Dziś chyba odpuszczę większe granie, spróbuję tylko lekko pograć w stronę Vegas, żeby mecz się lepiej oglądało. wracają do siebie i na pewno będą chcieli zacząć na swoim lodzie z przytupem a jak wiadomo są tutaj mocni. W nogach mają porażkę z Flyers i ostatnio win po dogrywce z Hawks, ale ostatnie spotkania to tylko 2 i 1 bramka w 60' więc teraz czas trochę po strzelać. w bramce Fleury więc z tyłu powinno być ok mimo, że przyjeżdża piekielnie mocna pierwsza linia z Colorado więc ma kto straszyć, ale goście kończą długi trip trwający od 14.10 wiec myślę, że mają już go troszkę dosyć, ostatnio już słabsze spotkanie z Nutkami, myślę że dziś gospodarze będą po prostu lepsi na lodzie, a goście raczej będą myślami w domu i na spotkaniu z Ducks, ktore zagrają b2b już na własnym lodzie.
Vegas @2
Vegas/+5,5 @2,98
Vegas -1.5 @2,56
Vegas over 4,5 @3,3
I to jeśli chodzi na dziś to raczej tyle, luźno myślę sobie że dziś NJD podtrzymają serię zwycięstw, Coyotes jednak w b2b, a gospodarze moze wejdą na wymarzone tory, do tego mimo b2b to jednak myślę, że NYI bo jednak Ottawa personalnie niżej, taktycznie również więc goście powinni to wykorzystać. Ciekawe spotkanie w Detroit, pewnie gospodarze dziś liczą na przełamanie, myślę że są w stanie to zrobić, widziałbym tam over, ale kursy marne może 1 tercia BTS @2,51. Dziś też myślę szansa na ogranie potentatów dla Canucks, bo jednak Caps grają b2b po ciężkim meczu, ekipa z innej konferencji więc mozę być bez spiny, w bramce dziś Samsonov. Nie gram meczu, ale na pewno unikałbym grania na Caps dziś.
I ostatnie spotkanie bardzo ciekawe, aż nie wiadomo co oglądać czy Vegas czy Toronto. Kolega zaproponował wyżej Toronto, faktycznie też na logikę wydaje mi się, że powinni to ogarnąć, ale jednak w mojej ocenie ten kurs troszkę za niski. Już wczoraj czułem, że SJS są nie docenieni i faktycznie ogarnęli Habs. A co by nie mówić o Toronto to jednak są w tej chwili przeciętni i wycenianie ich na @1,82 to trochę słabo, bo goście to bardzo solidna personalnie ekipa z dynamiczną ofensywą, która sporo strzela, problemami w bramce ale o tym każdy wie, jednak przed sezonem typowana na czołówkę konferencji. Toronto jednak potrafi robić dziury w obronie, a u Rekinów ma kto to wykorzystać, choć to samo można powiedzieć w drugą stronę. Dziś grają b2b więc to na minus, ale podróż nie była długa, ekipa też gra już lepiej niż na początku sezonu, natomiast Liście nie są potentatem swojego lodu. Ostatnio na podobnym poziomie wycenili ich przeciwko Jackets, ale jednak co by nie mówić to Columbus a SJS dwie ekipy z zupełnie innej półki. A i tak skończyło się dogrywką i wygraną Kurtek. Może ktoś jeszcze coś dorzuci odnośnie tego spotkania bo szykuje się świetny mecz, ale jak dla mnie Toronto powinno być wycenione powyżej @2 wtedy pewnie bym coś kombinował w ich stronę.
Zagram tylko delikatnie
1tercja BTS @2,36
Obie strzelą 3+ @2,33