>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NHL, NBA, MLB według Vegane.

vegane 72

vegane

Użytkownik
BILANS TEMATU (26.02-10.03):
KUPONY 13/20
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 65.00%
YIELD: 41.62 %
✅/⛔ ✅ 622.93
euro przeliczone po kursie 4,2

Ty nie masz ich lubić, ani oni ciebie, ty masz kur*a kontrolować sytuację!

vegane 72

vegane

Użytkownik
#23:hokej: NHL:
REGULATION TIME Początek: 00:35
Dzisiejsza kolejka jest bardzo ciężka do typowania, dlatego trochę kombinacji. Senatorzy grają na własnych śmieciach, gdzie niezwykli przegrywać, ale rywal bardzo solidny, regularny, czujący się również dobrze na obcych taflach. Jeszcze wczoraj optowałem za wygraną Ottawy, ale dziwne przeczucie mnie ogarnęło:] i postanowiłem podeprzeć się HC +2,5G.
Jeśli chodzi o drugie spotkanie, to może na papierze wygląda to idealnie na korzyść KINGS. Nie jestem pewien, czy Królowie wygrają kolejną batalię, ale 3 bramki są w ich zasięgu. Reasumując:

BOSTON BRUINS@OTTAWA SENATORS [HC +2.5] 1.153 2-2 ✅
LOS ANGELES KINGS Total Goals Over 2 1.32 3 ✅

Buk: Marathon
Kurs: 1.523
Stawka: 20 €
DW: 10.46 € ✅ 43.93 PLZ​

BILANS TEMATU:
KUPONY 14/21
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 66.66%
YIELD: 42.18 %
✅/⛔ ✅ 666.86

vegane 72

vegane

Użytkownik
#24 :hokej:NHL:

BOSTON BRUINS [HC +1,5] @ PITTSBURGH PENGUINS 1.397 2-3 ✅
TORONTO MAPLE LEAFS [HC +1.5] @ WINNIPEG JETS 1.352 2-5 ⛔
ANAHEIM DUCKS [HC +1.5] @ MINNESOTA WILD 1.313 2-1 ✅

Buk: Pinnacle
Kurs: 2.602 ----&gt; 2.479
Stawka: 60 PLZ ---&gt; 65 PLZ ⛔
DW: 96.13
Poprawiłem stawkę i kurs, wczoraj byłem lekko zamroczony

#25 :hokej: NHL:
REGULATION TIME Początek: 00:05
DALLAS STARS Total Goals Over 2 1.55 0 ⛔
NEW YORK RANGERS Total Goals Over 2 1.46 1 ⛔
ANAHEIM DUCKS @ MINNESOTA WILDS Total Goals Over 3 1.20 3 ZWROT
LA KINGS @ PHOENIX COYOTES Total Goals Over 3 1.20
7 ✅

Kurs: 3,259
Stawka: 10 € ⛔
DW: 22.59 €

BILANS TEMATU:
KUPONY 14/23
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 60.87%
YIELD: 32.93 %
✅/⛔ ✅ 556.86

vegane 72

vegane

Użytkownik
#26:hokej: NHL:
OT INCLUDED Początek: 00:05

OTTAWA SENATORS @ MONTREAL CANADIENS [ML] 1.562 3-4 ✅
PHILADELPHIA FLYERS [HC +1.5]
@ NJ DEVILS 1.315 2-5 ⛔

Na moje nieszczęście Diabły zaczęły grać :?
Już z Jets widać było poprawę, ale trochę ich zlekceważyłem. W kolejnych spotkaniach okaże się, czy jest to chwilowy zryw, czy faktycznie zaskoczyli. W piątek rewanż z Flyers, następnie u siebie z Habs i Rangers oraz wyjazdowe spotkanie z Hurricanes.

Kurs: 2.054
Stawka: 120 PLZ ⛔
DW: 126.54 PLZ

BILANS TEMATU:
KUPONY 14/24
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 58.33%
YIELD: 24.13 %
✅/⛔ ✅ 436.86

vegane 72

vegane

Użytkownik
#27 :hokej:NHL:
FLORIDA PANTHERS @ BOSTON BRUINS [ML] 1.382 1-4 ✅
CHICAGO BLACKHAWKS [ML] @ COLUMBUS BJ 1.617 2-1 ✅
COLORADO AVALANCHE @ MINNESOTA WILDS [ML] 1.680 3-5 ✅
NASHVILLE PREDATORS @ VANCOUVER CANUCKS [ML] 1.633 4-7 ✅

Kurs: 6.131
Stawka: 45 PLZ
DW: 230.90 ✅

#28 :hokej:NHL:
FLORIDA PANTHERS @ BOSTON BRUINS [ML] 1.382 1-4 ✅
NASHVILLE PREDATORS @ VANCOUVER CANUCKS [ML] 1.595 4-7 ✅

Kurs: 2.204
Stawka: 150 PLZ
DW: 180.62 ✅

#29:hokej: NHL:
BOSTON BRUINS Total Goals Over 2 1.250 4 ✅
CAROLINA HURRICANES Total Goals Over 2 1.333 2 ZWROT
PHOENIX COYOTES @ ST LOUIS BLUES Total Goals Over 3 1.23 3 ZWROT

Kurs: 2.050 ---&gt;
Stawka: 20 €
DW: 21.00 € ---&gt; 5 € (21.00 PLZ) ✅

Chciałem jeszcze zaprezentować małego tasiemca, którego nie wpisałem już do tematu. Osobiście uważam, iż czasami warto jest podnieść sobie adrenalinę wysyłając takiego wariata za niewielką stawkę. Małe, a cieszy:cool:

Otrzymane punkty reputacji: +2
vegane 72

vegane

Użytkownik
#30 :hokej:NHL:
Dzisiejszej nocy albo wszystko siądzie jak w masło albo w przeciwnym razie lepiej nie myśleć jak trudno będzie się z tego pozbierać :]. Ostatnio było bardzo blisko, a więc należy iść za ciosem i zainwestować jakieś drobne w taśmy.
Na pierwszy ogień rzucam Pingwiny z serią W6. Jadą na gorący teren do Leafs, którzy ostatnio nieco przyrdzewiali dostali w palnik od niedocenianych ostatnimi czasy Jets. Myślę, że czas na małą rehabilitację, tym bardziej, iż do fazy play off zostaje coraz mniej czasu, a punkty trzeba ciułać. Pingwiny już ostatnio wyciągnęły wynik z Bostonem, choć moim zdaniem zasługiwali na porażkę w tamtym spotkaniu. Kurs na Toronto godny uwagi i nie można przejść obok niego obojętnie. Odrodzenie Leafs oraz przerwanie serii PP to klucz do tego typu. Poza tym over w tym spotkaniu, bardzo prawdopodobny.
Bramkostrzelny zespół Hurricanes ponownie przetestuje formę Stołecznych, którzy na wyjazdach grają padakę i jakoś nie wierzę, w rewanż za wtorkowe 4-0. Jeśli dobrze pamiętam, to Capitals wygrali na wyjeździe z Florydą, grającymi gorzej niż w kratkę Lightning oraz Jest, którzy trochę radośnie podeszli do pojedynku po świetnym w ich wykonaniu roadtripie i demolce z Devils.
Stawiam na Blues gdyż aktualnie jest to ich &quot;czas&quot; w lidze.
Mimo, iż Ducks najwyraźniej nie wiedzie się w starciach ze Stars, to po raz kolejny im zaufam w tym roku. Robię, to z dwóch powodów. Pierwszy z nich, to chęć odegrania się po po ostatnim 0-2 i 1-3, drugi powód to równiejsza forma Kaczek w ostatnich tygodniach.
Oby nie był to czarny piątkowy poranek.
GL​

PITTSBURGH PENGUINS @ TORONTO MAPLE LEAFS [ML] 2.2303-1 ⛔
WAHINGTON CAPITALS @ CAROLINA HURRICANES [ML] 1.610 3-2 ⛔
PHOENIX COYOTES @ ST LOUIS BLUES [ML] 1.735 0-3 ✅
ANAHEIM DUCKS @ DALLAS STARS 2.000 2-1 ✅

Kurs: 12.458
Stawka: 20 PLZ ⛔
DW: 229.17

Piękna noc, 3/4 ;)
Bardzo szkoda mi jest tego kuponu, bo wszystko szło zgodnie z planem. Ciekawe spotkanie, pełne zwrotów akcji, gdy wydawało się, że Leafs kontrolują sytuację nadejszła jak to Pawlak mówił 3 tercja:? Miejscowi dostali kolowialnie stwierdzając z liścia. Duper do spółki z Crosbym i Kunitzem zepsuli humory miejscowym i mi przed monitorem. Adekwatna sytuacja do spotkania z Bostonem z tym, że tam Pingwiny były już pod lodem ze stanem 0-2. Już w sobotę do Pensylwanii zawitają ostatnio średnio rozgarnięci Strażnicy, czy będą oni w stanie przerwać tę passę zwycięstw?
Hurricanes byłi już prawdopodobnie myślami przy meczu z Tampą. Pewne 2-0 zamieniło się dla nich w koszmar. Capitals małą łyżeczką, ale do przodu. Spokojnie jeszcze oddadzą to co zabrali. Okazja nadarzy się już w niedzielę, bo Stołeczni wyjeżdżają na mega trudny teren pana Lucicia i spółki;)
Ducks nareszcie wymęczyli zwycięstwo ze Star, fakt w so, ale zwycięzców się nie ocenia.
Blues są w sztosie tak jak wspomniałem powyżej. Przed nimi matchup z Ducks, który sobie odpuszczę z czystej sympatii dla jednych i drugich, ale od 19.03 Nutki udają się na mały roadtrip po Kanadzie. Przed nimi kolejno odrodzone Vancouver i tutaj należy iść w stronę bramkowego overa, następnie rozpędzone młode wilki z Edmonton i na deser Flames. Myślę, że 4 punkty są w ich zasięgu.

BILANS TEMATU:
KUPONY 17/28
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 60.71%
YIELD: 40.46 %
✅/⛔ ✅ 852.38

vegane 72

vegane

Użytkownik
#31:hokej: NHL:

Marna i ciężka oferta na dzisiaj, dzisiejsze typowanie to trochę wróżenie z fusów. Wstępnie miałem grać ML na Edmonton, ale nie jestem pewien ich regularności. To, że grajki z Detroit mają podcięte skrzydła nie musi to oznaczać ich porażki, bo często drużyny w dołku potrafią się odrodzić w takich sytuacjach. Dużo osób stawia na Diabły, ja im jeszcze nie wierzę. Muszą rozegrać jeszcze jedno dobre spotkanie. Będzie to o tyle trudne, że podrażnione ambicje Flyers mogą wziąć górę. Idę w stronę overa bramkowego. Preds oberwali wczoraj od Canucks. Mimo, iż są w sytuacji b2b, to wcale nie oznacza, iż dzisiaj sytuacja się powtórzy. Przecież Flames to żadni mocarze. Postanowiłem ubezpieczyć dzisiejsze zakłady, a stawka rzekłbym rekreacyjna

DETROIT RED WINGS @ EDMONTON OILERS [HC +2] 1.230 2-2 ✅
NASHVILLE PREDATORS [HC +2.5] @ CALGARY FLAMES 1.153 3-6 ⛔
NJ DEVILS @ PHILADELPHIA FLYERS Total Goals Over 4 1.31 1-1 ⛔

Kurs: 1.859
DW: 8.59 €

Moje luźne pomeczowe przemyślenia. Zawsze jest tak, że po jednym dobrym dniu musi przyjść spodziewany mały dołek:] Dlatego po udanej nocce trzeba uważać na stawki następnego dnia.Tak też było dzisiejszej nocy. Nashville w dwóch matchupach zgarnęło do czapki 13 goli. To jest jakaś forma masakry w wykonaniu tego zespołu. W Calgary zabrakło 20 sek. do powodzenia typu, ale kupon położył Hedberg, który regularnie okradał Devils i mnie z overa. Trzeba było kontrować na żywo kupon, żeby odzyskać wkład. Devils pokazali, że ich forma rośnie, ale jeszcze czegoś im brakuje. Może powrót Brodeura wzmocni ich psychicznie, chociaż im bliżej jego powrotu, tym Hedberg coraz mocniej spina poślady. Zgodnie z moim przeczuciem Detroit wywiozło cenne punkty z Edmonton.W tabeli Eastern Conference robi się coraz ciaśniej. Devils muszą zacząć wkrótce seryjnie zdobywać punkty, bo mocno cisną Jets, Leafs oraz Rangers, którzy aktualnie są poza TOP8. Będzie mega ciekawie. Co sprawia, że na pewno należy wziąć pod uwagę te cztery zespoły.

BILANS TEMATU:
KUPONY 17/29
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 58.62%
YIELD: 37.71 %
✅/⛔ ✅ 810.38

vegane 72

vegane

Użytkownik
#32:hokej: NHL:
OT INCLUDED Początek: 18:05
Jak już wspomniałem Caps oddadzą to co zabrali w czwartkową noc. Ich druga wygrana na wyjeździe z rzędu ? No way.;)

WASHINGTON CAPITALS @ BOSTON BRUINS [ML] 1.500 1-4 ✅

Kurs: 1.500
Stawka: 130 PLZ
DW: 65 PLZ ✅

Zaczęło się prawidłowo :grin: Caps nie mieli zupełnie nic do powiedzenia. Nawet bramka, którą zdobyli była przypadkowa.

vegane 72

vegane

Użytkownik
#33:hokej: NHL:
OT INCLUDED Początek: 18:05
WASHINGTON CAPITALS @ BOSTON BRUINS [ML] 1.467 1-4 ✅
DETROIT RED WINGS @ VANCOUVER CANUCKS [ML] 1.575 5-2 ⛔
Kurs: 2.310
DW: 157.27 PLZ

#34:hokej: NHL:
OT INCLUDED Początek: 20:05
MINNESOTA WILD @ COLORADO AVALANCHE 2.060 6-4 ✅
OTTAWA SENATORS @ BUFFALO SABRES 2.110 4-3 ✅
Kurs: 4.346
Stawka: 20 PLZ
DW: 66.93 PLZ ✅

#35:hokej: NHL:

Taśma na koniec. Myślę, że istnieje duże prawdopodobieństwo, żeby ta kompilacja potocznie mówiąc siadła. Stąd też położyłem na ten akumulator trochę więcej &quot;€&quot; niż zwykle, bo mój nos mówi mi, że będzie ok:cool:
Na początek spotkanie z sesji wieczornej RANGERS-PENGUINS. Jak dla mnie jest to starcie kolejki. Pingwiny z serią W7 podejmą trochę zakręconych ostatnio Strażników ze statusem L2. Wśród &quot;znawców&quot; opinia jest podzielona. W ostatnich 7 spotkaniach Pingwiny ustrzeliły aż 33 gole! Jak wspomniałem wcześniej, w ostatnich dwóch szczęśliwie wyszarpali zwycięstwa w ostatnich tercjach, co może być już małym sygnałem do zwrotu. Rangers są całkowicie w odwrotnej sytuacji. Ich gra nie wygląda źle, ale brakuje błysku. Myślę, iż jest to doskonały moment na odwrócenie tej sytuacji. Może i miejscowi wyciągną jeszcze jedno zwycięstwo, ale na pewno nie 3 bramkami, tak jak to ostatnio bywało między nimi.
Typy HC na Ottawę, Montreal oraz Minesotę wynikają z ich aktualnej formy oraz charakteru przeciwników. Ottawa, która w przetrzebionym składzie jest w stanie ograć wszystkich, dziś utrze nosa nie najgorszym Sabres, Montreal trafia na b2b Devils, którzy cały czas szukają formy i ponadto są kilkanaście godzin po starciu z Philą, a w wybornej formie Wilds wybierają się na rewanż do Colorado, które u siebie jest silnym i skutecznym zespołem, ale dzisiaj przyjdzie zmierzyć się im z aktualnie mocnym przeciwnikiem.

Jedyne zdarzenie grane trochę wbrew woli, to typ na Dukcs +2 (1.23). Miałem nie ruszać w ogóle tego matchupa, bo lubię jednych i drugich. Zdaję sobie sprawę, że Blues i Ducks są aktualnie w dobrej dyspozycji. Ciężko wyłonić tutaj zwycięzcę, ale podobnie jak bukmacherzy odrobinę większe szanse daję miejscowym. Są w stanie wygrać, ale moim zdaniem maksymalnie jedną bramką (może nawet w OT). Wszystko to sprawia, iż ten typ pasuje idealnie do mojej taśmy.
REGULATION TIME Początek: 18:00
*

WASHINGTON CAPITALS @ BOSTON BRUINS [HC +1] 1.220 1-4 ✅
NEW YORK RANGERS [HC +3] @ PITTSBURGH PENGUINS 1.111 0-3 ZWROT
OTTAWA SENATORS [HC +2] @ BUFFALO SABRES 1.210 3-3 ✅
MINNESOTA WILD [HC +2] @ COLORADO AVALANCHE 1.210 6-4 ✅
MONTREAL CANADIENS [HC +1.5] @ NEW JERSEY DEVILS 1.285 2-1 ✅
ANAHEIM DUCKS [HC +2] @ ST. LOUIS BLUES 1.230 1-1 ✅
DETROIT RED WINGS @ VANCOUVER CANUCKS [HC +1] 1.260 5-2⛔

Kurs: 3.962
Stawka: 15 € ⛔
DW: 44.43 €​

Jestem w małym szoku, typ na Canucks chodził mi już po głowie od tygodnia, a tu tak a niespodzianka. Jak ja to mówię, oddadzą;)

vegane 72

vegane

Użytkownik
#36:hokej: NHL:
PHOENIX COYOTES @ COLUMBUS BLUE JACKETS [HC +1.5] 1.315 0-1 ✅
SJ SHARKS @ LA KINGS [ML] 1.676 2-5 ✅
MONTREAL CANADIENS [ML] @ NJ DEVILS 1.746 2-1 ✅
Kurs: 3.849
Stawka: 15 PLZ
DW: 42.74 PLZ ✅

BILANS TEMATU:
KUPONY 20/34
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 58.82%
YIELD: 32.12 %
✅/⛔ ✅ 802.05

vegane 72

vegane

Użytkownik
#37:hokej: NHL:
Dzisiaj postanowiłem najpierw przyjrzeć się pojedynkom z sesji wieczornej. Starcie Bostonu z Pittsburghiem elektryzuje dzisiaj całą ligę, również mnie (nie tylko dlatego, że jestem fanem Bruins ???? ) Pingwiny trafiają na rywala, który w statystyce H2H &quot;leży&quot; im bardzo, ale to bardzo. Oba zespoły są w sytuacji b2b, może miejscowi są troszkę w lepszej sytuacji, bo nie musieli ruszać swoich czterech liter. Wczoraj oglądając męki Rangers i ich niewykorzystanych szans, nasunęło mi się parę wniosków i cennych spostrzeżeń, które mam zamiar dzisiaj wykorzystać. W pierwszej kolejności postanowiłem wziąć pod lupę ostatnich rywali Pens z serii LAST10: Zaczynamy:
Porażki:mad:Florida, @Carolina
Zwycięstwa: @Montreal, Tampa, @Philadelphia, @Toronto, NY Islanders, Boston, @Toronto, @Rangers
Większość z ostatnich zwycięstw Pingwiny zawdzięczają przede wszystkim dobrej skuteczności w ofensywie i poprawnej grze w power play, którą ostatnio znacząco poprawili. Pierwsze co mi się nasuwa na myśl, to skuteczność ostatnich rywali Pens w kategorii PK oraz jakość ich defensywy. Z ostatnich dziesięciu przeciwników tylko Boston i Rangers mogą pochwalić się wysoką skutecznością w tych bardzo ważnych dwóch aspektach gry. Reszta praktykuje grę do przodu, co jest wodą na młyn dla Pingwinów.Z całej tej paczki tylko Boston i rozbici psychicznie Rangers mogli zatrzymać Penguins! Pozostałe mecze były szalone, a zwycięstwa wyrywane w ostatnich tercjach ( Montreal, Tampa, Phila, Toronto, Boston, Toronto), dziwne?:] Kłodą pod nogi Pingwinów jest jest number 3 ligi w sv% leaders Tuukka Rask! Nawiasem móiąc Strażnicy nieźle obili Pingwinów przy szkle, liczę na podobną sytuację w dniu dzisiejszym.

Klucz do zwycięstwa Bruins: siła PK, przewaga w defensywie, skuteczność Raska, rewanż za ostatnią pechową porażkę.
Dodatkowo podoba mi się masowe granie na PP, co w większości przypadków działa w przeciwną stronę:] Bym zapomniał, jest niedziela. Ona sprzyja UD :cool:
Bruins przyjeżdżają zabrać, to co stracili ostatnio i myślę, że powiedzie się im to zadanie. Liczę z ich strony na konkretny blow out;)

GL:cool:

OT INCLUDED Początek: 17:35

BOSTON BRUINS [ML] @ PITTSBURGH PENGUINS 2.230 1-2 ⛔
Kurs: 2.250
DW: 150.00 PLZ
Do samego końca miałem nadzieję,że Miśki wyciągną ten wynik na swoją korzyść. Trochę na własne życzenie stracili drugą bramkę. Zbyt pewnie się poczuli po golu wyrównującym, po którym przejęli inicjatywę,ale nie można się tym tłumaczyć, bo mieli jeszcze pół godziny na zwycięstwo. W trzeciej tercji ostrzał bramki trwał, ale Vokun regularnie ich okradał. Szkoda, bo dla mnie byli lepsi od Pingwinów, ale czasem się tak zdarza. Liczy się wynik, a nie gra. Cóż 120 PLZ w plecy, ale odrobimy to z nawiązką ???? Poza tym kurs, który wystawili bukmacherzy był promocyjny, a więc tym bardziej nie żałuję tej inwestycji;)

vegane 72

vegane

Użytkownik
#38:hokej: NHL:

Zielono mi :grin:

OT INCLUDED Początek: 00:05 18.03

CAROLINA HURRICANES @ NY RANGERS [ML] 1.699 1-2 ✅
SJ SHARKS @ ANAHEIM DUCKS [ML] @ 1.654 3-5 ✅

Kurs: 2.810
Stawka: 100 PLZ
DW: 181.00 PLZ ✅

#39:hokej: NHL:

OT INCLUDED Początek: 02:05 18.03

CHICAGO BLACKHAWKS [ML] @ COLORADO AVALANCHE 1.699 5-2 ✅
PHOENIX COYOTES @ LA KINGS [ML] @ 1.610 0-4 ✅

Kurs: 2,735
Stawka: 50 PLZ
DW: 86.77 PLZ ✅

#42:hokej: NHL:

OT INCLUDED Początek: 00:05 18.03

CHICAGO BLACKHAWKS [ML] @ COLORADO AVALANCHE 1.658 5-2 ✅
SJ SHARKS @ ANAHEIM DUCKS [ML] @ 1.654 3-5 ✅

Kurs: 2.868
Stawka: 65 PLZ ✅
DW: 121.42 PLZ​

vegane 72

vegane

Użytkownik
#40:hokej: NHL:

Długo się zastanawiałem co zagrać nocą. Zarówno spotkanie Sabres z Capitals jak i Preds z Oilers, to dwa mega ciężkie matchup&#39;y do rozpracowania. Bukmacherzy sugerują, iż gospodarze dzisiejszych pojedynków odniosą zwycięstwa. Czy tak faktycznie będzie?
W pierwszym pojedynku zmasakrowani przez Bruins Caps wracają na własne śmieci. Ich wczorajsza gra, o ile można tak to nazwać, to totalna porażka. Martwi mnie ich blokada strzelecka, bo od spotkania z Panthers w 7 pojedynkach zdobyli zaledwie 7 goli, w tym 3 w starciu z Caroliną. Wczorajsza bramka również była strzelona przypadkiem. Ciśnienie na dzisiejsze zwycięstwo będzie zaje*iste. Tylko jak wygrać spotkanie jeżeli nie strzela się goli. Podobne zjawisko dopadło chociażby jakiś czas temu Sharks, czy aktualnie Devils. W ciągu niespełna 24h nie są w stanie nic poprawić w swojej grze. Jedyne co może im pomóc, to doping i niczym nie wyróżniający się ostatnio Sabres, którym w dodatku nie wiedzie się na tafli Stołecznych. Dla miejscowych zapala się małe zielone światełko, gdy weźmiemy pod uwagę to, jak bardzo skutecznie wykorzystują grę w przewadze i w miarę regularnie zdobywają punkty w tych momentach. Reasumując, typ na przełamanie niemocy strzeleckiej gospodarzy. Do tego dorzucam również over bramkowy Edmonton. Stawka niska.

WASHINGTON CAPITALS Total Goals Over 2 1.444 5 ✅
EDMONTON OILERS Total Goals Over 2 1.560 3 ✅

Kurs: 2.253
Stawka: 5 €
DW: 6.27 € (26.33 PLZ) ✅

BILANS TEMATU:
KUPONY 21/36
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 58.33%
YIELD: 26.85%
✅/⛔ ✅ 708.38

vegane 72

vegane

Użytkownik
#41 :hokej:NHL:

Dzisiejsza propozycja to pięć overów bramkowych zespołów, które moim zdaniem dzisiejszej nocy mają sięgnąć po zwycięstwo :cool:, a więc typy są naturalnie następstwem moich wcześniejszych decyzji. Priorytetem są Ducks, Hawks oraz Kings. Z overem Dallas i Rangers może, być odrobinę pod górkę, gdyż ostatnio coś się panowie przycięli (trzeba przygotować się również na szybką kontrę w razie &quot;w&quot;), ale wczoraj Washington pokazał, że powrót na własne śmieci może okazać się zbawienny. Jeśli chodzi o Dallas, to w czterech ostatnich spotkaniach strzelili zaledwie 3 gole! Przeciwnik na przełamanie idealny, bo gra Flames na wyjeździe dupska nie urywa to raz. Po drugie Stars oberwali już dwukrotnie od Płomieni, a więc warto byłoby się odkuć za 4-7 i 3-4 i tutaj właśnie upatruję szansę powodzenia tego typu gdyż, pomiędzy zainteresowanymi pada sporo goli.
Sponiewierani Strażnicy po krótkim, ale ciężkim roadtripie (Caps, Sabres, Jets, PP) będą dziś walczyć o przetrwanie w lidze! Spotkań do rozegrania zostało coraz mniej, a widmo braku awansu do fazy PO zbliża się okrutnie szybko. Przeciwnik wymagający, grający szybki i otwarty hokej. Hurricanes dużo strzelają, ale też sporo tracą. Liczę na to, iż Rangers narzucą swój styl gry, przełamią się tej nocy i zaczną notować lepsze wyniki, bo ich gra wygląda dobrze, ale tak jak wspomniałem wcześniej brakuje im skuteczności.

LA KINGS Total Goals Over 2 1.380 4 ✅
DALLAS STARS Total Goals Over 2 1.444 4 ✅
ANAHEIM DUCKS Total Goals Over 2 1.400 5 ✅
NEW YORK RANGERS Total Goals Over 2 1.380 1 ⛔
CHICAGO BLACKHAWKS Total Goals Over 2 1.350 5 ✅

Kurs: 5.199
DW: 41.99 €

Ogólnie jestem zadowolony, bo 3/4 to bardzo dobry wynik dla mnie i mojego konta;)

Wszystko siadło jak w masło oprócz Strażników, tzw. &quot;priorytety&quot; odpaliły prawidłowo, a Dallas wzięli rewanż na Flames za ostatnie porażki. Oglądałem spotkanie i krew mnie zalewała. Hurricanes bronili swojej bramki, jak Częstochowy. Spotkanie mogło spokojnie skończyć się wynikiem 1-4, 2-4 na korzyść gospodarzy, gdyby nie... Ellis. Był wczoraj nie do przejścia. Obawiałem się o ten mecz najbardziej, a raczej o skuteczność Rangersów, bo sytuacji do strzelenia mieli w ... i jeszcze trochę. Bili głową w mur okrutnie. Kupon był piękny, trzeba było wysłać go jeszcze raz. Na szczęście mecz w bólach wygrany i tej nocki Strażnicy do spółki z Anaheim dali zarobić troszkę PLZ:cool:

vegane 72

vegane

Użytkownik

BILANS TEMATU:
KUPONY 24/40
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 60.00%
YIELD: 36.46%
✅/⛔ ✅ 1055.57

vegane 72

vegane

Użytkownik

Zanosi się na kolejną nieprzespaną noc, bo dzisiejsza kolejka w moich oczach zanosi się wybornie. Niekoniecznie z punktu widzenia gracza, ale może bardziej dla kibiców NHL :] Dzisiejsze matchup&#39;y postanowiłem sobie osobiście potraktować lightowo z kilku powodów. Zazwyczaj po dobrym dniu, czy tygodniu przychodzi mały regres formy i stawki dostosować do tego &quot;trendu&quot;. Po drugie czasami z pozoru kolejka, która wydaje się łatwa do przewidzenia/typowania w rzeczywistości przeradza się w masakrę. Podejrzewam, że dzisiaj tak może się stać?! Do grona faworytów nocki mianuję Habsów i Hurricanes. Grupę papierowych faworytów tworzą Penguins (którzy doznali kolejnego osłabienia) oraz Kings. Królowie niby przekonująco pokonali Yotes, ale być może dzisiaj nastąpi mały rewanż? Mocnym dogiem są Blues do spółki z Ottawą (i w taki prawdopodobnie dubel zainwestuję). Totalną niewiadomą są Rangersi w starciu z Diabłami. Inaczej wystawiłbym kursy na spotkanie Bostonu z Jets. Tutaj kursy powinny być bardziej zrównoważone, a może nawet delikatnym faworytem powinni być gospodarze tym bardziej, iż z rotacji Bruins wypadł drugi punktujący Krejci! Nie mówię, że Boston słabo wypada na wyjazdach, ale z drużynami pokroju ich dzisiejszych przeciwników toczą wyrównane boje. Pachnie mi tu dogrywką, może nawet so.

#43:hokej: NHL:

FLORIDA PANTHERS @ CAROLINA HURRICANES [ML]1.606 4-1 ⛔
BUFFALO SABRES @ MONTREAL CANADIENS [ML] 1.543 3-2 ⛔

Kurs: 2.479
Stawka: 69 PLZ ⛔
DW: 102.05 PLZ​

#44:hokej: NHL:
OT INCLUDED Początek: 00:35

WASHINGTON CAPITALS @ PITTSBURGH PENGUINS [ML]1.478 1-2 ✅
PHOENIX COYOTES @ LA KINGS [ML] 1.575 2-3 ✅

Kurs: 2.328
Stawka: 30 PLZ
DW: 39.84 PLZ ✅

vegane 72

vegane

Użytkownik
#45:hokej: NHL:

Zgodnie z zapowiedzią dokładam kupon z &quot;podpartymi&quot; dogami oraz faworytami, bo w Marathonie obowiązuje rt.

REGULATION TIME Początek: 00:00

FLORIDA PANTHERS @ CAROLINA HURRICANES [HC +1] 1.230 4-1 ⛔
OTTAWA SENATORS [HC +2] @ NY ISLANDERS 1.240 5-3 ✅
BUFFALO SABRES @ MONTREAL CANADIENS [HC +1]1.230 2-2 ✅
ST. LOUIS BLUES[HC +2] @ VANCOUVER CANUCKS 1.240 2-3 ✅

Kurs: 2.236
Stawka: 25 € ⛔
DW: 33.15 €​

BILANS TEMATU:
KUPONY 25/43
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 58.14%
YIELD: 29.73%
✅/⛔ ✅ 921.41

Tak jak się spodziewałem, kilka wyników się wysypało. Nie spodziewałem się jednak, że Hurricanes w takim stylu umoczą u siebie z Florajdą :?

Ty nie masz ich lubić, ani oni ciebie, ty masz kur*a kontrolować sytuację!

vegane 72

vegane

Użytkownik
#46:hokej: NHL:

TAMPA BAY LIGHTNING @ TORONTO MAPLE LEAFS [ML] 1.787 2-4 ✅
Kurs: 1.787
Stawka: 150 PLZ
DW: 118.11 PLZ ✅

vegane 72

vegane

Użytkownik

#47:hokej: NHL:

TBL @ TORONTO MAPLE LEAFS[ML]1.690 2-4 ✅
MINNESOTA WILD @ DETROIT RED WINGS [ML] 1.714 4-2 ⛔

Kurs: 2.479
Stawka: 26 PLZ ⛔
DW: 49.31 PLZ
Dzikusy zjadły skrzydełka :cool:. Uczta była przednia. Mimo, że zagrałem w przeciwną stronę, aż miło oglądało się się grę Minnesoty. Powoli wyrastają na trzecią siłę WConference oraz są kolejnym zespołem, który w perspektywie dłuższego czasu pozwoli powiększyć stan mojego konta.

BILANS TEMATU:
KUPONY 26/45
ZWROTY 2
SKUTECZNOŚĆ: 57.78%
YIELD: 30.95%
✅/⛔ ✅ 1013.52
euro przeliczone po kursie 4,2​

Do góry Bottom