>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL Regular Season 2018/19

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 152510

Gość
Jak ktoś nie jest przekonany do pewnych zależności w hokeju to przykłakladem na podtrzymanie tej teorii jest obecnie trwający mecz. Niby faworyt a meczy się ze słabym na wyjeździe Dallas. Ale chwila Dallas lubi wygrać na tafli w Sań Jose i na dodatku zazwyczaj luźno gra im się ostatnie spotkanie w road trip. Czyżby dziś wygrali ...
Jak ktoś nie jest przekonany do pewnych zależności w hokeju to przykłakladem na podtrzymanie tej teorii jest obecnie trwający mecz. Niby faworyt a meczy się ze słabym na wyjeździe Dallas. Ale chwila Dallas lubi wygrać na tafli w Sań Jose i na dodatku zazwyczaj luźno gra im się ostatnie spotkanie w road trip. Czyżby dziś wygrali ...
Dlatego takich meczy nie tykam
pochwale się wam czymś:
Taka moja zabawa w pewnym konkursie

U 0

Gość
Jako, że mam trochę wolnego czasu a później czeka mnie nocna zmiana - postanowiłem napisać coś teraz. Cały dzień myślę nad hitem dzisiejszego wieczoru (nocy), Bolts - Leafs. Oba zespoły solidne - oba na szczycie tabeli konferencji. Bardziej skłaniam się ku gospodarzom, ale martwi mnie jedna rzecz. W dzisiejszym spotkaniu do bramki może wrócić Vasilevsky. Jest to świetny bramkarz, ale nie grał od bodajże czternastu spotkań i nie jestem pewien czy zdoła rozegrać dobre spotkanie zaraz po powrocie. Często bywa, że koncentracja u wracającego po kontuzji zawodnika nie jest na zbyt wysokim poziomie, a dodatkowo jest to mecz &quot;wysokiej rangi&quot;. Bolts idą jak burza - dzisiaj będą mieć okazję, żeby przedłużyć serię zwycięstw do ośmiu. Na swojej hali mają świetne wyniki (o czym pisał ostatnio elmisteriozo ) i nie powtórzę ostatniego błędu grając przeciwko nim kiedy są u siebie. Leafs także ogórkami nie są, ale mają nieco słabsze wyniki ostatnimi czasy. Słabo wyglądała pierwsza tercja z Detroit kiedy przegrali w dogrywce, a ostatnio trzecia tercja z Bostonem w także przegranym meczu (6:3). Jak na moje oko to goście nie mają &quot;klasowego&quot; bramkarza. Andersen nie jest najgorszy, ale &quot;ściana&quot; to to nie jest. Mobilizacja jest na pewno wielka po obu stronach, ale wydaje mi się, że Tampa strzeli więcej bramek niż Toronto. Historia spotkań także wskazuje na gospodarzy, mecze zespołów na Amalie Arena Toronto wygrywa jedynie sporadycznie. Ciekawostką jest, że przeciwko drużynie z Kanady lubi grać Steven Stamkos - nie wiem dlaczego, ale ma wyjątkowo dobre statystyki w grach przeciwko Toronto (1,22 punktu średnio zdobywa przeciwko Leafs) Pamiętam mecz (sezon czy dwa temu) kiedy upokorzył Toronto na ich terenie strzelając hattricka o ile się nie mylę. Dzisiaj zagram w kierunku Bolts:
Lightning OT @1,74✅
Lightning &#39;60 @2,25✅
Stamkos +1,5 @2,55⛔
Stamkos strzeli bramkę @2,50⛔

Kursy Fortuna
Bolts bezkonkurencyjni w Amalie. Podobają mi się jeszcze bardziej
Może wszyscy maja to co i ja: popatrzyłem sobie na te spotkania i powiem szczerze, że nie ma co grać ::zoltakartka:
Kursy na gospodarzy- teoretycznie faworytów mizerne w RT, nie wspominając już w ML.
Jesli coś będe sklejał to raczej w stronę:
Wild i Montrealu (w Canes nie gra McElhinney i Staal). Kusi mnie zagrać na Oilers i CBJ-LAK (under), ewentualnie może jakiś O1,5 1P
tak więc dziś chyba minimalistycznie.
Dawno nie było &quot;nocy cudów&quot; a więc może dziś wydarzy się coś niespodziewanego i będzie to noc &quot;underdogów&quot;
Jeszcze pomyśle i może coś napisze a jak nie - to jutro też jest dzień - widzę już tam kilka ciekawych opcji.
Brak pewności i &quot;czutki&quot; oznacza odpuść.
Wild ✅
Montreal ✅
Oilers⛔ ale kurs zachęcał grali w OT
CBJ-Lak under ✅
Żałuje ze nie ograłem 1P O1,5 tylko w dwóch meczach nie padł

P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
Jednak Rekiny do przodu, prawidlowosci sa co pokazal chocby mecz hawks - pens czy ducks - stars. Ogolnie niestety nocka do tylu, niewielki ale jednak minus. Preds w ostatniej minucie zabrali konkretny pieniadz:/ pytanie jak mozna tak spartolic jak sie wydaje kontrolowany mecz? I to jeszcze gdy goscie nie maja przewagi po zdjeciu bramkarza bo graja w oslabieniu? Nie widzialem tych bramek wiec trudno powiedziec co sie tam stalo ale ekipie, ktora mysli o pucharze raczej nie przystoi. Dzis Wild i Jackets nadrobili, ladnie ulozyly sie zaklady zawodnikami wiec na szczescie wielkiej wtopy nie ma. Gratulacje dla wygranych z tej nocy
Faktycznie Bolts ponownie zwyciestwo ale nie bylo tak latwo, duzo szczescia w pierwszej tercji trzy razy uratowaly ich elementy bramki, wiec mecz mogl sie potoczyc inaczej. Do tego Toronto zaskakujaco slabe w PP.

U 0

Gość
Jednak Rekiny do przodu, prawidlowosci sa co pokazal chocby mecz hawks - pens czy ducks - stars. Ogolnie niestety nocka do tylu, niewielki ale jednak minus. Preds w ostatniej minucie zabrali konkretny pieniadz:/ pytanie jak mozna tak spartolic jak sie wydaje kontrolowany mecz? I to jeszcze gdy goscie nie maja przewagi po zdjeciu bramkarza bo graja w oslabieniu? Nie widzialem tych bramek wiec trudno powiedziec co sie tam stalo ale ekipie, ktora mysli o pucharze raczej nie przystoi. Dzis Wild i Jackets nadrobili, ladnie ulozyly sie zaklady zawodnikami wiec na szczescie wielkiej wtopy nie ma. Gratulacje dla wygranych z tej nocy
Faktycznie Bolts ponownie zwyciestwo ale nie bylo tak latwo, duzo szczescia w pierwszej tercji trzy razy uratowaly ich elementy bramki, wiec mecz mogl sie potoczyc inaczej. Do tego Toronto zaskakujaco slabe w PP.
Kolego co do Predatoroq to co maja powiedzieć Flyers, którzy tracą prowadzenie i 2 bramki w zasadzie w jedna końcowa minutę

P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
Troche inny potencjal ekipy, znany z problemow Stolarz na bramce i gra na obcej tafli, do tego przewaga zawodnika po zejsciu bramkarza. Tutaj gospodarz, moze nie rewelacyjny ale stabilny bramkarz ze srednia ponizej 2 i ekipa znana z twardej obrony i do tego kara wiec zadnego handicapu osobowego na tafli goscie nie mieli. Jeszcze nie widzialem tych dwoch ostatnich bramek, niezmienia to faktu ze taka ekipa na swoim lodzie powinna miec to spotkanie pod kontrola przy wyniku jaki byl kilka minut przed syrena

U 0

Gość
Mnie osobiście Predatory nigdy nie imponowały. Nie takie rzeczy już widziałem. Trzeba zawsze brać pod uwagę jaki styl prezentują drużyny, jedni grają na tzw awanturę bity krążek spod niebieskiej a drudzy rozgrywają go do bólu i czekaszkiedy w końcu strzela. Jest zbyt wiele niuansów które są ważne ale i tak wynik końcowy może być zaskakujący
No to zaczynamy dyskusje o kolejnych spotkaniach pierwsze na tapetę:
CHI/WPG- oba zespoły spotkały się we środę w Manitobie i mieliśmy okazje zobaczyć aż trzy gole w 1P. Dzis w nocy grają w Wietrznym Mieście i wyglada ze również warto zagrać O1,5 w 1P. Kurs pewnie będzie około 1,75-1,65. Oba zespoły należą do TOP11 w GPP. Jets z 33 GF &amp; 27 GA w 1P. Hawks z 30 GF &amp; 48.
Jednym słowem dużo goli w pierwszej tercji. A ze żałuje ze wczoraj nie pograłem na takie typy to od tego zacząłem.
No to zaczynamy dyskusje o kolejnych spotkaniach pierwsze na tapetę:
CHI/WPG- oba zespoły spotkały się we środę w Manitobie i mieliśmy okazje zobaczyć aż trzy gole w 1P. Dzis w nocy grają w Wietrznym Mieście i wyglada ze również warto zagrać O1,5 w 1P. Kurs pewnie będzie około 1,75-1,65. Oba zespoły należą do TOP11 in GPP Jets z 33 GF &amp; 27 GA w 1P. Hawks z 30 GF &amp; 48.
Jednym słowem dużo goli w pierwszej tercji. A ze żałuje ze wczoraj nie pograłem na takie typy to od tego zacząłem.
Mam nadzieje ze moderator nie ma mo za złe ze tak tu wypisuje swoje spostrzeżenia - chyba ze założę własny jakiś temat.
Bruins ma niezłe staty przeciwko PENS 7-2-1 w L10 i 4,10 GPG. Linia Pastrnak- Krejci-March obudziła się i zdobyła 12 bramek w ostatnich trzech spotkaniach. BOS zdobył 2-8-5-4-4-1-3-5-6-3 bramek w L10 vs PIT.
O/U był 8-2 w ostatnich 10. Jesli kurs będzie ciekawy warto uderzyć w Total goli BOS powyżej 2,5 (TT 2,5)

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Mam nadzieje ze moderator nie ma mo za złe ze tak tu wypisuje swoje spostrzeżenia - chyba ze założę własny jakiś temat.
Jeśli zauważę coś niepokojącego to na pewno się o tym dowiesz, a Twoje spostrzeżenia mogą okazać się pomocne więc pisz śmiało - przecież po to istnieje to forum. Przy okazji może dowiem się skąd masz statystyki bramek w konkretnych tercjach, bo wszystkie inne znalazłem bez problemu (nawet to ile zespoły strzelają we wtorki czy w środy) ale średniej bramek w poszczególnych tercjach nie mogę odszukać...

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dzieki. Właśnie tam się udałem w pierwszej kolejności i przeoczyłem listę &quot;Report&quot;... Tak wczesne pobudki po nocnej zmianie zdecydowanie mi nie służą... Na chwilę obecną zastanawiam się nad meczem Canes - Caps. Karolina B2B. Washington ostatnio świetny mecz z Detroit. Trzy wygrane z rzedu. Dzisiaj wraca prawdopodobnie Wilson. Oshie zagrał już w poprzednim spotkaniu strzelając bramkę. Kuznetsov jeszcze nie w optymalnej formie ale współpraca z Oshiem całkiem dobra ostatnio. Holtby także złapał wiatr w żagle. Z drugiej strony z Canes trochę ciężko gra się Stołecznym. W ostatnich pięciu spotkaniach tylko jedna wygrana. Mimo to skłaniam się bardziej ku gościom bo forma zespołów bez porownania.

U 0

Gość
Nie rozkładałem meczu na części pierwsze. Karolina wygrywa jeśli uda się jej zdominować rywala i zaczyna ostrzeliwać bramkę przeciwnika. W ostatnich meczach liczba strzałów spadła i nie jest dobrze dla nich.
Czy WSH da się aż tak zdominować. Ovieczkin, TJ i Backstrom lubią ostra walkę. W Karolinie czekam na więcej od Aho, kiepsko coś wszedł w sezon i uważam ze stać go na więcej a jest dopiero na 51 miejscu w pkt. A to jest ich najlepszy pod tym względem obecnie zawodnik. Tak wiec nie za bardzo jest czym straszyć
NJ vs VGK
W ostatnich 10 spotkaniach które zagrało Devils było 9-1 jeśli chodzi o O/U. W spotkaniach Devils kontra rywal z Western Conf 8 razy wystąpił Over a 2 razy U. Knights maja statystyke L10 6-3-1
Ostatnie spotkania h2h
VGK - Devils 3-8
NJ- VGK 2-3
Ważne kto dziś zagra w słupach ale jeśli Schneider lub Subban to Over pewnie biorę.

player1st 229

player1st

Użytkownik
Nie rozkładałem meczu na części pierwsze. Karolina wygrywa jeśli uda się jej zdominować rywala i zaczyna ostrzeliwać bramkę przeciwnika. W ostatnich meczach liczba strzałów spadła i nie jest dobrze dla nich.
Czy WSH da się aż tak zdominować. Ovieczkin, TJ i Backstrom lubią ostra walkę. W Karolinie czekam na więcej od Aho, kiepsko coś wszedł w sezon i uważam ze stać go na więcej a jest dopiero na 51 miejscu w pkt. A to jest ich najlepszy pod tym względem obecnie zawodnik. Tak wiec nie za bardzo jest czym straszyć
Taki mecz 50 na 50. Ze względu na formę minimalnym faworytem bukmacherów są goście. H2h po stronie gospodarzy. Z drugiej strony paradoksalnie może łatwiej im się będzie przełamać z Caps chcącym grać w hokeja? Mecz na styku ale według mnie ja bym bardziej się skłamał w stronę Canes ML.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Ogladałem 3 tercje Tampy z Toronto i to co wyprawiał Vasililevski w bramce Lightnighs, to się nie mieści w głowie, Tampa na pewno zawdziecza jemu to zwycięstwo, kapitalna postawa wystarczy spojrzec w staty ile obronil strzalow, przewaga Toronto w tym elemencie byla bezdyskusyjna, ale skończyło się 4-1 dzięki własnie Vasilevskiejmu

U 0

Gość
To prawda, jest bardzo dobrym bramkarzem. Wczoraj wytrzymał bombardowanie, chyba ponad 45 strzałów. Ilu bramkarzy potrafi tak
. Akcja z zeszłego sezonu

