>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NFL/NCAAF 2011/2012

Status
Zamknięty.
michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Betsson też jeszcze nie pokazał kursów na zawodników na mecz PIT-SEA.
Z Mendenhallem jest tak, że nie jest typowy RB na 100+ yds a jego 3,9 na próbę w zeszłym seoznie wyglądało przeciętnie. Ale:
- wszyscy liczymy, że PIT bedzie chciało dzisiaj zmieść SEA za upokorzenie w Baltimore.
- w tym samym meczu RM miał tylko 45 yds i fumble
- w meczach u siebie Mendenhall dostaje ok 22-27 prób, powinno wystarczyć.
- SEA jest bardzo przeciętną drużyną w obronie vs. rush ( średnio 118 yds na mecz w zeszłym sezonie )
Jedynym zagrożeniem na 100 yds Mendenhalla, może być... B.Rothlisberger, który po ostatnim spotkaniu ma również wiele do udowodnienia.
Jeśli ktoś ma u swojego buka zakład na touchdown Mendenhall&#39;a, to moim zdaniem dzisiaj pewniaczek.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
PIT(-13,5)@1,86✅ 24:0
Betsson

Na temat tego spotkania już dużo było powiedziane. Czas powiedzieć &quot;sprawdzam&quot; druzynie Steelers i przekonać się, czy porażka z BAL to tylko wypadek przy pracy.

shen 408

shen

Użytkownik
Analizy napisane trochę na szybko bo czasu mało ale typy przemyślane i warte grania
Bills -4 1,98
Bills na otwarcie sezonu rozjechali Chiefs na Arrowhead nawet się bardzo nie wysilając,z kolei Raiders ograli Broncos w dniu w którym Kyle Orton miał bardzo kiepski dzień.Jedyną bronią w tym meczu Raidersów będzie Darren McFadden bo Jason Campbell raczej niema do kogo rzucać a Louis Murphy i Jacoby Ford są out a Kevin Boss jest nie w 100%.Bills w week 1 zatrzymali Jamaala Charlesa a Ryan Fitzpatrick i jego no name&#39;owi wideouci szaleli w ofensywie,jak dla mnie przed Bills identyczny meczup jak z Chiefs a handi -4 wartę grania.
Redskins -4 1,90
Jeśli Cam Newton rzucił przeciwko Cardinals 422 jardy to znaczy ze secondary Cards jest fatalne a Rex Grossman który w week 1 zagrał bardzo dobrze przeciwko Giants powinien sobię lepiej poradzić niż Newton,do tego Tim Hightower kontra były zespół plus Redskins wygrali ostatnie 6 spotkań w domu z ekipą Arizona Cardinals
Cowboys -3 1,96
Nie wiem co to napisać,typ z typu musi wejść bo 49ers 2-0 niemożliwe jak dla mnie tak samo jak Cowboys 0-2,do tego porównując Alexa Smitha i Tony&#39;ego Romo i potencjały ofensywne obu zespołów niema innej opcji niż wygrana ekipy z Dallas.Tony Romo powinien się zrehabilitować tym meczu za week 1 bo defensywa 49ers to nie defensywa Jets

Otrzymane punkty reputacji: +4
bzyku 33

bzyku

Użytkownik
Tom Brady przegina - 2 mecze i 940 jardów na koncie ????
Tampa przypomniała sobie jak to było w zeszłym sezonie. Król czwartych kwart, Josh Freeman, znów w formie.
Nerwowo było w San Francisco, gdzie ekipa Cowboys męczyła się niemiłosiernie z 49ers. Pachniało powtórką z zeszłego sezonu, czyli bilansem 0-2. Na domiar złego znów kontuzji doznał Romo. Wszedł Kitna i szybko wyłapał dwa INT. Kontuzja Romo okazała się najwyraźniej taką o niewielkim ciężarze gatunkowym bo ten wrócił na plac gry i wyciągnął wynik.
Do samego końca emocjonujący mecz w Buffalo, a Chiefs mają jeszcze bardziej przerąbane po tym jak stracili Jamaala Charlesa.
Steelers zgodnie z przewidywaniami pobili Seahawks. Obawiałem się stawiać tak wysokiego handicapu i cieszę się, że Pinnacle nie daje zakładów na RB. Bo bym wtopił na Mendenhallu.
Na szczęście ominąłem Baltimore choć miałem zamiar początkowo na nich postawić.
Week 2 bardzo udany ????

