>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL Regular Season 2018/19

Status
Zamknięty.
P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
Popieram typy na SJS, również idę dziś w tym kierunku, handi✅, RT✅, RT/+4,5⛔. I pewnie coś na punkty ⛔Burns, ✅Karlsson +1,5. Przy innych spotkaniach myślę że warto spróbować kierunek Lotników. Nadal problemy w bramce, ale ofensywa ma kim postraszyć, po drugiej stronie ekipa, która nie zachwyca, ma przebłyski, ale są do ogrania, w bramce Binnington, który gra trzecie spotkanie w tym sezonie, tylko 84% skuteczności. Czas również na przełamanie u lotników, grają u siebie, ostatnio solidnie z Calgary.
Flyers RT @2,35 ⛔
Flyers/+5.5 @3,6⛔
Flyers -1,5 @3,15⛔
Myślę, że warto też spróbować zagrać w stronę Preds, nadal mają swoje problemy, ale po powrocie Arvidssona grają już lepiej. Toronto z problemami w bramce, dziś dalej trzeci bramkarz, a statystyki wyraźnie pokazują, że Anderson ma tam istotną rolę, jest na trzecim miejscu jeśli chodzi o ostrzeliwanie bramki w lidze, obrona Toronto nie należy do najmocniejszych, siłą jest piekielnie mocna ofensywa, jeśli jednak nieco się zatnie to Toronto jest do pokonania. Ostatnio Wild, którzy grają aby odsuwać krążek w stronę niebieskiej dali radę po ciężkiej walce, Preds potrafią zagrać podobnie obronnie ekipa na pewno mocna, dużo siły w linii defensywnej. Kurs na Preds zachęcający, mimo że jeszcze parę godzin temu było lepiej.
Preds RT @2,92✅
Preds -1,5 @4✅
Preds/+5,5 @4,4⛔

Otrzymane punkty reputacji: +12
P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
Z tego co widzę w składzie Preds pojawił się dziś Forsberg, teoretycznie duże wzmocnienie i ekipa już bez istotnych braków personalnych, może poza Turrisem, ciekawe tylko jak zaprezentuje się po długiej przerwie. Jedni mają słabe spotkania inni jak np Auston nie tak dawno wchodzą z 3 pkt, dwoma bramkami, od pierwszej minuty w dużym gazie. Ciekawe jak to wyjdzie w tym przypadku, jeśli Forsberg już w pełni sił, będzie grał większość PP to Hutchinson może mieć duże problemy, ostrzał z obu skrzydeł pierwszej formacji Preds może być dla niego trudną przeprawą. Dla moich typów na Preds to wzmocnienie na pewno na plus. Jak dla mnie w tej sytuacji tym bardziej dysproporcja kursów między ekipami niezrozumiała

U 0

Usunięty użytkownik 152510

Gość
Przeprasza ze przestałem publikować dogi. Dziś tez były grane ale nie będę wrzucał po fakcie. Dziś postaram się wrzucić. Teraz już sezon wchodzi w decydująca fazę iż liczę ze będzie więcej niespodzianek ponieważ zespoły tez zaczną trochę szachować siłami inspiracji się na bezpośrednich rywali a wiec teoretycznie będą odpuszczać zespołom które im nie zagrażają w bezpośredniej walce o PO

kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Pens - Panthers 5:1
Pens @1.90 ✅
Pens-1,5 @2.49 ✅
Panthers Under2,5 @1.91 ✅

Murray potwierdzony między słupkami Pens, czyste konto przeciw Jets 33 strzały zatrzymane 2SO w ostatnich 7 spotkaniach no rewelacyjnie mu idzie po powrocie do zdrowia tak jak i całemu zespołowi którzy są w gazie, ostatnie porażka z Blackhawks wynika m.in z tego, że Murray nie grał w tym spotkaniu. Druga strona Pantery i Luongo w bramce który puszcza krążki do bramki jak leci 3 razy w 4 meczach puścił przynajmniej 3 strzały a z Sabres puścił ich 4 co mówi samo za siebie.
Boston - Minnesota 4:0
Boston @1.88 ✅
Boston -1,5 @2.4 ✅
Pastrnak strzeli @2.1 ⛔

Więc tak jeśli Alex Stalock będzie potwierdzony w bramce Wild to wchodzę w to póki co jest na &quot;prawdopodobnie&quot;
Stalock wystąpił tylko w 10 spotkaniach i jest sporym osłabieniem dla drużyny nie ukrywając, Wilds wygrai ostatnie 3 mecze z rzędu tylko, że mieli wtedy Dubnyka między słupkami a i tak grają mocno w kratkę Tuukka Rask potwierdzony w bramce i super bo zagrał bardzo dobrze w swoich ostatnich 3 spotkaniach które wygrali zatrzymał 93 z 98 strzałów kolejny plus to gra w TD Garden gdzie Bruins jest jeszcze lepsze.
Typy bez większego rozpisywania
Bobrovsky potwierdzony w ostatnim meczu przeciw Panterom puścił 3 strzały a w ostatnim meczu z Lightning puścił 8 strzałów na 31 hmm. 4:0
Tampa @1.85 ✅
Tampa over 3,5 bramki @1.85 ✅
Tampa over 4,5 bramki @2.88 ⛔

Georgiev w bramie Rangersów a w Vegas Fleury
Fleury wymiata a Georgiev no nie za bardzo
Vegas -1,5 @1.94 ✅
Vegas 1Tercja/spotkanie @2.54 ✅

Takie moje przemyślenia zobaczymy co z tego będzie.

Otrzymane punkty reputacji: +25
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Mnie sie dzis tez widza dogi bo dawno nie było nocy gdzie przewazały, dzis duzo bardzo niskich kursów, a wiadomo jak to bywa w NHL, nie mozliwe by wszystkie niskie weszły. jak mam taki zestaw
Rangers 60 kurs 5
Rangers minus 1,5 kurs 7,5
Flyers 60 kurs 4
Flyes mins 1,5 kurs 5,8
Avs 60 kurs 3,25
Oilers 60 kurs 3,7
Stars minus 1,5 kurs 3,55
Jackets minus 1,5 kurs 5,3

U 0

Gość
Oto co zagram mój znajomy z pewnego forum kanadyjskiego:
1/8
•Caps(-125)3u
•Caps/Pens(+125)
•Pens o2.5(-156)
•Wings o2.5(-150)❌
•Vegas -1.5(+105)
•Isle ML(-125)❌
•Tampa ML(-180)
•o6.5(-115)❌
•1Po1.5(-160)
•Jets o6.5(-115)
•Sharks o6(-125)
•1Po1.5(-145)
9-3 = +7.4u