P 5,3K

pepo1990

Znawca Hokej
Jeśli chodzi o zbliżającą się noc to myślę, że Caps spokojnie ogarną Canes, którzy są bez formy. Aho po dobrym początku sezonu obecnie raczej pod grą, podobnie jak cały zespół, do tego B2B. Natomiast Caps widać, że złapali formę, do tego ekipa już praktycznie w komplecie.
Tak na pierwszy rzut oka bardzo ciekawie wygląda kurs na NJD, ale tutaj trzeba poczekać czy Hall znajdzie się w składzie. Jeśli tak to myślę, że można coś w tym kierunku spróbować, Vegas jak wiadomo mają problemy na wyjazdach.
Proponowany kurs na Boston również interesujący, wiedzą co ostatnio grają Pens. Z drugiej strony Boston również ma swoje problemy, jeśli jednak pierwsza linia zagra dobrze to Pingwiny są do ogrania, na pewno potrzebna poprawa po stronie Raska. W przypadku Pens DeSmith radzi sobie zaskakująco dobrze i w ostatnich spotkaniach przy dwóch remisach 1:1, kilka razy uratował Pingwiny.
Ciekawie wygląda też kurs na Ottawę. DRW jak wiadomo nie są ekipą z górnych sfer tabeli i proponowany na nich kurs to po prostu śmiech. Pewnie będą chcieli się zrehabilitować po ostatniej porażce z mistrzami. Gospodarze dalej bez Manthy, z drugiej strony jednak u Sens także braki w składzie. Jednak w mojej ocenie kursy nieproporcjonalne do potencjału obu ekip i warto lekko spróbować coś w stronę Senatorów.
Myślę, że również Colorado powinno dać radę Nutkom, na pewno będą chcieli po ostatnich porażkach wziąć jakieś pkt, kurs może nie najwyższy, ale jak dla mnie zadowalający, pewnie do jakiegoś dubla będę chciał ich wsadzić.

U 0

Gość
dla urozmaicenia tematu -taka ciekawostka:
Favorites went 8-0 in the NHL last night:
Sabres -160
Blue Jackets -220
Canadiens -120
Lightning -140
Jets -180
Wild -170
Predators -220
Sharks -220
Jak ktoś by zagrał AKO ( kursy ML) za 100 to wyjąłby 3,882.94.

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Ogladałem 3 tercje Tampy z Toronto i to co wyprawiał Vasililevski w bramce Lightnighs, to się nie mieści w głowie, Tampa na pewno zawdziecza jemu to zwycięstwo, kapitalna postawa wystarczy spojrzec w staty ile obronil strzalow, przewaga Toronto w tym elemencie byla bezdyskusyjna, ale skończyło się 4-1 dzięki własnie Vasilevskiejmu
Odnośnie tego co napisal kolega, gdyby ktoś nie widział co wyprawiał Vasilevski.
c=63927203;t=277350912
Toronto obiło słupki i poprzeczkę ale wszystko po jego interwencjach. Ja nie wiem czy to są umiejętności, dobry timeming czy szczęście ale trzeba przyznać ze jest prze.....;).

U 0

Gość
Ja też sobie obejrzałem jeszcze powtórki i ta akcja kiedy ściąga kauczuk z linii bramkowej nogą- amazing. Trzeba przyznać, że rusza się w bramce jak podłączony do prądu, ale to w końcu &quot;błyskawica&quot;

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Jestem już pewien swoich typów więc mogę się z wami nimi podzielić. Na dzisiejszy wieczór wybrałem dwa spotkania. Postaram się nie pisać elaboratu na cały ekran. Pierwszy mecz to starcie Rangersów z Kojotami. Nie mogę jeszcze znaleźć informacji kto stanie w bramce gospodarzy, ale mam nadzieję że jeśli będzie to Georgiev to sobie poradzi. Zdecydowałem się zagrać w stronę Rangersów dlatego, że są oni mega mocni na swoim terenie. Osiem zwyciestw (wszystkie w RT) na dziesięć ostatnich spotkań w Nowym Jorku. Dodatkowo Kojoty grały wczoraj z Buffalo więc grają B2B. W Arizonie niezły szpital - na tę chwilę wypadają Dvorak, Grabner, Hinostroza, Galchenyuk i Raanta. Ciekawe może być, że Kojoty ostatnio wygrały na Madison Square Garedn 11 lat temu! Myślę, że dzisiaj nie będzie inaczej i gospodarze zgarną dwa punkty w regulaminowym tak jak to miało miejsce w czterech ostatnich spotkaniach tych drużyn w Nowym Jorku.
Rangers /+4,5 @2,55 LVBet ⛔⛔⛔

Kolejne spotkanie to pojedynek Blues - Avalanche. Obie ekipy nie radzą sobie zbyt dobrze ostatnio, ale wiecej jakości widzę po stronie gości. Od razu dodam, że Avs to ekipa która punktuje najlepiej (w swojej konferencji) na wyjazdach. Blues mają przebłyski, ale w zespole nie dzieje się najlepiej o czym świadczy ostatni incydent - bójka na treningu między zawodnikami i nie była to po prostu przepychanka. Wiadomo - problem w szatni to problem na lodzie. W bramce Blues stanie Allen który jest bez formy kompletnie. Po drugiej stronie Grubauer który w moim odczuciu wygląda lepiej niż Varlamov, który gra niestabilnie. O pierwszej linii Avs nie ma co wspominać, każdy wie jak grają i jaki mają potencjał. Martwić może H2H bo na pierwszy rzut oka bilans na korzyść Nutek, ale nie wydaje mi się, żeby dzisiaj zbyt wiele ugrali.
Colorado /+4,5 @2,75 LVBet⛔⛔⛔

Dodam na koniec, że według Dailfaceoff między słupkami zagrają:
DeSmith u Pens (więc Murray jeszcze nie dziś)
Shneider u Devils
Holtby (prawdopodobnie) u Caps
Koskinen u Oilers
Тutaj można zobaczyć bójkę zawodników Blues:

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Jestem już pewien swoich typów więc mogę się z wami nimi podzielić. Na dzisiejszy wieczór wybrałem dwa spotkania. Postaram się nie pisać elaboratu na cały ekran. Pierwszy mecz to starcie Rangersów z Kojotami. Nie mogę jeszcze znaleźć informacji kto stanie w bramce gospodarzy, ale mam nadzieję że jeśli będzie to Georgiev to sobie poradzi. Zdecydowałem się zagrać w stronę Rangersów dlatego, że są oni mega mocni na swoim terenie. Osiem zwyciestw (wszystkie w RT) na dziesięć ostatnich spotkań w Nowym Jorku. Dodatkowo Kojoty grały wczoraj z Buffalo więc grają B2B. W Arizonie niezły szpital - na tę chwilę wypadają Dvorak, Grabner, Hinostroza, Galchenyuk i Raanta. Ciekawe może być, że Kojoty ostatnio wygrały na Madison Square Garedn 11 lat temu! Myślę, że dzisiaj nie będzie inaczej i gospodarze zgarną dwa punkty w regulaminowym tak jak to miało miejsce w czterech ostatnich spotkaniach tych drużyn w Nowym Jorku.
Rangers /+4,5 @2,55 LVBet

Kolejne spotkanie to pojedynek Blues - Avalanche. Obie ekipy nie radzą sobie zbyt dobrze ostatnio, ale wiecej jakości widzę po stronie gości. Od razu dodam, że Avs to ekipa która punktuje najlepiej (w swojej konferencji) na wyjazdach. Blues mają przebłyski, ale w zespole nie dzieje się najlepiej o czym świadczy ostatni incydent - bójka na treningu między zawodnikami i nie była to po prostu przepychanka. Wiadomo - problem w szatni to problem na lodzie. W bramce Blues stanie Allen który jest bez formy kompletnie. Po drugiej stronie Grubauer który w moim odczuciu wygląda lepiej niż Varlamov, który gra niestabilnie. O pierwszej linii Avs nie ma co wspominać, każdy wie jak grają i jaki mają potencjał. Martwić może H2H bo na pierwszy rzut oka bilans na korzyść Nutek, ale nie wydaje mi się, żeby dzisiaj zbyt wiele ugrali.
Colorado /+4,5 @2,75 LVBet

Dodam na koniec, że według Dailfaceoff między słupkami zagrają:
DeSmith u Pens (więc Murray jeszcze nie dziś)
Shneider u Devils
Holtby (prawdopodobnie) u Caps
Koskinen u Oilers
Тutaj można zobaczyć bójkę zawodników Blues:
Trenowali przed meczem, jak by nie bylo to też element hokeja ???? a tak poważnie to takie akcje chyba dobrze nie wpływają na drużynę a co za tym idzie na wyniki.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom