Nie twierdzę ze Knights tego nie wygrają, ale jak dla mnie kurs nieco zaniżony i spróbuję betu w stronę gości, bo forma obu zespołów podobna a różnica w kursach bardzo duża.Vegas Golden Knights - Ottawa Senators
Typ: Vegas Golden Knights wygra w regulaminowym czasie
@1.72 Unibet
Dzis pod lupe biore mecz z NHL gdzie Ottawa Senator i Vegas Golden Knights spotkaja się w nocy na T-Mobile Arena. Senatorowie w ostatnim meczu przegrali z Avalanche zdecydowanie az 6:3. Ottawa osiąga średnio 3,6 bramki na mecz . Mark Stone dotychczas zdobyl najwiecej bramek dla Senatorow ,zaliczyl cztery bramki, Thomas Chabot ma osiem asyst, a Chris Tierney ma 15 strzałów na bramkę.
Jesli chodzi o Vegas to ostatni mecz przegrali 2:3 z Tampa. Rycerze osiągneli średnio 3,6 bramki na mecz .
Jonathan Marchessault dotychczas zdobyl najwiecej bramek dla Vegas , zaliczyl piec trafien, William Karlsson ma sześć asyst, a Reilly Smith ma 22 strzały na bramkę.
Wygląda na to, że to tylko kwestia czasu, kiedy to Rycerze zaczna wygrywac i punktowac.Ottawa wyglada kiepsko w obronie i wydaje mi sie ze to wlasnie ten mecz bedzie dla Vegas przelamaniem i odniosa zwyciestwo , po ktorym wejda juz na wlasciwe tory.
POLECAM !!!
to fakt , kurs nie jest zadowalajacy ale zdecydowalem sie to zagrac , uwazam ze Knights wygraja i zaczna piac sie w gore tabeli. ????Nie twierdzę ze Knights tego nie wygrają, ale jak dla mnie kurs nieco zaniżony i spróbuję betu w stronę gości, bo forma obu zespołów podobna a różnica w kursach bardzo duża.
Senators lub remis @2,16 Fortuna
Chociaż mi również wydaje się, że Jets biorą dzisiaj dwa punkty to odpuszczam ten mecz. Zespoły graja w Finlandii w ramach World Series - spora zmiana czasu, klimatu i przede wszystkim rozmiaru lodowiska może w mniejszym lub większym stopniu wpłynąć na grę zespołów ????Florida Panthers - Winipeg Jets
Typ: Winipeg Jets wraz z dogrywka i karnymi
Kurs: 1.78 Unibet
Szybko bo juz niebawem start meczu. Dzis mamy jedna gre i to o wczesnej porze. Florida Panthers będzie gospodarzem meczu przeciwko Winipeg Jets. Faworytem bukmacherow w tym spotkaniu są goście a ja się z nimi zgodzę. Jets ma solidny start w sezon i moim zdaniem bedzie coraz lepiej. Floryda nie wygląda na dobrą drużynę hokejową w tym sezonie. W tym sezonie Panthers wciąż nie wygrały meczu na swoim lodowisku i nie wygląda to obiecująco przed dzisiejszym meczem, zajmuja ostatnie miejsce w Dywizji Atlantyckiej i tak tez pozostanie dzisiaj. Obstawiam ze Winipeg Jets odniesie dzis wygrana i raczej bedzie to dosc okazale zwycistwo. Gram w ich strone a jak mecz sie potoczy to juz zweryfikuje tafla. Dla pewnosci betu podepre sie opcja z dogrywka i karnymi gdyz nie jestem pazerny na kurs hehe ????
POLECAM!!!