Tampa Bay +2,5 ... ✅ ... +5.88j
Dallas over 21,5 ... ✅ ... +5.16j
Dallas -3 ... ▶ ... 0
NO over 27 ... ✅ ... +2.61j
NO -8 ... ✅ ... +2.56j
NFL week 2:
4W-0L-1Z ... +16.21j
NFL:
5W-1L-2Z ... +14.79j

Otrzymane punkty reputacji: +4
madogre 1

madogre

Użytkownik
Brady to nic imo. To co robi Cam Newton zasluguje na duzo wieksza uwage. Rookie QB po 2 meczach 3TD,4INT i 854Yards. Ciekawi mnie kurs na steelers w meczu z colts,ktory druzyna z PIT powinna wygrac z palcem w nosie.

bzyku 33

bzyku

Użytkownik
Racja, i to jeszcze w tak marnej drużynie. Świetnie sobie poczyna.
Linia na Pittsburgh będzie w okolicach -11.
Ciekawy meczyk się szykuje w Buffalo. Przyjeżdżają Pats. Piłka powinna fruwać w powietrzu, że aż miło ????

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
A z kim grało Bills ostatnio ?? Patriots z obecną formą Bradyego to przynajmniej 2-3 półki wyżej jak Raiders czy KC.
Jednostronny pojedynek moim zdaniem i raczej jak co roku Pats pokaże Bills miejsce w szeregu.
Over w NO mi sie widzi , Lions -3,5 , Panthers -3.5 , Jets -3.5 i GB -3.5
Ponieważ mecz dzisiaj w nocy , więc jeszcze pare meczów się pojawi w ofercie
Linia na Lions w meczu w Minnesocie z tak grającym Staffordem to chyba promocja.
Więcej bliżej weekendu napewno coś napiszę

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Ahmad Bradshaw powyżej 67.5 Rushing Yards
@1,85⛔
Betsson

Przyznam szczerze, że spodziewałem się tutaj większej linii.
Przy obecnej formie Manninga, dzisiaj MUSI dużo gry pójść dołem. Pytanie tylko jak to się rozłoży na dwóch dobrych RB Giants. W meczach w NY, Bradshaw dostaje ok. 20 prób. W zeszłym sezonie miał średnią 4,5 yds na mecz. W ostatnim meczu Rams pozwolili PHI na 236 yds po ziemi. Problemem może być tylko to, że przy obecnych kontuzjach wśród Giants, Eli będzie więcej piłek rzucał do swojego RB.

Szkoda, bo to połowy spotkania miał już 50 yds...

shen 408

shen

Użytkownik

Bills -4 1,98

Redskins -4 1,90
Cowboys -3 1,96
W sumie w 3 meczach 5 punktów zabrakło ;).Bills do przerwy 3-21 i wygrana 38-35 po TD na 14 sekund przed końcem.Redskins :;/:.Co za patałach z tego Grossmana,przeciwko takiej kiepkiej obronie jaką mają Cardinals wygrana 1 punktem po FG w końcówce.Cowboys i Romo 27-24 po dogrywce z 49ers.
Dziś starcie dwóch połamanych zespołów,więc krótko-Giants,Nowy Jork,monday night football,handi -7 i niema innej opcji bo Rams są bardziej połamani i zagrają z obolałym Samem Bradfordem a bez Danny&#39;ego Amendoli i Stevena Jacksona.
Giants -7 1.97

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
SD(-13,5)@1,77⛔
Betsson

Typ mało oryginalny ale naprawdę trudno mi jest wyobrazić sobie inny wynik niż zwycięstwo SD różnicą nie mniejszą niż dwa TD. Ostatnie dwa spotkania rozgrywane w San Diego to 74-14 dla Chargers. Tutaj więcej nie trzeba pisać.

S 18

skiper

Użytkownik
Może tylko dodam, że w Chargers nie zagra Gates i na 90% również Malcolm Floyd (jest doubtful, a u Norva Turnera od 4 lat nikt z taką metką w meczu nie zagrał). Czy to im coś przeszkodzi - raczej nie. Zwłaszcza że tą stratę 2 z 3-ech najlepszych WR można powetować większa liczbą podań do RBsów, Mathewsa i człowieka bez szyi Mike&#39;a Tolberta.
A wolne snapy zgarnie zapewne Patrick Crayton.

Otrzymane punkty reputacji: +3
madogre 1

madogre

Użytkownik
To co zrobil wczoraj QB z Texas A&amp;M jest po prostu tragiczne. Co wlaczylem na podglad zeby sparwdzic jak graja to lecialo interception. Tragiczna gra w drugiej polowie meczu i przegrana jednym pkt:/
Dzis NE -9, Falcons i na jutro PIT -10,5

bzyku 33

bzyku

Użytkownik
Minnesota Vikings vs Detroit Lions
Stafford na razie poprowadził Detroit do dwóch zwycięstw. Z przeciętną Tampą na wyjeździe sobie poradzili, słabe Kansas rozbili w pył. Teraz kolejny zespół z dolnej półki rywalem Lions - Vikings.
W Detroit osłabień w ofensywie nie ma, Stafford powinien znów trochę porzucać. Zwłaszcza, że Vikings to nie jest zespół zdolny zatrzymywać ekipy nastawione na grę górą.
Z Tampą długi czas prowadzili dopóki... Freeman nie zaczął więcej rzucać gdy gonił wynik. Wtedy sielanka się skończyła. Zresztą w obu dotychczasowych meczach Vikings dużo słabiej wypadali w drugich połowach spotkań. Może teraz też nawiążą walkę, ale w końcu Lions im odjadą. Goście są zespołem lepszym i liczę na to, że udowodnią to na boisku.
Typ: Detroit -4,5
Kurs: 2.34
Stawka: 5j
---
San Diego Chargers vs Kansas City Chiefs
Patrząc na statystyki i wyniki pierwszych dwóch kolejek, wydaje się że Kansas to najsłabszy obecnie zespół w lidze. Dwa razy zebrali prawdziwy łomot - bynajmniej nie od ekip, które są w top ligi.
Gra górą wygląda marnie, lepiej idzie im gra biegowa. Ale teraz muszą sobie radzić już bez Jamaala Charlesa, podstawy tej gry. Rywalom do tej pory pozwalali na dużo - Fitzpatrick i Stafford rzucali dużo passing td przeciwko Chiefs.
Liczę też na jeszcze jeden element, którym Chiefs chwalić się nie mogą. 9 strat w dwóch meczach.
A w San Diego też ma kto rzucać. Rivers to jeden z lepszych QB w lidze. I nie powinno być decydującą przeszkodą to, że wypadają mu dzisiaj Gates i Floyd. San Diego w przeciwieństwie do dzisiejszych rywali mają jeszcze parę innych niezłych opcji. Na czele z Vincentem Jacksonem i bardzo dobrymi RB.
Typ: San Diego over 30
Kurs: 1.91
Stawka: 6j
---
Tennessee Titans vs Denver Broncos
Na zasadzie przeczucia. Nie ufam jakoś Titans, nierówna drużyna. Po porażce z JAX i zatrzymaniu Ravens czuję, że znów trafi im się słabszy mecz. A Broncos dali na razie dwa wyrównane mecze, zaś Orton czasami potrafi &quot;odpalić&quot;. Myślę, że będzie to mecz na styku, a wynik będzie się ważył do ostatnich sekund.
Typ: Denver +5.5
Kurs: 2.20
Stawka: 2j
---
Tom Brady vs Bills QB (most passing yards)
Brady szaleje, a zespół NE to dużo wyższa półka od rywali, z którymi w tym sezonie mierzyło się Buffalo. Buffalo, w którym Fitzpatrick rzuca na razie dużo TD, ale ilość jardów u niego nie powala na kolana. Spodziewam się, że dzisiaj obrona Patriots pozwoli mu na jeszcze mniej niż wcześniejsi rywale (Chiefs i Raiders).
A czy obrona Bills jest w stanie powstrzymać Brady&#39;ego? Jakoś w to wątpię. Może nie wykręci znowu jakichś kosmicznych statystyk, ale ze 300 jardów powinien spokojnie zdobyć. Myślę, że na to co zagrałem w zupełności wystarczy.
Typ: Tom Brady -32,5 yards
Kurs: 1.93
Stawka: 6j
---
Carolina Panthers vs Jacksonville Jaguars
Cam Newton zaskakuje - dwa świetne mecze w jego wykonaniu, ale na zwycięstwa nie wystarczyło. Wzmocniona Arizona i Green Bay ostatecznie okazywały się zbyt silne. Dziś ze słabszymi Jaguars powinno być łatwiej. Liczę na dalszą dobrą grę Newtona - w końcu wydaje się on jedyną opcją, która może zapewnić zwycięstwo w tym meczu.
Typ: Carolina over 23,5
Kurs: 1.96
Stawka: 4j

* Wszystkie picki grane w Pinnacle.

Otrzymane punkty reputacji: +5
ted 12,8K

ted

Forum VIP
widzę że kursy się odwróciły i teraz Miami jest faworytem, na szczęście zdążyłem złapać +2 ✅

Miami @ 1,86 pinnacle
⛔
Przegraja=leci trener, pierwsze dwa tygodnie i rywale z górnej półki gdzie wcale nie wypadli słabo na ich tle. Siłą Browns jest Hillis, który jednak troche chorował w przeciągu tygodnia. Moim zdaniem troche to za mało na Delfiny, wiadomo jak drużyny grają o pierwszą wygraną.

Atlanta @ 2,1 pinnacle ⛔
Turner w formie, robił jardy wczesniej przeciw lepszym defensywom a w dodatku dzis wraca do OL McClure co jeszcze powinno mu ułatwić bieganie.
Tampa nie zachwycała mnie nigdy, w defensywie Black ma nie zagrac i bedzie liderować rookie Foster.

Jeszcze Eagles -8 na tobecie, w NYG wypadło najlepszych dwóch WR co ograniczy mocno Eliego który czesciej ma gorsze mecze niz lepsze, w dodatku słaba defensywa. Phila wygrałaby tydzien temu ale Vick musiał zejsc w 3q, moim zdaniem juz do polowy pokryja spread.

Spotkania NFL badałem do południa i wszystkiego teraz nie przelałem na &#39;papier&#39; bo po prostu nie wszystko zapamiętałem ????

bzyku 33

bzyku

Użytkownik
Dwóch WR? Manningham nie zagra, ale Nicks jest na chodzie.
Też myślałem o zagraniu Phili. Ale widząc problemy Vicka odpuściłem. Teraz jest info, że zacznie mecz, ale nie wiadomo czy zagra cały. Bo Vick tu raczej jest kluczem do powodzenia.
No i po tym jak Eagles mnie wkur**** w pierwszej kolejce to odechciało mi się na razie ich grać ????

bzyku 33

bzyku

Użytkownik
Dramat, żenada, katastrofa...
... wyniki takie, że naprawdę ciężko było coś ugrać. Zawodzili zwłaszcza faworyci.
No i też pech - pechowo skończył się zakład z Bradym. W ostatnim drivie Fitzpatrick odrobił większość strat, Bills mieli TD i zostawały 2 minuty dla Brady&#39;ego - z pewnością by te kilkanaście brakujących jardów zdobył.
A tu... zmiana decyzji i zamiast TD piłka dla Bills na pierwszym jardzie. I tego jarda tak długo rozgrywali, że skończyli mecz nie dając dojść Brady&#39;emu do piłki.
Pechowo też, że w Charlotte była porządna ulewa, która z pewnością przeszkadzała zawodnikom w grze. Stąd też underowy wynik. Pewnie gdyby nie deszcz to punktów byłoby więcej.
A pozostali po prostu dali dupy. Dupy dało San Diego, które ledwo ledwo wymęczyło zwycięstwo ze słabiutkim Kansas. Dupy dało też w pierwszej połowie Detroit. Spodziewałem się wyrównanej gry i w drugiej połowie już przewagi Detroit. Ale nie spodziewałem się, że będą dostawać do przerwy aż 0-20. Choć to wyciągnęli to handicapa nie pokryli.
Minnesota Vikings to zdecydowanie jak na razie najwięksi frajerzy w całej lidze. Trzeci raz wypuszczają z rąk pewne zwycięstwo.

Detroit -4,5 ... ⛔ ... -5j
San Diego over 30 ... ⛔ ... -6j
Denver +5.5 ... ✅ ... +2.40j
Tom Brady -32,5 yards ... ⛔ ... -6j
Carolina over 23,5 ... ⛔ ... -4j

NFL Week3:
1W-4L-0Z ... -18,6j

NFL:
6W-5L-2Z ... -3,81j
Co udało się zarobić wcześniej, poszło się walić w jeden dzień. Oby następny tydzień był lepszy...

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
MNF pomiedzy DAL a WAS proponuję sobie zupełnie odpuścić. Moim zdaniem całkowity NO BET. Romo, Felix kontuzjowani ale prawdopodobnie zagrają. NIe wiem czego się spodziewać po ofensywie Redskins. Ich defnese raczej przeciętny... Mecz tylko do obejrzenia.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Ciekawy sezon. Konia z rzędem temu kto przewidział, że po trzech kolejkach w gronie niepokonanych drużyn poza GB Packers będą: Buffalo Bills, Detroit Lions, czy też Washington Redskins (to akurat do zweryfikowania dzisiejszej nocy).

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Czy takie zdziwienie , że Lions ma taki bilans ?
Stafford jest produktywny o ile nie wyłapie kontuzji , na skrzydle Megatron , biegać może Best.
O-line ciągle usprawniany.
Defensywa też nie jest taka straszna.
Hanson jako kicker jeszcze wytrzyma
Zespół jest budowany , aby za te 2-3 lata , o ile nie w tym sezonie - być rozpatrywany jako ekipa do finału ligi NFC.
No przesadziłem , ale o Wild Card może powalczyć. W tej kategorii nie widze ani Bills ani Redskins

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom