17 spotkań.To że są ekipą bardzo dobrze grającą u siebie i zgraną mogą świadczyć takie wyniki jak 7-0,5-0 albo częste 3-0.
Goście w tym spotkaniu z góry są na straconej pozycji,na wyjazdach tragicznie na 19 meczy aż 11 porażek i nie sądzę żeby miało sie coś zmienić akurat w tym meczu.
Typy polecam !!!

Crawley Town-Hayes &amp; Yeading United 1 1.33✅:spokodfhgfh:
Crawley Town-Hayes &amp; Yeading United
over 2.5 1.67✅:spokodfhgfh:
Crawley Town-Hayes &amp; Yeading United
1 (-1.5) 2.04✅:spokodfhgfh:

K 108

kefir70

Użytkownik
Pierwsze mecze w League Two już w piątek i co najmniej jeden bardzo obiecująco wygląda do typowania :

Southend - Hereford 2dnb 2.50 7/10 - jak dla mnie naprawdę bardzo ładnie wyglądający bet i pogram go za całkiem wysoką stawkę.
Na początek odrobina ciekawej statystyki :
Southend od 5 meczów nie wygrało w lidze , a z kolei Hereford w ostatnich 5 wyjazdach zaliczyło 5 zwycięstw!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I na gości w takiej sytuacji czystą 2 mamy ok.3.50!!! Żart ???
Dodajmy , że u gospodarzy znacząca liczba absencji z powodów kontuzji - z zawodników , którzy grali w 3 ostatnich meczach wypadają im : Peter Gilbert i Luke Prosser - podstawowi obrońcy , oraz Craig Easton - podstawowy pomocnik. Znaczące osłabienia - a manager Southend strasznie na absencje z powodu kontuzji narzeka.
Z obozu Hereford tymczasem dobre wieści - wypożyczenie przedłużył Fairhurst - który razem z Fleetwoodem tworzy bardzo dobrą parę napastników.
Dodajmy , żę Hereford nadal walczy o utrzymanie , bo nie sa jeszcze bezpieczni a ich nowy manager o stały kontrakt na przyszły rok.
No i dodajmy , że zawodnicy Hereford nie grali kolejki we wtorek , a Southend i owszem - przegrali na wyjeździe z Crewe. Przy tak napiętym kalendarzu nie ma siły - ludzkiego organizmu nie oszukasz - czyli kolejny kamyczek na szalę gości.
Kurs śliczny , ja zagram to jako dnb ale czysta 2 to tez niezły pomysł .4-0

Aktualne staty

Wygrane/przegrane

Kursy &lt; 2.00 37/26
Kursy 2.00-2.99 14/16
Kursy &gt;3.00 1/3

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
BITWA O ANGLIĘ.
Crawley - Wimbledon
Właśnie te spotkanie Conference można śmiało nazwać bitwą o Anglię ponieważ na dzień dzisiejszy Crawley lokuje się na pozycji lidera z 6pkt przewagi właśnie nad Wimbledonem w dodatku cztery mecze zaległe także te spotkanie będzie decydować już definitywnie o awansie z pierwszego miejsca. Piłkarze Crawley są najlepszą drużyną grającą u siebie zdobyte 43 ptk. strzelone 45 bramek i straconych zaledwie 16., Wimbledon to drugi najlepszy zespół u siebie na wyjazdach wiedzie im się gorzej 29pkt zdobyte. W spotkaniu pomiędzy tymi klubami przeważnie wygrywał gospodarz tak było od 3 lat. Wiele zapowiedzi jest że nie wystąpią Scott Neilson i napastnik Craig McAllister jednak od tygodnia są leczenie w najlepszej klinice w Anglii dlatego ich występy raczej są pewne zresztą właściciel robił wszystko bo właśnie tym spotkaniem wywalczyć sobie już awans. A że jest bogaczem mówić nie trzeba. Wimbledon zagra bez Sammy Moore , Sam Hatton i Christian Jolley. Są to dość poważne osłabienia w ich przypadku ciężka była najlepsza klinika w Anglii więc stwierdzam że to Crawley dziś pokaże kawałek dobrego futbolu a że potrafi grać w piłkę pokazali choćby w tym roku w pucharze Anglii.

Win Crawley @@ 1,60 Sportingbet ✅ 3:1 ✅

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Oldham - Brighton
Wielkimi krokami dobiega także powoli sezon w League One, W dzisiejszym pojedynku Oldham który w tym sezonie walczy o utrzymanie.Dziś podejmie lidera Brighton który na dzień dzisiejszy ma przewagę 5pkt nad drugim Huddersfield Town jednak mają rozegrane trzy spotkania mniej, Także w przypadku zwycięstw mogą powoli świętować awans. Dzisiaj jednak jadą do Oldham na Boundary Park. Gdzie nigdy nie gra się łatwo. W zeszłym roku spotkali się dwukrotnie i dwukrotnie wygrał właśnie zespół Brighton dobrze prowadzony przez Gusa Poyeta. Szczególną uwagę obrońcy Oldham powinni skupić na Glennie Murrayu który w tym sezonie do siatki rywali trafiał już 18 razy. Najważniejsze że zarówno wspomniany Poyet tak i Paul Dickov nie mają żadnych osłabień w zespole. Poyet przed meczem komplementuje zespół Dickova &#39;&#39;Jest to jeden z zespołów, który najbardziej zrobił na nas wrażeniem, gdy graliśmy u siebie&#39;&#39;. Spotkanie jednak powinno odbywać się zdecydowanie pod dyktando gości.
Win Brighton @@ 2,20 Pinnacle ✅ ✅

K 108

kefir70

Użytkownik
Nic - trzeba walczyć dalej .

Dzisiaj :

MK Dons - Peterborough 2dnb 2.00 8/10
MK Dons - Peterborough over2,5 1.65 7/10 - do znudzenia gram na Posh. I tak w ogóle jak popatrzeć na typy które wchodzą to nie ma co kombinowac ale trzeba grać Posh, Brighton , Southampton, Chesterfield , Crawley itd. Do bólu i do znudzenia.
Donsi to co prawda drużyna znowu o półkę wyżej , ale na to co pokazuje Posh nie powinno wystarczyć.
Podobnie jak w meczu z Sowami nie sądzę aby Donsi u siebie się bronili , a to jest woda na młyn jeśli chodzio o Posh.
Overek jest tutaj takżę takim naturalnym typem bo obie ekipy dużo strzelają , a Donsi standartowo także tracą.
Corect score&#39;a ja bym widział tak 1-3 1-0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom