DET(-4,5) @1,90 26:17
betsson
Liczę, że to już koniec niespodzianek jak dla mnie w tym preseason ????
Coach Ryan niespecjalnie dużą wagę przywiązuje do pierwszego spotkania, mając bilans 0-4 i 6-10 we wszystkich spotkaniach przedsezonowych. Jim Scwartz przeciwnie: 12-4 chociaż bardziej preferuje spotkania w 3 i 4 tygodniu. Ze znaczących nieobecności wśród Lions, to brak WR Broyles, DE Jones oraz FS Delmas. Zagra też rezerwowy kicker. Bardzo ciekawni mnie tutaj walka na pozycji RB pomiędzy Bellem a Bushem. Jeśli tylko uniknie kontuzji, szykuje się bardzo ciekawy sezona dla R.Busha.
Wśród Jets zabraknie ośmiu podstawowych zawodników. Praktycznie po jednym z każdej pozycji. Tutaj najciekawiej wygląda walka o rolę podstwowego QB. Coach chwali Sancheza, GM chce by był nim Smith i tylko mam nadzieję, że i tak to nie wystarczy, żeby pokonać Lions ????
NO(-3) @1,85 17:13
Krótko i rzeczowo. Liczę, że Sean Payton jest tak głodny footballu, ze nawet, chwalony przez swojego OC, nowy QB Chiefs Alex Smith, nie będzie w stanie powstrzymać dzisiaj Saints.
HOU @2,01 27:13
Zespoły, które nic nie muszą udowadniać, nikogo nie muszą testować. W brakach i kontuzjach w zasadzie po równo a coach HOU zdecydowanie poważniej podchodzi do spotkań przedsezonowych. Zobaczymy.