>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NHL by Sparki

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #19

Calgary Flames vs New York Rangers 60&#39;

▶ [ 2.200 ]✅
Stawka: 50.00 zł
Ewentualny zysk: 60.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś konsekwentnie pogram Strażników. Wczoraj przegrali po karnych z Lotnikami po ciekawym meczu i dobrej grze obu bramkarzy. Przyznam, że trochę wczoraj zignorowałem ekipę z Filadelfii. Dziś rywal nie jest zbyt wymagający. Piszę to mając na uwadze formę Falmes w tym sezonie. MSG to magiczna hala, która niesie ekipę Rengers. W bramce gospodarzy Antti Raanta który zaliczy dziś swój drugi występ. W pierwszym pokazał się z bardzo dobrej strony zaliczając shutout. Goście w bramce wystawią Hiller&#39;a. Pisałem już o Flames, że są mało efektywni zarówno w ofensywie jak i defensywie. Oddają mało strzałów na bramkę rywala i dużo tracą. Wyjątkiem jest ostatni mecz z Red Wings w którym coś niecoś postrzelali. Jestem zdania, że Strażnicy na swojej tafli nie pozwolą im na wiele. Nash i reszta ekipy po porażce z Lotnikami na pewno będą chcieli udowodnić swoim kibicom, że warto odwiedzać MSG. Nie mam dziś czasu żeby szerzej się rozpisać wiec na tym tyle. W mojej opinii dziś ten mecz skończy się w regulaminowym czasie na korzyść gospodarzy.
Zysk/Strata: ✅ 452 .95 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #20

Anaheim Ducks vs Chicago Blackhawks

Over 5
▶ [ 2.000 ]⛔
Ewentualny zysk: 50.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Rozkminiam tak te nocne mecze, ale nie bardzo coś sensownego przychodzi mi do głowy. Dziś typ kompletnie na czuja podparty jedynie statystykami. W spotkaniach obu zespołów ostatnio padało dużo bramek. W tym roku jedynie raz padło mniej niż pięć. W bramkach kolejno Andersen i Crawford. Tej nocy liczę na słabą dyspozycję goalie i efektywne strzały. Ducks grają od początku sezonu piach, ale coś czuję, że dziś postawią się Hawks i wynik za oscyluje w okolicy 2:3 lub 2:4 na korzyść gospodarzy. Liczę na bramki w przewadze oraz chociaż jedną w ostatnich sekundach w postaci &quot;empty net goal&quot;. Gramy ostrożnie, te pięć dziś powinno paść. Przy odrobinie szczęścia może i zarobimy.
Zysk/Strata: ✅ 402 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #21

Los Angeles Kings vs Winnipeg Jets 60&#39;

▶ [ 2.580 ]⛔
Ewentualny zysk: 79.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś swoje oczy kieruje na hale MTS center. Odbędzie się tam spotkanie pomiędzy Jets i Kings. Goście zakończa dziś krótki dwumeczowy trip po Kanadzie. Kings po słabym wejściu w sezon zaczęli grać jak na Królów przystało. Widać, że w drużynie zaczyna wszystko układać się tak jak należy. W bramce stanie dziś prawdopodobnie Jonathan Quick , który wydaje się wraca do swojej optymalnej dyspozycji. W roli gospodarzy wystąpią Odrzutowce. W swojej hali goszczą ostatnio praktycznie samą elitę. Rezultaty tych pojedynków są naprzemienne jednak nie można powiedzieć, że grają źle. Bramki gospodarzy strzegł dziś będzie raczej Pavelec. Jets to zespół nieprzewidywalny co widać po zeszłym sezonie. Na trzy mecze rozegrane w poprzedniej kampanii to właśnie Jets wygrali dwa z nich. Potrafią wygrać z każdym i w najmniej odpowiednim momencie krzyżować plany czołowym zespołom. W mojej opinii dziś tak właśnie będzie i seria pięciu zwycięstw Królów zakończy się w Winnipeg.
Zysk/Strata: ✅ 352 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #22

Calgary Flames vs Ottawa Senators 60&#39;

▶ [ 2.130 ]⛔
Ewentualny zysk: 56.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Mecz który wybrałem dzisiaj to spotkanie pomiędzy Senators i Flames. Oba zespoły ostatnio zawodzą swoich kibiców. Jeśli chodzi o drużynę z Ottawy to przegrane są wynikiem mało efektywnej gry. Senatorowie oddają dużo strzałów na bramkę przeciwnika jednak z marnym efektem. Dziś przeciwnik nie jest wymagający bo defensywa Falmes woła o pomstę do nieba. Coś ewidentnie nie hula w tej ekipie. Posypał się każdy element gry. Praktycznie nie funkcjonują zarówno formacje defensywne jak i ofensywne. W bramce Flames stanie dziś pewnie Hiller, który nie jest w najlepszej formie. Między słupkami Senators zobaczymy Andersona. W mojej opinii jeśli drużyna z Ottawy zagra swoje to w połączeniu z nieudolnością defensywy Płomieni ten typ wydaje się być czystą formalnością. Stawiam na drużynę prowadzoną przez Camerona.
Zysk/Strata: ✅ 302 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #23

Montreal Canadiens 60&#39;
vs Edmonton Oilers

▶ [ 2.160 ]⛔
Ewentualny zysk: 58.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Jak widać i mnie na koniec miesiąca dopadła zadyszka w typowaniu. Wczoraj Senators pomimo, że wygrali to nie dali zarobić. Na dziś proponuje spotkanie które odbędzie się w Rexall Place. Miejscowi Nafciarze gościć będą ekipę z Montrealu. Habs przegrali ostatnio spotkanie z Canucks i nie udało im się zdobyć dwucyfrowej wygranej z rzędu. Dziś na lód wyjdą na pewno bardzo zdeterminowani. W bramce Canadiens zobaczymy Price&#39;a któremu spotkanie z Orkami troche nie wyszło. W mojej opinii to był po prostu zły dzień dla Carey&#39;a i dziś musi to udowodnić. Dzisiejsi gospodarze nie grają najlepszego sezonu do czego zdołali już nas przez ostatnie lata. Oilers to ekipa której jednak nie można lekceważyć. Gdy wszyscy w zespole wstaną prawą nogą to na tafli robi się niezły młyn, a w tedy mogą zagrozić każdemu zespołowi. Bramke murował dziś będzie Cam Talbot. McDavid czyli tegoroczna jedynka chyba dobrze zaaklimatyzował się w zespole i gra na dobrym poziomie, a wręcz ciągnie ten zespół do przodu. Nie mniej jednak dzisiaj stawiam na gości. Pacioretty i spółka powinni dziś rozprawić się z rywalami w regulaminowym czasie. Ponadto warto by również zastanowić się nad typem Pacioretty strzeli gola. Mój buk nie ma tego w ofercie więc nie gram, ale gdyby miał to pewnie za drobne bym spróbował.
Zysk/Strata: ✅ 252 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #24

Boston Bruins (-1.5)
vs Florida Panthers

▶ [ 4.130 ]✅
Ewentualny zysk: 156.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś typ szalony ale w mojej opinii bardzo prawdopodobny. Kurs wg mnie zbyt zawyżony jak na to zdarzenie więc ja to pobieram. Dziś krótko bo nie mam za wiele czasu. Bruins w końcu nabrali wiatru w żagle i grają swoje. Ich ostatnią grą można cieszyć oko natomiast dzisiejsi gospodarze grają w kratkę. Owszem potrafią zagrać kapitalny mecz, ale ja dziś uważam, że po dwóch wygranych meczach przyszedł czas na porażkę. Mam nadzieje, że będzie to porażka co najmniej dwoma punktami. W bramkach kolejno Rask i Loungo. Odważny krok z mojej strony, ale dla mnie to duże value. Coś mi mówi, że dziś w końcu uda mi się przełamać ostatnio fatalną serię.
Zysk/Strata: ✅ 409 .45 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #25

Winnipeg Jets 60&#39;
vs Columbus Blue Jackets

▶ [ 2.450 ]✅
Ewentualny zysk: 72.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle W końcu udało się przełamać fatalną serię. Dziś chciałbym zakończyć miesiąc na zielono więc wybrałem na tą okazję spotkanie pomiędzy Jets i Jackets. Z całej dzisiejszej kolejki właśnie to spotkanie w mojej opinii oferuje spore value. Kurs jest zacny więc to pobieram. Gospodarze w sytuacji B2B po przegranym meczu z Capitals. Trzeba przyznać, że pomimo porażki było to wyrównane spotkanie. Ciężko powiedzieć kogo dziś zobaczymy w bramce Kurtek, trener Tortorella od początku stawia konsekwentnie na Bobrovsky&#39;iego. Może z uwagi na wczorajsze spotkanie dziś zobaczymy McElhinney&#39;a. Goście dziś rozpoczną cztero meczowy road trip. Postawa Jets w dzisiejszym meczu zależy na pewno od podejścia Maurica. Jutro ekipa z Winnipeg gra mecz z Habs wiec nie będzie to łatwe spotkanie. Mecz z kurtkami to dobra okazja na punkty jednak jeśli bardziej skupią się na spotkaniu z Canadiens to efekt może być niezamierzony. W bramce pewnie ujrzymy Pavelca, Hutchinson ostatnio jest pewniejszym punktem w zespole więc zdaje się, że zagra z Habs. Wierze w profesjonalne podejście Odrzutowców. Jeśli Pavelec nie spierdzili roboty to Jets powinni wygrać ten mecz w regulaminowym czasie. Typ na papierze wygląda bardzo dobrze. Słaby rywal w sytuacji B2B może dać dziś zarobić.
Zysk/Strata: ✅ 481 .95 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
PODSUMOWANIE MIESIĄCA
Październik
Typy podane: 25
Typy wygrane: 13
Typy przegrane: 10
Zwroty: 2
Najniższy trafiony kurs: ▶ 1.909
Najwyższy trafiony kurs: ▶ 4.130
Suma stawek: 1250.00 zł
Zysk/Strata: ✅ 481.95 zł
Miesięczny Yield: 39 %

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #1

Tampa Bay Lightning 60&#39;
vs Carolina Hurricanes

▶ [ 2.490 ]✅
Ewentualny zysk: 74.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Zaczynamy nowy miesiąc w najlepszej hokejowej lidze na świecie. Na pierwsze spotkanie w listopadzie wybrałem to które rozegra się w PNC Arena. Miejscowe Huragany podejmować będą Błyskawice które dziś rozpoczynają cztero meczowy raod trip. Gospodarze to zespół lubiący koniec tabeli. W tym sezonie grają tak jak zdążyli już nas do tego przyzwyczaić czyli marnie. Ostatnie przebłyski formy i kilka ugranych punktów na pewno poprawiły morale w tej ekipie jednak nie jest to zespół który potrafi utrzymać dłuższe serie bez porażki. Między słupkami Canes zobaczymy Ward&#39;a. Jest to goalie potrafiący zagrać fajne spotkania. Nie raz już ratował drużynę z Karoliny z patowych sytuacji. Po drugiej stronie tafli zespół grający sporo poniżej oczekiwań. W bramce po raz pierwszy w tym sezonie zobaczymy Vasilevskiego, którego trener Cooper ściągnął z AHL. W zeszłym sezonie Bolts przyzwyczaili nas do gry na poziomie pozwalającym rywalizować z czołowymi zespołami ligi. W obecnym coś nie zaskoczyło. Po obiecującym początku przestało to wszystko hulać. Należy napisać, że trochę też mają pecha, pomimo że optycznie przeważają w meczach to nie wykorzystują okazji co przekłada się na marne wyniki. Dzisiaj rywal jest w ich zasięgu. Ten mecz to dobra okazja żeby wrócić na odpowiedni tor i odbudować morale w drużynie. Stawiam na przełamanie Lightning.
Zysk/Strata: ✅ 74 .50 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #2

Dallas Stars vs Toronto Maple Leafs

Over 5.5
▶ [ 1.909 ]⛔
Ewentualny zysk: 45.45 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś oferta uboga i żadne spotkanie jednoznacznie mnie nie przekonuje, a więc zdecyduje się pograć w stronę bramek. Jedyne value widzę w spotkaniu Leafs i Stars. Gospodarzy opisywałem już kilka razy i od tamtej pory nic się nie zmieniło. Liście mając lepszy dzień potrafią postraszyć w ataku i właśnie na to dziś liczę. Drużyna z Dallas defensywą nie grzeszy więc krążek powinien wylądować w ich bramce chociaż dwukrotnie. Od początku sezonu widać, że siła ofensywna Gwiazdek stoi na dobrym poziomie. Defensywa Leafs gra padake więc to kolejny argument w którym upatruje szanse na bramki. Pomiędzy słupkami zobaczymy dziś kolejno Bernier’a i Niemi’ego. Reasumując jeśli te dwa fakty poskładają się dziś do kupy to powinniśmy zobaczyć sporo bramek. Nie podejmę się typowania zwycięzców w nocnych gierkach bo coś mi mówi, że będą niespodzianki. Pójdę tej nocy w mojej opinii bezpieczniejszą opcje bramkową.
Zysk/Strata: ✅ 24 .50 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #3

Washington Capitals vs New York Rangers 60&#39;

▶ [ 2.440 ]✅
Ewentualny zysk: 72.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś pod lupę biorę spotkanie w Medison Square Garden. Strażnicy mają dziś okazję wyprzedzić w tabeli drużynę z Waszyngtonu chociaż na chwilę. Zważywszy na to, że mają rozegrany o jeden mecz więcej będzie to dobra okazja aby zniwelować stratę punktową. W bramce gospodarzy zagra dziś Henrik Lundqvist. Bramki gości strzegł dziś będzie Braden Holtby. Capitals grają świetne zawody mając na koncie jedynie dwie porażki do tej pory. Obie ekipy spotkały się w drugiej rundzie zeszłorocznych PO. Zwycięsko z tamtej potyczki wyszła drużyna z Nowego Jorku. Patrząc na ten mecz widać, że jest to trudny orzech do zgryzienia i chyba jeden z trudniejszych do typowania tej nocy. Moje przeczucie mówi mi, że ekipa z Waszyngtonu zejdzie dziś z lodu pokonana w regulaminowym czasie więc bez wahania pobieram ten atrakcyjny kurs. Jak już pisałem MSG to magiczna hala która niesie Rengersów ku kolejnym zwycięstwom.
Zysk/Strata: ✅ 96 .50 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #4

Winnipeg Jets 60&#39;
vs Toronto Maple Leafs

▶ [ 2.370 ] ✅
Ewentualny zysk: 68.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Tej nocy interesująco wygląda spotkanie pomiędzy Leafs, a Jets. Gospodarzom ostatnio udało się w końcu przełamać fatalną passę i zwyciężyli przed własną publicznością z Dallas Stars. Na pewno to zwycięstwo było dla kibiców jak i samych graczy bardzo radosne, choćby dla tego, że pokonali aktualnego lidera Konferencji Zachodniej. Nie oglądałem tego meczu, ale po statystykach mogę sądzić, że albo bardzo dobry mecz zagrał Reimer który zresztą dziś wystąpi w bramce gospodarzy, albo drużyna z Dallas grała bardzo nieudolnie, że oddając tyle strzałów na bramkę zdobyła tylko punkt. Po drugiej stronie tafli staną Odrzutowce, które przegrali ostatni mecz ze świetnie spisującą się ekipą z Montrealu. Jets to drużyna w mojej opinii bardzo ułożona. Systematycznie punktują i trzymają równą formę. W bramce gości zagra Pavelec. Drużyna z Winnipeg takie mecze jak ten musi wygrywać jeśli chce grać w PO. Liście to rywal będący w ich zasięgu. Zestawiając obydwie ekipy i biorąc pod uwagę ogólny całokształt gry jaki prezentują to nie widzę innej opcji jak wygrana Jets.
Zysk/Strata: ✅ 165 .00 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #5

Tampa Bay Lightning 60&#39;
vs Buffalo Sabres

▶ [ 2.010 ] ✅
Ewentualny zysk: 50.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś bez analizy bo padam na twarz.
Zysk/Strata: ✅ 215 .50 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #6

Dallas Stars 60&#39;
vs Carolina Hurricanes

▶ [ 2.380 ]✅
Ewentualny zysk: 69.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Wczoraj nie miałem czasu napisać analizy więc dziś spróbuje się zrehabilitować. Pod lupę biorę spotkanie w PNC Arena. Gospodarze grają w kratkę, dotychczas niczym nas nie zaskoczyli, ale też nie rozczarowali. Graja tak jak nas do tego przyzwyczaili czyli raz lepiej raz gorzej. Systematyczności w ich grze raczej nie uświadczy. Ostatnio po krótkiej serii zwycięstew musieli uznać wyższość Błyskawic, które rozczarowują w tym sezonie. Po drugie stronie tafli lider Konferencji Zachodniej - Dallas Stars. Gwiazdki ostatnio wygrali z Bruins co nie znaczy, że był to dobry hokej. W tym meczu porostu byli efektywniejsi. Dziś rywal nie jest już tak wymagający, ale nie należy go lekceważyć. W mojej opinii Canes są jak najbardziej do ogrania. W bramkach dzisiaj kolejno Lack u gospodarzy i Lahtonen u gości. Myślę, że jak na lidera przystało dzisiaj ekipa z Dallas wygra bezproblemowo.
Zysk/Strata: ✅ 284 .50 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #7

Tampa Bay Lightning vs Minnesota Wild 60&#39;

▶ [ 2.350 ]✅
Ewentualny zysk: 67.50 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś w Xcel Energy Center ciekawe spotkanie. Miejscowe Dzikusy będą gościć ekipę ze słonecznej Tampy. Wild ostatnio grali spotkania z trudnymi przeciwnikami kolejno Blues i Preds. Oba niestety przegrali, ale po dobrych meczach w których to oni strzelali więcej na bramkę. Zabrakło chyba konsekwencji bo te mecze można było wygrać. W bramce stanie dziś prawdopodobnie Dubnyk czyli pewny punkt zespołu. Po tych dwóch porażkach myślę, że drużyna jest nieco zniesmaczona i będą tej nocy wystarczająco zdeterminowani żeby wygrać. W mojej opinii na pewno będą mieli ku temu okazję. Po drugiej stronie tafli zobaczymy Lightning czyli ekipę która w tym sezonie rozczarowuje chyba wszystkich. Nie takiej gry spodziewaliśmy się po tegorocznym finaliście Pucharu Stanley&#39;a. W bramce Błyskawic pewnie ujrzymy Bishop&#39;a. Obecna dyspozycja Błyskawic sprawia, że bez wahania stawiam dziś na Wild. Nie ignoruje drużyny z Tampy bo być może w końcu obudzi się w nich wir walki jednak myślę, że na zniesmaczonych ostatnim pechem Dzikusów może dziś zabraknąć krzepy.
Zysk/Strata: ✅ 352 .00 zł

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
:hokej: #8

Boston Bruins OT
vs New York Islanders

▶ [ 2.500 ]✅
Ewentualny zysk: 75.00 zł
Bukmacher:
Pinnacle Dziś typ może trochę zaskakujący jednak w mojej opinii warty uwagi. Bruins w sytuacji B2B podejmują Nowojorczyków z Brooklynu. Czasu na odpoczynek nie mieli zbyt wiele bo wczoraj grali z Canadiens. Niedźwiadki w ostatnim czasie mają jakąś zapaść. Nie grają źle jednak wyniki nie są zadowalające. W bramce dziś pewnie Rask. Gospodarze w tym sezonie zawodzą, ich gra nie odzwierciedla potencjału tej drużyny. Niestety nawet w kibicach drużyna nie może mieć oparcia. Po przenosinach na Brooklyn na ich mecze przychodzi bardzo mało osób. Słychać również narzekania na samą halę. Kibice twierdzą, że nie nadaje się do meczów hokejowych z uwagi na słabą widoczność. Nawet &quot;kostka&quot; nad lodowiskiem nie jest w pełni wycentrowana względem strefy środkowej. Hala przystosowana bardziej pod koszykówkę, a hokej na Brooklynie to jedynie dodatek. Sama drużyna pewnie czuję się tam trochę obco. W bramce obstawiam Halak&#39;a. Kurs na Bruins jest dziś smakowity, a biorąc pod uwagę formę i sytuację Islanders to ma on szansę powodzenia. Zdaje się na moje przeczucie. Drużyna z Bostonu dziś się przełamie.
Zysk/Strata: ✅ 427 .00 zł

krzychuu 0

krzychuu

Użytkownik
Hej.
Na dzisiejszy mecz niedźwiadków w pinnacle masz kurs 2.500 OT. Jednak ja nie widzę takiej oferty u mnie zakład ML OT jest z kursem 2.170. Niemożliwe by tak się zmienił w kilka minut. Nie wiem czemu ale nie mogę pisać PW choć mam już dużo więcej niż 6 postów.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Wszystko jest możliwe, że kurs mógł się zmienić. Jak ktoś mocniej zagra (bardzo grubo) na dany team, to na drugą drużynę kurs spada.

sparki 1,3K

sparki

Użytkownik
Hej.
Na dzisiejszy mecz niedźwiadków w pinnacle masz kurs 2.500 OT. Jednak ja nie widzę takiej oferty u mnie zakład ML OT jest z kursem 2.170. Niemożliwe by tak się zmienił w kilka minut. Nie wiem czemu ale nie mogę pisać PW choć mam już dużo więcej niż 6 postów.
Witaj
Przepraszam, że dopiero teraz odpisuję, ale nie raz na forum zaglądam tyko aby na szybko coś naskrobać i podać typ. Kurs nie zmienił się w kilka minut. Ja pograłem to w okolicach południa. Nie zawsze podaje typ zaraz po tym jak go pobrałem. Dla potwierdzenia sprawdź TU. Tak jak wonderkido napisał kursy potrafią się zmieniać znacznie. Ja gram dany kurs w momencie kiedy uważam, że będą one z czasem spadać i tak było w tym przypadku. Typ w temacie pojawia się kiedy znajdę na to czas. W razie jakichkolwiek wątpliwość każdy pograny typ mogę potwierdzić screenem, wystarczy napisać na PW. Pozdrawiam

Do góry Bottom