>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL - sezon 2010/2011

Status
Zamknięty.
adrian1905 132

adrian1905

Użytkownik
@

Edmonton Oilers @ Florida Panthers Typ: Edmonton Oilers ML 1.65 Betsafe ✅
Z pośród dwóch dzisiejszych nocnych spotkań także wybrałem pojedynek Edmonton Oilers z Floridą Panthers z tym, że typ Edmonton Oilers ML. Tak jak napisał Dats13 Oilers mają już za sobą inaugurację sezonu gdzie ograli niepokonane w Preseason Calgary 4-0 (to tylko pokazuje jak Preseason potrafi być mylne) W tym spotkaniu z dobrej strony pokazał się bramkarz Nafciarzy Khabibulin, który obronił wszystkie 37 strzałów i tym samym zaliczył pierwszy shutout w sezonie. Wyróżnić można także Ryan Whitney, który miał spory udział przy dwóch bramkach dla Edmonton. Wymarzony debit zaliczył Eberle. Ogólnie rzecz biorąc podopieczni Toma Renney&#39;a zagrali przyzwoicie w defensywie i poprawnie w ofensywie. O drużynie Panthers dużo nie będę pisał, bo jeszcze nie było okazji ich zobaczyć w akcji poza Preseason w którym to przeplatali lepszy występ z gorszym. Jeżeli hokeiści Edmonton Oilers zagrają podobnie jak z Płomieniami to myślę, że powinni dać radę w dzisiejszym spotkaniu. Jednak z racji, ze to początek sezonu polecam zagrać trochę zachowawczo na końcowe zwycięstwo​

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Florida Panthers - Edmonton Oilers -&gt; over 5.5 goals [2.05][DoxxBet] ⛔
Zgodzę się dzisiaj z typem podanym przez Dats13. Edmonton zrobiło na mnie piorunujące wrażenie w pierwszym meczu, poza moim zachwytem nad konstrukcją w ofensywie wielkie brawa należały się Khabibulinowi (mam go w fantasy hehe) który zaliczył jako pierwszy goalie w sezonie SO. Nie zmienia to faktu że Olejarki nie wyglądają mi na zespół underowy ... Ich siła rażenia może być bardzo duża, ale co do strat też zakładam że się pojawią bo ich linie obronne nie porażają ani żadnymi wybitnymi nazwiskami ani skutecznością w destrukcji. Florida tak jak napisał mój poprzednik, straciła jednego z czołowych graczy ale na openerze będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony. Okres przygotowawczy grali w kratke a Vokoun wcale nie błyszczał i nie wiadomo tak naprawdę co zademonstruje w pierwszym meczu sezonu. Dużo będzie zależeć od bramkarza Panter, jeśli nie zagra na światowym poziomie over ma duże szansę zaistnienia.

Baqu 1,5M

Baqu

Forum VIP
Dumałem dumałem i... nic dzisiaj nie wydumałem ????

pierwsze spotkanie przegapiłem ( grali strasznie wcześnie ) i jak to z reguły bywa chciałem postawić na Boston OT, oczywiscie wygrali i to w regulaminowym 3:0. Z Pozostałych dwóch spotkań jakoś nie mogę się zdecydować i nic mnie dzisiaj nie przekonuje. Niby Edmonton świetnie grało ostatnio, ale dla Florydy to pierwsze spotkanie i moim zdaniem może się zdarzyć wszystko. przy tak niskim kursie na OT spasuje, dlatego bardziej kusił mnie U5.5 ale widzę, iż inne głowy typerskie raczej skłaniają się do overa - masz tu babo placek ???? Kings z flames kompletnie nie wiem jak ugryźć. Pasują mi goście, ale już wczoraj wygrali chociaż byli raczej zespołem słabszym... także dzień bez beta... nie jest jednak on dniem straconym. nadrobiłem trochę w highlightsach i oto co wybrałem z dotychczasowych zagrań wartego zobaczenia:

Raitis Ivanans vs Steve MacIntyre Oct 7, 2010
świetne KO !

http://www.youtube.com/watch?v=_U3Z92SdG8c&amp;amp;feature=player_embedded

Wisniewski hit on Benn 10/9/10
Jaimie zapamięta Jamese&#39;a na długo...

http://www.youtube.com/watch?v=C6qxAIJzh7o&amp;amp;feature=sub

M 0

michalg553

Użytkownik
Spotkanie: Edmonton-Florida /NHL/
Typ: Edmonton
Kurs: 2,00
Buk: bet-at-home
Analiza:
W nocy z niedzieli na poniedziałek zostanie rozegrany mecz NHL pomiędzy Edmonton Oilers a Florida Panthers. W tym meczu spodziewam się wygranej gospodarzy, którzy mają już za sobą jeden mecz ligowy w tym sezonie i był to mecz wygrany bez straty choćby jednej bramki z Calgary(4:0). Edmonton gra całkiem dobrze na swoim terenie patrząc zarówno na pierwszy mecz ligowy jak i mecze przedsezonowe. Odnieśli 3 zwycięstwa: jedno po karnych z Phoenix 4:3 i dwa pewne z Vancouver 8:2 i Tampa Bay 5:2. Przegrali natomiast ostatni mecz przed sezonem z Calgary(drużyną, którą potem pokonali 4:0 jak już wcześniej wspominałem).
Florida natomiast na wyjazdach prezentuje się następująco: wygrana z Caroliną 4:1, wygrana po karnych z Bostonem 3:2, porażka z Montrealem 6:2 i porażka z Tampa Bay 4:1.
Tak więc podsumowując mecz powinni gładko wygrać gospodarze, którzy nie powinni zrobić niemiłej niespodzianki już w drugim meczu ligowym grając z drużyną, która na wyjazdach nie prezentuje się znakomicie.

sekular 47

sekular

Użytkownik
Hmmm ...
Ja sie troszke nie zgodze z Dats13 i Odisio, naturalnie w konstruktywnej dyskusji. Wydaje mi sie wrecz przeciwnie, ze dzis zobaczymy under 5.5. Wydaje mi sie ze, mecze przygotowawcze tak naprawde nie oddaja tego co byc moze grac bedzie dana druzyna w zasadniczym sezonie, wiec nie patrzylbym tak na kiepska postawe Vokuna. Wielu goli w przed sezonie prezentowalo sie ladnie a na opener klapa... Ja bardziej swoj typ opierac bede na tym co zobaczylem w pierwszym spotkaniu Edkow, a widzialem swietna postawe Khabibulina. Jest napewno doskonalym golim i do tego glodnym sukcesu i gry po praktycznie pauzie przez caly ostatni sezon... Edmonton to zupelnie inny team niz rok temu i w tym sezonie mysle, ze beda wysoko. Co do Panter ich gra jest wielkim znakiem zapytania, gdyz nie mozna kompletnie przewidziec jak zagraja pierwszy mecz, ale napewno wyciagna jakies wnioski z meczu Plomieni jak grac z &quot;nowym&quot; Edmonton nie nalezy. Jak dla mnie Under 5.5✅✅✅ ...
pozdrawiam.

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
Hola. Doszedlem do kolejnego wniosku, ze skoro istnieje KZS tutaj bede podawal tylko pojedyncze typy (single) wraz z krotkimi analizami - te ktore danej nocy beda mi sie wydawaly najciekawsze:cool: Dzisiaj widze ze prawie cale forum stawia na Edmonton.. Ja jednak odpuszcze ten mecz, wcale nie skazywalbym Panthers na porazke i zgadzam sie z Baqu w 100% ze w tym meczu moze zdazyc sie wszystko.. Rownie dobrze moznaby rzucic moneta;) Zabiore sie za drugi mecz ktory mamy jeszcze do wyboru.

LA@CGY Los Angeles ML 2.06 [Pinnacle] 1-3 ⛔
Mimo ze w tamtym sezonie na 4 mecze miedzy tymi teamami 3 razy wygrywalo Calgary, tym razem w roli faworyta upatruje Kings.. Wczoraj ograli na wyjezdzie Vancouver, grali bardzo dobrze i przewazali pod wzgledem strzalow. Mysle ze dzisiaj powinni pojsc za ciosem. Krolowie maja calkiem niezly sklad, wzmocnili obrone przez pozyskanie Willie Mitchella oraz ofensywe podpisujac kontrakt z Ponikarovskim. Na temat Flames juz wypowiadalem sie w tym temacie, niezbyt w nich wierze w tym sezonie, w swoim pierwszym meczu zostali rozbici przez Oilers i podejrzewam ze dzisiaj w nocy nie wstana z kolan:grin:

1-1-0 [50%]

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
No to się sezon rozkręca pomału, jak to w nhl parę już niespodzianek,na obecną chwilę chyba żadnej strategii się mądrej nie wymyśli , więc jedynie co przychodzi do głowy to gra tzw z &quot;ekipami &quot; co wygrywają na starcie.Ewentualnie szukanie jakiś niespodzianek.
Na dziś :
Washington -1 ew. handi +1,5 - Ottawa bladziutko wystartowała,raczej nic wielkiego się po nich nie można spodziewać,raczej wygranych trzeba szukać u nich w domu,A Capitaliści już 7-2 u siebie ,to nie ma kombinować i grać na nich.
New Jersey - 1 - Pingwiny również na razie bez rewelacji ,a Diabełki myślę ,że będą starali się ugrać jak najwięcej w sezonie zasadniczym ,liczę na powtórkę z ubiegłego sezonu.
Co do niespodzianek to spróbuję na wtopkę Nutek lub Lotników,raczej na typowego fuksa,żadnych przesłanek merytorycznych tu nie ma tylko i wyłącznie wysokie kursy noi strzelenie jakiegoś supraisa.
Gra oczywiście zachowawcza ze stawkami raczej na razie zabawa.
A jak widzą fachowcy dzisiejszy dzień ? Pozdrawiam
( gdyby nie te kontuzje to grałbym jeszcze Islanders win)

odi 2,3K

odi

Forum VIP
New York Islanders - New York Rangers -&gt; Rangers win (60min) [2.15][Unibet] ⛔
Derby Nowego Jorku w tym roku wcześnie bo już w drugiej &quot;kolejce&quot; spotkań dla obu zespołów. W dużo bardziej uprzywilejowanej sytuacji są Strażnicy którzy po pierwsze dużo lepiej spisywali się w fazie pre season. Po drugie dokonali pewnych wzmocnień, które zdejmują z tej drużyny miano zależnej tylko i wyłącznie od Mariana Gaborika i Henrika Lundqvista (mówię głównie o Frołowie czy odkryciu pierwszego spotkania Stepan&#39;ie). Po trzecie aktualna forma na jaką wskazują wyniki z openerów jest także po stronie Rangers, choć Islanders tragicznie w meczu z Dallas nie wypadli to jednak przegrali nie potrafiąc zachować odpowiedniej postawy w obronie (a i Di Pietro nie wypadł korzystnie) a Strażnicy wręcz przeciwnie, ładnie rozprawili się z Buffalo. Dodając do tego kontuzje czołowych ludzi z ekipy Wyspiarzy (Tavarez, Okposo, Streit) wychodzi na to że ciężko tutaj znaleźć jakiekolwiek argumenty za Islanders ...

phillips 1,5K

phillips

Użytkownik
New York Islanders - New York Rangers @ 2.15

Rangers bardzo boleśnie przeżyli porażkę w Filadelfii w ostatnim meczu zeszłego sezonu eliminującą ich z play-offów, natomiast na Long Island obyło się raczej bez gwałtownych ruchów kadrowych. Obie drużyny, mimo sporych osłabień w składach, zaczęły sezon zasadniczy całkiem nieźle. Wyspiarze wywalczyli punkt przeciwko Dallas Stars, natomiast NYR gładko ograli w derbach stanu Nowy Jork Buffalo Sabres.
Przed nami kolejne &quot;lokalne&quot; starcie, pierwsze z sześciu w tym sezonie. Do Nassau Coliseum to Strażnicy przyjeżdżają w roli zdecydowanego faworyta, mimo, że w ubiegłym sezonie rywalizacja derbowa zakończyła się polubownie, na 3 zwycięstwach jednych i drugich.
Islanders zagrają bez swoich trzech najważniejszych zawodników - zabraknie Johna Tavaresa, Kyle&#39;a Okposo i Marka Streita. W drużynie gości nie zagra Chris Drury i Vinny Prospal, ale w przeciwieństwie do NYI, na ławce rezerwowych Tortorella ma wartościowych zmienników. Liczę szczególnie na dobrą postawę Dereka Stepana, który w debiucie w NHL popisał się hat-trickiem (jako jeden z czterech zawodników w historii).Dorzucić coś powinien także Gaborik.
Rangers wyszli zwycięsko z siediu z ostatnich ośmiu wizyt na Long Island i nie widzę przesłanek, aby dzisiaj było inaczej.

True Blue!
LET&#39;S GO RANGERS!

orngcrsh 251

orngcrsh

Użytkownik
NYR@NYI NY Rangers ML 1.735 [Pinnacle] wynik 4-6 ⛔

Tutaj zgodze sie z typami przedmowcow (obysmy sie wszyscy nie przejechali). Rangersi wygladaja w tym sezonie na mocniejszych niz w poprzednim natomiast w zespole z Long Island codziennie odpada ze skladu kolejny podstatwowy zawodnik, po Streicie i Okposo w meczu z Dallas kontuzjowany zostal John Tavares... Mimo, ze Isles ugrali punkt we wspomnianym spotkaniu z Dallas, to jednak zdobycz ta byla zasluga glownie lekkomyslnej gry Gwiazd (roztrwonili prowadzenie najpierw 2-0 a potem 4-2), mysle ze Straznicy nie pozwola Wyspiarzom na tak wiele...
edit: juz dawno nie widzialem tak zdyscyplinowanej druzyny jaka byli dzisiaj Rangersi ????

ANA@STL St Louis ML 1.63 [Pinnacle] 1-5 ✅

Ducks prezentuja sie w tym sezonie wyjatkowo mizernie, narazie w dwoch pierwszych meczach pozwolili przeciwnikom na oddanie srednio 46 strzalow na bramke! Oba spotkania przegrali gladko 0-4 z Wings i 1-4 z Predators. Podejrzewam ze dzisiaj moze byc podobnie, a wiec trzeci mecz wyjazdowy z rzedu i trzecia porazka z rzedu. Blues natomiast prezentowali sie bardzo dobrze w meczach przedsezonowych oraz pokazali solidny hokej w spotkaniu z Philly (2-1 OT).

PIT@NJD Pittsburgh ML 2.18 [Pinnacle] 3-1 ✅

Do trzech razy sztuka? Mysle, ze Pens po dwoch porazkach w koncu zgarna komplet punktow. Zmierza sie z Devils, moim zdaniem ze slabymi w tym sezonie Devils... Sprowadzenie Kovalchuka spowodowalo problemy z utrzymaniem sie ponizej salary cap, a co za tym idzie doprowadzilo to do sytuacji w ktorej NJ ma za malo podpisanych zawodnikow (przynajmniej tych ofensywnych) a dzisiaj na dodatek nie wiadomo czy zobaczymy poobijanych Volchenkova i Rolstona. Sobotnia katastrofa w Washingtonie moze byc tylko zapowiedzia problemow, z jakimi zetkna sie w tym sezonie Diabelki. Mysle, ze jedna linia (Kovy-Zajac-Parise), slaba obrona i slabi bramkarze to za malo na Pittsburgh.

3-2-0 [60%]

S 381

szczurek

Użytkownik
Spotkanie: Florida Panthers - Vancouver Canucks
Typ: 2
Kurs: 1,70
Bukmacher: Bwin
Analiza: Początek sezonu NHL. Drużyna Canucks to jeden z faworytów do tytułu, grają u siebie z przeciętną drużyną Florida Panthers. Pierwszy mecz to efektowny falstart, porażka po rzutach karnych z Los Angeles Kings. Na pewno będą chcieli zmazać plamę z poprzedniego meczu, grając na własnej hali. Panthers sezon zaczęli od porażki z mocnymi Edmonton Oilers na własnym terenie. W meczach przedsezonowych obie drużyny grały w kratkę, więc cięzko coś wywnioskować, ale personalnie lepiej prezentuje się ekipa z Vancouver. Stawiam, że odniosą zwycięstwo.

adrian1905 132

adrian1905

Użytkownik
@

Buffalo Sabres @ Chicago Blackhawks Typ: Chicago Blackhawks ML 1.98 Betsafe ✅
Na początek wybieram spotkanie Sabres z Chicago Blackhawks. Będzie to pierwsze z dwóch spotkani pomiędzy tymi drużynami w przeciągu sześciu dni. Na początku przypomnę, że ostatnie spotkanie pomiędzy Buffalo, a Chicago zakończyło się wygraną Sabres 2-1, a zawodnikiem, który poprowadził ich do zwycięstwa był bramkarz Patrick Lalime. (sprawdzałem w statystykach obronił 39 na 40 strzałów) Wrócimy jednak do teraźniejszość. Obie ekipy mają już za sobą pierwsze dwa spotkania. Chicago dwukrotnie uległo najpierw Avalanche po dogrywce, a ostatnio z Red Wings 2-3. Natomiast Buffalo Sabres po obiecującym otwarciu sezonu (wygrana z Ottawą) w ostatnim spotkaniu uległo New York Rangers 6-3. W drużynie Czarnych Jastrzębi od początku sezonu dobrą formę prezentuje Bickell, który w dwóch meczach zdobył dwie bramki. Pochwalić można także nowego golkipera Chicago Marty’ego Turco (Szczególnie za pierwsze spotkanie), który mimo puszczonych bramek kilkakrotnie ratował drużynę przed utratą następnych (Dzisiaj swoją szansę ma dostać Corey Crawford). W spotkaniu z Colorado największym zagrożeniem bramki przeciwnika był Patrick Sharp, który strzelił bramkę oraz oddał łącznie 7 strzałów na bramkę Andersona (mecz skończył z +2) Dodam tylko, że Patrick dzisiaj wraca do składu. W spotkaniu z Czerwonymi Skrzydłami największym zagrożeniem bramki Osgooda był Seabrook (6 strzałów, +1). Jeśli chodzi o spotkania Sabres to w akcji ich jeszcze nie widziałem, ale z tego co udało mi się przeczytać to w spotkaniu z Senators godni wyróżnienia są Roy dwie bramki na pięć strzałów, a także Ennis za dwie asysty. W starciu z New York Rangers gorzej zagrał bramkarz Buffalo Ryan Miller, który na 28 strzałów pościł 6 bramek. Dobre spotkanie rozegrał strzelec dwóch bramek Jordan Leopold. Myślę, że po dwóch porażkach hokeiści Blackhawks wyjdą na to spotkanie bardzo zmobilizowani i poszukają pierwszej wygranej w tym sezonie. Mój typ Chicago Blackhawks Moneyline
Drugi Suchy typ:
Washington Capitals @ Ottawa Senators Typ: Washington- Team Total (OT and PS Included) over 3.5 1.90 Betsafe ⛔

dats13 74

dats13

Użytkownik
Dziś tak na szybko bo już się zmęczyłem pisaniem ściąg. :p
Buffalo Sabres - Chicago Blackhawks 1 @ 2.40 Expekt
Chicago z ekip rewelacyjnie ułożonej, stało się rozbita drużyną, która potrzebuje jeszcze kilka dobrych tygodni aby wszystko w końcu grało tak jak kiedyś. Strata niby postaci drugoplanowych zawodników, ale jednakże tak ważnych. Zaś Szable team układany przez kilka ładnych latek. Rewelacyjny bramkarz, obrona i atak stoją na dobrym i solidnym poziomie. Pokonanie Blackhawks, których zeżarła raczej walka z czapką płac dla Buffalo nie powinno być jakimś wielkim głośnym wyczynem. Brak Campbell&#39;a, postawienie na Truco to takie sobie rozwiązanie wg mnie, no zabraknie Sharp&#39;a.
Philadelphia Flyers - Colorado Avalanche Under 5.5 @ 2.06 Betsson

Avs zagrało bardzo ofensywnie z Chicago i aż mnie zadziwili. W meczu z Lotnikami będzie im nie ukrywając znacznie trudniej rozwinąć skrzydła. Colorado niby ma lepszy atak od obrony, ale to jednak team nie strzelający oszałamiającej ilości goli, ale z drugiej strony w bramce Anderson, który nie oszukujmy się jest zasypywany strzałami rywali, ale wychodzi z tego obroną ręką. Pomarańczowi dwa mecze i tylko 5 bramek strzelonych. Z Nutkami oddali tylko 30 strzałów i jeszcze grali w OT. Grają bez Pronger&#39;a na pewno ucierpi obrona, ale też i ofensywa. Wg mnie ten mecz jest skazany ma mało ilość goli.

M 0

michalg553

Użytkownik
Spotkanie: Buffalo-Chicago
Typ: Chicago
Kurs: 2,50
Buk: bet-at-home
Analiza:
Dzisiejszej nocy czasu polskiego w NHL rozegrany zostanie mecz pomiędzy Buffalo Sabres a Chicago Blackhawks. Obie drużyny na początku sezonu nie prezentują imponującej formy: dzisiejsi gospodarze mają jeden mecz zwycięski(marne 2:1 z Ottawą-co prawda na wyjeździe, ale wymęczone) i jeden mecz przegrany(znacznie 3:6 u siebie z NY Rangers). Chicago natomiast ma oba mecze przegrane: najpierw na wyjeździe po dogrywce z Colorado 3:4, a później u siebie z Detroit Red Wings 2:3. Jak widać oba mecze przegrane minimalnie, więc mimo faworyzowania przez bukmachera(może celowego, aby na tym nie stracić xD) drużyny Buffalo stawiam na Chicago, które przecież jest obrońcą tytułu więc nie wypada mistrzom wszystkiego przegrywać. Dodatkowo na 3 rozegrane mecze między tymi drużynami na terenie dzisiejszego gospodarza raz był remis a 2 razy wygrywało Buffalo. Czas więc przerwać serię bez wygranej Chicago.

sekular 47

sekular

Użytkownik
Ja osobiscie uwazalbym na mecz NJD vs PIT... obie druzyny graja ladnie dla oka, ale obie tak samo maja na obecna chwile kiepskich bramkarzy... Tak samo kiepsko spisuje sie w bramce Brodeur jak i MAF... ciezko powiedziec tak naprawde kto wygra... obie ekipy maja super atak, jednak jak pokazaly ich pierwsze mecze pierwsze skrzypce w zespole gra bramkarz, a tutaj po obu stronach lipa... Dwa razy nie pomogl Pingwina doping wlasnej hali... nie lepiej pograly Diably... moim zdaniem tak samo wyglada sprawa under, over... jak dla mnie typowy no bet, lub poprostu mozna sobie zagrac na &quot;czuja&quot;....
Ja bym bardziej widzial tutaj Chicago ML, ze wzgledu na to iz sa lepsza ekipa niz Szable, ktore zaczely z przytupem, a potem proazka we wlasnej hali... Chicago przegrywa ale co tam gra w ataku, poprawi defensywe i powinno byc dobrze;)
I drugi typ to WSH vs Ottawa... powiem szybko, Ottawa powinna sie wstydzic, ze gra taki piach majac takich zawodnikow w skladzie jakich obecnie posiada Speeza, Alfreedsson ( sry za literowki, ale pisze na szybko) i cala reszta, chlopakow ktora przeciez w zeszlym sezonie &quot;rozmiatala&quot; wszystko co sie dalo... Ja dawno nie pamietam Ottawy tak silnej jak rok temu, a w tym sezonie znow klapa. Ottawa nie potrafila trafiac na bramki Klonowym, ktorych defensywa nie jest wzorowej jakosci. WSH ostatnie spotkanie pokazali, ze we wlasnej hali graja jak zawsze super.... Mysle , ze slabiutka Ottawa dzis pogra overowo. Over 5.5...

klepor 97

klepor

Użytkownik
Niesamowita końcówka w Nowym Yorku.
Ogólnie Rangersi byli druzyną lepszą,jednak bardzo dobrze spisywał sie bramkarz Islanders.Po bramce na 4-3 dla Rangers byłem pewnien ze wytrzymią do konca,jednak pozniej podwójny PP dla Islanders no i bramka do empty net...ah takie są uroki NHL

odi 2,3K

odi

Forum VIP
No właśnie, uroki NHL ????
Cóż mogło być inaczej, był niewykorzystany karny, były dwie bramki podarowane Wyspiarzom przez Michaela Del Zoto, był dosyć drewniany Callahan łapiący niepotrzebne kary ...
Ale i tak pozytywnie oceniam Islanders, zwłaszcza za trzecią tercje - pokazali pazur ????

botshek 360

botshek

Użytkownik
Islanders są bardzo mocni w PP zobaczcie że większość bramek w tym sezonie zdobyli w PP, ale i na nich przyjdzie czas trafia na bardzo dobrze broniącą się drużyne w PP i będzie po meczu.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Większość bramek z PP ? Na dwa mecze i 10 bramek, równo dwie są zdobyte w Power Play ... nie mówię że to jakoś szczególnie źle bo nawet dobrze ale na pewno nie jest to &quot;większość bramek&quot;.
Co do dzisiaj to na mocnych w grze w przewagach mi nie wyglądali, no ale jak mieli na tacy sytuacje 5 on 3 to już trzeba wykorzystać ...

maritos 4

maritos

Użytkownik
Sam dzisiaj stawiałem na NYR ;] ale niestety chłopaki z NYI już widać przyzwyczajeni do szpitala (jak w tamtym roku) i strzelają jakimiś &quot;no namami&quot; hehe ;]

Pozdro ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom