>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

NHL - sezon 2008/2009- PLAY OFF

Status
Zamknięty.
sekular 47

sekular

Użytkownik
Zgadzam sie z twoim zdaniem w 100%...

Generalnie Game 1 i Game 2 DET wygralo zasluzenie i jakos nie specjalnie mozna bylo sie czepiac Pens , to jest final i kazdy musi wygrac u siebie dwa pierwsze mecze! Jedynie mozna bylo miec zastrzezenia do gry bramkarza Pingwinow.

Jednak to co zobaczylem w Game 3 troszke mnie urazilo i mimo iz stawialem na Pingwionow ML to po 2t poszedlem spac bo stwierdzilem, ze reprezentowali poziom gry klase nizej niz nalezy &quot;pomykac&quot; w finale! Pingwiny w 2t ledwo odrywaly sie od lodu! A to co wyczynial Hossa z obrona Pens, szkoda gadac... Generalnie mozna bylo pomyslec, ze spotkanie rozgrywane jest w hali DET. Jak dla mnie calkowita dominacja i kontrola gry przez DET. Nie widzialem 3t ( niestety czas nie pozwolil) jednak po 2t bylem na 70% przekonany, ze DET wygra... wiec byc moze faktycznie jakas metamorfoza w szeregach Pens w 3t nastapila....

Moim zdaniem dzis DET pokonaja Pens a nastepnie wykoncza ich we wlasnej hali na 4-1...Obiektywnie patrzac DET jest znacznie lepsze, w sumie duzo lepsze... Malkin zgasl...obrona DET nie daje pograc Crosby&#39;emu. Nie dobre rzeczy sie dzieja...

Troszke tak jak pisalem wczesniej, ze niby Pens wykonczyli Huraganow 4-0 ale ekipa z Caroliny rozleciala sie wlasnie na final, wiec nie mogli nawet nawiazac walki. Czyzby dzis w finale wyszlo wlasnie kto tak naprawde gra dobry hokej? Ciekawe ciekawe, mimo ze moim zdaniem wygraja dzis DET, osobiscie odpuszczam ten mecz, NO BET...

powodzenia:spokodfhgfh:

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Spotkanie:pittsburgh - Detroit
Typ:pittsburgh -1,5
Kurs:3,10
Bukmacher:GB
Analiza:
Czwarte spotkanie finalu. Po pierwszych 2 spotkaniach było 2-0 dla Detroit jednak jestem przekonany że po 4 meczu bedziemy mieli już remis 2-2. Pitsburgh w 3 meczu gdzie grał u siebie zagrał bardzo,bardzo dobrze.Wszystko dzialało jak w Szwajcarskim zegarku.Zdecydowanie bardziej ofensywna gra Pingwinów i odrazu Czerwone Skrzydła wyglądają na zagubione.Jednak na tą ofensywną gre musieliśmy czekac az do 3 tercji bo we wcześniejszych dwóch to Detroit stwarzali sobie wiecej dogodnych sytuacji. Dziś licze na 3 ofensywne i skuteczne tercje w wykonaniu Pingwinów.Wiem ze ich na to stac i każdy kto sie interesuje meczami NHL tez o tym wie.W trzecim meczu ,a pierwszym w Pittsburghu od prowadzenia zaczeli Pingwiny,jednak potem Detroit przycisło co zakończyło się najpierw 1-1 a potem w grzew przewadze prowadzeniem 2-1 Czerwonych Skrzydeł.W późniejszej fazie meczu było już wylko lepiej na 2-2 Strzela Letang jeszcze w pierwszej tercji.W drugiej słabsza postwana Pingwinów ,a znakomita bramkarza gospodarzy, trzecia tercja była przełomowa.Pingwiny szturmowali bramke Osgooda,a ten wytrzymał do 10 minuty i skapitulował, 4 bramka dla Pongwinów to strzał Talbota z połowy na pustą już bramke.Był to bardzo ciekawy mecz i można było zobaczyć ,że od trzeciej tercji Pingwiny wiedziały jak grać przeciwko Red Wings.Myśle ze dziś to udokumentują kolejnym zwycięstwem.

leon92mielonka 355

leon92mielonka

Użytkownik
Spotkanie: Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings
Typ: Zwycięzca 3. tercji - Pittsburgh
Kurs: 2,35
Buk: Bwin
Analiza:
4. mecz wielkiego finału Pucharu Stanleya. Jak dotąd 2-1 dla Red Wings. Drużyna z Detroit wygrała oba mecze u siebie, natomiast Pingwiny ugrały mecz u siebie przed dwoma dniami pewnie wygrywając 4-2. Gole układały się następująco:
1. tercja 2-2
2. tercja 0-0
3. tercja 2-0

A zatem gracze z Pittsburgha fantastycznie rozegrali końcówkę meczu nie dając szans Skrzydłom. Myślę, że teraz będzie podobnie. Raczej żadna drużyna nie będzie forsować tempa, przypuszczam, że będzie to wyrównany mecz i o zwycięstwie na tafli zadecydują końcowe fragmenty meczu, w których lepsi okażą się gospodarze. A zatem reasumując mam nadzieję, że Malkin, Crosby i inne gwiazdy pingwinów pokażą swoją wyższość i wygrają 4. mecz finału oraz 3. tercję.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Moim zdaniem dzis DET pokonaja Pens a nastepnie wykoncza ich we wlasnej hali na 4-1...Obiektywnie patrzac DET jest znacznie lepsze, w sumie duzo lepsze... Malkin zgasl...obrona DET nie daje pograc Crosby&#39;emu. Nie dobre rzeczy sie dzieja...
A ja zgodzę się z Tobą ???? Mam podobne odczucia że skończy się to właśnie 4-1 dla Detroit. PIT nie zachwyciło nawet w tym ostatnim wygranym meczu i bardziej mam wrażenie że to DET troszkę na własne życzenie przegrało niż PIT swoimi umiejętnościami wygrało ... Zobaczymy jak będzie

sekular 47

sekular

Użytkownik
Dzis podobno DET bez Tomas&#39;a Holmstrom&#39;a i Brian&#39;a Rafalski&#39;ego za to wraca Pavel Datsyuk czy ktos to moze potwierdzic?!
Sugeruje sie tym co &quot;chyba&quot; slyszalem w NHL on the Fly?!
Jest to bardzo znaczace oslabienie, jesli info jest prawdziwe...

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Dzis podobno DET bez Tomas&#39;a Holmstrom&#39;a i Brian&#39;a Rafalski&#39;ego za to wraca Pavel Datsyuk czy ktos to moze potwierdzic?!
Sugeruje sie tym co &quot;chyba&quot; slyszalem w NHL on the Fly?!
Jest to bardzo znaczace oslabienie, jesli info jest prawdziwe...
Przeglądnąłem wszelkie możliwe źródła i nigdzie nie wspominają o absencji tych dwóch graczy, kadra DET na mecz bez zmian na minus , tylko powroty Datsyuka i Drapera na plus.
Propozycja :
Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings -&gt; Detroit Red Wings ML [2,30] ⛔
Betclick
Na dzisiaj krótko i treściwie bo już mało czasu zostało a wrzucanie analiz o tak późnym czasie uważam za mijanie się z celem. Do linii Detroit wraca Datsyuk a także Draper, ten pierwszy jest dużym wzmocnieniem i myślę że zdobędzie jeszcze minimum punkt w tej finałowej rozgrywce. Penguins nie przekonało mnie w żadnym dotychczasowym finałowym spotkaniu, nawet w tym ostatnim które wygrali widziałem masę błędów własnych i brak pewności. Fleury wytrzymał w ostatnim meczu i nie puścił żadnego głupiego gola, ale za każdym razem jak wyjeżdżał za bramkę robiło się gorąco i pewnie kibice PIT także wstrzymują na ten czas oddech. Mam też takie wrażenie że drużyny grające mocno ofensywny hokej (Chicago, Pittsburgh) w starciu przeciwko DET są praktycznie bez szans, wynika to pewnie z dobrej gry taktycznej Czerwonych Skrzydeł, dobrą walkę z mistrzami podjęły w tym sezonie tylko zespoły stawiające na ostrą rąbankę na długości całego lodowiska (Anaheim, Nashville), dlatego kurs na ML Detroit uważam za bardzo atrakcyjną propozycje na dzisiaj

majkelangelo 5

majkelangelo

Użytkownik
Typ: 2
Kurs: 2,65
Buk: Expekt
Analiza:
Final Pucharu Stanley&#39;a. Druzyna z Detroit prowadzi w serii 2-1. U siebie wygrywajac oba mecze po 3-1 (1:1, 1:0, 1:0) i (0:1, 2:0, 1:0). Natomiast druzyna &quot;pingwinow&quot; rowniez odniosla u siebie zwyciestwo 4:2 (2:2, 0:0, 2:0). NHL to nie jest moja mocna strona, ale z tego co wyczytalem druzyna &quot;czerwonych skrzydel&quot; wydaje sie byc dojrzalsza od druzyny &quot;pingwinow&quot;. Wygrali zdecydowanie poprzedni final i w tym wyglada na to, ze tez dominuja. Przegrali coprawda ostatni mecz, ale po 2 tercjach sie na to nie zanosilo. Do druzyny dodatkowo wracaja Datsyuk i Draper. To jest bardzo dobry moment, zeby przechylic wygrana na swoja korzysc. Zaryzykuje gre na Detroit. (Analiza troche marna, ale pozno juz i nie chce mi sie szukac dodatkowych wiadomosci na ten mecz, bo jutro rano musze wstac.)

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Tak więc po 4 spotkaniach mamy remis 2-2 i rywalizacja nabiera powoli rumieńców. Szczerze mówiąc nie bardzo wierzyłem, że Pingwiny zdołają odrobić straty od stanu 0-2, ale jak widać ta sztuka im się udała i losy Pucharu wciąż pozostają otwarte. W dzisiejszym meczu znów widzieliśmy skuteczną grę Pens w ataku, który wcześniej był ich słabością co było widać zwłaszcza w 2 pierwszych meczach kiedy nie potrafili znaleźć drogi do bramki Osgooda pomimo dużej liczby strzałów. Kluczowy dla dzisiejszego zwycięstwa był na pewno wspaniały SH goal w wykonaniu Jordana Staala w drugiej tercji, który Skrzydłom mocno podciął.....skrzydła :-D. Po kilku słabszych meczach znów wspaniale zafunkcjonował duet Malkin-Sid, zwłaszcza przełamanie się tego drugiego może mieć istotne znaczenie dla dalszych losów tej rywalizacji. Trudno wyrokować co wydarzy się dalej, myślę, że kolejne 2 spotkania podobnie jak wszystkie wcześniejsze również padną łupem gospodarzy i na ostateczne rozstrzygnięcie będziemy musieli poczekać aż do meczu nr 7 w którym o wyniku zadecyduje poprostu forma dnia bo w tej fazie rywalizacji żadne głębsze analizy nie mają już chyba sensu i wszystko jest możliwe. Ze względu na przewagę własnej tafli lekko wskazywałbym na Detroit, ale po dzisiejszym meczu Pingwiny wcale nie są bez szans na końcowy triumf.

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
no mamy 2-2 ,spodziewałem się tego i spodziewam się 4-2 dla Pens, wygrana w 5 i 6 meczu.Jestem przekonany ze zakończy się 4-2. Detroit ledwo jeździło po lodzie, są bezsilni, nawet Zetterberg miał dość. I piszcie sobie co chcecie i tak Pens bedzie mistrzem :jezora::-D

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Detroit ledwo jeździło po lodzie, są bezsilni, nawet Zetterberg miał dość.
Chyba nie oglądałeś tego meczu ????

Nie po raz pierwszy NHL pokazuje nam swój charakter, Pingwiny po bezbarwnej grze w meczu 1 i 2, dosyć średnio zaprezentowali się w game no 3, ale wczoraj to już rzeczywiście wyglądało dosyć dobrze. Z pewnością zagrali swój najlepszy mecz z dotychczasowych finałowych pojedynków i wrócili do gry. Gdyby okazało się że Pingwiny zdobędą Stanleya to czapki z głów bo w ten sposób zwyciężyć Skrzydła to było by coś. Przypomnę tylko statystykę, kto wygrywał pierwszy mecz w finałowej rywalizacji ten w 78 % wygrywał Puchar Stanleya. Jak będzie tego roku ? Wciąż pytanie zostaje aktualne i trudno na nie udzielić jednoznaczną odpowiedź

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Chyba nie oglądałeś tego meczu ????
no chyba ty niee.
nagrałem sobie ten mecz i oglądałem już 3 razy.Wiem co pisze....
Nawet komentatorzy z N-ki mówili o Red Wings: &quot;nie mają już sił&quot; ,&quot;przegrywają szybkościowo każdy pojedynek z Pingwinami&quot; itp., w studiu siedziało 3 gości i podobnie mówili... jeden z nich nawet stwierdził że niesądzi by Detroit złapało w 2 dni świeżośc gry....
no ale ty moze jesteś lepszym znachorem NHl niz oni...:jezora:

odi 2,3K

odi

Forum VIP
no chyba ty niee.
nagrałem sobie ten mecz i oglądałem już 3 razy.Wiem co pisze....
Nawet komentatorzy z N-ki mówili o Red Wings: &quot;nie mają już sił&quot; ,&quot;przegrywają szybkościowo każdy pojedynek z Pingwinami&quot; itp., w studiu siedziało 3 gości i podobnie mówili... jeden z nich nawet stwierdził że niesądzi by Detroit złapało w 2 dni świeżośc gry....
no ale ty moze jesteś lepszym znachorem NHl niz oni...:jezora:
Komentatorzy z N-ki to akurat szczyt amatorszczyzny o czym wielokrotnie pisałem, popełniają masę błędów i powie Ci to nie jeden użytkownik z forum. Powołując się na nich to tak jakbyś się powoływał na &quot;Fakt&quot; jak dla mnie ???? Poza tym bez osobistych wycieczek człowieku, bo ledwo zacząłeś coś pisać w temacie i na forum a już zaczynasz zgrywać ważniaka. O klasie człowieka nie decydują trafne typy a właśnie ton wypowiedzi który w Twoim przypadku jest jak widać na dosyć niskim poziomie. Ludzie którzy siedzieli w studio N to już bardziej kompetentne osoby (redaktor magazynu &quot;Hokej&quot; i człowiek Eurosportu od hokeja), a dla Twojej wiadomości ja od przyszłego sezonu będę współpracował z magazynem &quot;Hokej&quot; co żadnym &quot;znachorem&quot; (znasz znaczenie tego słowa w ogóle ?) mnie nie czyni , jestem tylko fanem który pisze o własnych przemyśleniach i obserwacjach, a gdybym miał nawet inne zdanie od wybitnych fachowców to tylko pokazuje że umiem myśleć samodzielnie i wyciągać wnioski z tego co widzę. Ty przyjmujesz całą papkę z TV bezpośrednio jako prawdę objawioną ? Na temat meczu każdy może mieć różne opinie. Dla mnie zespół który w 2 tercji prowadził jeszcze 2-1 nie zasługuje na opinie &quot;ledwo jeździli po lodzie&quot; ....
PS. Oglądnąłeś mecz 3 razy już ? To gratuluje przede wszystkim tego że masz tyle czasu na oglądanie bo : 3 x mniej więcej półtorej godziny (tyle trwa spotkanie nie licząc przerw między tercjami bo miałeś mecz nagrany) daje praktycznie dobre 4 i pół godziny. Jak każde spotkanie będziesz tak wnikliwie obserwował to w szybkim tempie dostaniesz &quot;Typera&quot; ????

sekular 47

sekular

Użytkownik
Dokladnie tak jak mowi Odisio...mowiac o DET, ze ledwo jezdzilo po lodzie obrazasz ich... Rozumiem, ze ten zwrot zapozyczyles od mojego &quot;ledwo odrywali sie od lodu&quot; z mala poprawka, ze moje stwierdzenie bylo dosc trafne, w przeciwienstwie do twojego. Wykazuj troche wiecej kultury osobistej bo inaczej ludzie nie beda Cie tutaj szanowac:spokodfhgfh:

pozdrawiam.

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Propozycja :
Detroit Red Wings - Pittsburgh Penguins -&gt; under 1,5 goals in the 1T [1,95] ✅
Tobet
Z racji że już bardzo późno a niestety nie dałem rady wcześnie napisać analizy to będzie w miarę krótko i treściwie. Jesteśmy po czterech meczach i stan rywalizacji remisowy, co się rzuca w oczy to to że mecze rozgrywane w Detroit kończyły się underem zaś w Pittsburghu overem, myślę że to zależy też od tego kto wygrywał, jeśli to Detroit bardziej prowadziło grę to wierzę że w preferują bardziej wyważony styl gry niż PIT, jeśli to PIT dominowało to wiadomo że ofensywa i głównie atak na bramkę rywala stąd overy. Dziś powrót do Joe Louis Arena i spodziewam się lekkiej przewagi DET co powinno sprzyjać underowi, do tego remisowy stan rywalizacji który powinien sprzyjać przez pierwsze minuty nie odkrywaniu się obu ekip i trzymaniu mocnego dostępu do własnej bramki. W 4 meczach padł tylko jeden under 1 tercji, i choć obie ekipy udowodniły że bez bramki potrafią wytrzymać to w pierwszych tercjach do tej pory padało sporo goli. Czy dziś może być inaczej ? A no może, zwłaszcza że do końca sezonu zostały nam maksymalnie trzy spotkania i żadna z ekip dziś w pierwszej tercji nie zacznie ryzykować, zbyt duża waga tych minut które do rozegrania pozostały. Kurs niezły więc myślę że rozsądna propozycja.

sekular 47

sekular

Użytkownik
Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings

Witam wszystkich NHL&#39;owcow;) Dawno nic nie pisalem w tym dziale bo i czas nie pozwala ostatnio ale dzis pomyslalem, ze cos &quot;naskrobie&quot;. Jutro mamy chyba najwazniejszy mecz sezonu dla obu finalistow, jesli DET wygra obroni mistrza, co podobno nie jest latwe;) jesli PIT wygraja przedluza swoje nadzieje na Puchar Stanley&#39;a. Do tej pory walka szla, &quot;prawie&quot; rowno...
Generalnie Pingwiny w moim odczuciu delikatnie mowiac zawodza w tym finale. Graja zdecydowanie ponizej stylu gry druzyny ktora, w drodze do wielkiego finalu, pokonywala lepsze lub tez gorsze team&#39;y. Ostatni mecz mysle, ze byl gwozdziem do trumny dla Pingwinow, bezradnosc bylo widac w minach wszystkich graczy z Pittsburgh&#39;a. Nie wygladali jak zawodnicy walczacy w finale tylko jak zbici chlopcy ktorzy chcieli zejsc juz z lodu. Mozna myslec co sie chce i mozna sie nie zgadzac z moim zdaniem, ale DET znacznie przewyzsza PIT, sa klase lepsi co pokazuja w tym finale. Ja od poczatku tego Finalu trzymam sie wersji ze DET wygra i tego, ze PIT mimo iz pokonal Caroline 4-0 tak naprawde nie sa druzyna ktora mogla by wygrac puchar Stanley&#39;a.
Jutro gospodarze podchodza do meczu z nozem na gardle, co nie zawsze musi pomagac! Sadze, ze jesli DET bedzie ponownie prowadzic 2-1 to tym razem Pingwiny nie podolaja, nerwy wezma gore! DET jest za bardzo doswiadczonym team&#39;em zeby przegrac ten puchar. Ponadto maja zawsze swiadomosc rewanzu na wlasnym lodzie, maja pewien + w swoich myslach, ze nawet, jesli cos sie nie uda, nawet jesli Osgood zawiedzie, zawsze jest rewanz w Detroit. Jednak jak dla mnie nie bedzie on potrzebny...
W DET byc moze nie zobaczymy Daniela Cleary&#39;ego. Jednak nie to jest istotne do gry wrocil Pavel Datsyuk ktory wraz z Osgood&#39;em byli zawodnikami meczu. Widac, ze DET dazy jak czolg do celu, osobiscie nie widze plusow za Pingwinami pozatym iz graja na wlasnym lodzie no i tego, ze poprostu musza...!
powodzenia:spokodfhgfh:
Aha przepraszam: Moj typ to oczywiscie DET ML! ;)

dymacz18 4

dymacz18

Użytkownik
Typ: 1
Kurs: 2,35
Buk: expekt

Puchar Stanleya powoli zbliża się do końca. W finale spotkały się drużyny z Pittsburgh i Detroit. W ogólnej klasyfikacji meczowej drużyna gości prowadzi 3:2 i tylko jedno wygrane spotkanie dzieli ich od wygranej. Drużyna pingwinów na swoim boisku będzie walczyła &#39; o śmierć &#39;. Nie może pozwolić sobie na przegraną, musi to spotkanie wygrać aby doprowadzić do stanu 3;3 i przedłużyć swoje szanse na wygranie całych rozgrywek. Będzie to o tyle trudne, że ostatnie spotkanie zagrali bardzo słabo i ulegli w fatalnym stylu 0:5.
Będzie to najważniejszy mecz dla pingwinów w całych rozgrywkach. Dzisiaj mogą stracić wszystko lub zyskać trochę czasu na przemyślenia i ostateczną potyczkę w siódmym meczu.
Muszą się także zrehabilitować i pokazać swoim kibicom, że ostatnia porażka do zera była kompletnym nieporozumieniem z ich strony, że są godni grania w finale rozgrywek i co najważniejsze - chcą tego dokonać!

odi 2,3K

odi

Forum VIP
Propozycja :
Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings -&gt; Detroit Red Wings ML [2,10]
Tobet
Czy dziś w nocy będziemy świadkami ostatniego meczu w sezonie 08/09 ? Niestety wiele wskazuje na to że tak, bardzo bym nie chciał takiego obrotu rzeczy ale Penguins nie rokują dużych nadziei na poprawę i wygraną w dzisiejszym meczu. Przed poprzednim spotkaniem wiele osób śmiało wątpić w dyspozycje Czerwonych Skrzydeł, pojawiały się głosy o zmęczeniu sezonem, wypaleniu etc co uważam osobiście za kompletną bzdurę, Detroit to zespół którego od początku do końca jedynym celem jest Puchar Stanleya i doskonale mają rozłożoną kondycje i siłę na walkę w tym bądź co bądź maratonie. Kilku sceptyków i niedowiarków przekonało się także ile dla drużyny znaczy Pavel Datsyuk, ignoranci już powinni wiedzieć dlaczego jest on nominowany do nagrody MVP sezonu. Co słychać u Pingwinów ? Ano nic dobrego, po dwóch wygranych meczach i lekkim samozachwycie przyszedł zimny prysznic, wróciło &quot;stare&quot; tak to można ująć. Być może odzywa się stara prawda o tym że bez obrony nie da się Stanleya wygrać, a jak tu mówić cokolwiek dobrego o defence PIT skoro jej ostoja Sergei Gonchar popełnia masę błędów w środkowej tercji które kilkakrotnie mogły zakończyć się fatalnie. Finalnie dodajmy jeszcze do tego fakt że w Regular Sezon to na wyjazdach Pingwinom grało się zdecydowanie lepiej zaś w Mellon Arena zawodzili wielokrotnie, czy będzie to miało także swoje odbicie w finale PO ? Moim zdaniem musi mieć bo w przyrodzie nic nie ginie, jeśli nawet PIT zdołali by prowadzić wyrównaną rywalizacje z DET to dyspozycja bramkarzy będzie decydować o zwycięstwie/porażce , z dotychczasowymi &quot;popisami&quot; Marca Andre Fleur&#39;ego Pittsburgh ma marne szanse na zwycięstwo. Brawo dla Pingwinów że w ogóle potrafili podnieść się ze stanu 2-0 w rywalizacji, jednak z zespołem takim jak Red Wings ciężko o coś więcej, dysponując tak jak DET praktycznie trzema równorzędnymi piątkami można wygrać z każdym i zawsze.

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Pittsburgh - Detroit
Typ:pittsburgh -1.5
Kurs:3,20
Bukmacher:GB
Analiza:
Po katastrofalnej porażce w Detroit czas na kolejny mecz ,teraz już w Pittsburgh&#39;u.
Troszke czasu minęło od tego blamażu i myśle ze wszystko Pingwiny przemyśleli.
Moze to być ostatni mecz w tym sezonie ale nie musi i mysle że dojdzie do 7 spotkania w Detroit.Pingwiny pokazywały w tych PO że u siebie ta maszyna,napędzana trio rosyjsko-kanadyjskie jest rozpędzona na maxa od pierwszej minuty i ciężko ją zatrzymać.
Dziś licze na 3 ofensywne i skuteczne tercje w wykonaniu Pingwinów.Wiem ze ich na to stac bo ta drużyna jest stworzna do ofensywnej gry.
Pytanie jest jedno.... jak 2 dni po przepieknym meczu wygranym u siebie i doprowadzeniu na 2-2 w rywalizacji ,można było zagrac straszliwy dla oka hokej.Mimo że Detroit wygrali 5-0 to również dużo brakowało im do meczów z 1 i 2 serii spotkań.
Wszystko wyjasniło się w przewagach Czerwonych Skrzydeł gdzie w pewnym momęcie mieli skuteczność 75%,a mogła być 100% jednak gol na 2-0 padł o 3 sekundy za puźno.Straszliwa ilośc kar,głupich kar po stronie Pingwinów,nawet kapitan nie wytrzymał nerwowo i otrzytmał kare za głupie zachowanie.
Napewno dziś do takiej sytuacji nie dojdzie bo Dan Bylsma z pewnościa swoją role odegrał i pewnie była ostra sieczka za takie zachowania.Typuje zwyciestwo Pingwinów z handi,już kolejny raz bo typ ten przynosi wiele zysków.Polecam dziś zagranie na Pingwinów.

dekapol 22

dekapol

Użytkownik
Kibicuje ostro Skrzydełkom i dzisiaj też wydaje mi się że powinien być ich WIN ... ale ... no właśnie. ... W takich meczach zawsze mnie intryguje tylko kwestia wygranej &quot;jako goście&quot;. I co fetować u Pingwinów na ich lodzie? Nie sądzicie, że chłopaki odpuszczą - może przegrają w dogrywce, żeby później cieszyć się u siebie. Pewno, że istnieje ryzyko, że coś nie wyjdzie i w 7 meczu można wtopić u siebie. Ale ostatnie 3 mecze DET wygrało na własnym lodowisku z Pingwinami bez problemów.

Stawiam na DET - ale ziarenko wątpliwości jest

odi 2,3K

odi

Forum VIP
O żadnym odpuszczaniu na tym poziomie rozgrywek nie ma mowy, zwłaszcza że stan rywalizacji nie wskazuje na miażdżącą przewagę Detroit, odpuszczenie ewentualne dzisiejszego meczu mogłoby mieć katastrofalne skutki więc to co napisałeś to jest dla mnie kompletne science fiction.
Wielokrotnie już w poprzednich sezonach Stanleya wznoszono na obcym lodzie i nikomu to nie przeszkadzało, pamiętajmy że w USA kibice są niezwykle mobilni a także nie ma podziałów, typu : &quot;na obiekcie PIT będą tylko i wyłącznie zwolennicy Pingwinów&quot;. Tam będzie bardzo duża grupa fanatyków Detroit którzy z pewnością już szampany zakupili więc świętowanie będzie jak w domu ???? A potem powrót samolotem do Detroit i przywitanie na lotnisku, to też trzeba przeżyć a nie tylko wygrywanie we własnej hali ????
No ale jeszcze tego tytułu nie wywalczyli Red Wings na lodzie więc nie przypisujmy im tytułu, jeśli chcą zdobyć Puchar Stanleya w tym roku, muszą jeszcze jeden raz pokonać Pittsburgh Penguins

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom