JuanRoman Proszę Cię nie neguj mojego typu, to moje przemyślenia i moja analiza, co sądziłem przed meczem to napisałem. Nie miałem czasu na większe rozmyślenia
. Nie moja wina, że Bruins, w kolejnym meczu miała ''farta'' I awansowała do finału, ale dzisiaj Chicago awansuję i z miłą chęcią zobaczę jak Boston przegra w finale, z Blackhawks.
Pingwiny przycisnęli pod koniec 2 tercji, i zabrakło na prawdę nie wiele, aby coś ubili a trzeciej pod koniec Boston, ''autobus'' pod bramka ustawili i takie są efekty jak nie inne, cóż. Zdarza się.. :]
Los Angeles Kings - Chicago Blackhawks OT (1.50) :hokej: (3:4 OT)
No to dzisiaj w Chicago, wypadałoby skończyć tę serie, na korzyść gospodarzy u siebie. Oglądałem mecz pierwszy w tej serii, i muszę śmiało stwierdzić, że to Chicago dyktowało warunki w tamtym meczu i choć wynik nie był overowy, to widać było jak zawodnicy gospodarzy poruszają się na tafli i jak dobrze się czują na swoich śmieciach. Królowie, musieli by wygrać ten mecz, żeby spróbować swoich sił w kolejnej fazie, ale szczerze jakoś tego nie widzę, z racji tego, że w delegacjach sprawują się mizernie i dzisiaj będą pod presją. Kane z niebanalną techniką i spółka, sprowadzą dzisiaj Królów do parterów wysyłając ich do domu i choć kusi mnie kurs, w regulaminowym time, to spróbuję sił chociażby w dogrywce, cóż kurs może nie zadowalający, ale to moja sprawa.
Spodziewam się dużej przewagi Chicago, tym awansując do finału, a tam czekają już Niedźwiadki.. które mimo wszystko zasłużyli na awans..
Oprócz tego za drobne można spróbować jeszcze.
Chicago
over 0.5 *pierwsza tercja (1.70)
Liczba strzałów w światło bramki
over 54.5 !! (1.85) < Linia dość niska, pewnie w nocy, podrośnie więc łapać póki jest..
71 strzałów :!:
/
Unibet !
Hattrick Kaner! Cup crazy!
Thank you to Patrick Kane's Dad for the talk they had before the last game - you got his head back into it!
Brilliant match, Kane brilliant, brilliant show!
Genialny mecz obu ekip!, to co dzisiaj obejrzałem, jedyna myśl jaka mi przyszła na myśl, to wielka szkoda, że to nie był finał.. Kane, tak jak mówiłem, miażdży co mecz!
Wielkie uznania dla Króli, którzy nie złożyli broni.. Hawks, w finale z Bostonem, liczę z pewnością na Chicaco!