>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NHL, NBA, MLB według Vegane.

vegane 72

vegane

Użytkownik

Pinnacle się ociąga z wystawieniem kurów, daltego taśmy, trip i dub z Marathona, bo czasu mało :]

Krótko i dlaczego tak, a nie inaczej gram. Rangersi muszą wygrywać i punkty zdobywać, bo w konferencji zaczyna robić się ciasno. Rywal bezjajowy, idealny do &quot;pobicia&quot;.
Odrzutowce idą jak burza, odprawiając u siebie również rywali z czubka tabeli, do których z pewnością nie mogę zaliczyć Capsów. Może na własnej tafli posiadają pewną siłę rażenia, ale na wyjeździe tracą sporo ze swojego domowego skila.
Bruins będący aktualnie w minie roadtripie ze statusem L2 wybierają się na gorący teren do Sens, którzy dla odmiany rozpoczynają u siebie serię spotkań domowych. Jak to często bywa w takim przypadku nie wychodzi to na dobre... Chylę czoła przed Ottawą, bo to co robią ostatnimi czasy w mocno okrojonym składzie już niektórych wpędziło do grobu ;) Myślę, że ciężko będzie im kontynuować serię W3, bo przyczajone Miśki muszą się trochę odkuć, a poza tym potrafią z nimi grać i wygrywać. Handicap własnej tafli nie ma tutaj nic do znaczenia.
Kings w dosyć przekonującym stylu przejechali się po Kojotach, dzisiaj zrobią to samo z Dallas, którzy w tym roku ucharakteryzowali się na Stołecznych Capsów :] Grają dokładanie taką samą padakę na wyjazdach jak i oni. Trafiła się doskonała okazja do rewanżu za porażkę z 7 marca. Dodatkowo Stars w sytuacji b2b, która im na pewno nie pomaga.

Może i fantazja mnie poniosła z tymi kuponami, ale tak widzę dzisiejszą noc...:cool:

#48:hokej: NHL:
OT INCLUDED Początek: 00:00
FLORIDA PANTHERS @ NY RANGERS [ML] 1.460 3-1 ⛔
WASHINGTON @ WINNIPEG JETS [ML] 1.700 4-0 ⛔
BOSTON BRUINS [ML] @ OTTAWA SENATORS 1.690 2-1 ✅
DALLAS STARS @ LA KINGS [ML] 1.600 2-0 ⛔

Buk: Marathon
Kurs: 6.711
Stawka: 10 € (42.00 PLZ) ⛔
DW: 57.11 €

#49:hokej: NHL:

DALLAS STARS @ LA KINGS [ML] 1.600 2-0 ⛔

Kurs: 3.971
Stawka: 15 € (63.00 PLZ) ⛔
DW: 44.57 €

#50:hokej: NHL:

Kurs: 2.482
Stawka: 20 € (84.00 PLZ) ⛔
DW: 29.64 €

#51:hokej: NHL:

DALLAS STARS @ LA KINGS [ML] 1.600 4-0 ⛔

Kurs: 2.336
DW: 26.72 €​

vegane 72

vegane

Użytkownik
#52 ???? TBL:

Coś z innej beczki. Wybieram się na mecz, a więc postanowiłem za drobniaki podnieść sobie dodatkowo ciśnienie ;) Zieloni toczą zawsze ciekawe i zacięte widowiska z Puzzlami. Dzisiaj przewiduję również mecz na styku, ale większe szanse daje grajkom miejscowym ,którzy co prawda ostatnio formę mają niczym sinusoida, ale ważnym meczu potrafią spiąć pośladki.

OT INCLUDED Początek: 18:30

STELMET ZG [ML] - TREFL SOPOT 1.485 68-77 ⛔
ASSECO GDYNIA - TURÓW ZG [ML] 1.429 68-82 ✅
Buk: Pinnacle
Kurs: 2.123
Stawka: 25 PLZ ⛔
DW: 28.07 PLZ​

vegane 72

vegane

Użytkownik

#53:hokej: NHL:
OT INCLUDED Początek: 00:05

TORONTO MAPLE LEAFS [ML] @ BUFFALO SABRES 2.000 4-5 ⛔
NJ DEVILS [ML] @ CAROLINA HURRICANES 2.050 4-1 ✅
CALGARY FLAMES @ NASHVILLE PREDATORS [ML]1.730 3-5 ✅
MONTREAL CANADIENS [ML] @ NJ ISLANDERS 1.787 5-2 ✅

