>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NHL by Sparki

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #9

Arizona Coyotes OT
vs Anaheim Ducks

▶ [ 2.720 ]✅
Stawka: 50.00 zł
Ewentualny zysk: 86.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Nie za dużo tych zwycięstw jak na słabo grające Kaczory? Patrząc na kursy i ich grę to Młode Kojoty pobieram bez chwili zastanowienia. Oddają masę strzałów na bramkę ale przegrywają mecze. Moim zdaniem to chyba brak doświadczenia w tej ekipie sprawia, że gra nie przekłada się na wyniki. Dziś w bramce Coyotes zobaczymy Lindback&#39;a. Ducks ostatnio notują serie zwycięstw, ale po czym? Oddając 17 strzałów na bramkę i strzelając jednego gola? Wygrywali bo efektywniej strzelali, ale sama gra nie pokazuje że to zespół który ma w tym sezonie walczyć o najwyższy cel. Jedynie mecz z Panterami był inny, ale dziś nie sądzę, że zagrają aż tak dobrze. Pomiędzy słupkami stanie dziś Andersen. Kaczory zaczynają dziś 3 dniowy homestand, ale coś mi mówi, że ich serie przerwą dziś &quot;Młode Wilki&quot; . Już raz w tym sezonie odprawili z kwitkiem ekipę z Anaheim i to właśnie w Honda Center. Nie mam nic przeciwko, żeby dziś stało się podobnie. Kurs warty ryzyka zważywszy na formę obu ekip.
Zysk/Strata: ✅ 513 .00 zł

Otrzymane punkty reputacji: +3
sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #10

Vancouver Canucks OT
vs Columbus Blue Jackets

▶ [ 2.020 ]✅
Ewentualny zysk: 51.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Pod lupę dziś biorę spotkanie w Columbus, gdzie Jackets podejmować będa Canucks. Na pierwszy rzut oka spotkanie ciężkie do typowania bo oba zespoły nie reprezentują najwyższego poziomu. Dziś zdaje się na moje przeczucie, które mówi mi, że Orki dziś przełamią złą passę. Drużyna z Vancouver gra w wielką kratę, potrafią czasem odpalić i zaskoczyć choćby w meczu z Canadiens. Ostatnio przegrywali, ale nie były to najgorsze mecze w ich wykonaniu. W bramce dziś Markstrom, który został ściągnięty przez trenera Desjardins&#39;a z AHL. Gospodarzy opisywałem już wcześniej.W ostatnim czasie zabłysnęli formą i zagrali fajne mecze. Nie trwało to długo bo potem musieli uznać wyższość słabo grających Kaczorów. W bramce Kurtek zobaczymy dziś Bobrovskiego. Tej nocy myślę, że to ekipa z Vancouver będzie górą wszak Jackets to drużyna będąca w ich zasięgu.
Zysk/Strata: ✅ 564 .00 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #11

Montreal Canadiens (-1.5)
vs Pittsburgh Penguins

▶ [ 4.500 ]⛔
Ewentualny zysk: 175.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Pomyślicie, że jestem szalony grając taki typ. Na pewno to duże ryzyko, ale ja widzę tutaj value. Habs w każdym meczu który wygrali do tej pory wygrywali co najmniej różnicą dwóch bramek z wyjątkiem jednego... Zgadnijcie jakiego... Właśnie z Penguins wygrali jedną bramką. Ekipa z Pittsburgha poległa w ostatnim meczu z słabo grającymi Flames więc w mojej opinii warto z tego skorzystać bo chyba nastał ten moment dekoncentracji. W bramce Canadiens stanie Condon, który pod nieobecność Price&#39;a udowadnia, że warto na niego stawiać. U Pingwinów powinniśmy zobaczyć Fleury&#39;ego. Drużyna z Montrealu nieźle namieszała od początku sezonu. Coś mi mówi, że namieszają i dziś w tym jedno meczowym road-tripie. W mojej opinii przy odrobinie szczęścia i pustej bramce w ostatnich minutach meczu przy takim kursie warto zaryzykować.
Zysk/Strata: ✅ 514 .00 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #12

Minnesota Wild 60&#39;
vs Carolina Hurricanes

▶ [ 2.410 ]⛔
Ewentualny zysk: 70.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Pod lupę biorę dziś spotkanie, które rozegra się w PNC Arena. Miejscowe Huragany gościć będą ekipę z Minnesoty. Dla gości będzie to początek dość długiego road-tripu. Wild to ekipa grająca bardzo równo, jeśli dobrze wejdą w mecz to pokonać mogą każdego. Ostatnio wygrali mecz z Jets. Zagrali fenomenalną drugą tercje jednak mam wrażenie, że potem w ich szeregi wdarło się jakieś rozluźnienie co wykorzystały Odrzutowce. W trzeciej tercji zostali skarceni dwoma bramkami co mam nadzieje dało im do myślenia - mecz gra się do końca. W bramce gości stanie dziś Dubnyk zaś naprzeciwko ujrzymy Ward’a. Canes to zespół grający „swoje”. Raz mają przebłyski formy i potrafią zagrać fajny mecz, a żeby w kolejnym totalnie się ośmieszyć. Nie wybijają się nad to do czego nas przyzwyczaili. Dzikusy mają dwa zaległe mecze, jeśli zagrają dobrze to mają nawet szanse dogonić Gwiazdki, które obecnie liderują w Kampanii Zachodniej. Oczywiście przy założeniu że Nutki dzisiaj stracą punkty z Rengersami. Huricanes to zespół będący w zasięgu Wild dlatego też powinni ich ograć bez większych problemów w regulaminowym czasie.
Zysk/Strata: ✅ 464 .00 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #13

Columbus Blue Jackets vs Pittsburgh Penguins 60&#39;

▶ [ 1.961 ]⛔
Ewentualny zysk: 48.05 zł
Bukmacher:
Pinnacle Widać i mnie dopadła hokejowa zadyszka. Dziś mam nadzieje uda się w końcu trafić. Spotkanie, które proponuje rozegra się w Pittsburghu. Pingwiny są na fali. Po fatalnym początku sezonu nie ma już śladu. Trener Mike Johnston w bramce dzisiaj postawi Fleury&#39;ego. Jackets, którzy dzisiaj odwiedzą Consol Energy Center to ostatnia ekipa w Konferencji Wschodniej. Co tu dużo pisać. 8 punktów, które zgromadzili do tej pory mówi samo za siebie. W bramce stanie prawdopodobnie Bobrovsky. Moja intuicja podpowiada mi, że Crosby, Kessel i spółka nie dadzą dziś pograć graczom z Columbus. Penguins muszą pójść za ciosem wszak obowiązkiem jest ogrywanie takich zespołów jak Kurtki jeśli chce się myśleć o czołowych lokatach w swojej Konferencji.
Zysk/Strata: ✅ 414 .00 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #14

New York Rangers 60&#39;
vs Ottawa Senators

▶ [ 2.380 ]⛔
Ewentualny zysk: 69.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś wyjątkowo będzie dwa typy. Pierwszy z nich opiszę króciutko. Mówi się, że każda seria się kiedyś kończy. Strażnicy mają na swoim koncie 7 zwycięstw. Dziś przeciwnik nie jest łatwy, ale mobilizacji na pewno nie zabraknie. Jutro zagrają mecz z Leafs i jeśli wygrają obydwa spotkania wyrównają serie Habs. Nie będzie to dla nich łatwy mecz bo Senators to drużyna nieobliczalna i chaotyczna w mojej opinii. Potrafią wygrać z Candadiens, Jets, a potem przegrać z Huricanes. Nie lubię grać meczy z udziałem drużyny z Ottawy, jednak dziś zaryzykuję. Jeśli Rengersi zagrają mecz na poziomie jaki aktualnie prezentowali to nie powinno być problemów, aby tę serie przedłużyć.

:hokej: #15
Arizona Coyotes (-1.5)
vs Columbus Blue Jackets
▶ [ 3.850 ]⛔
Ewentualny zysk: 142.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle W drugim proponowanym spotkaniu pójdę za ciosem. Jackets bardzo mnie ten nocy rozdrażnili. Przegrywają mecze z &quot;ogórami&quot;, a zawsze błyskają formą w meczu, który teoretycznie powinien być jednostronnym widowiskiem. Idąc tym tropem dziś pobieram Młode Kojoty, które są głodne zwycięstw. Sytuacja B2B graczy z Columbus jest tutaj małym argumentem na korzyść przyjezdnych. W bramce Coyotes stanie prawdopodobnie Smith, który prezentuje się w tym sezonie bardzo dobrze. Jest pewnym punktem tego zespołu. Na przeciwko obstawiam McElhinney&#39;a. Ide w handicap bo nie wierze, że dzień po dniu Kurtki mogą zagrać mecz na wysokim poziomie. Tak jak pisałem z &quot;ogórami&quot; radzą sobie słabo więc nie ujmując nic graczom z Glendale stawiam na ich pewne zwycięstwo.
Zysk/Strata: ✅ 314 .00 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #16

Toronto Maple Leafs vs New York Rangers 60&#39;

▶ [ 1.826 ]✅
Ewentualny zysk: 41.30 zł
Bukmacher:
Pinnacle Ewidentnie po świetnej serii dopadł mnie kryzys. Przemyślałem dziś wszystko i wyciągnąłem wnioski. Mam nadzieje, że dziś uda się pożegnać zła passę. A więc do dzieła... Dziś oferta uboga, ale spotkanie w MSG przykuło moją uwagę. Rengers wracają do swojej magicznej hali po wczorajszym zwycięstwie nad Senators. Swoją drogą tak jak pisałem, ekipa z Ottawy standardowo sprawiła mi psikusa. Oglądałem wczorajszy mecz i stwierdzam, że Lundqvist zagrał wczoraj kapitalne spotkanie, za to jego koledzy z formacji ofensywnych nie pokazali się z dobrej strony. Zmarnowali masę sytuacji, w których guma powinna znaleźć się w siatce. Po takim meczu trener Vigneault na pewno miał sporo do powiedzenia swoim hokeistom. Rengers zagrali bardzo nie efektywnie, nie potrafili strzelić bramki z praktycznie 100% sytuacji. Gdyby nie postawa bramkarza ten mecz skończył by się zapewne inaczej. Dużo szczęścia mieli również w karnych. Dziś w bramce stanie Raanta. Mam nadzieje, że przyjrzał się wczoraj klubowemu koledze i we własnych ścianach pokaże się z dobrej strony. Dzisiejsi goście również grali wczoraj. Co ciekawe znów wygrali. Drużyna, która od początku sezonu nie pokazała się z żadnej dobrej strony wygrała już 3 spotkanie z rzędu i to nie byle z kim. Trener Babcock musi być z nich dumny. Widać chyba wyznaje zasadę, że zwycięskiego składu się nie zmienia i konsekwentnie stawia na Reimer&#39;a który wczoraj zagrał 7 mecz z rzędu. Czy dziś również zobaczymy go w bramce? Ciężko powiedzieć. Leafs w końcu się ogarneli, ale czy to wystarczy na rozpędzonych Strażników? Szczerze, nie sądzę. Rengers dzisiaj mają szanse na wyrównanie rekordu Habs i pewnie zrobią wszystko, żeby tak było. Na dodatek grają u siebie w Madison Square Garden, gdzie na pewno będą mogli liczyć na wsparcie kibiców. Po przemyśleniu wszystkiego mam dziś zamiar przerwać tą niechlubną passę. Stawiam na Rengers i liczę, że tak będzie.
Zysk/Strata: ✅ 355 .30 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #17

Vancouver Canucks vs Montreal Canadiens 60&#39;

▶ [ 2.120 ]⛔
Ewentualny zysk: 56.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś pod lupę biorę spotkanie pomiędzy Canadiens i Canucks. Habs mają coś do udowodnienia. Po pierwsze trzeba się zrehabilitować kibicom za ostatnią katastrofalną porażkę z Lawinami, po drugie to właśnie Orki przerwały ostatnią rekordową serię graczy z Montrealu. W bramce stanie dziś Condon, który musi pokazać, że ostatnia słaba dyspozycja to tylko wypadek przy pracy. Canucks w tym sezonie mają lepsze i gorsze momenty, z przewagą tych gorszych. Można zauważyć, że gra z wyżej notowanym przeciwnikiem nie sprawia im problemów i potrafią napsuć nerwów. Rezultat nie zawsze jest do końca taki jakiego by oczekiwali, ale na pewno nie należy tej drużyny lekceważyć. W bramce ekipy z Vancouver stanie dziś Markstorm. Obie drużyny przystępują do tego meczu po dwóch porażkach. W mojej opinii na pewno bardziej zmotywowaną drużyna będą dziś gospodarze. Nie sądzę, że pozwolą ograć się trzeci raz rzędu i to na własnej tafli. Pacioretty i spółka dziś będą górą .
Zysk/Strata: ✅ 305 .30 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #18

St. Louis Blues 60&#39;
vs Columbus Blue Jackets

▶ [ 2.400 ]⛔
Ewentualny zysk: 70.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś bez analizy.
Zysk/Strata: ✅ 255 .30 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #19

Vancouver Canucks vs Winnipeg Jets 60&#39;

▶ [ 2.380 ]✅
Ewentualny zysk: 69.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Z dzisiejszej oferty wybrałem spotkanie w Winnipeg. Jets wracają do swojej hali po wręcz katastrofalnym road tripie. Rozpoczną dziś trzy meczowy homestand, w którym na pierwszy ogień idą Canucks. Trudno ostatnio szukać pozytywnych aspektów gry w drużynie gospodarzy. Zawodzi zarówno formacja ofensywna jak i defensywna, trudno podać powody takiego stanu rzeczy. W bramce gospodarzy zagra dziś prawdopodobnie Pavelec. Canucks ostatnio grają bardzo niesktuecznie, oddają masę strzałów na bramkę jednak z mizernym skutkiem. W bramce gości dzisiaj stanie Miller. Dziś gram na przełamanie Jets, w końcu ile można przegrywać. Kurs warty uwagi, przeciwnik również osiągalny więc czemu by nie spróbować. Czuje, że może w końcu uda mi się wybrnąć z tej ostatnio słabej dyspozycji.
Zysk/Strata: ✅ 324 .30 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #20

New York Rangers 60&#39;
vs Tampa Bay Lightning

▶ [ 2.490 ]⛔
Ewentualny zysk: 74.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Mam nadzieje, że słaby okres mam już za sobą i teraz będzie już tylko lepiej, pasuje miesiąc zakończyć jakąś fajną serią. Pod lupę biorę spotkanie w Tampie na Florydzie. Tamtejsze Błyskawice podejmować będą aktualnego lidera konferencji Wschodniej. Lightning w tym sezonie zawodzą swoich kibiców, grają słabo czego odzwierciedleniem jest pozycja w tabeli. Trudno szukać w tej drużynie ekipy, która jeszcze nie tak dawno wałczyła o Puchar Stanley&#39;a w finale zeszłorocznych PO. W bramce gospodarzy ujrzymy dziś Bena Bishopa. Patrząc w stronę można powiedzieć zupełnie co innego. Swoją grą sprawili, że mają właśnie na koncie 9 zwycięstw czyli wyrównali serie Habs z obecnego sezonu. Co prawda w ostatnich meczach szczęście im trochę dopisało, ale jak to mówią &quot;szczęście sprzyja lepszym&quot;. Genialna forma Lundqvista sprawiła, że cała drużyna może czuć spokój jeśli akcja toczy się po ich stronie tafli. Dziś w bramce nikt inny jak właśnie Henrik. Strażnicy będą mieli dziś okazję zarówno wyskoczyć na czoło tabeli i stać się samotnym liderem oraz pobić aktualny rekord sezonu zwycięstw bez porażki. Patrząc na dyspozycję obu zespołów i to komu szczęście sprzyja nie widzę innej opcji jak zwycięstwo gości. Rengers regularnie dają mi zarobić więc dziś też im zaufam. Przeczucie mów mi, że się nie zawiodę.
Zysk/Strata: ✅ 274 .30 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #21

Chicago Blackhawks 60&#39;
vs Calgary Flames

▶ [ 2.140 ]⛔
Ewentualny zysk: 57.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś bez analizy bo padam.
Zysk/Strata: ✅ 224 .30 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #22

New York Rangers 60&#39;
vs Florida Panthers

▶ [ 2.250 ]⛔
Ewentualny zysk: 62.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Drużyna z Nowego Jorku została ostatnio sprowadzona na ziemie przez słabo grające Błyskawice. Kubeł zimnej wody powinien sprawić, że Rengers w końcu zejdą na ziemie i zaczną grać na swoim poziomie. Trzeba otwarcie powiedzieć, że seria imponująca jednak ostatnie mecze to jedynie szczęście i dobra postawa Lundqvista. W ofensywie Strażnicy prezentowali się słabo, marnowali wyśmienite okazje bramkowe i w rezultacie przelała się czara goryczy. Dziś odwiedzą Sunrise, gdzie Bank Atlantic Center rozegrają mecz tamtejszą ekipą Panter. W drużynie gospodarzy coś ostatnio zaskoczyło i zdołali wygrać kilka spotkań jednak szczerze mówiąc przeciwnik nie był zbyt wymagający. Panthers nie są wymagającą drużyna i Strażnicy powinni sobie z nimi poradzić w regulaminowym czasie. W bramkach zobaczymy prawdopodobnie Lundqvista i Luongo. Spróbuje dziś jeszcze raz. Jeśli dziś nie poprawie skuteczności to odpuszczam na kilka dni.
Zysk/Strata: ✅ 174 .30 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #23

New York Islanders vs Montreal Canadiens 60&#39;

▶ [ 2.200 ]✅
Ewentualny zysk: 60.00 zł
Bukmacher: Pinnacle Przeglądając dzisiejszą ubogą ofertę stwierdziłem, że dam sobie jeszcze jedną szansę. Moją uwagę przykuło spotkanie rozgrywane w Montrealu. Dziś zamiana i to Wyspiarze jadą na wycieczkę po Kanadzie w poszukiwaniu rewanżu za ostatni mecz na Brooklynie. Postanowiłem pograć to spotkanie bo widać, że Habs mają w ostatnich latach patent na Islanders. Habs ostatnio spuścili z tonu i grają nieco słabiej niż nas do tego przyzwyczaili. W bramce gospodarzy stanie dziś Price, gra Habs w dużej mierze zależy właśnie od jego dyspozycji. Goście postawią dziś na Greiss&#39;a. Wyspiarze, nie poradzili sobie ostatnio z Canadiens co utwierdza mnie w tezie, że jednak coś jest na rzeczy i Habs to dla nich niewygodny przeciwnik. Czuje, że dziś również nie podołają zadaniu i mecz skończy się wynikiem na korzyść gospodarzy.
Zysk/Strata: ✅ 234 .30 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #24

St. Louis Blues 60&#39;
vs Buffalo Sabres

▶ [ 2.110 ]✅
Ewentualny zysk: 55.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle W tym sezonu nie miałem jeszcze przyjemności(?) grać meczu Nutek. Tak więc widząc dzisiejszą ofertę postanowiłem przyjrzeć się temu spotkaniu. W hali First Niagara Center dojdzie do powtórki spotkania sprzed kilku dni. Bluesmeni mieli dużo czasu na odpoczynek, natomiast gospodarze zdarzyli już rozegrać spotkanie ze Stars, którym ulegli po bezbarwnym meczu 0:3. Przerwa Nutek może wpłynąć dwojako na ich dyspozycję, mogli zarówno wypaść z rytmu meczowego jak i dobrze wypocząć. Ja stawiam na to drugie. Buffalo notuje w ostatnim czasie serię porażek, a więc nastroje w ekipie pewnie są nie najlepsze, ponadto drużynę trapi kilka kontuzji. W bramkach kolejno zobaczymy dziś Ullmarka i Allena. Dziś podobnie jak wczoraj patrzę na ten mecz pod kątem spotkań pomiędzy obiema drużynami. Widać tutaj, że Nutki lepiej sobie radzą w spotkaniach bezpośrednich zatem pobieram kurs w regulaminowym czasie. Myślę, że tym razem wystarczy im 60 minut, aby zgarnąć 2 punkty.
Zysk/Strata: ✅ 289 .80 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #25

Ottawa Senators vs Dallas Stars 60&#39;

▶ [ 1.952 ]⛔
Ewentualny zysk: 47.60 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś moją uwagę kieruję na spotkanie pomiędzy Stars, a Senators. Prawdę mówiąc ciężko w tym momencie wskazać ewidentnego faworyta tego spotkania bo obie ekipy w ostatnim czasie są na gazie. Buki, aż nadto faworyzują obecnego lidera Konferencji Zachodniej. W mojej opinii kurs na gospodarzy w tym spotkaniu ciutkę za mały jednak mimo to spróbuje pójść w ich zwycięstwo. Stars notują serię zwycięstw i ogólnie prezentują się w tym sezonie bardzo dobrze zasłużenie zajmując fotel lidera. Senators również zasługują na pochwałę za swoje 4 miejsce w Konferencji Wschodniej. Dziś w bramkach zobaczymy Andersona w ekipie gości i Niemiego w ekipie dzisiejszych gospodarzy. Obaj w ostatnich meczach zaliczyli shutouty, Anderson nawet dwa pod rząd i to jego dyspozycja wymaga tutaj większej uwagi. Należy go pochwalić za te 61 obronionych strzałów. Wydaje mi się, że wynik tego spotkania zależał będzie od nastawienia i dzisiejszej dyspozycji obu drużyn. W trochę lepszej sytuacji są Gwiazdki bo grają u siebie więc nieśmiało zainwestuje pieniążki w ich wygraną. Malutkim argumentem na ich korzyść może być fakt, że ostatni raz przegrali z Senators w 2008 roku. Na pewno drużyna z Ottawy będzie miała to na uwadze więc może to niekorzystnie wpłynąć na ich dzisiejszą dyspozycje.
Zysk/Strata: ✅ 259 .80 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #26

Los Angeles Kings OT
vs Tampa Bay Lightning

▶ [ 2.100 ]⛔
Ewentualny zysk: 55.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś pod lupę biorę spotkanie rozgrywane w słonecznej Tampie. W tamtejszym St. Pate Times Forum dojdzie do konfrontacji pomiędzy Lightning i Kings. Gospodarze ostatnio złapali wiatr w żagle i niespodziewanie ograli Rengersów oraz Ducks. Bishop, który z Kaczkami zanotował shutout dziś prawdopodobnie ponownie stanie w bramce Błyskawic. Trudno powiedzieć czy zwycięstwa graczy z Florydy zapowiadają włączenie się do gry o najwyższe lokaty. W mojej opinii raczej nie. Z drugiej strony tafli pomiędzy słupkami zobaczymy zapewne Quick’a, który w zeszłym sezonie ograł Błyskawice w obydwu spotkaniach. Goście pomimo niezłej gry ostatnio dość niefortunnie przegrali kilka meczy. Nie zwykłem grać zbyt często na Kings ale dziś się przekonam. Stawiam na ekipę z miasta aniołów. Myślę, że Królowie pokażą na tafli jak gra się dobry hokej i odprawią gospodarzy bez zdobyczy punktowej. Jako, że Pinnacle nie oferuje Kings w regulaminowym czasie pobieram fajny kurs w OT.
Zysk/Strata: ✅ 209 .80 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #27

New York Rangers 60&#39; vs Boston Bruins

▶ [ 2.470 ]⛔
Ewentualny zysk: 73.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Ja z kolei dziś idę w stronę Rengers, który ostatnio dostali srogie lanie od Habs. Słaby występ Lundqvista odbił się echem w hokejowych mediach. Zarówno cała ekipa z Nowego Jorku jak i sam w/w goalie mają dziś coś do udowodnienia. Ostatni mecz mimo optycznej przewagi wcale im nie wyszedł więc dziś czas, aby zmazać ten blamaż. W bramce wystąpi nikt inny jak wspomniany Henrik więc będzie miał okazję do rewanżu. Gospodarzami dzisiejszego spotkania będą Bruins, którzy są w ostatnim czasie na sporym gazie. Co prawda ostatnie dwa spotkania nie były jakieś szczególnie udane pod względem formy na lodzie jednak udało się je wygrać, a nic tak nie buduje morali w zespole jak wygrane mecze. W bramce zobaczymy Raska. Hala TD Garden wypełni się dziś na pewno po brzegi bo takie mecze nie zdarzają się często w sezonie. W mojej opinii będzie to zacięte spotkanie jednak zdecyduje się zaufać ekipie Strażników. Kurs fajny, a w tej chwili jeszcze lepszy. Pograłem to koło południa kiedy Rengers byli jeszcze faworytem tego spotkania w obawie, że kursy spadną, ale stało się odwrotnie więc teraz Wy korzystajcie.
:hokej: #28

New York Islanders 60&#39;
vs Florida Panthers

▶ [ 2.420 ]⛔
Ewentualny zysk: 71.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Konsekwentnie w stronę Nowojorczyków. Tutaj nie będę się rozpisywał. Przeczucie mówi mi, że Wyspiarze pokonają będącą ostatnio w słabej formie ekipę z Florydy.
Zysk/Strata: ✅ 109 .80 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #29

Washington Capitals 60&#39;
vs Toronto Maple Leafs

▶ [ 2.120 ]✅
Ewentualny zysk: 56.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Forma katastrofalna więc daruje sobie analizę.
Zysk/Strata: ✅ 165 .80 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #30

Florida Panthers vs Detroit Red Wings 60&#39;

▶ [ 2.130 ]⛔
Ewentualny zysk: 56.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś oferta nas nie rozpieszcza. Na tablicy wisi jedno spotkanie więc postanowiłem coś niecoś o nim napisać. Dzisiejszymi gospodarzami będą Red Wings, którzy nieco rozczarowują swoją grą. Drużyna z Detroit wygląda jak wypompowana, Zetterberg gra jakby z opaską na oczach. Już nie pamiętam kiedy ostatnio umieścił krążek w siatce rywali. Może i asystuje, ale jak na gracza tej klasy to za mało. Jeśli Skrzydła nie wezmą się za gre w hokeja na poziomie jaki powinni reprezentować z ich potencjałem to marnie widzę ich szanse na grę w PO. W bramce dziś Mrazek, zatem teoretycznie opcja numer dwa. Patrząc na dyspozycję obu goalie RW to w sumie trudno powiedzieć który to numer jeden... Z drugiej strony tafli gracze z Florydy. Tutaj bez zmian co sezon. Grają tak jak nas do tego przyzwyczaili czyli czasem zgarną dwa punkty lub urwą jeden, ale z reguły to chłopcy do bicia. Pomiędzy słupkami stanie dziś Loungo. Ostatnie mecze RW to 3 remisy w regulaminowym czasie, a więc śmiem z dużą pewnością powiedzieć, że ten mecz nie może się ponownie skończyć remisem no bo ile można? Patrząc na potencjał obu drużyn moje przeczucie podpowiada mi, że to Skrzydła będą zwycięzcą tego pojedynku.
Zysk/Strata: ✅ 115 .80 zł

Do góry Bottom