>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
juninho7 261

juninho7

Użytkownik
AVALANCHE (29-42-8) at STARS (40-28-11)
Typ: Stars -1,5
2.070 Pinnacle ✅✅✅
Co tu dużo mówić. Must win dla Stars. Jeżeli wygrają to będą tracić 1 pkt. do Chicago i na te 2 ostatnie mecze nadzieje odżyją.. A z takim rywalem jak dzisiejsze Colorado po prostu trzeba wygrywać. Avs zagrają bez 10 graczy co jeszcze bardziej pogrąża ten zespół. Jeżeli wygrali 3-0 z Jackets, którzy bądź co bądź są niewiele lepsi od Avs, to z dzisiejszym rywalem też powinni spokojnie wygrać przy takiej samej motywacji.. A taka na pewno na ostatnie 3 mecze w Dallas jest.​

Otrzymane punkty reputacji: +3
J 7K

juanroman08

Forum VIP
New York Rangers vs Atlanta Trashers
NY Rangers (-0,5) reg. time 1.70 Pinnacle

Strażnicy na ostatniej prostej, dziś w nocy muszą postawić tylko kropkę nad i. Sytuacja na pewno nie jest komfortowa ponieważ do MSG zawita nieprzewidywalna ekipa Trashers która dogrywa sezon do końca i żegna się z rozgrywkami. Tym bardziej goście będą chcieli sprawić niespodziankę na koniec rundy zasadniczej. Poza tym Drozdy grają dla Huraganów którzy w przypadku porażki Rangers nadal będą mieli szansę na top 8. Teoria teorią jednak jak pokazuje praktyka, Rangers musieli by się totalnie zagubić by dziś nie ograć przeciętnej Atlanty. Każdy kibic NHL zapewne pamięta zaprzepaszczoną w tamtym sezonie szansę na PO, po porażce w karnych z Flayers. Ostatnie zwycięstwo NYR nad Bostonem było kapitalnym wyczynem gdyż ze stanu 0:3 Strażnicy wyciągnęli na 5:3. Jedyna dość spora strata dla NYR to kontuzja Callahana który nie zagra już do końca sezonu, każdy z zawodników podkreśla w wywiadach jak ważną postacią był Ryan, mimo to nikt nie wyobraża sobie by Rangers mogli nie zagrać w tegorocznych PO. Na pewno nie będzie to lekki i przyjemny mecz dla NYR, jednak myślę że stać ich na zwycięstwo w regulaminowym czasie gry.
*małe odniesienie się do tego co napisał kolega juninho7, a raczej sprostowanie, Stars po zwycięstwie nad Av&#39;s będą mieli dwa punkty straty do Chicago ;)

botshek 360

botshek

Użytkownik

ATLANTA THRASHERS NEW YORK RANGERS
33-34-12 April 7, 7:00 PM | Madison Square Garden 43-32-5

typ: over 5,5 OT Included
kurs: 2.20
Pinnacle

ATL ma już w krwi, że bez względu jaki mecz grają musza atakować, bo nic innego raczej dobrze im nie wychodzi, tak wyglądał mecz z NSH gdzie oddali o wiele więcej strzałów, a przegrali 6-3. Taki urok gry ofensywnej, że łatwo nadziać się na kontratak. Dziś zagrają z walczącymi o wszystko Rangersami. NYR musza iść na całość i &quot;odstrzelić&quot; ofensywną ATL,a wygrana w tym spotkaniu musi paść bez żadnego zdania. Ofensywna gra powinna otworzyć drogę do bramki zarówno ATL jak i NYR. Liczę tu też na zaangażowanie graczy z NY i pokazanie pazura, a już nie raz w tym sezonie udowodnili, że strzelenie rywalowi 6, a nawet 7 bramek to dla nich nie problem. Ciekawa jest historia over/under pojedynków obu drużyn. Od 10 spotkań jest to 2 na 2, a dziś wypada 1 z 2óch overów ;) Zobaczymy czy zostanie zachowana hierarchia.​

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Buffalo Sabres - Philadelphia Flyers -&gt; Philadelphia win (ML OT)[2.09][Pinnacle] ⛔
Doskonały moment na postawienie na Lotników, kurs również zachęcający. Nie wierzę, że długo miesięczny lider Konferencji Wschodniej bez walki odda to zaszczytne miejsce. Washington już dosyć pewnie się rozsiadł na tronie Wschodu, ale znając charakter PHI od kilku sezonów obserwując ich wiem że to nie jest zespół który kalkuluje i który powalczy do końca. Buffalo jeśli zdobędzie chociaż jeden punkt to awansuje do play off, jednak tutaj taryfy ulgowej nie dostaną - co więcej myślę że będą w poważnych tarapatach a zwłaszcza Ernoth zostanie poddany prawdziwemu testowi i zobaczymy ile na prawdę jest wart. Jeśli Flyers nie wygrają to kto wie czy nie będą się mierzyć w pierwszej rundzie PO właśnie z ... Buffalo ! A po takiej porażce to mogłoby jednak wyglądać nieciekawie, Sabres urosły by skrzydła a tego Phila na pewno nie chce.

Otrzymane punkty reputacji: +3
juninho7 261

juninho7

Użytkownik
PENGUINS (47-25-8) at ISLANDERS (30-38-12)
Typ: Penguins -0,5 REG

2.150 Pinnacle

Nie wierzę, żeby Pingwiny mogły odpuścić mecz z dzisiejszym rywalem. Ponownie mają okazję objąć prowadzenie w ATL Division (muszą jednak liczyć również na pomoc dzisiejszą ze strony Sabres), a takiej okazji nie odpuszczą, szczególnie z Islanders. Gospodarze dalej trapieni przez kontuzje.. Powalczyli ostatnio z Bostonem ulegając 2-3 ale to nic nie zmienia.. Liczę dzisiaj na zmotywowanych Pingwinów, i życzę im zwycięstwa w ATL Div.

HURRICANES (39-30-11) at THRASHERS (34-34-12)
Typ: Hurricanes -1,5 REG

2.850 Pinnacle

Nic tak nie napędza do walki, jak porażka bezpośredniego rywala w walce o PO. Dzisiaj Canes grają z zespołem, któremu wiele zawdzięczają, ale taryfy ulgowej na pewno nie będzie. Wygrana da im awans na 8 miejsce, i przed ostatnim meczem z Bolts będą bardzo zmotywowani. Thrashers grają dziwnie i bardzo w kratkę. Przeplatają bardzo dobre mecze słabszymi, a czasem mimo wcale nie gorszej gry oddają pole przeciwnikom ulegając w bezsensowny sposób. Warto spojrzeć na ostatni mecz z Predators. Te mecze zazwyczaj przychodzą właśnie po spotkaniach z lepszymi rywalami. I myślę, że dzisiaj po wczorajszym efektownym zwycięstwie z Rangers dzisiaj to Hurricanes, mający pęd na PO zmiotą zespół gospodarzy. Byłoby to piąte zwycięstwo w sześciu meczach tego sezonu dla Canes z ekipą z Atlanty.

STARS (41-28-11) at AVALANCHE (29-43-8)

Typ: Stars -1,5 REG

2.530 Pinnacle

Stars znowu powinni wygrać podobnym stosunkiem jak wczoraj, jeśli nie lepszym.. Wczorajszy wynik mnie szczerze mówiąc zdziwił, i dzisiaj myślę, że zwycięstwo powinno być jeszcze pewniejsze. Nie ma co nawet dopisywać, wystarczy przeczytać notkę przy okazji wczorajszego typu. Przy małej pomocy z Detroit Stars mogą dzisiaj zrównać się punktami z Hawks czego im z całego serca życzę :smile:.

WILD (37-35-8) at OILERS (25-44-11)
Typ: Wild -1,5 REG

3.750 Pinnacle

Oba zespoły pobiły ostatnio w Minnesocie rekord zwycięstw jednego zespołu z rzędu na jego stadionie. Dzikusy dobiły do 16 zwycięstw z Edmonton z rzędu, i dzisiaj fakt, że nie grają u siebie nic nie zmienia. Oilers zaskoczyli ostatnio dwiema wygranymi z Canucks, ale to raczej efekt rozluźnienia ekipy z Vancouver... Dowodem poniekąd była ostatnia sroga porażka z Flames 1-6. Słaba postawa Wild ostatnimi czasy powinna mimo wszystko wystarczyć na jeszcze słabsze Edmonton.​

klepor 97

klepor

Użytkownik
Colorado Avalanche - Dallas Stars
Dallas ML

1.50

7/10

Myślę,że rozpędzona ekipa Stars dziś kontynuuje swoją serie.Po prostu muszą wygrać to spotkanie aby mysleć o play-offach,a w swoim składzie mają pare nazwisk,które powinny im zapewnić ten awans.
Można powiedzieć,że troche za późno się obudzili,ale lepiej późno niż wcale.
Przy dzisiejszym potknięciu Ducks ciągle zachowają nadzieje na udział w play-offach.
Co tu powiedzieć o Avs ? Ciężko cokolwiek napisać ,mieli w sumie niezły sezon ale to co sie dzieje z tym teamem ostatnio ciężko opisać,oczywiście dalej walczą ,ale ja stawiam dziś na motywację Stars.

Bufallo Sabers - Philadelphia Flyers
Flyers ML

2.10

5/10

Sabers ile można ? Trzeba przynać,że grają ostatnio naprawdę solidnie na własnej tafli,ale myśle że troche poddenerwowany ostatnimi niepowodzeniami team z Philadelphii sie dziś przebudzi i przypomni kto rządził przez większość sezonu na wschodzie i nie da sobie odebrać drugiego miejsca Pingwinom.

Otrzymane punkty reputacji: +5
botshek 360

botshek

Użytkownik

LOS ANGELES KINGS ANAHEIM DUCKS
46-28-6 April 8, 10:00 PM | Honda Center 45-30-5

Typ: Ducks -1 OT Included
Kurs: 2,57
Pinnacle

Pozwolę sobie zasugerować się ostatnimi pojedynkami obu drużyn z SJS. Ducks pokazali w ostatnim meczu z SJS jak zależy im na PO i jak mocni potrafią być na własnym lodzie. Wykorzystali bezwzględnie każdy błąd SJS, zagrali na 0 w PK i wykorzystali 4 z 6 PP!! To bezwzględnie pokazuje aktualną moc Kaczorów. Kings pewni już gry w PO, naprawdę szczęśliwie zapewnili sobie udział w kolejnej fazie rozgrywek, grając bez Kopitara wykorzystali atut własnego lodu i wygrali z bezpośrednimi rywalami o PO Stars i Coyotes, ale gry na wyjazdach nie były już takie kolorowe, przegrane 6-1 i 3-1 po nieciekawych spotkaniach w ich wykonaniu. Myślę, że Ducks, którzy chcą zbliżyć się do Po zagrają dziś na maksa i bez problemu rozjadą bądź co bądź osłabionych brakiem lidera drużyny Kings​

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Nashville - Columbus
Typ: 1 (AH -1.5)
Kurs: 2.10
Niewątpliwie jednym z najciekawszych spotkań do zagrania w NHL dzisiejszej nocy jest w/w spotkanie w Denver. Jednak moją uwagę przykuło również starcie w Nashville. Miejscowi Predators dzisiejszym zwycięstwem mogą przypieczętować awans do play-off oraz powalczyć o 4 lokatę z Los Angeles Kings. Ich rywalem są grający już praktycznie o nic hokeiści Columbus Blue Jackets. Najlepszym wyznacznikiem motywacji wydają się być ich ostatnie wyniki - 4 porażki z rzędu i zaledwie jedna wygrana w dziewięciu poprzednich spotkaniach. Co więcej do dzisiejszego spotkania przystąpią osłabieni brakiem m.in. Nasha, Huseliusa, Stralmana, Russella i Hejdy. Dlatego też mając na względzie ostatnią bardzo dobrą dyspozycję strzelecką napastników Predators (13 bramek w trzech meczach) spodziewam się wysokiego i efektownego zwycięstwa różnicą co najmniej dwóch bramek.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Rangers - Devils &#39;60 @ 2,00 ✅
Czy drugi rok z rzędu Strażników zabraknie w play-off? W ubiegłym roku stracili szansę na Stanley Cup przegrywając w Philadephii z Flyers 2-1 po rzutach karnych w ostatnim meczu sezonu zasadniczego. Teraz podobna sytuacja, bronią ostatniej pozycji dającej udział w playoffs i muszą wygrać ostatni mecz, żeby w nich zagrać. Do meczu derbowego z NJD przystąpią bez Ryana Callahana, który ma kontuzję. Jego brak był widoczny podczas porażki z ATL wczorajszej nocy - zupełnie nie funkcjonował atak. Jutro musi być inaczej. Tortorella i NYR wiedzą o co grają. Na pewno Devils nie odpuszczą, ale to Rangers ostatecznie dopną swego.
edit: pozostaje się modlić o wygraną Bolts.

juninho7 261

juninho7

Użytkownik
DEVILS (37-38-5) at RANGERS (43-33-5)
Typ: Devils ML
2.700 Pinnacle
Trochę na przekór wszystkiemu, ale jestem pewny, że tak właśnie chcę obstawić. Mecz o wszystko dla Rangers, jeśli nie wygrają to po raz drugi z rzędu zabraknie ich w PO (a rok temu też odpadli w kuriozalnych okolicznościach). Devils z kolei opuszczą PO po raz pierwszy od 1996 roku, mimo tej ich kosmicznej serii, która będzie długo pamiętana. Nie dają jednak ostatnio za wygraną, nadal walczą o dobry koniec tego sezonu i dzisiaj nic nie wskazuje na to, że pomogą Nowojorczykom w awansie do PO. Wygrali z Flyers i Maple Leafs, oba po 4-2, pokazując w nich grę przypominającą tą z czasów tworzenia pamiętnej serii. Dzisiaj wierzę w Devils, i ich pozytywne zakończenie sezonu.. i również życzę zespołowi z Caroliny awansu kosztem Rangers :smile:

SENATORS (32-39-10) at BRUINS (45-25-8)
Typ: Bruins -1,5
2.470 Pinnacle
Boston cały czas ma szanse na drugie mecze w konferencji, muszą wygrać oba ostatnie mecze, i liczyć na (prawdopodobne bardzo) potknięcie Flyers. Ottawa pod koniec sezonu walczy, osiąga dobre wyniki, ale dzisiaj brak kilku kluczowych graczy raczej uniemożliwi im osiągnięcie tego. Boston wygrał z Ottawą 4 mecze tego sezonu, aż w 3 notowali shutout! Stracili w 5 meczach z rywalem tylko 4 bramki, i dzisiaj nic nie wskazuje na nic innego niż pewne zwycięstwo Bruins.​

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Hurricanes - Bolts ML @ 2,95 ✅ ✅ ✅
Wielka presja ciąży na graczach CAR. Oni ten mecz MUSZĄ wygrać, żeby awansować do play-offs. W tym przypadku akurat musieć nie znaczy móc, bo przeciwnik trudny, choć na pewno nie tak zmotywowany. Tampa w przypadku zwycięstwa daje awans Rangers więc trzymam za nich kciuki bardzo mocno.
Uważam, że szanse wypadają mniej więcej 50/50 także po takim kursie warto lekko zagrać.

alanex 432

alanex

Użytkownik
Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lightning REG [1.80] Centrebet ⛔⛔⛔

Sprawa jest prosta, jeżeli Carolina wygra to zagrają w playoffach, jeśli nie to dla nich ostatni mecz sezonu. Oba zespoły back to back, Tampa o nic nie walczy, mam nadzieję że nie będą się dzisiaj zbytnio przemęczać w ostatnim meczu sezonu zasadniczego. W dobrej formie ostatnio jest bramkarz Hurricanes Cam Ward, a w bramce Tampy dzisiaj backup Mike Smith. Wczoraj Carolina zdemolowała Atlantę 6-1, liczę że dzisiaj przy wsparciu fantastycznej publiczności Canes pokonają Błyskawicę w regulaminowym czasie gry. Polecam !

Otrzymane punkty reputacji: +1
juninho7 261

juninho7

Użytkownik
LIGHTNING (45-25-11) at HURRICANES (40-30-11)
Typ: Hurricanes ML
1.526 Pinnacle
Kurs nie powala, bukmacherzy widzą co się święci, ale i tak uważam, że warto grać. Lightning po ostatnich dobrych meczach muszą pogodzić się jednak z 5 miejscem. Grają na dodatek b2b na pewno nie zagrają na 100% możliwości. Z kolei zwycięstwo w dzisiejszym meczu byłoby najważniejszym w sezonie dla Canes. Nie ma kalkulacji, sprawa jest prosta. Zwycięstwo = playoff. Porażka = obejście się smakiem. W meczu z Thrashers pokazali całą swoją siłę, i mimo zwycięstwa dzisiejszego Rangers nad Devs, Nowojorczycy będą prawdopodobnie musieli czekać kolejny rok na udział w PO.​

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Dyscyplina: Hokej na lodzie - National Hockey League
Spotkanie: Carolina Hurricanes - Tampa Bay Lighting
Typ: 1
Kurs: 1.80
Bukmacher: Bet365
Analiza: Kursy już spadają i właściwie się nie dziwie, bowiem jest to ostatni mecz szansy dla Caroliny. Jeżeli dziś wygrają, wejdą do Play-Offów. Do Caroliny przyjeżdża Tampa, która ma już zapewniony start w PO i raczej pewne, że będą grać z Pittsburgiem, bowiem ani nie przeskoczy ich Montreal, ani też nie maja szans wyprzedzić gości z Pittsburgha. W bramce Tampy ma dziś grać drugi goalie Mike Smith. Carolina pokonała wczoraj na wyjeździe Atlante 6:1 ! Jak widać, jeśli się chce to się da... Dziś to najważniejsze spotkanie dla Canes w sezonie wygrana daje im PLAY OFFY , porażka kończy ich sezon na 9 pozycji, bez szans na osiągnięcie czegoś więcej... BET DNIA !

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Wielka presja ciąży na graczach CAR. Oni ten mecz MUSZĄ wygrać, żeby awansować do play-offs.
Wczoraj było podobnie , wielka presja i skończyło się 1:6 choć faktycznie rywal z innej półki co nie zmienia faktu , że dzisiaj Hurricanes przeciwko Tampie powinni wygrać pewnie .Tym bardziej , że grają na własny lodzie co ich dodatkowo zmotywuję. Tutaj trzeba spojrzeć na formę Hurricanes a nie tłumaczyć wygraną Tampy presją , która ciąży na gospodarzach. To co wyprawia ostatnio ofensywa Caroliny to tylko pogratulować , druga sprawa to ich bramkarz, który również ostatnio broni fenomenalnie. Jeżeli Tampa by walczyła o coś zrozumiałbym ten bet ale nie w takiej sytuacji kiedy 2pkt w tym przypadku są im tak na prawdę obojętne.
W dodatku Tampa dziś ze Smithem, 2.94 GAA
Hurricanes -0,5 @ 1,90
grubaaa wtopa...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Witam po długiej przerwie w temacie.
PhillipS jesteś nieobiektywny...
Zacznę od tego, że już wczoraj w nocy grałeś/typowaleś na NYR. Tutaj racja b kursy mogły spaść. sam ich zagrałem już wczoraj wieczorem.
Od lat obserwuję typerów NHL na naszym forum i jeszcze dłużej interesuje się typowaniem NHL.
2 lata temu w konkursie Stanley Cup jako jedyny typowałeś NYR do wygranej. W mojej ocenie wtedy - zupełnie bezpodstawnie. Później każdego dnia grałeś NYR... Swego czasu miałeś avatar NYR.
Do czego zmierzam... zmierzam do tego, że Ty pewnie już dziś typowałbyś wygraną Strażników w finale...
NYR zrobili co do nich należało, ale teraz inicjatywa jest po stronie Caroliny.
Carolina dwa lata z rzędu (3-4 sezony wstecz) odpadała z walki o PO w ostatnich 2 meczach... Lubię koncówki sezonu zasadniczego bo dość łatwo przewidzieć wyniki... arytmetyka w tabeli mowi bardzo wiele.
Ale wstęp...
Na dziś sprawa jest dość oczywista. Carolina wygrywa mecz z Tampą i równają się punktami z NYR ale mają więcej wygranych i są w PO.
Czemu dziś Huragany mają nie wygrać? Wczoraj zrobili to co musieli, 2 punkty. Dziś też potrzebują wygranej żeby karuzela trwała dalej.
Nie muszę mówić o motywacji bo już wczoraj pokazali, że ją mają ale i potrafią ją przenieść na lodowisko.
A co z Tampą? Wczoraj obejrzałem ich mecz. Tak na luzie w ramach rozgrzewki przed PO rozegrali ostatni mecz na własnej tafli i spokojnie ograli lokalnego rywala Florydę.
Tampa swoje zrobiła. W przerwach reklamowych już skupiają się w TV na sprzedaży biletów na mecze PO, na sprzedaży gadżetów. Dziś w bramce wyjdzie Smith - niech powącha ręcznik i bidon z wodą bo w PO pewnie nie zagra wcale (odpukać kontuzje Rolosona). Nie wydaje mi się żeby Stamkos i Vini mieli się dziś spalać... bo i po co? Jaki mają w tym interes? Czekają ich ważne mecze o awans do kolejnej rundy PO a nie jakiś mecz z Caroliną...
Brak awansu Caroliny, czyli ich porażka byłaby dla mnie sensacją...
Kursy już od kilku godzin lecą na łeb. Ja pograłem już dziś rano. Tym razem rynek poprawnie reaguje... bo dla przykładu wczoraj nie mogłem zrozumieć dlaczego kursy rosły na Kojoty - zagrałem ich bo mecz był też o być albo nie być, teraz już są wyluzowani.
Reasumując, Carolina po wygraną***
Legenda:
NYR - ekipa mi obojętna chociaż uważam, że przereklamowana, podobnie jak drużyny MLB z NY,
CAR - lekka sympatia,
TBL - moja ulubiona ekipa w NHL.
Pozdrawian
Edit: widzę, że zanim napisałem to kilka postów się pojawiło :razz:

Otrzymane punkty reputacji: +6
botshek 360

botshek

Użytkownik
TAMPA BAY LIGHTNING CAROLINA HURRICANES
45-25-11 April 9, 7:00 PM | RBC Center 40-30-11

typ: CAR -1,5 OT Included
kurs: 2,51
Pinnacle
Tu krótko CAR gra mecz sezonu, musza rzucić się do ataku, a to potrafią robić i stać ich na nastrzelanie kilku bramek TBL. Tampa gra dziś o nic, ani przegrana, ani wygrana nic im nie daje, moim zdaniem nie będą walczyć tak, żeby nawiązać równą walkę z CAR.

NASHVILLE PREDATORS ST. LOUIS BLUES
44-26-11 April 9, 8:00 PM | Scottrade Center 37-33-11
typ: Predators OT ML
kurs: 2,00
Pinnacle
Predators choć pewni awansu do PO grają dziś bardzo ważny mecz. Mecz , który nie może być przegrany chyba, że chcieliby trafić w PO na SJS lub DRW, a to raczej nie jest ich marzenie, zdecydowanie łatwiej byłoby ograć PHX, ale, żeby mieć szanse na mecz z Yotes trzeba wygrać spotkanie z Blues. Krótko bo niedługo mecz...​

klepor 97

klepor

Użytkownik
Odnośnie wczorajszego meczu Canes można odnieść wrażenie,że Bolt&#39;s bardziej zależało na wyeliminowaniu Caroliny z play offów,niż Carolinie na udział w nich.
A tak bardziej poważnie to Tampa wczoraj okazała się po prostu skuteczna.
Lecavalier,St.Louis - takich ludzi wczoraj brakowało Hurricanes.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Chicago Blackhawks - Detroit Red Wings -&gt; Detroit win +1 goal (ML OT)[2.08][Pinnacle] ✅
Grubo przesadzony kurs na Detroit, zdecydowałem się zagrać ten zakład w formie dodatniego handicapu który wydaje się dosyć prawdopodobny. Co przemawia za Chicago żeby aż tak niski kurs na ich zwycięstwo wystawiać ? Motywacja ? Motywacje mieli wczoraj także gracze Caroliny a jak to się zakończyło wszyscy widzieli. Nie czarujmy się że po mistrzowskiej ekipie Chicago zostało nie wiele, zostały przebłyski a to czym wygrali w zeszłym roku czyli duża głębia zespołu odeszło w niepamięć. Detroit mimo że ostatnie spotkanie z Blackhawks przegrali to zagrają tutaj na 100 % dlatego, że wygodniej im będzie z pewnością widzieć w play offach ekipe Dallas a także dlatego że tak kalkulowana porażka z Jastrzębiami może doprowadzić do starcia Red Wings w pierwszej rundzie właśnie z Chciago. Istnieje jeszcze scenariusz w którym nawet przy porażce Chicago awansuje (tak się stanie gdy Stars przegrają swój mecz) i wbrew pozorom ta opcja jest bardzo możliwa.

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
Detroit wygrywa w Chicago, więc naturalnym wydaje się typ:
Wild - Stars &#39;60 @ 2,2 ⛔ lubie placki
Dallas to lepsza drużyna niż Minnesota pod każdym względem. Zarówno opcje defensywne jak i atak przynajmniej poziom wyżej, w bramce solidny Lehtonen. Ostatnie 4 zwycięstwa w dobrym stylu, widziałem mecz z CBJ i fajnie ta gra im się układała. Kadra wyrównana i doświadczona, co może mieć decydujące znaczenie. Na pewno nie rzucą się do ataku jak wczoraj CAR i nie dostaną 4 bramek z kontr przy grze w obronie na poziomie PLH. Myślę, że Dallas wykorzystają szansę i wyeliminują obrońców trofeum - Blackhawks z rywalizacji o Stanley Cup już po rundzie zasadniczej.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom