rasijskij
Forum VIP
Arizona Coyotes -1,5 @2,25 Unibet
Drugi zakład kieruję przeciwko Devils, którzy wczoraj zagrali spotkanie w Denver przegrywając 1:3 z Avs. Ekipa z New Jersey kompletnie sobie nie radzi. Od siedmiu spotkań nie potrafią zwyciężyć i tylko raz urwali punkty przeciwnikom, a dzisiaj dodatkowo zagrają czwarte spotkanie na wyjeździe na domiar złego - back to back. Ciężko upatrywać jakichś pozytywów w drużynie Diabłów. Nie mają stabilności w bramce, obrona cienko przędzie, a w klubie sporo niejasności jak m. in. obecna sytuacja w sprawie transferu Halla. Wydaje mi się, że Kojoty u siebie rozprawią się z gośćmi odnosząc pewne zwycięstwo. Na koniec trochę statystyki. Arizona wygrywała co najmniej dwiema bramkami z bilansem 22-12, natomiast bilans Devils biorąc pod uwagę Puck Line to 10-21. Martwi mnie tylko trochę bilans spotkań H2H, gdzie ostatnio przeważają Devils.Washington Capitals i każda drużyna strzeli co najmniej dwie bramki @3,05 Unibet Na koniec typ trochę "kibicowski", ale nie niemożliwy. Goście są aktualnie najskuteczniejszą drużyną w lidze i mają na koncie pięć punktów przewagi nad wiceliderem. Bolts również nie są z kategorii chłopców do bicia, ale wiedzie się im raz lepiej, a raz gorzej. Spotkania między tymi zespołami zawsze należą do napiętych i atmosfera często jest gorąca. Ostatnie spotkanie Caps wygrali właśnie w dogrywce po tym jak z obu stron padły po trzy bramki. Dzisiaj liczę na podobny rezultat, a przede wszystkim na dobre widowisko. Stawka mniejsze. Powiedzmy, że zakład ma na celu podnieść emocje podczas oglądanie moich ulubieńców.
Kolejny dzień na zero. Moje granie ostatnio to tylko marnowanie czasu