>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

NFL/NCAAF 2010/2011

Status
Zamknięty.
michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Chris Johnson powyżej 95.5 Rushing Yards @1,85⛔

Dzisiaj zaufałem CJ2k... co więcej uważam, że +3,5 dla TEN po kursie 2,02 jest bardzo realne. Liczę na solidny defence TEN, na sporą presję na Cassela oraz na... prawo serii, że kiedyś te zwycięstwa u siebie muszą się skończyć a Titans mają do tego predyspozycje pokonując Chiefs ostatnie 2 razy w Kanasas.

W pełni zgadzam się także z poniższym wpisem na +3,5 na Giants. Jestem zdania, że można nawet zagrać czysty win.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Indianapolis Colts @ Oakland Raiders

Mam wrażenie, że linia wystawiona na ten mecz to podpucha. Colts wciąż są daleko od swojej wysokiej formy a liczba kontuzjowanych nie zmalała. Do tego Austin Collie wypadł ze składu, a jest to najlepszy receiver Colts w tym sezonie. Tydzień temu Colts mieli masę problemów z Jaguars, którzy przez sporą część meczu nie potrafili uruchomić akcji biegowych, a ptk zdobywali podaniami. Raiders u siebie nie powinni mieć takich problemów - zdolność McFaddena do home runów przy słabej obronie Colts vs. run, może okazać się kluczowa. A nic tak nie otwiera passing lanes jak dobra gra biegowa. Spora większość betów to Colts, a mimo to linia spada. Warto sprobować.

Raiders +3 @ 1.76⛔⛔

New York Giants @ Green Bay Packers

Giants tydzień temu frajersko przegrali mega ważny mecz u siebie z Eagles. Dzisiaj grają w Wisconsin z Green Bay w meczu arcyważnym dla obu drużyn. Myślę, że w tym meczu wszystko rozstrzygnie się w ramach FG. Rodgers wraca po tygodniu przerwy. Istotnym matchupem będzie tutaj gra w liniach, a przede wszystkim pojedynek linii ofensywnej Packers i defensywnej Giants. Zdecydowana przewaga po stronie Giants, co jest dość istotne, bo linia ofens Packers ma sporo luk, a Rodgers lubi trzymać długo piłkę,szukając opcji podania. Istnieje więc ryzyko, że Rodgers przy jakimś mocnym hicie, nie skonczy tego meczu.

Giants +3.5 @ 1.83⛔⛔

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Dobry typ podany wyżej, niestety nie mam tam konta.
Ja dzisiaj natomiast stawiam na jeden mecz z NCAAF a mianowicie:
Missouri vs Iowa⛔ lipa dużo głupich błędów Missu
Typ:1
Kurs: 1.7

Co mnie przekonało żeby zagrać ten mecz? Otóż w zespole Iowa nie zagra dwóch podstawowych graczy a dokładnie najlepszy reciver drużyny Johnson aresztowany za posiadanie maryśki i koksu oraz najlepszy rush player Robinson, który także ma jakieś problemy z policją itp. Mecz może nie jest wielkim pewniakiem ale 1.7 na Missouri wygląda całkiem ciekawie. Na dodatek wszyscy komentatorzy stawiają na wygraną Tygrysów (Missouri). Statystyki też działają na korzyść Missouri 10-2 vs Iowa 7-5 w tym ostatnio 3 wtopy pod rząd. Mecz na neutralnym terenie ale myślę, że zespół z Missouri podoła. Iowa przeważa jedynie w obronie, choć pass difens nie jest już tak dobry jak rush difens a Missouri jak widać po statystykach woli pass niż rush. Miejmy nadzieje, że się uda.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
North Carolina Tar Heels vs. Tennessee Volunteers
Obie drużyny grają sporo running game, więc teoretycznie powinniśmy zobaczyć tutaj spory under. Jednak obie mają też bardzo dobrych quarterbacków, którzy potrafią świetnie rzucać - TJ Yates z NC i młody Bray z Tennessee. Bray to w ogole niesamowity chłopak, freshman, który robi świetną karierę na uniwerku z Tennessee. Dostał robotę przypadkiem, gdy Tenn było w głębokiej kupie i z miejsca ruszył offense Tennessee, który zaczął punktować na potęgę - po 50 ptk w meczach. Chłopak ma niezły talent. Jeszcze w high school robił niezłą furorę. Jest duży, silny i ma niesamowicie silne ramię do rzutu. Tennessee średnie w defensie, NC nieco lepsze, ale zabraknie kilku zawodników ( czy to z powodu zawieszeń czy kontuzji), głównie defensu, więc liczę tutaj na sporo ptk. Linia wg mnie stosunkowo niska.
over 49.5 @ 1.90✅✅✅

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Michigan vs. Mississippi State
Stawiam w tym meczu na over punktowy, choć do tej pory w bowl games padały przede wszystkim undery. Kto nie ryzykuje, ten nie ma. Michigan Wolverines to przede wszystkim QB/RB Denard Robinson - rzuca, biega i punktuje. Michigan ofensywnie imponuje zdobywając średnio blisko 500yd w meczu, co daje średnio 34ptk na mecz. Jednocześnie Michigan jest beznadziejne defensywnie - nie pamiętam, żeby w tym roku powstrzymali kogokolwiek od zdobywania punktow - tracą ich średnio blisko 34 na mecz. Mississippi State nie są ogórkami i też potrafią nabijać ptk - średnio 27 na mecz. Ale są zdecydowanie lepsi defensywnie od Michigan. Jednak myślę, że nie będzie miało w tym meczu większego znaczenia. Wątpie, żeby Miss St zatrzymało offens Michigan, a wiadomo, że Michigan nie zatrzyma offensu Miss St. Obie drużyny są podekscytowane, że mają okazję zagrać w bowl game, więc liczę na niezłe widowisko. 17ptk na kwartę przy słabych i średnich defensach oraz niezłych offensach to niedużo.
over 60 points @ 1.90✅✅✅

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Jacksonville Jaguars @ Houston Texans
Powiem szczerze, że przespałem tą linię jak stary niedźwiedź. Na otwarciu dostawaliśmy Texans jako doga +1. Od tamtej pory linia przeszła aż o 4 punkty w stronę Houston Texans i aktualnie wynosi Texans -3. Mimo wszystko jest to dla mnie auto-bet. Jaguars teoretycznie mają jeszcze szanse na playoffy. Ale aby tak się stało muszą wygrać w Houston i jednocześnie Colts muszą przegrać u siebie z Titans. Oba scenariusze są bardzo mało prawdopodobne, żeby nie powiedzieć nieprawdopodobne. Titans sezon mają z głowy i raczej nie powalczą w Indianapolis. Texans od kiedy pamiętam świetnie grają w &quot;season finale&quot; - na stadionie odbywa się prawdziwy piknik, komplet publiczności itp itd. Jaguars zagrają bez Maurice Jones-Drew, swojego najlepszego rushera, a występ QB Garrarda jest pod znakiem zapytania. Sporo mówi się, o tym że trener Jags Jack del Rio walczy o zachowanie pracy, chociaż Jags i tak wg mnie mają bilans na jaki nie zasługują. W Texans prawdopodobni enie zagra jeden z top receiverów ligi - Andre Johnson, którego tydzień temu świetnie zastępował Jacoby Jones. Niezwykle ważnym czynnikiem dla wyniku tego meczu jest fakt, że trener Texans Gary Kubiak, pomimo przedsezonowych apetytów na PO i beznadziejnego sezonu, zostaje na kolejny rok, dlatego dzisiaj postara się pokazać, że władze Houston Texans podjęły słuszną decyzję.
Houston Texans -3 @ 1.90✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +3
michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
TB (+8,5) @1,80✅
Betsson

Rozumiem, że Saints mają jeszcze szansę na zwycięstwo dywizji, ale:
- Tampa musi wygrać i liczyć na przegraną GB i NYG. Oba te mecze zaczynają się po 22.00 polskiego czasu. TB gra o 19.00 i jest szansa, że dadzą z siebie wszystko.
- The Buccaneers are 6-0 ATS as an away underdog ( kopiuj/wklej ) ????
- stan rywalizacji z Saints to 9-9 i nigdy wcześniej NO nie wygał róźnicą większą jak 4 pts. ( przepraszam, brak przecyzji z mojej strony: chodzi mi o mecze u siebie )

Otrzymane punkty reputacji: +10
shen 408

shen

Użytkownik
- stan rywalizacji z Saints to 9-9 i nigdy wcześniej NO nie wygał róźnicą większą jak 4 pts.
He chyba Saints rozbili Buccaners na wyjeżdzie na początku sezonu ponad 20 punktami jeśli dobrze pamiętam.Co do typu to chyba Saints też walczą jeszcze o wygranie NFC South.Jak dla mnie NO BET choć ze wskazaniem na Saints.
Steelers +5,5 1,91
Steelers by wygrać dziś AFC North muszą to spotkanie wygrać,plus wygrali ostatnie 13 z 14 spotkań z Browns plus najlepsza defensywa ligi tj Steelers raczej zamknie dziś Colta McCoya i Peytona Hillisa plus podobno coach Browns Eric Mangini jest już na wylocie i szuka nowej pracy więc jak Steelers muszą ten mecz dziś wygrać i mają maksymalną motywacje oraz przewagę na większości pozycji to raczej tak będzie :]
Chiefs -4 1,92
KC 7-0 na swoim terenie w tym sezonie,do tego bardzo wątpliwe ze dzisiejszy mecz z Raiders z którymi są w tej samej dywizji odpuszczą,ponoć Matt Cassell i Dwayne Bowe mogą odpocząć w tym meczu ale siła KC są Thomas Jones i Jamal Charles którzy bedą na 100% tak jak przez cały rok tymi na których spoczywa siłą ofensywna Chiefs.Todd Haley coach KC który podobno na 99% będzie coach of the year w NFL raczej takiego meczu nie odpuści plus Arrowhead z masą fanów świętujących powrót do PO po kilku sezonach wiec zapowiada win Chiefs

edit Darrren McFadden najlepszy RB Raiders w tym roku nie zagra z Chiefs,rezerwowym QB Chiefs ma być Tyler Palko więc raczej Matt Cassell QB Chiefs zagra cały mecz

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Baltimore Ravens @ Kansas City Chiefs
Linia otwarcia Baltimore -2.5. Od tamtej pory ruch 0.5 ptk w kierunku Baltimore -3. Wild Card Game of NFL Playoffs. Bez zbędnego pisania - w tym spotkaniu obstawiam moich Ravens -3. Swoje ulubione drużyny (czy to Ravens czy Celtics w NBA) typuje od czasu do czasu z wiadomych względów - nie zawsze człowiek spogląda obiektywnie. Ale kiedy już gram, to jestem przekonany do typu. Tak jest w tym przypadku. Ravens to bardzo solidny i zaprawiony w boju team, w którym znajdziemy masę doświadczonych graczy, którzy przede wszystkim wiedzą na czym polega gra w playoffs. Częśc z nich wygrywała SuperBowl z Ravensami. Baltimore wcale nie musiałoby grać w Wild Card Game - powiedzmy sobie szczerze, offensive coordinator Cam Cameron do najlepszych nie należy - jak dla mnie zbyt konserwatywny w play-callingu. Z kim grało Baltimore w tym sezonie? - Jets, Steelers x2, Saints, Falcons, Texans, Patriots. Jak widać po przeciwnikach, Ravens nie mieli łatwego kalendarza, a co za tym idzie drużyna wie, jak grać ciężkie mecze.
Co do Chiefs, jestem pod ogromnym wrażeniem ich postępu. W drużynie jest sporo talentu, który powinien zaowocować w przyszłości sukcesami. Ale trzeba sobie odpowiedzieć na następujące pytania: Z kim tak naprawdę Chiefs grali w tym sezonie? i drugie pytanie: Ilu zawodników z aktualnego składu CHiefs zna smak playoffs i kiedykolwiek w nich grało? Odpowiadając na pierwsze pytanie, Chiefs swój tegoroczny sukces zawdzięczają przede wszystkim słabemu kalendarzowi: Seattle, Buffalo, San Diego, Oakland x2, Cleveland, Jacksonville, San Fransico, St. Louis, Arizona, Denver. Do tego dochodzi mecz z rozbitymi Tennessee Titans. Jak widać, duża większość tych drużyn, jeśli nie wszystkie, miały w tym sezonie swoje &quot;issues&quot; czyli problemy wewnętrzne, które w mniejszym lub zazwyczaj większym stopniu wpłynęły na ich postawę w tym sezonie. Dwie przegrane z Denver, dwie przegrane z Oakland, przegrana do 0 z Chargers, przegrana z Colts i z Texans, wymęczone wygrane z Bills i Browns. Ilu istotnych zawodników ze składu Chiefs grało kiedykolwiek z Playoffach? 7 - Mike Vrabel (19gier), Thomas Jones (7), Ryan Lilija (8), Derrick Johnson, Tamba Hali, Brian Waters, Casey Wiegmann. Pozostali, na czele z QB Cassel&#39;em, running backiem Jamalem Charles&#39;em, TE Tony Moeaki&#39;m, wide receiverem Dwaynem Bowe, CB Javierem Arenasem, Brandonem Flowersem oraz safety Eric&#39;em Berry nie maja na swoim koncie żadnego występu w playoffach.
Do tego dochodzi śmierdząca sprawa off coordinatora Chiefs Charlie Weis&#39;a, który odszedł do uniwersyteckiej drużyny Florida Gators (jednak w meczu z Ravens będzie wywoływał zagrywki ofensywy), co jakby potwierdza &quot;średnią&quot; atmosferę w sztabie trenerskim Chiefs.
Kolejna sprawa - mecz Ravens z Chiefs, przypomina inny Wild Card Game - Ravens vs. Dolphins @ Sun Life w 2008. Dolphins z Penningtonem na czele również mieli słaby kalendarz gier, skończyli sezon z bilansem 11-5, Pennington miał tylko 7 Interceptions, a Dolphins zwyciężali dzięki grze biegowej Ricky Williamsa i Ronnie Browna oraz Wildcard&#39;om. Co więc stało się w tamtym meczu z Dolphins, że przegrali go 9-27? Odpowiedź jest bardzo prosta - Ravens rzucili zawodników na środek, zatrzymując running game Delfinów i zmuszając Penningtona do rzucania..Efekt? Pennington został przechwycony aż 4 razy (podczas, gdy wcześniej w całym sezonie tylko 7krotnie). Nie muszę chyba pisać, że Ravens w tamtym spotkaniu byli 3ptk faworytem.
Więc podobnie jak to było 2 lata temu, recepta jest w miarę prosta - zatrzymać running game Chiefs, Dwaynowi Bowe dać plaster, a Cassela zmusić do szukania innych opcji.
Baltimore Ravens -3 @ 1.917

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Cotton Bowl

Texas AM vs. LSU

Ten mecz zapowiada się na ciekawe widowisko dla sympatyków myśli taktycznej. LSU to przede wszystkim świetny defense - tylko 17ptk na mecz w tym sezonie. Texas AM z kolei ma przewagę ofensywnie, głównie za sprawą zamiany na pozycji QB - Jerroda Johnsona zastąpił z powodzeniem Ryan Tannehill. Defensywnie Texas AM też są solidnym teamem, więc zapowiada się defensive battle, tym bardziej, że LSU ten mecz może wygrać tylko grając po ziemi za sprawą running backa Lindleya. 70% play-callingu LSU to gra biegowa, bowiem każdy z QB LSU ma dwa razy więcej INT niż TD. Z kolei Tannehillowi powinno być ciężko rzucać przeciwko defensowi LSU z Patrickiem Patersonem na czele. Tex AM ma całkiem niezłego running backa, więc także i on powinien być wykorzystywany. Zapowiada się chyba najbardziej emocjonujący z low-scoringowych gier, a o zwycięstwie mogą decydować nie TD lecz Field Goal&#39;e.

under 50 @ 1.83⛔⛔⛔

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
No to kilka słów z mojej strony:
Seattle vs New Orleans Typ: handi +10 Seattle✅ Kurs:1.91
No i zaczęło się. Nikt za bardzo nie jest zadowolony, że to akurat Seattle z takim słabym bilansem gra dalej no ale cóż... Jak dla mnie wysoki handi na gospodarzy. Niby stoją na straconej pozycji ale to już nie jest sezon zasadniczy i każdy startuje z zerowym kontem. Oglądałem NO na wyjazdach i ich gra nie jest aż tak wyśmienita jak na swoim terenie. Mam nadzieję, że Hasselbeck i spółka powalczą i pokryją handi. NO powinni wygrać ale wynik powinien oscylować koło 1-ego TD.
Ależ emocje !! ależ mecz !! jak widać nie ważne jaki wynik miało się w sezonie zasadniczym, teraz po prostu wszystko jest możliwe. Lynch w ostatnich minutach zrobił coś niesamowitego Rispect!!
Indianapolis vs NY Jets ⛔
Typ: 1
Kurs: 1.73
Ciężko w tym roku oglądało się Coltów wiele kontuzji spowodowało poważną obniżkę formy. Obecnie kilku zawodników powróciło i gra wygląda trochę lepiej. Mecz ciężki do wytypowania ale wydaje mi się, że Colty z Peytonem powinni wygrać po zaciętym meczu. Z drugiej strony gra Jets jakoś nigdy mnie nie przekonywała i mało kiedy na nich stawiałem. Ryzykuje więc i stawiam na starych dobrych Coltów. Wiem, wiem, że ostatnimi czasy grają chałkę ale jak wiadomo to już nie jest sezon zasadniczy trzeba zapomnieć o tym co było i o ostatnim słabym meczu z Tytanami, ogarnąć dupska i wygrać.
Wszystko zgodnie z przewidywaniami, mecz na styku, ostatnie minuty przyniosły wielkie emocje, akurat przebudziłem się na 5 minut przed końcem. Niestety Colts nie podołali, trudno akurat ten mecz najtrudniej było wytypować.

Kansas vs Baltimore ✅
Typ:2
Kurs:1.53
Tutaj wszystko już zostało napisane wyżej. Zamierzam postawić ten mecz za sporą kaskę. Jednocześnie trochę obawiam się sporej nagonki na Ravens wszyscy ich typują jak zwycięzców, co nie zawsze jest dobrym znakiem.
Wszystko zgodnie z przewidywaniami. Baltimore zagrało piękny difens choć na początku nie wyglądało to, aż tak dobrze ale z minuty na minutę było coraz lepiej. Kansas strata za stratą jak przystało na świeżaków. Flacco bardzo dobre spotkanie jedynie te fumble wyglądało nie ładnie. Szkoda, że nie zagrałem handi. Jedno jest pewne z Steelersami nie będzie tak łatwo.

Philadelphia vs Green Bay ✅
Typ: 2
Kurs: 2.2
Ohhh to będzie mecz, już nie mogę się doczekać. GB po powrocie Rodgersa rozkręciło się na dobre. Phila natomiast po niesamowitym meczu z Giants kolejne 2 mecze niespodziewanie choć zasłużenie przegrane. Nie wiem ale Phila ostatnimi czasy gra nie za ciekawie i to chyba skłania mnie do zagrania GB, którzy są na fali. Nie będę pisał tutaj statystyk, bo gó..o co one obecnie znaczą. Tego meczu po prostu nie da się wytypować poprzez statystyki. Osobiście wolę GB i to ich widzę zwycięsko tym bardziej, że kurs kusi ojjjj kusi
Kolejne dobre i emocjonujące spotkanie. GB wygrali zasłużenie choć w 4 kwarcie grali jak dla mnie za bardzo asekuracyjnie. Phila dwa missed FG ale myślę, że jakby nawet trafili to by nie wygrali. Jakby wynik był na styku Rodgers na pewno rzucałby więcej co przyniosłoby więcej yds.
Ogólnie kolejka weszła bardzo ładnie

Otrzymane punkty reputacji: +1
piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
BCS Championship

Oregon vs Auburn
Typ: under 74✅
Kurs:1.91
Dzisiejszego wieczoru odbędzie się najważniejszy mecz w NCAAF (College Football). Budzi on wiele emocji i każdy wynik jest prawdopodobny. Ja skusiłem się na under 74. Jak dla mnie linia ta jest za wysoka. Obie drużyny może nie mają wyśmienitych difensów ale na finałowy mecz powinni nadzwyczaj się starać. Do tego obie ekipy preferują grę rush niż pass a co za tym idzie akcje powinny zajmować więcej czasu. Obrony obu ekip także lepiej spisują się w rush defense niż pass. Od razu przyznaje się, że nie znam składów obu ekip, tylko tyle co na przedmeczowych zapowiedziach więc kieruje się statystykami. Myślę, że wynik będzie oscylował w granicy 60 pkt. Oczywiście stawka niewygórowana.
P.s Linia spadła do 72 na Bwin

Wszystko zgodnie z planem, zdobyli tylko 42 pkt.

shen 408

shen

Użytkownik
Steelers-Ravens under 35,5 2.02 ⛔Co za banda patałachów z tych Ravens:;/:
Oba zespoły od 2008 grały ze sobą 7 razy i tylko 2 razy 1 z teamów wygrał różnicą większą niż 3 pkt(żaden zespół nie zdobył też więcej niż 23 punkty w tych meczach).Oba zespoły znają się bardzo dobrze,jedyną przewagą wydaje się pozycja QB gdzie Steelers mają Bena Roethlisbergera który już raz wygrał SB i który powinien być decydującym czynnikiem przemawiającym za Steelers w tym meczu.Co do obrony to wiadomo ze oba zespoły należą do czołówki NFL i za dużo punktów w tym spotkaniu nie powinno paść.Jak na moje to bardzo trudno przewidzieć faworyta tego meczu,oba zespoły są prawie identyczne i znają się bardzo dobrze więc zapowiada się wyrównany pojedynek i prawdziwa futbolowa wojna.Ja kibicuję Ravens

Ray Rice zdobywca TD 1,83
✅(opcja nr 1 w ataku Ravens,jak nie Ray to nie ma innej opcji :grin ????
Ravens wygrają różnicą 1-6
5,00⛔31-24(przy takim kursie,warte ryzyka)
Steelers wygrają różnicą 1-6 4.5⛔31-24(jak nie Ravens to Steelers,patrz pierwsze zdanie mojej analizy)
Patriots-Jets 1 -13,5 2,45 ⛔
Oba zespoły się nienawidzą,mecz zapowiada się jako 3 wojna światowa,przedmeczowe wypowiedzi na to wskazują.A.Cromatire CB Jets o T.Bradym(he an asshole,fuck them)Brady O Jetsach i o Cromatrie(&quot;I&#39;ve been called worse,&quot;&quot;I&#39;m sure there is a long list of people that feel that way :].Jak dla mnie mecz sezonu który zapowiada się na prawdziwy oklep przy fatalnej pogodzie.Pats kilka tygodni temu rozjechali u siebie Jetsów 45-3 i jak dla mnie zapowiada się powtórka,Patriots 8-0 na swoim terenie w tym roku.Tom Brady&gt;&gt;&gt;Mark Sanchez(Sanchez w 2 mechach z Pats na Foxboro 1TD 7INt)Revis i Cromatrie może zamkną w tym meczu Brancha i Walkera ale Jets nie mają za bardzo odpowiedzi na Hernandeza,Gronkowskiego i Woodheda(swoją drogą wywalonego na początku sezonu z Jets)Tom Brady od week 6 nie rzucił Interception,a w tym sezonie razem ma 36 TD i 4 Int w 16 spotkaniach,Rex Ryan coach Jets przed meczem mówił ze to spotkanie to jego osobisty pojedynek z Billem Bellichkiem(jak na razie jest 2-2 ale Jets przegrali z Pats na wyjazdach 17 i 42 punktami i teraz powinno być też coś około tego)Pats wygrali ostatnie swoje 8 spotkań i są wg mnie zdecydowanym faworytem tego meczu.
Tomlinson over 73,4 total yards 1,80⛔(Jetsów opcja nr 1 w tym meczu,Sanchez nie będzie dużo rzucał na początku spotkania,LT będzie biegał i łapał screen passy)
Jets under 18,5 1,86
⛔(linia bardzo wysoka jak na Jets przed meczem z Pats)
edit
Playoffy nie dały zarobić :;/:,kto by pomyślał ze Jets na luzie ograją Pats,Ravens w 2 połowie zagrają kaszane totalną.Packers rozjadą ATL,a Bears którzy cały sezon byli niepewni gładko poradzą sobie z Seahawks z którymi już raz przegrali :;/::;/::;/:

Otrzymane punkty reputacji: +4
grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Steelers-Ravens under 35,5 2.02
Oba zespoły od 2008 grały ze sobą 7 razy i tylko raz jeden z teamów wygrał różnicą większą niż 3 pkt(żaden zespół nie zdobył też więcej niż 23 punkty w tych meczach).Oba zespoły znają się bardzo dobrze,jedyną przewagą wydaje się pozycja QB gdzie Steelers mają Bena Roethlisbergera który już raz wygrał SB i który powinien być decydującym czynnikiem przemawiającym za Steelers w tym meczu.Co do obrony to wiadomo ze oba zespoły należą do czołówki NFL i za dużo punktów w tym spotkaniu nie powinno paść.Jak na moje to bardzo trudno przewidzieć faworyta tego meczu,oba zespoły są prawie identyczne i znają się bardzo dobrze więc zapowiada się wyrównany pojedynek i prawdziwa futbolowa wojna.Ja kibicuję Ravens
Dwa razy jak już.
To będzie mecz błędów i kar. Wyniki w stylu 2-0 , 3-0 nie będą zaskoczeniem.
35,5 punkta - ???? 10 jakby dali to też by było wysoko
Osobiście też jestem za Ravens , ale jest to cholernie trudny mecz do typowanie - można by rzec , że przedwczesny SuperBowl.
Osobiście to bym widział Ravens przeciwko NE w dalszej fazie niż Bena.
Rok temu Ravens wygrało na Foxboro w Postseason na sniegu i lepszy difens mi się wydaję , że mają.

piotrek88_14 55

piotrek88_14

Użytkownik
Widzę, że inni też typują Ravens. Co do typów:
Pittsburgh vs Baltimore
Typ: handi +3 Baltimore⛔
Kurs:2.05
Mecz zapowida się niezwykle ciekawie i jak już wyżej zostało napisane wyniki prawie zawsze oscylowały koło 3 pkt. Tydzień temu Ravens zagrali bardzo przyzwoicie ale oczywiście nie ma co porównywać Chiefs do Steelers. Pittsburgh z Benem i Troyem pokonać będzie bardzo ciężko ale na tym etapie wszystko jest możliwe i każdy mniejszy bądź większy faworyt może przegrać. Baltimore na pewno nie jest skazane na porażkę i walka będzie trwać zapewne do ostatnich sekund.

Ravens na własne życzenie przegrali. Takich strat się nie robi w takim meczu.

Atlanta vs Green Bay

Typ: 2✅
Kurs:2.1
Kolejne ciekawe spotkanie. GB tydzień temu zagrali przyzwoicie choć Eagles nie byli zbyt wymagającym przeciwnikiem. Myślę, że mało kto się spodziewał iż Atlanta osiągnie taki bilans i będzie walczyć o SB. Osobiście nigdy nie byłem przekonany do gry Atlanty, niby Turner i Ryan tworzą zgrany duet lecz nie wierzę, że zajdą ze swą grą daleko. Atlanta w zasadniczym wygrała już z GB, dzisiaj jednak liczę na rewanż. Mecz wiadomo jak na ten etap nie jest łatwy do wytypowania ale wybieram chyba swoich ulubieńców tego sezonu czyli Rodgersa i spółkę i życzę im jak najlepiej.
Ładny pogrom niestety nie oglądałem. Widać że GB są hot i mogą jeszcze sprawić niespodzianki.

Do tego jako pewniaczka na podwyższenie kursu biorę Seattle +17✅ nie wierzę, że na tym etapie będzie aż taki pogrom Chicago powinno wygrać koło 7 max 10 pkt. Osobiście będę za Seattle lubię kibicować &quot;kopciuszkom&quot; niby słaby skład niby słaby bilans a w ostatnim meczu każdy widział co się działo.
NY Jets vs New England wydawałoby się, że mecz prosty do wytypowania a mi wydaje się jednak, że Jets mogą zaskoczyć i nawet wygrać . Wiem wiem NE jadą wszystkich i chyba nikt nie może sobie wyobrazić SB bez Patriots ale coś tak czuję, że w niedzielę możemy być świadkami mega niespodzianki. Oczywiście stawiać tego meczu nie będę ale widzi mi się wygrana NY Jets✅.
Hehe jednak moje amatorskie oko czasami się sprawdza. Tak to już jest z tymi wielkimi faworytami. Jak dla mnie Pittsburgh jest na najlepszej drodze do SB.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Derrick Mason powyżej 50.5 Receiving Yards @1,85⛔
Anquan Boldin powyżej 57.5 Receiving Yards @1,85⛔

Moim zdaniem wchodzą oba. Nie przekonuje mnie gra biegowa BAL a po ostatnim spotkaniu BAL-KC, defence Steelers na pewno baczniej przyjrzy się T.Heap&#39;owi. Tak więc do kogoś te podania muszą trafiać i wydaje mi się, że Flacco po równo obdzieli swoich WR. W tym sezonie w pierwszym meczu z PIT mieli odpowiednio 80 i 68 yds.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Johnny Knox powyżej 56.5 Receiving Yards @1,85

Rozumiem, że GB świetnie broni vs. pass, ale no1 WR, u siebie, w takim meczu i prawdopodbnie w sytuacji, gdy CHI będzie zmuszone gonić wynik, bez problemu powinien osiągnąc 57 yds. W wygranym spotkaniu na początku sezonu pomiędzy tymi zespołami miał 94 yds.

EDIT: aha, i jakby się ktoś pytał to ja jestem dzisiaj against all odds i stawiam CHI(+3,5)@1,90 dodatkowo ciekawie wygląda : Matt Forte (Chi) will score a touchdown in the game @1,95 ( kluczowy dzisiaj moim zdaniem gracz Bears, do którego pójdzie też dzisiaj sporo podań ) i raczej under 43,5@1,90.

Otrzymane punkty reputacji: +6
shen 408

shen

Użytkownik
Aktualne linie na Super Bowl
Green Bay Packers 1,74 ML
Pittsburgh Steelers 2,20ML
over/under 44 1,97/1.93
hc +2,5 Steelers /-2,5 Packers 2.00 /1,92
Jakieś typy i przemyślenia i pewniaki przed SB ziomki?
Ode mnie 1 typ
Drużyny specjalna czy defensywne TD zdobędą punkty tak 2,35 bet365
Krótko bo kto interesuję się NFL ten wie jakie drużyny grają więc bez zbędnego rozpisywania się napiszę ze szansa na Defensywne TD w tym meczu z takimi grajkami w obu defensywach jest dość duża a jak nie będzie defensywnego TD to kickerzy obu ekip(Kicker wchodzi w skład special teams tak na wikipedii piszą)raczej na 90% ustrzelą jakiegoś FG

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom