>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NHL by Sparki

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
Witam!
Typy w tym temacie będą wyłącznie dotyczyły NHL.
Po 2 sezonach upadków i wzlotów wyciągnąłem pewne wnioski. W miarę możliwości i zasobów czasowych do typów dołączę krótką analizę. Każdego dnia pojawi się w temacie jeden typ z kursem powyżej 1,70. Na koniec każdego miesiąca pojawią się statystyki oraz miesięczny yeild.

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #1

Montreal Canadiens 60&#39;
vs Toronto Maple Leafs

▶ [ 2.120 ] ✅
Stawka: 50.00 zł
Ewentualny zysk: 56.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Na dzisiejszą noc wybrałem spotkanie Canadiens i Leafs. Jak wyglądały Liście w zeszłym sezonie nikomu nie trzeba chyba przypominać. Gorzej wypadła jedynie ekipa z Buffalo. Canadiens przeszli przez pierwszą rundę PO, aby później uznać wyższość Błyskawic. Po obiecujących pierwszych meczach pre-season wydawało się, że ekipa z Toronto wraca na odpowiednie tory jednak to co wydarzyło się w dalszej części nie zapowiada nic dobrego póki co. Nowy trener, gruntowna przebudowa zespołu i czas może coś temu zaradzą choć patrząc na nowego menadżera w osobie Lamoriello nie wróże im za dobrze. Osobiście mam do niego uraz po tym jak drużynę taką jak Devils sprowadził na dno. Co można napisać o gościach? A no pewnie to samo. W pre-season nie zabłysnęli. Kilka nieznaczących transferów i nowy kapitan w osobie Pacioretty’ego. W bramce gospodarzy stanie dziś Jonathan Bernier, zaś u gości zobaczymy Corey&#39;a Price&#39;a. W tym meczu teoretycznie wszystko może się zdarzyć w końcu to NHL. Dziś przeczucie podpowiada mi , że punkty powędrują do Montrealu.
Zysk/Strata: ✅ 56.00 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #2

Minnesota Wild (-1)
vs Colorado Avalanche

▶ [ 2.660 ] ZWROT
Ewentualny zysk: 83.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Tej nocy pod lupę biorę spotkanie w Colorado. Do Pepsi Center zawita dziś drużyna Dzikusów. Letnia przerwa nie przyniosła wielkich zmian w drużynie z Minnesoty. Zeszły sezon w wykonaniu Wild można uznać za bardzo udany. W pierwszej rundzie PO odprawili Nutki wynikiem 4:2 by później uznać wyższość triumfatorów Pucharu Stanley&#39;a - Blackhawks. Duży wkład w dobre wyniki w drugiej części zeszłego sezonu miał goalie Devan Dubnyk. W mojej opinii ekipa z Minnesoty może być czarnym koniem tegorocznych rozgrywek. Patrząc na pres-season games widać, że w zespole wszystko funkcjonuje prawidłowo. Ostatnie mecze Wild to istny pokaz strzelecki wiec o bramki dziś się nie martwię. Po drugiej stronie tafli zobaczymy Colorado Avalanche - zespół który po dobrym starcie spadł na samo dno Dywizji Centralnej. Po części mogła to być zasługa kontuzji, które były utrapieniem tej drużyny jednak ostatnie wyniki nie napawają optymizmem. Słaba postawa w ataku nie wróży nic dobrego. Myślę, że dziś zobaczymy sporo bramek i idąc tą drogą stawiam na handicap. Dzikusy są w formie i powinny bez większych problemów poradzić sobie z Avalanche.
Zysk/Strata: ✅ 56.00 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #3
Chicago Blackhawks OT
vs New York Islanders

▶ [ 1.909 ]✅
Ewentualny zysk: 45 .45 zł
Bukmacher:
Pinnacle

Dziś mecz inaugurujący w Barclays Center na Brooklyn’ie, gdzie swoje mecze od tego sezonu będą rozgrywać gracze New York Islanders. W zespole przez okres wakacyjny nie wiele się zmieniło. Wydawać się może, że sezon 2014/2015 był na Wyspiarzy bardzo udany patrząc na sezon poprzedzający kiedy to zamknęli tabele Metropolitan Division. Swoją przygodę zakończyli na pierwszej rundzie PO po bardzo wyrównanej serii z Capitals. Za pewne cel na sezon aktualny to powtórzyć co najmniej efekt z przed roku. Okres przygotowawczy nie przebiegł najlepiej więc pewnie morale drużynie nie są najlepsze. Islander czeka dziś nie lada wyzwanie – będą gościć tegorocznych mistrzów. Blackhowks na pewno przystąpią do tego meczu bardzo zdeterminowani po nienajlepszym wejściu w sezon i porażce z Rengers. W przerwie między sezonowej doszło w drużynie mistrzów do sporych roszad kadrowych. Kręgosłup zespołu pozostał więc myślę, że Jastrzębie pokażą gdzie jest ich miejsce w szeregu. Trudno powiedzieć jakie szanse w tym sezonie ma ekipa z Chicago. Pierwszy mecz pokazał, że mogą rywalizować na najlepszymi jednak jak to będzie wyglądać na przestrzeni sezonu trudno spekulować. Typ argumentuje słabą formą Islanders i dużą determinacją Howks. W mojej opinii ekipa z Wietrznego Miasta ten mecz musi po prostu wygrać. Dziś ostrożnie więc gramy OT.
Zysk/Strata: ✅ 101 .45 zł
Winnipeg Jets vs New Jersey Devils

Dziś również sezon zaczyna również moja ekipa. New Jersey Devils przeszli w przerwie między sezonowej trzęsienie ziemi. Drużynę opuścił w końcu Lou Lamoriello z czego bardzo się cieszę. Robienie z zespołu domu spokojnej starości nie było dobrym pomysłem. W jego miejsce zatrudniono Ray’a Shero . Z zespołem pożegnał się również duet trenerów w osobach Adama Oates’a i Scotta Stevens’a. Drużyne powierzono John’owi Heynes’owi. Rewolucji nie uniknęła również kadra Diabłów. Z zespołem pożegnało się kilku weteranów, sprowadzono nowych zawodników – team trochę odmłodniał. Ciekawy jest postawy Pavla Zachy, którego wydraftowano z „szóstką”. Pomimo słabego sezonu przygotowawczego po cichu liczę, że w końcu coś w tej drużynie zacznie się układać. Może jakieś 8 miejsce w Konferencji Wschodniej i możliwość gry w PO? Kto to wie. Dziś home opener o godzenie 1:00 czasu polskiego. Do Prudencial Center zawita zespół Jets. Upatruję tutaj szansy Devils na udany początek sezonu i pozytywny zastrzyk energii. Ekipa Winnipeg gra B2B więc będą ciut zmęczeni – w końcu to początek sezonu i kondycje będą rosły z biegiem czasu. Tutaj właśnie widzę światełko w tunelu. Wczorajszy mecz z Bruins był dla nich na pewno udany, ale na pewno też zostawili trochę zdrowia na tafli w Bostonie. Po cichu liczę choć na 2 punkty. Typu nie będzie, obejrzę ten mecz z czystą przyjemnością.

/To będzie jednak długi sezon dla Devils, okupiony wieloma lekcjami doświadczenia. Trzymam za nich kciuki, żeby ta przebudowa szybko przyniosła żniwa.

Otrzymane punkty reputacji: +5
sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #4

Anaheim Ducks OT
vs San Jose Sharks

▶ [ 2.000 ]⛔
Ewentualny zysk: 50.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś swoje oczy kieruje w stronę San Jose. W tamtejszym HP Pavilion dojdzie do spotkania pomiędzy Rekinami i Kaczorami. Dla gości będzie to mecz inaugurujący sezon. Rekiny pierwszy mecz mają już za sobą w którym dość niespodziewanie ograli Królów stosunkiem 5:1. Co można powiedzieć o dzisiejszych gościach... A no pewnie, że mieli udany sezon przygotowawczy. Kaczory moim zdaniem mogą w tym sezonie powalczyć o najwyższe cele. W ich składu dołączyło sporo doświadczonych graczy m.in. Bieksa, Hagelin czy Horcoff, którzy grali już w finałach Pucharu Stanley&#39;a. Gospodarze generalnie też pokazali się z dobrej strony w pre-seazon games, przegrawali jedynie... z Ducks i to dwukrotnie. Widać, że były trener Devils Peter DeBoer dobrze zaaklimatyzował się w zespole i chyba bardziej odpowiada mu kierowanie zespołem z San Jose niż Newark&#39;u. Dziś w bramce pewnie znowu stanie nowy nabytek Rekinów - Martin Jones. W bramce Kaczorów zapewne zobaczymy Andersena. Myślę, że musiało by się dziś stać coś na prawdę dziwnego, aby po dwóch wygranych meczach w pre-sezon Kaczory oddały 2 pkt Rekinom w meczu inaugurującym. W mojej opinii ten typ do dobra lokata więc pobieram i czekam na rozwój wydarzeń.

Zysk/Strata: ✅ 51 .45 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #5

Montreal Canadiens OT
vs Ottawa Senators

▶ [ 2.120 ] ✅
Ewentualny zysk: 56.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Spotkanie zespołów, które jak dotąd nie zaznały porażki. Obie drużyny w sytuacji B2B. W bramkach pewnie zobaczymy Condon&#39;a i Anderson&#39;a. W pre-sezon dwukrotnie wygrywała drużyna z Ottawy. Wczoraj pomyliłem się z Kaczorami, kiedy to zdecydowałem się grać na ekipę która była mocniejsza w okresie przygotowawczym. Wynikiem jestem naprawdę zaskoczony. Dziś w takim razie będzie odwrotnie. Idę w kierunku Habs. Wczoraj oba zespoły grały swoje mecze. Senatorowie wymęczyli zwycięstwo z Leafs, Canadiens gładko ograli Bruins. Nieco obawiam się o obsadę bramki Canadiens. Michel Therrien pewnie da szansę na debiut w NHL Condon&#39;owi. 25 latek ma na pewno od kogo się uczyć więc miejmy nadzieje, że pokaże się dziś z dobrej strony. Dla Senatorów będzie to home opener. Wczorajszy mecz to doskonały PP w wykonaniu dzisiejszych gospodarzy, jednak poza tym zagrali słabo. Habs to zespół o klasę lepszą więc w mojej opinii wywiozą z Ottawy 2 pkt.
Zysk/Strata: ✅ 107 .45 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #6
Vancouver Canucks vs Anaheim Ducks 60&#39;

▶ [ 2.020 ]⛔
Ewentualny zysk: 51.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle
Pod uwagę biorę dziś spotkanie które odbędzie się w Honda Center. Dla Ducks to pierwszy mecz w sezonie w roli gospodarza. Dwa dni temu grali na wyjeździe, gdzie ulegli Rekinom 2:0. Dziś przed własną publicznościa będą się chcieli zrehabilitować za tą dość zaskakującą porażkę. W bramce prawdopodobnie podobnie stanie Andersen. Ten mecz na pewno będzie wyjątkowy dla Kevina Bieks&#39;y, który spotka się ze swoim byłym klubem. Do Anaheim trafił właśnie z Vancouver za wybór w drugiej rundzie przyszłorocznego draftu. Po drugiej stronie tafli zobaczymy Orki, które w ostatnim czasie wymieniły się punktami z Flames. Bramki drużyny z Vancouver strzegł dziś będzie raczej Rayan Miller. Nie mam czasu dopisać więcej bo uciekam do kina. Pobieram dziś po raz drugi Kaczki. Zaryzykuje regulaminowy czas.

Zysk/Strata: ✅ 57 .45 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #7

Montreal Canadiens OT
vs Pittsburgh Penguins

▶ [ 2.150 ] ✅
Ewentualny zysk: 57.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Normalnie dziś zwątpiłem w Kaczorów. Po raz kolejny psują mi bilans. Pójdę więc za ciosem i po raz kolejny zaufam ekipie z Montrealu. Habs z powodzeniem radzą sobie na początku tych rozgrywek. Nawet ostatni debiutant Mike Condon poradził sobie bardzo dobrze. Dziś jednak w bramce ujrzymy Carey’a Price’a. Osobę tego goalie każdy z Was zna więc nie muszę się o nim rozpisywać. Mam nadzieje, że Pacioretty i spółka swój road trip zakończą z kompletem zwycięstw. Gospodarzami wymienionego spotkania będą Pingwiny dla których będzie to home opener. Drużyna z Pittsburgha słabo weszła w obecny sezon. Porażki kolejno z Dallas Stars i Arizona Coyotes nie napawają optymizmem. Sezon przygotowawczy dla gospodarzy też był w kratkę jednak nie należy ich lekceważyć bo to nadal bardzo mocna drużyna. Takie gwiazdy jak Sidney Crosby czy Jewgienij Małkin mogą wygrać mecz w pojedynkę. Dobrze w zespół wprowadził się Phil Kessel który strzelił jak na razie jedyną bramkę w tym sezonie dla drużyny z Miasta Stali. W bramce gospodarzy stanie dziś pewnie Fleury. Patrząc na kurs i dyspozycje obu drużyn grzechem było by nie pobrać tego meczu. Szkoda, że Pinnacle nie oferuje reg time na Canadiens bo pewnie wszedłbym i w to. Let’s go Habs!
Zysk/Strata: ✅ 114 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #8

Chicago Blackhawks (-1)
vs Philadelphia Flyers

▶ [ 2.250 ]⛔
Ewentualny zysk: 62.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Przeglądając ofertę na dziś jakoś żaden mecz nie zrobił na mnie wrażenia. Mam mieszane uczucia co do spotkań w Columbus i Denver. Kojoty dobrze weszły w sezon, a że grają z Kaczorami więc nie biorę nawet tego meczu pod uwagę. Zostało tylko jedno spotkanie… Zdobywcy Pucharu Stanley’a zawitają dziś do Philadelphii rozpoczynając krótki dwudniowy road trip. Na tym terenie nie wygrali meczu o punkty od 2010 roku kiedy to w 6 meczu PO pokonali po dogrywce dzisiejszych gospodarzy 3:4. Widać, że lodowisko w Wells Fargo Center nie jest szczęśliwe dla aktualnych mistrzów. Jastrzębie po falstarcie z Rengers pokonali w „dwumeczu” innych Nowojorczyków – Islanders więc można rzec, że wszystko chyba wraca na odpowiednie tory. Trener Joel Quenneville potwierdził, że dziś w bramce zobaczymy Corey Crawford’a. Nieco obawiam się o podejście do tego meczu ponieważ dzień później Hawks grają z Habs, a to już będzie wyzwanie. Zlekceważenie przeciwnika będzie dzisiaj oznaczać kolejną klęskę. Gospodarze…? Cóż dużo pisać… grają nieskutecznie. Wymęczyli ostatnio zwycięstwo 1:0 z Panterami u siebie, dwa dni wcześniej przegrali z nimi tracąc aż 7 bramek i strzelając tylko 1 na 39 SOG… Pozostawię to bez komentarza. Dziś w bramce stanie pewnie Michal Neuvirth. Zestawiając aktualne dyspozycje obu ekip liczę na zwycięstwo Hawks. Mam nadzieje, że odczarują w końcu taflę w Philadelphii i wygrają to spotkanie. Bo jak nie dziś to kiedy…?

Zysk/Strata: ✅ 64 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #9

Minnesota Wild (-1.5)
vs Arizona Coyotes

▶ [ 2.800 ]⛔
Ewentualny zysk: 90.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś oferta bogata więc jest w czym wybierać. Moją uwagę kieruje dziś do Glendale. Na tafli w Gila River Arena zobaczymy jak dotąd dwa niepokonane do tej pory zespoły. Kojoty po udanym spotkaniu z Kaczorami, które rozegrali zeszłej nocy wracają na swój teren by ugościć ekipę z Minnesoty. Dzisiejsi gospodarze weszli w sezon eksplodując formą. Pokonali w pierwszych meczach nie byle kogo. Ich ofiarą padły Kings, Penguins oraz Ducks. Na tą chwilę ciężko stwierdzić kto stanie w bramce drużyny z Arizony, być może będzie to ponownie Mike Smith. Wild zagrali do tej pory dwa mecze, na pewno z dobrym efektem , ale czy na wysokim poziomie? Ciężko mi to powiedzieć. W dzisiejszym meczu na pewno zrobią wszystko, żeby wygrać. Kojoty w sytuacji B2B więc na wypoczętych Dzikusów może zabraknąć sił. Wild grają efektowanie i wykorzystują okazje strzeleckie, w bramce mają solidnego goalie w osobie Devan’a Dubnyk’a którego zapewne dziś ujrzymy. Ponownie spróbuje pograć na ich zwycięstwo przewagą co najmniej dwóch bramek. Coś mi mówi, że Coyotes nie dadzą dziś im rady.
Zysk/Strata: ✅ 14 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #10

Toronto Maple Leafs OT vs Columbus Blue Jackets

▶ [ 2.410 ]✅
Ewentualny zysk: 70.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś krótko bo czas goni. W Nationwide Arena spotkają się dziś zespoły które jak dotąd nie wygrały spotkania w obecnym sezonie. Zarówno gospodarze jak i goście rozpoczęli sezon od meczów z rywalami z górnej pułki. W bramkach kolejno Bobrovsky u Kurtek i Reimer w drużynie Liści. Dziś zdam się na intuicję bo nie miałem czasu przeanalizować dzisiejszych spotkań od podszewki. Coś mi mówi, że ekipa z Toronto dziś się przełamie. Kurs fajny, rywal też osiągalny więc w to wchodzę.
Zysk/Strata: ✅ 85 .45 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #11

Boston Bruins (-1.5) vs Arizona Coyotes

▶ [ 3.690 ]✅
Ewentualny zysk: 134.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś z motyką na słońce. Do Glendale przyjadą dziś Bruins którzy po efektownej wygranej z Avalanche jak się zdaje w końcu złapali rytm meczowy. Zarówno linie defensywne jak i ofensywne zagrały to co powinny grać od początku sezonu. Mam nadzieje, że zadyszka jaką złapali w połowie sezonu przygotowawczego właśnie minęła. Bruins potrafią grać zarówno efektowny jak i efektywny hokej. W bramce stanie raczej Rask, który jeśli jest w formie to potrafi wyciągać nawet to czego nie da się wyciągnąć. Gospodarzami dzisiejszego spotkania są Kojoty, które przeciwnie do Bruins w sezon weszli niespodziewanie dobrze. Ostatnia porażka z Wild jednak w końcu sprowadziła ich na ziemię. Ten mecz kosztował mnie sporo nerwów, sam nie wiem czy w połowie 2 tercji przy stanie 0:3 to Wild odpuścili czy porostu był to wielki powrót Coyotes, którzy ostatecznie wyciągnęli ten mecz na 3:4. W sumie nie wiele im brakło do remisu. W bramce gospodarzy zobaczymy pewnie Smith&#39;a. Myślę, że ekipa z Arizony nie jest zespołem który może utrzymać dobrą formę przez dłuższy czas i dziś mecz potoczy się pod dyktando Niedźwiadków. Chyba już pora żeby wszystko wróciło do normy. Stawiam na dużo bramek i zwycięstwo Bruins.
Zysk/Strata: ✅ 219 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #12

Minnesota Wild vs Anaheim Ducks

Under 5
▶ [ 2.220 ] ZWROT
Ewentualny zysk: 61.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś kompletnie nie mam pomysłu jak ugryźć proponowaną ofertę. Na początku miałem pograć Wild, ale coś mi mówi, że Kaczki zrobią mi na złość jeżeli pogram przeciw nim za trzecim razem. Wild ostatnio spuścili z tonu. Po efektywnym początku chyba złapali zadyszkę. Zdecydowałem się pójść w stronę bramek. Kaczki ze strzelaniem mają ogromny problem. Jeśli Dzikusy zagrają na swoim poziomie w obronie to widzę duże value w tym typie. Przeciw odpowiada się skuteczność Dzikusów którzy potrafią punktować. W bramkach prawdopodobnie kolejno Dubnyk u gości i Andersen u gospodarzy. Coś mi mówi, że będzie to zacięty mecz i zbyt wiele bramek nie zobaczymy.
Zysk/Strata: ✅ 219 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #13

San Jose Sharks vs New York Rangers 60&#39;

▶ [ 2.520 ]✅
Ewentualny zysk: 76.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Wczoraj zgodnie z moimi przewidywaniami Rengersi ulegli Devils. Jako, że mam zasadę, że nie gram meczy z udziałem Devils to niestety nie zarobiłem :grin: Dziś do MSG przyjeżdżają Sharks. Ostatnio przegrali już mecz z drużyną z Nowego Jorku, a mianowicie Islanders. O Rekinach nie można powiedzieć złych słów bo początek sezonu mają fenomenalny, choć ostatnio spuścili z tonu. W bramce gości zobaczymy dziś Martin&#39;a Jones&#39;a który zaliczył już w tym sezonie 2 SO. Do tej pory puścił jedynie 2 bramki. Gospodarzy po udanym początku dopadła chyba zadyszka. Coś się rozregulowało w ekipie Rengers&#39;ów i nie potrafią wrócić na odpowiedni tor. Dziś w bramce swój debiut zaliczy Antii Rananta. Patrząc na ten kurs nie mogę przejść obojętnie. Rozumiem, że Strażnicy są B2B, mają słabą formę, ale jakoś nie wydaje mi się, że tanio oddadzą skórę. Biorę to nawet w ciemno. MSG dziś będzie stało murem za swoją drużyną, nie wydaje mi się, że przegrają 4 mecz z rzędu i to u siebie.
Zysk/Strata: ✅ 295 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #14

Washington Capitals 60&#39;
vs Calgary Flames

▶ [ 2.300 ]✅
Ewentualny zysk: 65.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Przed nami ciekawa noc. Do analizy wybrałem dziś spotkanie Flames i Capitals. Zacznę może od dzisiejszych gospodarzy. Po fajnym poprzednim sezonie coś teraz nie zaskoczyło i Płomienie nie mogą wygrać nawet z Oilers. Po statystykach widać, że strzelanie w kierunku bramki rywala nie idzie im zbyt dobrze. W ostatnich meczach ta statystyka kręciła się w okolicy 20 SOG. W bramce dziś stanie Ramo, a z nim w bramce Flames nie wygrali jeszcze spotkania w tym sezonie. Po drugiej stronie tafli gracze z Waszyngtonu. Tutaj to już inna bajka. Jeśli w składzie gra Ovechkin to problemów z wygrywaniem nie mają, ale jeśli go zabraknie to jak by zabrakło ducha walki. Przykładem może być mecz z Sharks. W bramce tradycyjnie Holtby. Capitals po four-game homestand rozpoczynają trip po Kanadzie, gdzie zagrają trzy mecze. Na pierwszy ogień idą gracze z Alberty, którzy w obecnej formie nie powinni im sprawić problemów. Stawiam na Capitals. W mojej opinii rozprawią się z dzisiejszymi gospodarzami w regulaminowym czasie.
Zysk/Strata: ✅ 360 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #15

Detroit Red Wings (-1.5)
vs Edmonton Oilers

▶ [ 3.390 ]⛔
Ewentualny zysk: 119.50 zł
Bukmacher: Pinnacle Gracze z Detroit kontynuują swój trip po Kanadzie. Dziś wybierają się na zachód gdzie czeka ich 3 gry z miejscowymi. Pierwszym zespołem z jakim przyjdzie im zagrać będzie ekipa z Edmonton. Gospodarze ostatnio odbili się od dna i wygrali dwa mecze z rzędu ze swoimi lokalnymi rywalami, kolejno Flames i Canucks. Można powiedzieć, że widać jakiś progres zarówno w grze ofensywnej jak i defensywnej. Z uporem postawili się Orkom i konsekwentnie dograli to spotkanie do końca choć nie byli drużyną przeważającą. Dziś w bramce gospodarzy zagra zapewne sprowadzony z Nowego Jorku Cam Talbot. Goście wręcz odwrotnie po dobrym początku złapali chyba zadyszkę. Trzeba szczerze powiedzieć, że kalendarz był dla nich łaskawy i na rozgrzewkę dostali zespoły z dolnej półki, potem przyszło im grać z Błyskawicami, ale i temu zadaniu podołali. Ostatnie dwa mecze to dwie porażki. O ile muszą się wstydzić porażki z Huricanes to tej z Canadiens już nie, w końcu to rewelacja obecnego sezonu. W bramce RW stanie Mrazek. Dziś myślę, że to Skrzydła wyjdą z tego pojedynku z podniesioną głową. Przeciwnik jakim są Oilers nie jest zbyt wymagającym rywalem więc to dobra okazja na poprawienie morali w drużynie. Gospodarze jeśli przegrywali w tym sezonie to była to różnica dwóch bramek. Pójdę tym tropem i stawiam na wygraną Red Wings z handicapem.
Zysk/Strata: ✅ 310 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #16

Dallas Stars OT
vs Pittsburgh Penguins

▶ [ 2.220 ]✅
Ewentualny zysk: 61.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Po wczorajszej wtopie dziś pod lupę biorę spotkanie, które rozegra się w Pensylwanii. Gospodarzami tego spotkania będą Pingwiny - drużyna będąca obecnie w słabej formie. Co prawda odnieśli ostatnio trzy zwycięstwa, ale z kim? Nie były to drużyny obecnie najwyższych lotów. W sezon weszli słabo, a na starcie przegrali ze swoim dzisiejszym rywalem pomimo optycznej przewagi. W bramce dziś podobnie jak w tamtym spotkaniu stanie Fleury. Po drugiej stronie tafli Stars - ekipa grająca bardzo równo. Kto wie czy w tym sezonie nie powalczą o PO. Systematycznie punktują co sprawia, że w tej chwili są liderem Konferencji Zachodniej. Nie będę się rozpisywał bo nie bardzo mam czas. Myślę, że tej nocy również znajdą patent na drużynę z Pittsburgha. Dodam jeszcze, że w bramce Stars stanie prawdopodobnie Niemi . W mojej opinii typ warty uwagi po takim kursie. W końcu liderem nie jest się z przypadku.
Zysk/Strata: ✅ 371 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #17

Washington Capitals 60&#39;
vs Edmonton Oilers

▶ [ 2.420 ]✅
Ewentualny zysk: 71.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś w oczy rzuciło mi się spotkanie rozgrywane w Edmonton. Gospodarze na swojej tafli ugoszczą drużynę z Waszyngtonu. Oilers ostatnio dobrze sobie poczynają co po części jest zasługą wydraftowanego z numerem jeden MCD. McDavid spisuję się bardzo dobrze i już widać, że może to być czołowy gracz NHL za kilka lat. Ekipa z Rexall Place od czasu do czasu miewa przebłyski dobrej gry, ale nie sądzę, że potrafią wygrać czwarty mecz z rzędu. Na tą chwilę ciężko powiedzieć kto będzie dzisiaj starterem, być może to Andres Nilsson rozpocznie spotkanie. Goście w sytuacji B2B i pewnie z uwagi na to będziemy mieli szansę zobaczyć dziś w bramce Philippa Grubauer&#39;a. Będzie to jego pierwszy występ w tym sezonie. Capitals to obecnie czołowy zespół w Konferencji Wschodniej więc takie drużyny jak Oilers muszą obowiązkowo ogrywać. Ovechkin, Chimera i Oshie jeśli zagrają na swoim poziomie to nie widzę innego rozwiązania jak zwycięstwo gości w regulaminowym czasie.

Zysk/Strata: ✅ 442 .95 zł

krzychuu 0

krzychuu

Użytkownik
Śledzę Twój temat od początku i kilka razy skorzystałem z Twoich typów. Typy przemyślane opisy rzeczowe bez zbędnego mydlenia.
Dzięki zatem i powodzenia dalej.
PS. Detroit to zepsuł przed wczoraj, też mi nie siadło.

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #18

New York Rangers (-1.5)
vs Philadelphia Flyers

▶ [ 3.270 ]⛔
Ewentualny zysk: 113.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś odważny typ. W Wells Fargo Center miejscowi Lotnicy podejmować będą drużynę z Nowego Jorku. Będzie to dla nich trudne wyzwanie ponieważ Rengersi to drużyna, która potrafi wygrać z każdym. W zeszłym sezonie bilans spotkań obu ekip to 3:1 na korzyść przyjezdnych. Flayers po słabym początku obecnego sezonu zaczęli coś grać. Dziś w bramce zobaczymy zapewne Steve&#39;a Mason&#39;a. Jego forma nie jest najlepsza i jak widać po ostatnich meczach drużyny z Filadelfii chyba stracił pozycję pierwszego goalie. Gdyby nie kontuzja Neuvirth&#39;a pewnie dziś by nie wystąpił. Właśnie w tym słabym ogniwie upatruje swojej szansy. Dobra gra defensywna i skuteczny atak Regners w ostatnim czasie dopełnia mojej wizji. Po zadyszce Strażników zdaje się, że nie ma już chyba śladów. Jeśli dziś zagrają swoje to wygrana dwoma bramkami zdaje się być formalnością. W bramce pewny punkt zespołu - Henrik Lundqvist. Pomimo, że w sezonie przygotowawczym to Flyers dwukrotnie byli górą to dziś w grze w punkty to ekipa z Nowego Jorku zagra o zwycięstwo. &quot;Time of revenge&quot; za sezon przygotowawczy.
Zysk/Strata: ✅ 392 .95 zł

Do góry Bottom