Kurs: 12.678
Stawka: 10 PLZ ⛔
DW: 116.78 PLZ

#54:hokej: NHL:
CALGARY FLAMES @ NASHVILLE PREDATORS [ML] 1.730 3-5 ✅
Kurs: 3.546
Stawka: 50 PLZ
DW: 127.32 PLZ ✅

#55:hokej: NHL:
Kurs: 2.080
Stawka: 100 PLZ
DW: 108.00 PLZ ✅

vegane 72

vegane

Użytkownik
#56 :hokej: NHL:
Taśma overowa, gram do skutku ????
REGULATION TIME Początek: 00:05[/i]
NASHVILLE PREDATORS Total Goals Over 2 1.400 5 ✅
TORONTO MAPLE LEAFS Total Goals Over 2 1.571 4 ✅
MONTREAL CANADIENS Total Goals Over 2 1.380 5 ✅
NEW YORK RANGERS Total Goals Over 2 1.320 1 ⛔
NEW JERSEY DEVILS Total Goals Over 2 1.560 4 ✅
BOSTON BRUINS Total Goals Over 2 1.430 2 ZWROT
WINNIPEG JETS Total Goals Over 2 1.444 0 ⛔
LA KINGS Total Goals Over 2 1.363 0 ⛔
Kurs: 17.609
Stawka: 3 € (12.60 PLZ) ⛔
DW: 49.83 €​

vegane 72

vegane

Użytkownik

No i je*nęło z wielkim hukiem. Wiedziałem, że kiedyś musi to się stać, ale w takim stylu?! WTF Zaczęli Rangersi, Jetsi kontunuowali, a dzieło &quot;zwięczyli&quot; Kings :]. To się buki obłowiły dzisiejszej nocki. Dobrze, że Devils do spółki z Nashville trochę uratowali mi dupsko i ostatecznie noc skończyła się na plecaku wartości ok. 100 PLZ.

BILANS TEMATU:
KUPONY 28/54
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 51.85%
YIELD: 24.78%
✅/⛔ ✅ 928.24
euro przeliczone po kursie 4,2​

vegane 72

vegane

Użytkownik

#57:hokej: NHL:
OT INCLUDED Początek: 03:05

DETROIT RED WINGS @ ANAHEIM DUCKS[ML]1.625 5-1 ⛔
Kurs: 1.625
Stawka: 150 PLZ ⛔
DW: 93.75 PLZ

#58:hokej: NHL:
DETROIT RED WINGS @ ANAHEIM DUCKS[ML]1.610 5-1 ⛔
CALGARY FLAMES @ COLUMBUS BLUE JACKETS [ML] 1.719 1-5 ✅
Kurs: 2.768
Stawka: 50 PLZ ⛔
DW: 88.39 PLZ

#59:hokej: NHL:

WASHINGTON @ WINNIPEG JETS [ML] 1.720 6-1 ⛔
DETROIT RED WINGS @ ANAHEIM DUCKS[ML]1.640 5-1 ⛔

Kurs: 2.821
DW: 36.42 €​

vegane 72

vegane

Użytkownik

What&#39;s going on?

Miała być uczta ze skrzydełek, a tymczasem to kaczki były niestety daniem głównym. Miałem to nieszczęście, że akurat zdecydowałem się na oglądanie tego meczu. Do teraz czuję się jakby ktoś dał mi w gębę. Póki co to nie ogarniam tego. Najbliższa okazja do rewanżu na Detroit już w niedzielę, oby tylko nie skończyło się to jak w przypadku Winnipeg, którzy wyglądali jak dzieci we mgle w dwumeczu :] Postawiłem na nich, bo dawałem im spore szanse na rewanż, ale to co zrobili z nimi Caps, to też jest niepojęte. W dwa dni wrzucili im do siatki 10 goli! Wyglądało to tak, jakby znaleźli na nich jakiś patent w tym roku. Jeśli w takiej formie strzeleckiej Washington pojedzie do NYR, to nawet tam są w stanie wygrać, bo Strażnicy nie przypominają siebie nawet w połowie z roku 2012. Źle to wygląda, ale cóż po prostu NHL.

BILANS TEMATU:
KUPONY 28/57
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 49.12%
YIELD: 15.99%
✅/⛔ ✅ 644.24
euro przeliczone po kursie 4.2​

vegane 72

vegane

Użytkownik

Zaczynamy, mecze, które dziś gram rozpisałem już sobie jakiś czas temu. Mimo aktualnych zawirowań np. zwyżkująca forma Panter, zdanie nie zmienię. Priorytetem są dla mnie Diabły i to wokół nich dzisiaj obracać się będzie gra. Jeżeli polegnę, to robię przerwę.
GL

#60:hokej: NHL:
FLORIDA PANTHERS @ NJ DEVILS [ML]1.541 1-2 ✅

Kurs: 1.541
Stawka: 250 PLZ
DW: 135.14 PLZ ✅

#61:hokej: NHL:
FLORIDA PANTHERS @ NJ DEVILS [ML]1.513 1-2 ✅
BUFFALO SABRES @ MONTREAL CANADIENS [ML]1.498 2-1 ⛔

Kurs: 2.265
Stawka: 150 PLZ ⛔
DW: 189.82 PLZ

#62:hokej: NHL:
FLORIDA PANTHERS @ NJ DEVILS [ML]1.513 1-2 ✅
BUFFALO SABRES @ MONTREAL CANADIENS [ML]1.498 2-1 ⛔
SJ SHARKS @ MINNESOTA WILD [ML] 1.763 0-2 ✅

Kurs: 3.994
Stawka: 100 PLZ ⛔
DW: 299.48 PLZ​

vegane 72

vegane

Użytkownik

Po dobrych dniach przyszedł czas na &quot;korektę&quot;, w której nie uniknąłem błędów. Miałem trzymać się mojego zaplecza, które ugrałem, a poszedłem w inną stronę, co jak widać okazało się złe.

BILANS TEMATU:
KUPONY 29/60
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 48.33%
YIELD: 11.69%
✅/⛔ ✅ 529.38

vegane 72

vegane

Użytkownik
OT INCLUDED Początek: 01:05

Zaczynamy od Ducks. Oglądałem całe spotkanie i chciałbym dodać parę słów od siebie. Suche 5-1 poszło w świat, lecz nie daje tak naprawdę obrazu całego meczu, a na pewno nie może mówić o jakiejś demolce na Kaczkach tak jak np. Capsów na Jets :] Nie ujmuję nic Detroit, bo w jakiej formie by nie byli to zawsze są trudnym rywalem dla każdego. Wykorzystali swoje &quot;setki&quot;, skuteczne wypadali do kontry, a na tyłach defensorów tego dnia świetnie funkcjonował Howard, który trochę szczęśliwie obronił 33 z 34 strzałów. Należy przytoczyć pewien fakt, że gdyby pasiaki uznały pierwszego gola dla Kaczek zdobytego na początku spotkania, to gra przy 2-0 na pewno inaczej by się ułożyła, bo to Skrzydła musiałyby się bardziej otworzyć na atak, a tak role się odwróciły. Grę ustawiły szybkie dwie bramki w niecałe 1,5 minuty strzelone przez Wings i niewykorzystana szansa Anaheim, które grając w pewnym momencie nawet 5 on 3 nie zdobyło gola. Nawiasem mówiąc tego dnia power play nie był ich mocną stroną. Później na dzień dobry w 2nd period dostali trzeciego i było pozamiatane. W miarę upływu minut ich frustracja z braku skuteczności narastała, a kolejne dwa gole był już tylko gwoździem do trumny. Oczywiście woli walki nie można było im odmówić, akcje były bardzo dobrze przygotowywane, ale szwankowała wspomniana skuteczność. Reasumując, mecz został przegrany bardziej w głowach Ducks, niż w wyniku mega siły Detroit. Jestem zdania, że dzisiaj będziemy oglądać całkiem inne widowisko ze wskazaniem na zdecydowane zwycięstwo miejscowych.

#63:hokej: NHL:
DETROIT RED WINGS @ ANAHEIM DUCKS[ML]1.709 2-1 ⛔

Kurs: 1.709
Stawka: 120 PLZ ⛔
DW: 85.11 PLZ

#64:hokej: NHL:
ST LOUIS BLUES[ML] @ CALGARY FLAMES 1.741 2-3 ⛔

Kurs: 1.741
Stawka: 100 PLZ ⛔
DW: 74.07 PLZ

#65:hokej: NHL:
VANCOUVER CANUCKS[ML] @ COLORADO AVALANCHE 1.709 3-2 ✅

Kurs: 1.709
DW: 70.92 PLZ ✅

vegane 72

vegane

Użytkownik
Założyłem temat między innymi po to, aby w miarę na bieżąco analizować sytuację na froncie. Wiadomo codzienny pęd w życiu, problemy itp. nie pozwalają w pełni na kontrolowanie sytuacji, a w gąszczu wszystkich zawieranych zakładów ciężko jest się zorientować dlaczego żarło, żarło i zdechło :?

Ostatnie 18 kuponów zagrałem ze skutecznością 4/18 tj. około 22% :?

Masakrę w temacie rozpocząłem w dniu przesilenia wiosennego, a red alarm włączył się w kuponie #48, #49, #50, #51 gdzie w &quot;pięknym&quot; stylu ekipy Rangers, Jets oraz w mniejszym stopniu Kings wbiły mi pierwszy gwóźdź do trumienki. Jakby było tego mało postanowiłem odpalić sobie kilka AKO z udziałem zainteresowanych (stary, a głupi), co poskutkowało stratą w sumie 273.00 PLZ na które wcześniej ciężko pracowałem...

Dlaczego tak zrobiłem? Nie są to moje tłumaczenia, czy próby wymigania się od złych typów. Chcę tylko zobrazować jak się to stało, mi się to przyda, a być może na przyszłość innym, którzy czasami czytają mój temat.

Otóż nieregularni i chimeryczni jeszcze Strażnicy podejmowali u siebie przetrzebione kontuzjami Pantery, które de facto do tego dnia wygrały zaledwie 7 starć w lidze. Nic nie wskazywało na, to że niedoceniana przez wszystkich Florida będąca w serii L6 będzie potrafiła tak narozrabiać. Roadtrip rozpoczęła 19 marca od zwycięstwa na tafli Hurricanes. Ok, tłumaczyłem to sobie tym, że trafili również na słabszy okres gry Caroliny i skrupulatnie, to wykorzystali, a już wtedy powinna zapalić mi się lampka! No tak, ale z drugiej strony NYR, którzy mimo nie najlepszej gry pokonali wspomnianych Canes i zwyżkujących ostatnio z formą Devils na ich tafli. Okazja do zwycięstwa była idealna... Skończyło się wiadomo jak.

Czas na Winnipeg. Szczerze mówiąc, to nie spodziewałem się, że dadzą się w ten sposób zdominować Stołecznym. Bynajmniej nie widziałem mocnych przesłanek do tego, aby postawić w tym matchupie w przeciwną stronę. W najczarniejszych snach nie przewidywałem takiej klęski, bo niby co miałoby swego czasu zwiastować taki obrót spraw. Jets w połowie lutego weszli na pewien dobry pułap poniżej, którego nie schodzili. Waleczni na wyjazdach, skuteczni na własnej tafli. Ponadto trafiła się wspaniała okazja na rewanż za porażkę z początku marca (tutaj należało się zastanowić, dlaczego łatwo przegrali ze Stołecznymi!!!). Rywalami Caps, grający w kratkę, przeplatający zwycięstwa z porażkami. U siebie drużyna z charakterem, będąca w stanie wygrać z każdym, ale wyjazdy, to już inna bajka. Oglądałem ich mecz wyjazdowy w Bostonie, następnie u siebie z Sabres i wyjazdowy z w Pensylwanii. Nie widziałem ich w roli mocnego doga w dwumeczu z Jets. Stołeczni rozpoczęli również sesję wyjazdową od porażki z Pingwinami. Po tym meczu byłem pewien, że nic dobrego ich dalej nie spotka. Tymczasem zrobili Odrzutowcom z dupska jesień średniowiecza. W dwa dni zapakowali 9 goli, a do tego meczu w statystyce Caps road goals widniała liczba 34, co dawało 10 miejsce w lidze, ale od końca.

Zaufałem LAK, bo w fajnym i pewnym stylu pokonali u siebie kolejno SJ Sharks oraz dwukrotnie Yotes, którzy mimo słabszej ostatnimi czasy gry zawsze mobilizują się na starcia z Kings. Niestety ja i oni chyba zbyt lekceważąco podeszli do starcia z Dallas...

I tak z trójki w miarę pewniaków wyszły trzy klopsy :-|

Niestety, to nie był koniec. Mało kto wierzył, w to że Detroit dwukrotnie pokona Anaheim i to w dodatku na wyjeździe. Ja również byłem zdania, że Ducks będą kontynuowali swoją dobrą passę na własnej tafli. Wiedziałem, że Wings są niewygodni dla wszystkich, ale po tym jak zobaczyłem co zrobiła z nimi Minnesota, to nie zainwestowałbym w nich złotówki. Granie na Ducks nie było błędem, poza wczorajszym graniem na nich, bo dwumecz Washington z Winnipeg powinien mi dać więcej do myślenia. Jednak na dzień dzisiejszy uważam wciąż, że są oni silniejsi od Detroit i w całym sezonie zabrną dalej.
Strzałem w kolano było granie już kolejny raz dublów #58 i #59. Powinienem się zorientować, że ostatnio nie siedzą mi one zwyczajnie i odpuścić sobie. Jakby było mało postanowiłem sobie dorzucić jeszcze Jets do tego wszystkiego. Jak wyszło? -284.00 PLZ

Czarę goryczy przelali Habs, którzy w cztery dni dostali dwa razy w czapkę od Sabres. Kolejny raz zawiodłem się na swojej intuicji i dałem się ponieść emocjom licząc na to, że postanowią się zrewanżować za ostatnią porażkę. Tutaj znowu niepotrzebnie zestawiłem ich w kuponach #61 i #62 z moim pewniakiem dnia czyli Devils oraz będącą aktualnie hot Minnesotą. Do teraz żałuję tego posunięcia. Miało być pięknie, a tymczasem - 250.00 PLZ

Szkoda mi tego dobrego wyniku, ale za własne błędy trzeba dosłownie czasami zapłacić. Mogę sobie tylko wystawić ????. Grać trzeba dalej...

BILANS TEMATU:
KUPONY 30/63
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 47.62%
YIELD: 7.84%
✅/⛔ ✅ 380.30

vegane 72

vegane

Użytkownik

#66:hokej: NHL:
SJ SHARKS @ ANAHEIM DUCKS[ML]1.758 5-3 ⛔

Kurs: 1.758
Stawka: 100.00 PLZ
DW: 75.76 PLZ

#67:hokej: NHL:
LA KINGS @ CHICAGO BLACKHAWKS[ML]1.746 5-4 ⛔

Kurs: 1.746
DW: 74.63 PLZ

#68:hokej: NHL:
EDMONTON OILERS @ NASHVILLE PREDATORS [HC -1] 2.270 2-3 ZWROT

Kurs: 2.270
Stawka: 30.00 PLZ
DW: 38.10 PLZ

#69:hokej: NHL:
REGULATION TIME Początek: 00:00

Boston Bruins Total Goals Over 2 1.35 2 ZWROT
Nashville Predators Total Goals Over 2 1.42 ✅
Anaheim Ducks Total Goals Over 2 1.38 3 ✅

Kurs: 2.645 ---&gt; 1.960
Stawka: 8.00 €
DW: 13.16 € ---&gt; 7.68 € (32.26 PLZ)​

vegane 72

vegane

Użytkownik

BILANS TEMATU:
KUPONY 31/66
ZWROTY 3
SKUTECZNOŚĆ: 46.97%
YIELD: 4.18%
✅/⛔ ✅ 212.56

vegane 72

vegane

Użytkownik

#70:hokej: NHL:
EDMONTON OILERS @ ST. LOUIS BLUES[ML]1.478 3-0 ⛔

Kurs: 1.478
Stawka: 150.00 PLZ ⛔
DW: 71.77 PLZ

#71:hokej: NHL:
REGULATION TIME Początek: 01:00

ST.LOUIS BLUES Total Goals Over 2 1.35 0 ⛔
CHICAGO BLACK HAWKS Total Goals Over 2 1.35 2 ZWROT
VANCOUVER CANUCKS Total Goals Over 2 1.42 1 ⛔

Kurs: 2.588
Stawka: 8.00 € ⛔
DW: 12.70 €​

vegane 72

vegane

Użytkownik
OT INCLUDED Początek: 01:00

Dzisiejszej nocy Blues są moim głównym kandydatem do zgarnięcia kompletu punktów. Oprócz nich cały dzień również chodził za mną jeszcze typ na Hawks, którzy wczoraj przez swoją niekonsekwencję stracili punkty z mistrzami. Następnym przeciwnikiem są teoretycznie słabsi i wygodniejsi jako rywal Flames. Z tym, że cały czas mam przed oczami porażki Ducks i trochę obawiam się niskiego kursu na ML Chicago. Tym bardziej, że jak pokazał ostatni tydzień - wszystko może się zdarzyć to raz, a po drugie duble wybitnie nie siedzą, dlatego też postanowiłem trochę pokombinować, bo jak powiadają karciarze karta na świnia o północy się zmienia ;)

#72:hokej: NHL:
EDMONTON OILERS @ ST. LOUIS BLUES[ML]1.478 3-0 ⛔
CALGARY FLAMES @ CHICAGO BLACKHAWKS[ML]1.470 0-2 ✅

Kurs: 2.190
Stawka: 15.00 € ⛔
DW: 17.85 €
poniżej kontra na ten dubel w razie powtórki z rozrywki patrz. Ducks :] otrzymuję zwrot stawki z kuponu #72

#73:hokej: NHL:
REGULATION TIME Początek: 01:00
EDMONTON OILERS @ ST. LOUIS BLUES[ML]1.460 3-0 ⛔
CALGARY FLAMES [ML] @ CHICAGO BLACKHAWKS 2.750 0-2 ⛔

Kurs: 4.15
Stawka: 4.98 € ⛔
DW: 15.69 €​

vegane 72

vegane

Użytkownik

Nie idzie. Czarna seria trwa... Może ktoś z Was ma jakiś przemyślenia związane z NHL? Ewentualne sugestie proszę kierować na priv.

BILANS TEMATU:
KUPONY 31/70
ZWROTY 3
SKUTECZNOŚĆ: 44.28%
YIELD: -1.03%
✅/⛔ ⛔ 54.96

vegane 72

vegane

Użytkownik

#74:hokej: NHL:​

ANAHEIM DUCKS @ SJ. SHARKS [ML]1.900 0-4✅

Buk: Marathonbet
Kurs: 1.900
Stawka: 10.00 €
DW: 9.00 € (37.80 PLZ) ✅

#75:hokej: NHL:​

REGULATION TIME Początek: 00:30​

Montreal Canadiens @ Boston Bruins / Game Total - Under 7 @ 1.20 10 ⛔
Phoenix Coyotes @ Minnesota Wild / Game Total - Under 7 @ 1.19 6 ✅
Colorado Avalanche @ Calgary Flames / Game Total - Over 3.5 @ 1.20 7 ✅

Kurs: 1.714
Stawka: 7.80 € ⛔
DW: 5.57 €​

vegane 72

vegane

Użytkownik

Światełko w tunelu...

BILANS TEMATU:
KUPONY 32/72
ZWROTY 3
SKUTECZNOŚĆ: 44.44%
YIELD: -0.92%
✅/⛔ ⛔ 49.92

vegane 72

vegane

Użytkownik
OT INCLUDED Początek: 03:30
Podtrzymać passę

#76:hokej: NHL:
DETROIT RED WINGS @ SJ. SHARKS [ML]1.870 0-2 ✅

Kurs: 1.870
Stawka: 15.00 €
DW: 13.05 € (54.60 PLZ) ✅

REGULATION TIME Początek: 00:30
Iść za ciosem

#77:hokej: NHL:

NEW YORK RANGERS[HC -1] @ OTTAWA SENATORS 3.250 0-3⛔

Kurs: 3.250
Stawka: 3.00 € ⛔
DW: 6.75 €

REGULATION TIME Początek: 00:00
Troszkę pod wiatr

#78:hokej: NHL:

BUFFALO SABRES [HC +2] @ FLORIDA PANTHERS 1.200 4-4 ✅
LA KINGS [HC +2] @ ST. LOUIS BLUES 1.200 4-2 ✅
PHOENIX COYOTES [HC +2] @ NASHVILLE PREDATORS 1.220 7-4 ✅

Kurs: 1.760
Stawka: 5.00 €
DW: 3.80 € (15.96 PLZ) ✅

vegane 72

vegane

Użytkownik

Mimo, iż stawki nie były duże to jestem zadowolony, gdyż nastąpiło małe przełamanie, co osobiście niezmiernie mnie cieszy. Noc na plusie 2/3 ????

BILANS TEMATU:
KUPONY 34/75
ZWROTY 3
SKUTECZNOŚĆ: 45.33%
YIELD: 0.15%
✅/⛔ ✅ 8.04

Do góry Bottom