Wygląda na to, że szykuje się kolejka faworytów jak przedwczoraj więc trudno o jakieś solidne kursy do solowego grania. Wild u siebie mocni, Florida z problemami, spokojnie do ogrania, myślę że w RT, po ostatnim zwycięstwie z Montrealem będą chcieli budować swoją pozycję w tabeli na pewno nie są tam, gdzie oczekiwali. Preds również słabsze wyniki w ostatnim czasie ze względu na absencje, udało się pokonać Sens, dziś Canucks, również ekipa do ogrania, z pewnymi przebłyskami, ale spokojnie do ogrania przez Preds nawet z absencjami. Dochodzi aspekt rewanżu za ostatnie spotkanie, gdzie Canucks nie tak dawno wygrali. Podobnie Kurtki są w małym dołku, ale przed nimi przeciwnik całkowicie bez formy, więc na pewno będą chcieli wygrać, ostatnio gospodarze mecz bez bramek z Caps, potem głupia porażka z Orkami, tak więc dziś czas na przełamanie. Personalnie ekipa lepsza, faworyt wyraźny. Podobnie San Jose, mocne u siebie, kadrowo na wysokim poziomie, rewanż za ostatnie spotkanie nie tak dawno na tafli w Dallas. Ekipa w mojej ocenie buduje swoją dobrą formę, wygląda to już lepiej niż nie tak dawno więc u siebie powinni odprawić Stars, które ma dziś B2B. Z faworytów najmniej widzi mi się Jets, ale mimo tego myślę, że zatrzymają serię Nafciarzy. Z tych spotkań wybrałem kilka zakładów i stworzyłem parę dubli:
Columbus/+4,5 @2,19
Columbus -1,5 @2.23
Columbus +4,5 @3,2
Columbus 1 tercja/mecz @2,84
Wild/+4,5 @2,3
Wild -1,5 @2,49
Preds/-6,5 @2,67
Preds -1,5 @2,21
Preds 1 tercja/mecz @2,81
Jets -1,5 @2,33
Jets/+5,5 @2.84
Jets over 4,5 @3,2
SJS/+5,5 @2,75
SJS -1,5 @2,21
SJS 1tercja/mecz @2,81
W niektórych meczach widzi mi się -2,5 ale niestety
fortuna nie ma tego w ofercie więc teraz już tego nie szukam i nie dodaje tutaj.
Jeśli chodzi inne spotkanie tam wybrałem sobie parę wyższych kursów do zagrania za drobne. Kojoty myślę, że w tym przypadku mamy lekkie value. Szable wpadły w kryzys, ostatnio wyciągnięte spotkanie z Kings, więc przełamanie mają już za sobą. Kojoty radzą sobie lepiej niż można było się spodziewać i liczę na to, że dziś powalczą, dlatego delikatne zakłady w ich kierunku. Co do omawianego już wcześniej spotkania pretendentów do pucharu Tampa - Toronto dla przyjemności oglądania spotkania wrzuciłem sobie dwa zakłady w kierunku Toronto. Liczę na trudny powrót głównego goalie Tampy i siłę ofensywną obu ekip i tym samym wysoki over, ale z happy endem dla Liści.
Arizona/+4,5 @3,85
Arizona -1,5 @4,45
Toronto over 5,5 @7,6
Toronto/+6,5 @4,8