Na dziś zagrałem to co koledzy wyżej już podawali, Caps, NYR, Avs, dorzuciłem te ekipy również z handi, Caps i Avs z overkiem, a NYR z underem w ramach zakładów solo.
Natomiast poza tym coś bardziej ryzykownego, bardziej na czuja. Mianowicie kierunek Boston, New Jersey, Ottawa. Kusi też coś pograć w kierunku Hawks, w bramce Jets Brossoit, ale na tą chwilę tylko mam z tego spotkania over 1P i over ogólny w tasiemce.
Boston jak dla mnie jest w stanie przeciwstawić się Pens, ekipa z potencjałem ostatnio może nie rewelacyjna, jednak Pens również bez formy i liczą na to, że dziś nie przełamią swojej słabej gry. Dziś w bramce boston Halak, ostatnio przeciwko Toronto, gdzie Boston zwyciężył. Możliwe, że mecz zakręci się koło remisu, ale jak dla mnie proponowane na Boston zakłady to value
Boston RT @3,4
Boston ML @2,43
Boston z x @1,83
do taśmy
Boston/over 5,5 @5,3
Boston -1,5 @4,9
Ottawa dziś przeciwko Detroit, obie ekipy obecnie bez potencjału na PO, w obu ekipach braki w składzie. Ottawa często grająca wysokie overy, sporo bramek tracą, ale potrafią też postrzelać. Detroit również ma swoje przebłyski, postawili się Toronto, postawili się Tampie, ale jakoś do mnie nie przemawiają. Dlatego bardziej na czuja idę w kierunku Sens liczę na to, że powalczą. Trochę się spóźniłem i kursy już dużo gorsze niż jeszcze parę godzin temu, ale pograłem.
Ottawa RT@2,98
Ottawa ML @2,17
Ottawa/+5,5 @4,65
Ottawa -1,5 @4,2
Ottawa over 4,5 @5,2
Jeśli chodzi o Devils pewnie liczyli na więcej w tym sezonie, jednak ostatnie spotkania to dużo problemów i wiele porażek. Udało się jednak odblokować Palmieriemu, Hall coś tam zaczął dogrywać, dziś grają u siebie, przeciwko Vegas, które zdecydowanie na fali wznoszącej, ale mimo tego liczę, że na swoim lodzie diabły powalczą, ekipa przyjezdnych nie jest herosem obcych lodowisk więc również uważam, że proponowany kurs jest atrakcyjny.
NJD RT @2,8
NJD ML @2.08
NJD/over 5,5 4,35
NJD -1,5 @3,9
NJD 1tercja/mecz @4,45
Ale NJD to wyciągnęło
wszystko
fortuna
Do tego jeszcze parę zakładów na punkty graczy m.in MacKinnon, McDavid, Backstorm, Stone, Zibanejad, ale to już bardziej dla zabawy w dublach za drobne więc tutaj nie wrzucam, podobnie strzelców m.in Palmieri
, Wilson
, Owca
, MacKinnon, Kreider, Crosby