P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
Poprzednia noc można powiedzieć, że przyniosła książkowe wyniki, dziś też trzech wyraźnych faworytów, czy scenariusz się powtórzy? Znając NHL pewnie nie, pytanie tylko gdzie szukać niespodzianki. Osobiście proponuje do zagrania spotkanie Kaczek, ale nie w kierunku niespodzianki, ale w kierunku faworyta. Do Anaheim przylatują Senatorzy, którzy rozpoczynają tym samym tour po zachodnim wybrzeżu i przed nimi trzy trudne spotkania. Zaczynają od Anaheim, ekipy której potencjał jest bez wątpienia wyższy, jednak obie drużyny spotkają się w momencie, gdy mają po 8 porażek z rzędu, ktoś dziś przełamie serię i jak dla mnie będą to gospodarze, nawet pomimo tego, że w ostatnim czasie wyglądali tragicznie. Ostatnio kompromitująca porażka u siebie z Oilers bez strzelonej bramki, ogólnie cztery spotkania z rzędu przegrane na własnym lodzie, teraz przedostanie spotkanie na własnym lodzie przed dłuższym wyjazdem na wschód. Na pewno będą chcieli wyjechać w tour w lepszych humorach, szczególnie że wypadli na tą chwilę z PO, z czym raczej się nie liczyli. Kaczki to ekipa może bez wielkich nazwisk i seryjnie punktujących zawodników, jednak bardzo równa jeśli chodzi o skład i potencjał poszczególnych piątek. Dziś w bramce prawdopodobnie Gibbson, solidny w tym sezonie, jednak w ostatnim czasie jakby w lekkim dołku. Na lód ma wrócić także Rakell po dłuższej przerwie, miejmy nadzieje że w lepszej formie niż przed kontuzją. Po drugiej stronie Senatorzy również 8 porażek z rzędu, choć wydaje się, że te porażki mniej dotkliwe niż Kaczek, po walce. Jednak dziś w ekipie zabraknie Duchene, który jest siłą napędową ekipy w ataku obok Stone. W ogóle nie został zabrany na trzy spotkania do Californii, co na pewno jest sporym osłabieniem i nie zdziwię sie jeśli seria przeciągnie się do 11 porażek. Szansa na przełamanie raczej w LA z SJS raczej nie będą mieli czego szukać. Brakuje nadal Chabota w obronie i Andresona w bramce. Potencjał na lodzie po prostu po stronie Kaczek, forma marna u obu ekip, kurs może nie porywa, ale myślę, że Kaczki powinny to spokojnie wziąć dzisiejszej nocy.
Kaczki RT @1,74⛔
Kaczki -1,5 @2,17⛔
Kaczki -2,5 @3,2⛔
Kaczki 1 tercja/mecz @2,77⛔
Kaczki/+4,5 @2,13⛔
W innych meczach na pierwszy rzut oka wydaje się, że raczej dziś powinni poradzić sobie faworyci, jednak z drugiej strony byłoby to jak na NHL dziwne. Jeśli szukałbym niespodzianki to chyba w Calgary, jeśli pierwsza linia Lawin dobrze zagra to mogą powalczyć z Płomieniami mimo ich dobrej formy. Calgary wraca do domu więc może jakieś zawahanie formy. Wydaje się, żę Preds wrócili do stabilizacji i powinni poradzić sobie z Hawks to rewanż za niedawne spotkanie, ekipa gości już w pełnym składzie. Chicago ostatnio całkiem nieźle sobie radzi, w dobrej formie Kane, jednak jak dla mnie dziś zwycięstwo po stronie gości.

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Chicago Blackhawks - Nashville Predators
Nashville 2 1,90⛔
Nashville -1 2,35⛔
Nashville zaczyna odrabiać straty po słabszym okresie, który nie wątpliwie spowodowany był brakiem kilku kluczowych zawodników. Do drużyny w ostatnim spotkaniu dołączył Forsberg. Nie wiem kto w stanie w bramce Chicago ale pewnie Colin Delia który statystyki ma dobre ale dzisiaj trudne zadanie będzie przed nim bo Nashville w gazie, od meczu z Capitals gdzie nastąpiło przełamanie poza spotkaniem z Detroit strzelaj po 4 bramki i myślę że dzisiaj nie będzie inaczej.
Calgary Flames - Colorado Avalanche
over 6,5 1,90✅
over 7,5 2,65✅
Calgary over 3,5 1,75✅
Colorado over 2,5 1,75✅
Cyferki mówią same za siebie.
2. Rantanen M. Colorado Avalanche 66 19 47
3. MacKinnon N. Colorado Avalanche 65 25 40
4. Gaudreau J. Calgary Flames 64 26 38
10. Monahan S. Calgary Flames 54 23 31
15. Lindholm E. Calgary Flames 50 20 30
16. Tkachuk M. Calgary Flames 50 19 31
17. Landeskog G. Colorado Avalanche 49 27 22
Czołówka zawodników ligi, jedne z najlepszych ofensyw w lidze, gorzej w defensywie, tutaj to tylko overy.
Oni nie zawiedli ????
I jak kolega wyżej typ na Kaczki też popieram⛔

Otrzymane punkty reputacji: +17
kratta 72,8K

kratta

Użytkownik
Columbus - Nashville
Nashville @2.50 ⛔
Forsberg strzeli @2.4 ⛔

Bobrovsky nie zagra między słupkami Jackets z jakichś powodów wewnętrznych i zastąpi go Korpisalo który generalnie błądzi między NHL a AHL zagrał 14 meczy a średnia puszczonych bramek to ok. 3.4. Nie będzie miał lekko przeciwko Predators którzy są teraz w pełni siły ofensywnej są na 9 pozycji pod względem oddanych strzałów ok. 33. Kursy lekko spadają choć nie potwierdzony jest goaltender gości ale prawdopodobnie będzie to Rinne czyli podstawowy goaltender. W ostatnim meczu ekip Forsberg zaliczył 3 bramki a w ostatnim meczu z Blackhawks zaliczył 2 bramki i w tym decydującą w dogrywce myślę, że po tej przerwie jest bardzo chętny do gry.
Boston - Washington
Caps @3.0 ✅
Caps-1,5 @4.25 ✅

Tak trochę na przełamanie passy Bruins, w bramce Caps Holtby który zaliczył SO w ostatnim meczu gdzie Caps wygrali z Bostonem aż 7:0. w Bostonie potwierdzony Halak który puścił 4 strzały w meczu z Flames. a w przegranym meczu z Washingtonem gdzie zmienił kolegę w bramce puścił 2 bramki z 18 strzałów. Interesujące jest to, że przy 18 spotkaniach obu ekip Bruins wygrali tylko 3 razy. Typ ryzykowny trochę na przełamanie.

Otrzymane punkty reputacji: +11
18thegunner86 1,5K

18thegunner86

Użytkownik
Delikatnie próbujemy coś takiego:
Columbus - Nashville z dogrywką 1.95 dogrywka dla Jackets ⛔
Devils - Toronto 1.9 ✅
Tempa - Carolina 1.74 ✅
Golden Knights - San Jose Sharks 2.25 ⛔

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Dzisiejszej nocy dużo meczy, ciężkich do typowania ale coś postaram się wybrać. Na pierwszy ogień idzie spotkanie
Boston Bruins - Washington Capitals
Zgadzam się z kolegą kratta co do tego spotkania. Po takim kursie to szkoda nie zagrać. Może Capsi potrzebują takiego spotkania z silniejszą drużyna na przełamanie bo ostatnie mecze to słabo wyglądały.
Washington 3,00✅
Washington -1 4,20✅

Columbus Blue Jackets - Nashville Predators
W bramce Columbus Korpisalo napewno nie jest to pewny punkt w bramce. Choć ze średnich statystyk nie wygląda najgorzej, ale jak popatrzymy na poszczególne mecze to już wygląda to gorzej. Całe spotkania z NYR i Canucks po 3 bramki stracone a tuzy ofensywy to nie są. Nashville ostatnio forma strzelecka dobra śr. 4 bramki na mecz, także z ich strony o bramki nie powinniśmy się martwić. W bramce Preds Saros, też szału nie ma ale lepiej niż u gospodarzy. Jedyny minus to B2B Nashville i 5 spotkanie wyjazdowe. Może nie czysta wygrana ale
Preds ML po kursie 1,90 ⛔ chyba warte.
New Jersey Devils - Toronto Maple Leafs
Od rana chodzi mi ten mecz po głowie. Pierwsza myśl wygrana Devils - 3,20(to tak dla spokoju ducha-pierwsza myśl najlepsza ???? ). Toronto w dalszym ciągu bez Andersena ma wrócić dopiero w sobotę na mecz z Bostonem, czyli w bramce Hutchinson, więc bramki dla gospodarzy powinny wpadać. Devils over 2,5 1,75⛔.
Tampa Bay Lightning - Carolina Hurricanes

W bramce Canes Petr Mrazek
br. stracone
OTT JAN 6 4 31 27 .871 0 60:00 1 1 0
PHI JAN 3 3 37 34 .919 0 60:00 1 1 0
WSH DEC 27 2 32 30 .938 0 58:23 1 1 0
BOS DEC 23 3 30 27 .900 0 59:51 1 1 0
DET DEC 20 3 23 20 .870 0 57:08 1 1 0
Nie są to drużyny które dużo strzelają a potrafili śr po 3 bramki zapakować. Porównując siłę ofensywną Tampy do w/w drużyn to nie powinni mieć problemu z pokryciem over 3,5 - 1,80⛔ a patrząc po ich ostatnich wynikach w szczególności spotkań domowych to typ na spokojnie powinien wejść.

Otrzymane punkty reputacji: +7
U 0

Gość
Zestaw na noc:
Jets RT✅- nie przewiduje aby DRW miało coś więcej dziś do powiedzenia. Trochę niepewności budzi we mnie Brossoit dziś w bramce ale raczej ogarną to spotkanie. Jets to jedna z moich ulubionych drużyn i trochę ubolewam ze bardziej na tafli nie jest widoczny Patrik Laine chociaż jak już krążek dostanie to wie co z nim zrobić. Wprawdzie w golach jest w czołówce jednak mi brakuje jego wkładu również w grę kolegów.
Flames RT✅ - Panterom raczej brak argumentów aby oprzeć się Calagary, grają kolejne już trzecie spotkanie z dniem przerwy między meczami.
Sabres ML⛔- tylko ze względu na fakt męczącego meczu jaki miały Huragany z Bolts. Walka trwała 2 tercje ale to decydujący KO zadała najlepsza ofensywa ligi. Chociaż nie powiem bo jestem zdziwiony taka wycena Caroliny. Strasznie droga każą płacić bulmacherzy za ich zwycięstwami.
Ciekawi mnie tez co się stanie w Anaheim, tak na kilkadziesiąt procent jestem zdecydowany na Pens✅

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins
Pens w formie, wpływ na to ma też Murray, który dzisiaj stanie w bramce. Po drugiej stronie Kaczki z 9 porażkami z rzędu i z chęcia przerwania tej złej serii. Ostatni wygrany mecz mieli własnie przeciwko Pingwinom w hali PPG. Wogóle 3 ostatnie mecze pomiędzy tymi drużynami to wygrane Ducks. Anaheim oddaje dużo strzałów ale mało z nich trafia do bramki rywali tylko 8 goli w ostatnich 5 spotkaniach i wszystkie rozegrane na swojej tafli. Myślę że na Murraya w formie to może być za mało. Sądzę że Pingwiny wykorzystają jeszcze dzisiaj niemoc rywala i spróbuję Pittsburgh -1 2,95.✅
W meczach Jets i Calgary myślałem o overach 5,5 ale kursy w okolicy 1,50 :eek: odpadają. Ewentualnie można rozważyć jeszcze Calgary -1 po kursie 2,00⛔. Pantery b2b i Jets -1 kurs 2,05✅ choć też grają b2b ale w Detroit między słupkami stanie Bernier który nie jest ostoją w bramce skrzydeł.

Szkoda Calgary zabrakło 20 sek.

Otrzymane punkty reputacji: +19
rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
co to sie wydarzyło w Anaheim;-)
Ja widzialem tylko skrót meczu ale caly mecz musiał byc niezły. Pens z 0:3 na 3:3 potem strata bramki w PP i ogien w 3 tercji. Widać ze jest moc, tylko na ile im jej wystarczy
Suchar na teraz ????
Islanders -1 2.30 Ups:facepalm:

U 0

Gość
niezłe widowisko, warto był wcześniej wstać i obejrzeć. Jest w nich moc i widać iż Murray wiele znaczy w drużynie.
-1,5 Isles- nie wejdzie tylko pod warunkiem, że Georgiyev zagra mecz życia ;-)
NYI- NYR- over 6 (chociaż mam trochę obawy ze może być odwrotnie więc tylko pół stawki)
Devils- RT

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom