>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NHL (National Hockey League) - Sezon zasadniczy 2021

Status
Zamknięty.
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Po wczorajszej szalonej nocy dzisiaj mamy do dyspozycji tylko jeden mecz. Początkowo skłaniałem się bardziej ku Jakckets, ale ostatecznie odpuszczę typowanie zwycięzcy, ale będę trzymał kciuki za Chicago ze względu na to o czym wspomniał T twinkle ; ) Gdyby kurs na zwycięstwo CBJ był na poziomie około 1,85 to może bym się skusił, ale kursy pospadały do 1,70 i niżej, więc podziękuję. Dlaczego wybrał bym Jackets? CBJ zagrali bardzo solidnie wszystkie swoje ostatnie spotkania. W dwumeczach z Bolts i z Panthers nie przegrali ani razu w czasie regulaminowym. Hakws natomiast bardzo mocno osłabieni. Zwycięsko wyszli z dwumeczu z Detroit, ale marny to przeciwnik jak na chwilę obecną. Gdyby w składzie pojawili się DeBrincat i Boqvist to może zdecydował bym się na Chicago. Ostatecznie odpuszczam typowanie zwycięzcy. Zagram sobie trochę niestandardowo. Kubalik w pewnym stopniu zastępuje nieobecnego DeBrincata i całkiem nieźle sobie radzi. Wchodzi w skład pierwszej formacji power play. Sporo strzela. Jego średnia to ponad trzy strzały na mecz (26 SOG w 8 meczach), a w ostatnim spotkaniu w Nashville strzelał pięć razy. Linia 2,5 wydaje się dobra tym bardziej, że dzisiaj wraca do siebie.

✅ Kubalik +2,5 celnych strzałów @2,15 3/10 Unibet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +177
rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Chicago Blackhawks - Columbus Blue Jackets
Remis 4.10 Fortuna

Ciężko mi wskazać tutaj faworyta. Gdyby nie osłabienia w Chicago zagrał bym na ich zwycięstwo, tym bardziej że Columbus grają b2b, dodatkowo w podróży i to po ciężkich meczach z Panterami. Do zagrania remisu skłaniają mnie przede wszystkim ostatnie wyniki obu drużyn, częste remisy w RT, spokojna, zrównoważona gra bez "szalonych" spotkań, wyznaczeni bramkarze na to spotkanie w dobrej formie stąd typ na remis dzisiaj.

Że w końcówce spotkania nic nie wpadło :eek:

Ostatnia edycja:
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Kolega wyżej mnie uprzedził z typem na remis 😉. Ja też nie widzę wyraźnego faworyta w tym meczu. Każdy z zespołów ma swoje plusy i swoje kłopoty. Obaj golie bronią przyzwoicie. Skłaniam się ku dogrywce i może karnym.

Remis kurs 4,1
Remis w podwójnej szansie kurs 1,89
Fortuna

jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Buffalo Sabres - New Jersey Devils

Typ: Eichel strzeli Kurs: 2.60

fortuna

Mecz o 19 a więc jak dla nas idealnie żeby oglądnąć mam nadzieje kawał dobrego hokeja.
Zastanawiałem się co zagrać w tym meczu win Buffalo po 2.00 , over 3.5 Buffalo po 2.3 czy też ogólny over 5.5 po 1.78 ale w ostatniej chwili zdecydowałem jednak pograć strzelca.
Jack póki co słabo bo w 8 meczach zaledwie 2 gole ale te gole strzelone w ostatnich 2 starciach tak więc mam nadzieje , że jednak się ruszy.
Wyjeżdża w pierwszej piątce więc jest jednym z liderów ekipy.
Dodatkowo lubi grać przeciwko dzisiejszym rywalom tak więc kolejny plus dla typu. Cóż zobaczymy wieczorem czy zmiana dla mnie okazała się dochodowa

Wynik: decydujący karny , uff

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +175
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
✅ Buffalo ML & Flyers ML @2,84 2/10 Unibet Sabres grają całkiem nieźle w tym sezonie tylko brakuje wyników, które to odzwierciedlają. Można powiedzieć, że Devils wręcz odwrotnie. Wyniki lepsze niż styl, który prezentują, ale tak było dopóki w bramce był Blackwood którego dzisiaj ponownie zabraknie. Jesli chodzi o Flyers to wybrałem tak, bo wolę zagrać zwycięstwo zespołu, który ma za sobą nieco lepsze wyniki niż trzy spotkania przegrane z rzędu w tym dwa z mocno osłabionymi Capitals. Flyers u siebie z Hartem w bramce powinni powalczyć.

✅ Capitals ML @2,10 3/10 Unibet Zbyt duża różnica kursów jak dla mnie. Tym bardziej, że do składu wraca trzech Rosjan. Capitals osłabieni poradzili sobie nieoczekiwanie dobrze w poprzednich meczach. Nie rozumiem kursów tym bardziej, że ekipa z Bostonu też ma u siebie kilka poważnych osłabień.

❌ Detroit ML @2,43 2/10 Unibet W tym przypadku pewnie zaskoczyłem niektórych, ale jak tak patrzę na wyniki pierwszych spotkań po powrotach z delegacji to wygląda na to, że warto spróbować. Skrzydła potrafią zaskoczyć jak się sprężą i przeciwko Panterom mają większe szanse niż widzą to bukmacherzy.

Z pozostałych spotkań zagrałbym przeciwko Toronto, ale znając życie jeśli to zrobię to wygrają. Pechowa ekipa w moim przypadku. Ciekawy jest też kurs na Minnesotę biorąc pod uwagę to, że w bramce Lawin najprawdopodobniej Miska, ale trzeba poczekać na potwierdzenie.

❌ Olofsson +0,5 pkt & Drouin +0,5 pkt & Oshie +0,5 pkt @5,64 1/10 Fortuna

+6,57

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +10
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Sabres bez Reinharta, Devils bez Zajaca. ML Sabres jest 1.58, a moim zdaniem nie są oni drużyną na tyle pewną, żeby ładować się w taki kurs. Reinhart dużo dawał pierwszemu atakowi, łatwiej będzie Diabłom zastąpić Zajaca. Od ostatniego meczu jest też Bratt, więc wzmocnienie z przodu. Kursy na Devils bardzo wzrosły i mam nadzieję że sprawią dziś niespodziankę. Może nie wygrają, bo jednak obsada bramki przeciętna, ale liczę na conajmniej remis. Dołożę Boston, bo Caps moim zdaniem wyczerpali limit szczęścia (o ile można to tak nazwać). Ma wprawdzie wrócić Ovechkin i Orlov (decyzji jeszcze nie ma), ale też Pastrnak w szeregi Bruins.

Devils x2 (3-3)& Bruins DNB(3-4d), @2.92 ✅

Zagram jeszcze bramki w meczu o 19, bo zarówno Palmieri jak i Hall nie mają szczęścia, a kiedyś muszą zacząć strzelać. Dodatkowo absencja Reinharta pewnie przełoży się na większą ilość minut, a co za tym idzie szans Halla.

Strzeli bramkę:

K.Palmieri @3.60
T.Hall @3.20

Ostatnia edycja:
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Dość rozbieżne wizje dzisiaj, skomplikuję i ja:

Tak jak rasijskij rasijskij moją pechową drużyną są Isles i mimo iż są obecnie na tyle beznadziejni, że Flyers powinni to wziąć dość łatwo, nie zagram tego meczu, bo co ich ruszę, to wtapiam.

Detroid Red Wings oraz NY Devils, to dwie ekipy przeciwko którym gram dzisiaj. Sabres i Devils osłabieni w ataku i w piątce Sabres wybiega Thompson. Ta ekipa ma jednak solidny skład i ich gra wygląda bardzo dobrze, szczególnie w porównaniu ich postawy do Islanders w potyczkach z Caps. Devils robiło dużo szumu w meczu z Flyers, ale nie było tam komu wykończyć. Subban i Palmieri oddali łącznie 11 strzałów. Byli bardzo czytelni w grze. W bramkarzach przewaga Sabres z Ullmarkiem. Swoją drogą jeśli punktować, to właśnie z drużynami pokroju Devils.

Gram to w dublu z Panterami. Wydawałoby się, że Detroid trochę poukładało grę po pierwszym meczu z Dallas, ale w drugim wpuścili 7 i to nie była zasługa fantastycznej gry Stars, ale fatalnej obrony Detroid. Pantery zaliczają fajny start sezonu, są niepokonani w regulaminowym czasie, a ostatnia porażka z Kurtkami przyszła po kolejnym wyrównanym spotkaniu. Niewielkie to pewnie ma znaczenie, ale Panterom leży Detroid, 6 na 6 ostatnich ich konfrontacji na konto Panter.

Panthers + Sabres ML @2.42 fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +317
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
No to próbujemy cos ustawić na noc. Bruins już ustawieni w dublu, lecimy dalej.
Jak chodzi o zwycięzców, to widzę Stars, Panthers, Jets i Avs. W pozostałych parach raczej skłaniałbym się na zagranie czegoś w kierunku dogów. Myślałem nad Flyers, ale brak Konecnego i Couturiera to jednak spore osłabienie, nawet jeśli Islanders nie zachwycają.
Stars w pełniejszym składzie, wraca Benn, zagra Hintz. Z przodu jest power. A buki faworyzują Canes. I dobrze. Do dubla Floryda, bo Detroit gra przeciętnie. Sam powrót z delegacji to trochę mało dla mnie, w bramce Panter Bobrovski, więc spróbujemy tak:

Stars DNB (1-4, Benn jednak nie zagrał, no i te 11 sog..) & Panthers DNB (3-2d)@3.12❌

Pittsburgh, gdyby nie ta obsada bramki.. Grali już 2x z Rangersami, oba mecze wygrane, ale niewiele. Myślę że przynajmniej remis w Nowym Jorku w zasięgu. Jets mają u siebie Orki, które poza przejechaniem się po Senatorach, nie zachwycają. Dziś w bramce Demko, a w Winnipeg ma kto postrzelać, nawet biorąc pod uwagę że nie zagra jeszcze Dubois.

Penguins x2(5-4d) & Jets DNB(1-4) @2.56❌

Avalanche będa naturalnym faworytem w większości spotkań, awizowany Grubauer w bramce, a Wild dziś osłabieni dodatkowo bo wypadł Kevin Fiala. W bramce Kahkonen, Talbot być może zagra dopiero w następnym meczu.

Avalanche DNB (5-1)& Flyers 1x (3-2d)@2.25✅

Tyle dubli..

Spróbuję jeszcze typu na mecz w Edmonton, bo tam ma kto postrzelać.

Oilers vs Leafs, obie po 3+ @2.29(4-3d)✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +103
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Chyba sobie nie odpuszczę tych Rangersów. Nie wiem co mnie ciągnie w ich stronę, ale to raczej zakład przeciwko Pingwinom. Pens ostatnio przeciwko Bruins oddali 17 strzałów. 17... Bruins swoją drogą nie byli lepsi, bo oddali ich aż... 20! Jednak wygrali 4:1. W obozie Pens wielkie zamieszanie związane z nagłą rezygnacją Rutherforda. Liderzy w osobach Crosby'ego i Malkina się zablokowali i nie punktują. Między słupkami problem, bo nie ma solidnej jedynki. Rangersi grają fajny hokej tylko nie widać tego po wynikach. Ostatnio udało im się przerwać pasmo porażek w meczu z Buffalo, a dzisiaj czas na rewanż na Pingwinach z którymi polegli dwukrotnie, a które według mnie po kilku dobrych spotkaniach są na fali opadającej. Do tego dokładam zwycięstwo Bolts. Tutaj również zagram bardziej przeciwko Nashville, bo mimo dwóch zwycięstw z Chicago ich gra pozostawia wiele do życzenia. Szczególnie przewagi. Zresztą defensywa też nie należy do najlepszych. Jeśli Tampa nie oleje tego spotkania to powinni sobie poradzić.

❌ Rangers ML & Lightning ML @2,97 2/10 Unibet

Więcej niczego nie dotykam. Czas odejść w końcu od komputera, żeby wstać jutro i zająć się KHL ; )

// W każdym dzisiejszym przypadku niewiele zabrakło, ale i tak jest bardzo dobrze. Typy dość ryzykowne. Mógłbym też zacząć grać DNB, ale dostał bym same zwroty, a tak jest +2,5 j ;)

8,55

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +124
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Przeciwko Bruins w zasadzie do tej pory każda ekipa miała mecz z taką małą ilością strzałów, Flyers w drugim meczu 17, Islanders 17, Devils też w jednym wykręcili "aż" 22. Boston ma najniższą srednią SA/GP w lidze, zaledwie 22,9. Ich defensywa jest w ścisłej czołówce, fakt że tracą na mecz średnio 1.86 gola też dużo mówi. To tak tylko gwoli ścisłości :)

Otrzymane punkty reputacji: +71
jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Przeciwko Bruins w zasadzie do tej pory każda ekipa miała mecz z taką małą ilością strzałów, Flyers w drugim meczu 17, Islanders 17, Devils też w jednym wykręcili "aż" 22. Boston ma najniższą srednią SA/GP w lidze, zaledwie 22,9. Ich defensywa jest w ścisłej czołówce, fakt że tracą na mecz średnio 1.86 gola też dużo mówi. To tak tylko gwoli ścisłości :)
Skoro tak wygląda sprawa to probuje coś takiego

Washington - Boston

Typ: un 5.5 gola Kurs: 1.92

Fortuna

Historycznie patrząć to w starciach w Waszyngtonie w ostatnich czasach padało stosunkowo mało goli wiec może ta tendencja się utrzyma i dziś skoro defensywa Bruins jest aż tak szczelna

Wynik:

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis znów duzo meczy i trzeba sie madrze zdecydować

✅ Dubel Avs ml + Bolts ml kurs 2,37
Avs powoli zaczynaja grać to co maja w rosterze a potencjału tam sporo i choc Wild grozni u siebie to mysle , że Lawiny dzis zejda z lodu zwycieskie. Bolts podejmuja Preds , które nie przekonało mnie w ostatnich meczach z Hawks, i mysle ze dzis im sie nie uda nawet remisu osiagnąć

❌ Ducks ml kurs 2,33
Kaczki wciaz niedosceniane przez buków. Moze nie maja gwiazd w zespole, ale ciezar zdobywania punktów rozkłada sie dosc równo na wszystkie formacje. Warto zwrócic uwage na formacje obronne, które dobrze sie spisuja i Gibsona , który jak do tej pory broni swietnie. Dzis rywal który absolutnie jest w zasięgu

Otrzymane punkty reputacji: +104
rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
Wydaje mi się dosyć bezpieczne ako

Detroit Red Wings - Florida Panthers
Florida Panthers ML
Mimo że kibicuje Detroit to nie mam argumentu za jakimkolwiek graniem w ich stronę, poza tym że wracają do domu i na ambicji i chęci zwycięstwa coś ugrają ale to trochę za mało. Pantery są po dwumeczu w Columbus gdzie zagrali dobre zawody. Dobrze do drużyny weszły Hornqvist, Verhaegne którzy robią robotę z przodu. Jeżeli nie wyjdzie zmęczenie delegacją i lekkie podejście do meczu to Pantery powinny sobie poradzić.

Tampa Bay Lightning - Nashville Predators
Tampa Bay Lightning ML
Tampa wraca do domu po dwóch porażkach i dzisiaj mają dobra okazję aby się odbić na średnim Preds których oglądałem w dwóch spotkaniach z Chicago i prawdę mówiąc niczym nie zachwycili. Dużo zamieszania ale mało pożytku. Stamkos, Point i spółka powinni dzisiaj sprawę lekko załatwić.
Oba te mecze gram na zwycięstwa ako 2.30 Fortuna

Ostatnio z lekkim szczęściem udało się trafić bramki to spróbuje i dzisiaj
Każda z drużyną zdobędzie goli 2+
Philadelphia Flyers - New York Islanders
Washington Capitals - Boston Bruins
ako 2.46 Fortuna

Edit
Męczyły mnie te drużyny dzisiaj,
Carolina/Calgary/Winnipeg DNB ako 6.94

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +478
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Capitals dzisiaj chyba pobili rekord, bo oddali aż 23 strzały :cool: Trochę denerwują te dogrywki, bo w wielu przypadkach bardzo mało brakuje. Jednak, gdybym grał dzisiaj DNB zamiast dogrywek miałbym same zwroty, a tak wyszło +2,5 j.

Otrzymane punkty reputacji: +23
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Jedziemy dalej. Na początek znowu dubel. Początkowo nie chciałem grać drugi raz z rzędu na Sabres, ale jednak zmieniłem zdanie. Oglądałem wczorajszy mecz. Devils fajnie sobie radzą, ale brakuje wykończenia. Nie podoba mi się też rozgrywanie przez nich przewag. Generalnie Buffalo sprawiło na mnie odrobinę lepsze wrażenie. Możliwe, że dzisiaj w bramce Devils zagra Cormie, który dawno już nie przebywał na lodowisku NHL. No chyba, że zdecydują się dać pograć Wedgewoodowi back to back, ale wątpię. Zresztą nawet jeśli wystąpi en drugi to nie szkodzi. Może kurs nie jest zbyt wygórowany, ale do dubla się nadaje. Jako drugi typ dorzucam Edmonton. Zagrają u siebie z Ottawą i w tym przypadku chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego stawiam na Edmonton. Wystarczy obejrzeć ostatnie spotkania Sens w Vancouver. Jedyny minus to możliwy brak Koskinena, ale liczę, że ewentualne straty nadrobi ofensywa Oilers.

❌ Sabres ML & Oilers ML @2,42 3/10 Unibet

Nad poniższymi spotkaniami jeszcze się zastanawiam. Trzeba poczekać na składy i bramkarzy. Chicago zagrało ostatnio bardzo fajny mecz, ale niestety nie udało się pokonać Jackets. Może dzisiaj. Jeśli w bramce pojawi się Lankinen to spróbuję. Kolejny mecz to spotkanie Wild vs. Avs. Wczoraj chodziły słuchy o starcie Miski w bramce Avs, ale pojawił się Grubauer. Jeśli dzisiaj zastąpi go Miska, a w bramce Minnesoty stanie Talbot to postawię na Wild. Jeśli nie to zrezygnuję. Kursy wpisuję, ale z zagraniem poczekam na potwierdzenie. Dodatkowo może dorzucę strzały Kubalika. Dzisiaj kurs taki sam i linia ponownie 2,5. Ostatnio strzelał cztery razy. Wcześniej pięć, a jego średnia to ponad trzy, więc ponownie opłaca się spróbować.

❌ Kubalik +2,5 strzałów @2,15 3/10 Unibet

✅ Blackhawks ML @2,16 3/10 Unibet

✅ Minnesota ML @2,28 3/10 Unibet

❌ Dorzucę jeszcze 4 - 7 bramek w Carolinie i Edmonton @4,43 1/10 Unibet

❌ Dallas ML @2,10 3/10 Unibet
Co za dużo to nie zdrowo, ale Benn wraca do gry, a w bramce nam nadzieję - Khudobin.

5,87

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +147
T 23,8K

twinkle

Użytkownik
Mi chodzi po głowie podobny scenariusz do wczorajszego spotkania, tylko nie wiem czy mieszanie w linkach to do końca dobry pomysł. Jeżeli potwierdzą się awizowane składy, to Bratt do drugiego, Palmieri do trzeciego, Bastian z czwartego do pierwszego.. No ale zobaczymy. Bramki - Hutton i jednak Wedgewood (e: a jednak zmiana, Comrie). Kurs na Sabres ML mamy @1.53 i ponownie tego nie ruszam, w zamian za to po niemal identycznym wolę zagrać obie 2+. Do tego - powtórzę win Florydy, bo Detroit wprawdzie dociągnęło do dogrywki wczoraj, ale wypada im dziś główne ogniwo ataku, czyli Bertuzzi (5g,2a). Niezależnie od obsady bramek spodziewam się raczej wygranej Panter.

Sabres-Devils obie po 2+ & Panthers ML @2.31✅

Drugi typ na wcześniejszy mecz:

T.Hall & J.Hughes >0,5p @2,59❌

Za drobne:

Sabres-Devils x @4.30 (3-5) ❌

Kursy Fortuna.

Ed: Grać Stars, nie grać, grać, nie grać... Reszka. Gramy. Niby wraca Benn i normalne linki. Canes bez Mrazka, wprawdzie Reimer wpuścił wczoraj całą jedną bramkę, ale przy 11 strzałach to nie miał prawa wpuścić więcej. 3/5 w PK też mam nadzieję się nie powtórzy. Ale loterię poza RT póki co sobie daruję.

Dallas DNB @2.17

Hamilton & Klingberg >0,5p @3.22❌

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +104
zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Gram to w dublu z Panterami. Wydawałoby się, że Detroid trochę poukładało grę po pierwszym meczu z Dallas, ale w drugim wpuścili 7 i to nie była zasługa fantastycznej gry Stars, ale fatalnej obrony Detroid. Pantery zaliczają fajny start sezonu, są niepokonani w regulaminowym czasie, a ostatnia porażka z Kurtkami przyszła po kolejnym wyrównanym spotkaniu. Niewielkie to pewnie ma znaczenie, ale Panterom leży Detroid, 6 na 6 ostatnich ich konfrontacji na konto Panter.
Wszystko odnośnie Panter podtrzymuję, także dzisiaj również

Panthers @1.51 ML fortuna

Dodatkowo po obejrzeniu ostatniej tercji oraz dogrywki w meczu Flyers-Isles.... muszę dać szansę Wyspiarzom i stawiam na zwycięstwo Lotników :D koszmarnie się patrzy na pomysł, grę i zaangażowanie w niektórych momentach drużyny Islanders. Flyers nie grają kosmicznego dla oka hokeja ale trzymają się wyników i o to tu chodzi.
Flyers ML @1.76 fortuna

Ponadto ze względu na szeroką kadrę i siłę ofensywną Colorado, gram ich z bardzo kiepsko radzącą sobie z powstrzymywaniem się od fauli Minnesottą Wild. Obsada bramki jeszcze jest nieznana, gramy b2b, zawodnicy będą bardziej zmęczeni co przekładać się może na wzmożoną agresję, w poprzednim pojedynku obu ekip suma kar to ponad 20 minut... to bardzo ostro. Colorado dwie bramki w PP, skuteczność jedna z lepszych w lidze na poziomie ponad 30%, natomiast Wild są na drugim miejscu od końca w tym elemencie. Dziś też będą mieli Avs kilka szans w przewadze.
Colorado RT @2.04 efortuna

I tutaj trochę fantazji. Dorzucam... Sens. Ottawa może szczycić się rekordem ale tym niesławnym, czyli lose streak. Mają ich już 7 z rzędu, może czas przestać? Dziś myślę, że jest value w ich stronę. Mam na myśli tutaj drużynę Oilers, która gra swój trzeci mecz w ciągu 4 dni. W ostatnim meczu z Tortonto zaliczyli dogrywkę + grają b2b. W dodatku liderzy ekipy czyli McDavid oraz Draisailt spędzili grubo ponad 20 minut na lodzie. Mam nadzieję, że Sens mimo kiepskich morali, spędzili tę krótką przerwę na odpowiednie przygotowanie się i rozpracowanie Oilers. W dodatku mówi się o zmianie w obsadzie bramki Oilers, Koskinen, który wystąpił w 10 meczach być może dostanie wolne, a zastąpić miałby go Skinner tym samym pierwszy raz wyjeżdżając na lód w tym sezonie.
Typ sam z siebie jest nieco ryzykowny, dlatego jeśli miałoby się to powieść, mniemam iż nie będzie potrzebna do niego dogrywka:

Senators RT @3.50 efortuna / im już nic nie pomoże

bez analizy pogram jeszcze under 5.5 Hurricanes - Stars @1.75 fortuna /dość niespodziewana końcówka

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +94
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Mecz Stars zaraz wiec krótko. Nie wierze w ich drugi tak słaby mecz, Anton to doswiadczony goolie i wierze ze sie poprawi w ataku jest kim straszyć mimo kilku nieobecności, Canes mocni ale licze na rewanz

Stars ml kurs 2,01 fortuna

rekretyper 84,2K

rekretyper

Użytkownik
W tym spotkaniu gram poniżej 6 bramek (+7 zwrot). Obie drużyny raczej underowe, o ile Jackets maja taki stylu gry i dobrze grają w obronie to już Chicago chętnie atakuje ale razi nieskutecznością w ofensywie. W bramce Jastrzębi Lankinen z wysokim procentem obron z drugiej strony równie solidny Merzlikins.

Edmonton Oilers - Ottawa Senators
Tutaj gram bramki Oilers w ilości +3.5 bo moc w ataku jest, co prawda może nie być łatwo bo Narciarze grają b2b i może wyjść zmęczenie po intensywnych meczach z Toronto ale po tym co widziałem jak grali Sens przeciwko Canucks, szczególnie w obronie to mimo wszytsko pójdę w ten zakład, również Murray który miał być wzmocnieniem jak narazie nie wiele pomaga.

Under 6 ~ 1.59
Edmonton Oliers - Ottawa Senators
Oilers +3.5 bramki ~ 1.83
ako 2.91 Fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +117
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom