rasijskij
Forum VIP
No i mamy oficjalny komunikat władz NHL - https://twitter.com/PR_NHL/status/1238156578731294721?s=19
A jaką odpowiedź dostałeś w Fortunie? Kontaktowałeś się z nimi na chacie?Mój ojciec parę miesięcy temu pograł zakład długoterminowy we Fortunie, że w sezonie zasadniczym NHL jedna drużyna nie strzeli w jednym meczu więcej niż 9,5 bramek. Niestety potem wybuchła pandemia, mój tata wyjechał zagranicę i zostawił kupon w domu także nie mam dostępu do numeru kuponu. Czy ktoś wie jaki jest status takiego zakładu? Obsługa klienta Fortuny nie raczyła pomóc.
Piszę do nich od paru dni maile, odpisują mi żeby podać numer kuponu albo że kupon jest na Karcie Klienta...A jaką odpowiedź dostałeś w Fortunie? Kontaktowałeś się z nimi na chacie?
Z tego co pamiętam na ich stronie można sprawdzić kupon podając ID kuponu i numer kontrolny które są widoczne na kuponie papierowym. Jeśli nie masz kuponu przy sobie i nie masz możliwości zdobycia jego numeru to może być ciężko, bo Fortuna pewnie sama nie wie jak traktować to zdarzenie.Piszę do nich od paru dni maile, odpisują mi żeby podać numer kuponu albo że kupon jest na Karcie Klienta...
Napisałem im wyraźnie że naprawdę nie mam możliwości sprawdzenia numeru kuponu. Liczyłem że uda się uniknąć podróży 250 km żeby spisać numer kuponu ale najwidoczniej tak musi być
To zakład u nich powszechny w każdym sezonie NHL nie inaczej było tym razem. Nie wiem jak go rozliczą w tym sezonie, znając ich cwaniactwo to zagrają korzystnie dla siebie i zrobią zwroty bo pewnie więcej zakładów jest pogranych na opcję "NIE" więc byliby stratni. Z drugiej strony liga oficjalnie zamknęła sezon zasadniczy więć mogliby to rozliczyć na plus. Po numerze kuponu na pewno będzie najprościej. Choć na czacie czy mailowo też powinni dać radę odszukać takie zdarzenie, by sprawdzić jak je rozliczają, o ile w ogóle już to rozliczyli.Mój ojciec parę miesięcy temu pograł zakład długoterminowy we Fortunie, że w sezonie zasadniczym NHL jedna drużyna nie strzeli w jednym meczu więcej niż 9,5 bramek. Niestety potem wybuchła pandemia, mój tata wyjechał zagranicę i zostawił kupon w domu także nie mam dostępu do numeru kuponu. Czy ktoś wie jaki jest status takiego zakładu? Obsługa klienta Fortuny nie raczyła pomóc.
Co do punktacji zawodników liga normalnie przyznała nagrody i zaliczyła statystyki bodajże na 11 marca tego roku.A jak wygląda sprawa punktacji zawodników w sezonie? Zostało tak jak było przed ostatnim meczem czy jest anulowane? Pytam bo mam zagrany zakład w betfanie na liczbę zawodników z dorobkiem ponad 100 pkt.
13.3 to data zdarzenia. Wtedy mniej więcej skończył się sezon. Kupon jest ważny 30 dni od momentu rozliczenia.Dziękuję wszystkim za chęć pomocy. Kiedy dowiedziałem się jaka suma leży na szali to wsiadłem w pociąg i pokonałem te 130 km, trudno. Okazało się, że kupon został rozliczony jako wygrany. Pozdrawiam
Zastanawiam się tylko czy 13.3 to data rozliczenia kuponu? Jeżeli tak to kupon do wyrzucenia
Pokaż załącznik 762