>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NFL/NCAAF 2010/2011

Status
Zamknięty.
lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Ja Wam szczerze powiem, że mam przeczucie, że to Falcons mogą w tym roku wziąć dywizję. Panthers też nie są słabi i ciężko się grało przeciwko Falcons i Panthers Saintsom. Linia jest dość wysoka, a zwycięzcy SB nie zachwycają zazwyczaj rok po triumfie. Sporo drużyn się wzmocniło, powinno być bardzo ciekawie. Ja chyba odpuszczę granie długoterminówek - raz, że różnie może być, a dwa to nie lubie trzymać kasy przez kilka miesięcy i czekać, choć powiem szczerze, emocję są niezłe przy typach długoterminowych. Tradycyjnie w tym roku kibicuję Ravensom i 49ers. Patsom kibicuje tylko i wyłącznie z sympatii do Randy Moss&#39;a, bo chciałbym, żeby zdobył SB. Co sądzicie o najbliższym weekendzie? Macie jakieś swoje typy już? Ja powiem szczerze, że mam kilka, ale wydają się zbyt proste ???? .

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Z fantasy
jeszcze sporo się mówi o lockout&#39;cie w następnym sezonie.
Poucinać pensje rookie , którzy biorą 80 kk za 5 czy 6 sezonów i się skończy zabawa.
NFL się nie zgodzi , za dużo Żydów , żeby kasy tyle stracić.
Vegas też chcę zarobić.

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
Brett Favre poniżej 250.5 Passing Yards
@1,85✅ (171 yds)
Betsson

Tak spróbujemy rozpocząć sezon. Brett co prawda w ostatnim spotkaniu pomiędzy tymi drużynami rzucił 310 yds, ale w pierwszym meczu sezonu, ostatni raz pow. 250 yds rzucił w 2002 r. Do tego dochodzą problemy z kolanem ( z tego co pamętam, to jest po operacji )

Adrian Peterson powyżej 97.5 Rushing Yards
@1,85⛔ (87 yds)
Betsson

Ostatni występ AP przeciwko Saints był bardzo udany: 122 yds i 3TD&#39;s. Jeśli zakładam, że Favre zagra słabiej, ciężar zdobywania jardów spadnie na Petersona. NO dość przeciętnie broniło przeciwko grze biegowej w zeszłym seoznie.

B 0

bodzio661

Użytkownik
Nie wiem dlaczego wszyscy tak psioczą na tą jego kostkę. Uważam że dzisiaj może być ciekawy mecz i nie obawiam się grać dzisiaj handicap na Minnesotę. Bij mistrza obowiązuje i w NFL. I myślę że z Brees&#39;em czy kimkolwiek innym Saints może rozczarować w tym sezonie. Nie posiadam argumentów fizycznych (zawodnicy i ich forma) lecz mentalnie Saints po dwóch trzech porażkach mogą się po prostu rozpaść. Oczekiwania spore, a drużyna prawie bez zmian. Dlatego z dużą ciekawością będę dziś oglądał mecz na ESPN America.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Dla mnie ten mecz to totalny NO BET. Jeśli miałbym wskazywać jakiś zakład to zdecydowanie over na yardy Petersona, a jeśli miałbym grać którąś z drużyn to byłby to typ na Vikings +5. Dlaczego...? Wszyscy wciąż są podnieceni grą Saints. Owszem grają widowiskowo, ale ten defense jest dziurawy jak ser szwajcarski. Linia defensywna jest co najwyżej średnia. Linebackerzy - Saints stracili kogoś kogo będzie niezmiernie trudno zastąpić - Scotta Fujitę. Nie wystąpi też Vilma. Kolejnym brakiem jest łowca piłek - Darren Sharper, prawdziwy playmaker. Dlatego Peterson powinien w nich wchodzić jak nóż. Passing game Saints może ich trzymać w grze i tak pewnie będzie. Obie drużyny grały ze sobą w finale NFC - lepsi byli Vikings, a tylko jakieś kary z kapelusza przeciwko Vikingom zdecydowały, że przegrali oni tylko 3 ptk. Nie chcę nawet wspominać ile razy Vikingowie w tamtym meczu fumblowali. Brees nie będzie miał łatwego dnia - Edwards, Allen. Vikings tradycyjnie postawią Williams Wall, za nimi bardzo dobrzy linebackerzy - Greenway, Henderson, na cornerach solidni Griffin i Winfield. Widziałbym spore szanse na Vikings ML. Nie ma Rice i Taylora, ale wciąż są groźni Harvin, Visanthe &quot;Sianko&quot;, z którym Favre lubi grać, jest rookie Toby Gerhart. Może się sporo wydarzyć.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Dla mnie najlepszym betem na ten mecz jest:
Peterson score TD @ 1,55 tobet
w tamtym sezonie tylko miał cztery mecze bez TD, i to było przeciw drużynom z dobrym def rush, natomiast NO taką na pewno nie jest ????
Co do lini 97jardów to wszystko zależy jak będzie się Favre rzucało, a na pogodę nie patrzyłem (ktoś napisze jaka będzie?)

edit: widzę że ładna pogoda, to będzie próbować , także linia zdradliwa

B 0

bodzio661

Użytkownik
Nie wiem czy Wy również ale ja się rozczarowałem meczem wczorajszym. Jak pierwsza połowa była bardzo ciekawa to z drugą nie było porównania. Brees jak już wspomniałem oczekiwań nie spełnił. Wiem że wygrał mecz itd. ale jakoś błysku mistrza nie widziałem. Favre pozytywnie mnie zaskoczył, Peterson jak zwykle niesamowicie mocny. Quarterback Minnesoty znalazł chyba sobie odbiorce w postaci Visanthe Shiancoe. Dopóki Rice nie wróci myślę że go nieźle zastąpi. Ogólnie niezadowolony i z wyniku i z gry czekam na więcej.
@Bzyku Dzisiaj ma chrzciny wnuka więc w sumie jest dziadkiem ???? ale pokazał tym meczem że gadanie na temat jego kostki jest przesadzone. poruszał się świetnie wybór zagrywek miał również dobry. Ogólnie jak na mecz z Mistrzem bardzo fajnie wypadł.

bzyku 33

bzyku

Użytkownik
Bo trzeba przyznać, że defensywy na wiele nie pozwoliły. Zwłaszcza defensywa Świętych zagrała naprawdę bardzo dobrze. W drugiej połowie sprawili, że Favre był niemal bezradny. Peterson już się nie mógł przebić i z rzadka otrzymywał tą szansę, zaś WR byli świetnie kryci. Tylko Shiancoe potrafił się tam przebić i stawał się praktycznie jedyną opcją dla Favre&#39;a na zagranie długiej piłki.
Brees tych opcji miał nieco więcej choć też bez rewelacji. W pierwszej połowie głównie podawał, a w drugiej grał głównie na Thomasa, który zawsze o te kilka jardów się przebijał.
Jedno świetnie podanie Breesa zmarnował Meachem, który nie złapał idealnej piłki w trzeciej próbie będąc już na polu punktowym. Zamiast przyłożenia był tylko kick, który zmarnował fatalnie tego dnia dysponowany Hartley. Zmarnował w meczu (jedyne) dwa i to z niewielkiej odległości. Jego vis-a-vis nie chciał być gorszy i spudłował PAT&#39;a.
Ogólnie to potwierdziło się, że Brees nie będzie miał łatwego życia. Nie miał, ale jeszcze cięższe miał Favre, który mógłby się ogolić bo wygląda jak dziadek wyciągnięty z domu starców.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
Mecz był z tych średnich. Dziwi mnie strasznie tak niski wynik meczu. Obie drużyny w zeszłym sezonie przyzwyczaiły do shootoutów, ale trzeba też powiedzieć, że to dopiero początek sezonu. Nie mniej jednak nie wydaje mi się, że pozostałe mecze będą tak flakowate jak ten. Osobiście czekam na 4 spotkania - Patsów, którzy skopią dupsko Bengalsom, Packers @ Eagles, Chargers @ Chiefs i Ravens @ Jets.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Bengals w tym sezonie to będzie typowy overrated team.
Jedynie co mają to duet WR i Bensona.
Jak są bezradni pokazali w PO z Jets.
NE mimo rywala w postaci NYJ w dywizji są mocną ekipą. Póki Bill i Tom w ekipie [ale to pedalsko zabrzmiało] to będą bilanse ponad .500 moim zdaniem.
Nie zapominajmy , że od listopada stadion Patriots jest twierdzą praktycznie nie do zdobycia - no może z wyjątkiem ekipy Ravens , która ich wyrolowała w PO.
Ciaglę dobry DEF.
Osobiście to widzę na ten week Tenessee , Giants i Pats może trochę mniej , ale też

tomekno5 2

tomekno5

Użytkownik
No To START
1.
Miami Dolphins vs Buflo Bills
Typ:Miami Dolphins-6
Kurs:2.25
⛔
Miami Było mocne ale po letnich wzmocnieniach powinno wymiatać. W Końcu dołączył do nich jeden z najlepszych jak nie najlepszy w lidze WR Marschall który razem z Basem stworzy piekielnie mocne skrzydła i TD powinno w ich wykonaniu wiele w tym sezonie.Dużo by o można pisać ale Delfiny stały się zespołem kompletny z Twardą i solidną defensywą i Gwiazdorskim OFF jeśli Tylko Henne będzie się dalej dobrze rozwijał będzie Dobrze.A A Bills to dla mnie jeden z najsłabszych zespołów w lidze więcej niż 2 win w sezonie nie wróżę i nie pomogą nawet Evans czy genialny Rb Spiller bo po pierwsze brak Dobrego QB,Po Drugie Brak Dobrego Trenera po 3 Słaba Linia OFF i Dziurawa mimo wszystko Defensywa
2.
Carolina Panters vs New York Giants
Typ: New York Giants- 6,5
Kurs:1.90
✅
Po bardzo słabym zeszłym sezonie NYG zespół solidnie przepracował Pre ,zrobił mądre transfery i juz widać efekty.Jacobs gra jak 10 tonowa lokomotywa która niszczy wszystko na swojej drodze czyli po staremu,Umenyiora i Maning wreszcie wrócili na swój Pro -Bowlowy Poziom a Rolle miał taki PRE ze czapki z głów. Do Tego W Ny Biega Piekielnie utalentowana Para WR Nick I Cruz i cos czuje że o Tych chłopakach będzie jeszcze głośno w NFL w przyszłości a może i już .Miałem również przyjemność oglądani Derby NY w Pre i to co grała Linia OFF napawa mnie jednym przekonaniem że ELi będzie miał dużo czasu na dokładne podania a To Potrafi robić wybornie w połączeniu z znów solidną DEF znów widzimy dawnych NY.Nie ukrywam że Pantery to jedna z bardziej anonimowych drużyn jak dla mnie ale nasuwa mi się tak myśl,jeśl iw drużynie nikt nie wie kto ma byc1 QB Moor Czy Clausen to nic dobrego z tego nie będzie Tym Bardziej że Gwiazda Smith po Urazie.Jakoś po PRE nie widzę innej możliwości niż znaczące win Gospodarzy
3.
Denver Broncos vs Jaxonville Jaguars
Typ:Jaxonville Jaguars-6
Kurs:2.50
✅
Tu krótko ,nawet Bardzo krótko. To Co Zrobił McDaniels z Bronco to jest dramat oddać takiego WR tak naprawdę za nic ,mając dwa picki w pierwszej rundzie wybrał WR który gra dobrze jeśli ma dokładne podania a na jego QB wybrano tak naprawdę nadętego Rzucającego RB Tebowa,Szkoda mi Tylko Baileya i Dawkinsa że muszą tam grać :/ I Coś czuje że nawet średnie JAX zrobi z nimi co będzie chciało a Turbo Karzeł Jonas -Drew Będzie biegał jak opętany
4
San Francisco 49ers vs Seattle. Seahawsk
Typ: San Franciso -6,5
⛔
SF w Tym sezonie będzie Mocne i To bardzo.Mądra Polityka Mike Singletarego doprowadziła do Tego że ma Zespół kompletny.Genialna Obrona Z Wielkim przywódcą P . Willisem śmiało może kandydować na najlepszą w lidze i każdemu będzie bardzo Trudno zdobyć nawet jedno TD z 49.Super Wygląda Linia OFF którą wzmocniona dwoma zawodnikami z 1 rundy tegorocznego draftu da na 100% wielki komfort Gry Smithowi który choć może nie jest Wybitnym, QB to na pewno jest Bardzo Solidny. A Będzie miał z kim grać bo SF ma V .Davisa i nie zawaham się stwierdzić że to najlepszy TE Lig. Super Parę RB Gore,Westbrook do tego bardzo Zdolny WR Crabtree który wreszcie spokojnie przygotował się spokojnie do sezonu i pokaże na co go stać.Oj Powoli Pachnie mi Tu Dawnymi wielkimi 49ers.A Seahawsk to zespół wyraźnie w rozsypce i widać to po ruchach kadrowych,zatrudniono super trenera z USC który dostał czas na przebudowę i zaczął od czystek i bardzo dobrze aż dziw bierze że Haselbeck sie ostał .Podsumowując w Tym sezonie jedni mierzą w kilka wygranych w Lidze a Drudzy gdyby nie Smith to śmiem twierdzić SB bo ! miejsce W Dywizji to raczej z urzędu.Nie ma c o gadać SF49 to zespół piekielnie mocny a Seahawsk to zespół który będzie mocny ze 2,3 sezony .
GO NINERS !!!!
I jeszcze w głowie siedzi Over w GB vs Phila i WIN Kruków ale pomyślmy jeszcze

shen 408

shen

Użytkownik
Tomek 1,2 i 4 jak najbardziej.Jaguars z Broncos no nie wiem,fanem coacha McDanielsa nie jestem bo zrobił tam w Denver totalną kichę,no ale z Ortona wyciągnął wszystko co najlepsze,Tebowa też tam po coś ściągnął,nie zdziwił bym się jakby z Jaguars Tebow wyczarował jakiś 40 yards rushing TD.Jaguars poza Jonesem-Drew nie mają raczej nikogo kto by mógł zagrozic defensywie Broncos,do tego secondary Jaguars to też wielka bezimienna niewiadoma.Widziałem Broncos w preseason i Orton i spółka raczej są lepsi niż o nich piszą.Coach McDaniels z cienkiego Matta Cassela zrobił najbardziej przepłaconego QB ligi,z Ortona tak samo,więc o offense Broncos bym się raczej nie martwił.
Co myślicie o Jets z Ravens? i Bengals z Pats?,tylko obiektywnie
Jets najlepszy defense ligi rok temu,Darrelle Revis is back więc Boldin może 40 jardów nie złapać,Mark Sanchez nie jest też tak kiepski jak piszą,w zeszłorocznych PO coś tam pokazał wygrał nawet 2 mecze więc sobie poradzi z Ravensami,LT też coś w baku chyba jeszcze ma.Co do Ravensów to nie czuje tego hypu co do Joe Flacco i jego nowych WR,defensywa to też zbieranina emerytów,do tego w ich secondary będzie ciekawie w tym roku.Pierwszy mecz Jets na nowym Meadowlands,hype na SB w NY wielki w tym sezonie,więc nie ma opcji dla Jetsów by przegrać.
Bengals z TO i Ocho coś tam powinni zamieszać w ofensywie,TE Gresham też daje rade,Benson powinien też śmignąć na 100 jardów,defensywa chyba jedna z lepszych w lidze.Pats jak przegrają openera to mogą mieć ciężki sezon,przepłacili Brady&#39;ego,do tego mają nową niezgraną defensywe,jakiechś ogórków na CB,chyba nie zagra RB Maroney,jak dla mnie dodatni Hc na Bengals.

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
No To START

1.
Miami Dolphins vs Buflo Bills
Typ:Miami Dolphins-6
Kurs:2.25

Miami Było mocne ale po letnich wzmocnieniach powinno wymiatać. W Końcu dołączył do nich jeden z najlepszych jak nie najlepszy w lidze WR Marschall który razem z Basem stworzy piekielnie mocne skrzydła i TD powinno w ich wykonaniu wiele w tym sezonie.Dużo by o można pisać ale Delfiny stały się zespołem kompletny z Twardą i solidną defensywą i Gwiazdorskim OFF jeśli Tylko Henne będzie się dalej dobrze rozwijał będzie Dobrze.A A Bills to dla mnie jeden z najsłabszych zespołów w lidze więcej niż 2 win w sezonie nie wróżę i nie pomogą nawet Evans czy genialny Rb Spiller bo po pierwsze brak Dobrego QB,Po Drugie Brak Dobrego Trenera po 3 Słaba Linia OFF i Dziurawa mimo wszystko Defensywa
Cóż..trudno się nie zgodzić z tym co napisałeś..ale ja jednak nie jestem aż takim optymistą co do Delfinów..lubie ich..ale wydaje mi się, że ich defense dalej będzie taki nijaki pomimo dodania kilku niezłych graczy. Marshall jest świetynm WR, ale mam wątpliwości w umiejętności Henne. Strasznie słabo to wyglądało w Pre..to fakt, że to tylko Pre, ale jednak pozwala wyciągnąć jakieś wnioski..dla mnie ten mecz to NO BET, chociaż wciąż myślę o hc na Bills. Niezła secondary, Spiller, Buffalo..pachnie mi tu niespodzianką i ta linia..bardzo niska..

2.
Carolina Panters vs New York Giants
Typ: New York Giants- 6,5
Kurs:1.90
Po bardzo słabym zeszłym sezonie NYG zespół solidnie przepracował Pre ,zrobił mądre transfery i juz widać efekty.Jacobs gra jak 10 tonowa lokomotywa która niszczy wszystko na swojej drodze czyli po staremu,Umenyiora i Maning wreszcie wrócili na swój Pro -Bowlowy Poziom a Rolle miał taki PRE ze czapki z głów. Do Tego W Ny Biega Piekielnie utalentowana Para WR Nick I Cruz i cos czuje że o Tych chłopakach będzie jeszcze głośno w NFL w przyszłości a może i już .Miałem również przyjemność oglądani Derby NY w Pre i to co grała Linia OFF napawa mnie jednym przekonaniem że ELi będzie miał dużo czasu na dokładne podania a To Potrafi robić wybornie w połączeniu z znów solidną DEF znów widzimy dawnych NY.Nie ukrywam że Pantery to jedna z bardziej anonimowych drużyn jak dla mnie ale nasuwa mi się tak myśl,jeśl iw drużynie nikt nie wie kto ma byc1 QB Moor Czy Clausen to nic dobrego z tego nie będzie Tym Bardziej że Gwiazda Smith po Urazie.Jakoś po PRE nie widzę innej możliwości niż znaczące win Gospodarzy
Panthers wg mnie będą cholernie groźni w tym sezonie - ich defense jest niedoceniany, para świetnych RB, Steve SMith..hc całkiem niezłe na Caroline..ale....inauguracja regulara na nowym stadionie, rewanż za klęskę z zeszłego sezonu (9-41)..Giants -6.5

3.
Denver Broncos vs Jaxonville Jaguars
Typ:Jaxonville Jaguars-6
Tu krótko ,nawet Bardzo krótko. To Co Zrobił McDaniels z Bronco to jest dramat oddać takiego WR tak naprawdę za nic ,mając dwa picki w pierwszej rundzie wybrał WR który gra dobrze jeśli ma dokładne podania a na jego QB wybrano tak naprawdę nadętego Rzucającego RB Tebowa,Szkoda mi Tylko Baileya i Dawkinsa że muszą tam grać :/ I Coś czuje że nawet średnie JAX zrobi z nimi co będzie chciało a Turbo Karzeł Jonas -Drew Będzie biegał jak opętany
Tu się nie zgodze. Wg mnie Broncos wygrają ten mecz. Myślę, że może się powtórzyć historia z poprzedniego roku..Broncos dobrze zaczynają, fatalnie kończą. Jags to Jags. Myślę, żeBroncos mają więcej opcji w tym meczu.

4
San Francisco 49ers vs Seattle. Seahawsk
Typ: San Franciso -6,5

SF w Tym sezonie będzie Mocne i To bardzo.Mądra Polityka Mike Singletarego doprowadziła do Tego że ma Zespół kompletny.Genialna Obrona Z Wielkim przywódcą P . Willisem śmiało może kandydować na najlepszą w lidze i każdemu będzie bardzo Trudno zdobyć nawet jedno TD z 49.Super Wygląda Linia OFF którą wzmocniona dwoma zawodnikami z 1 rundy tegorocznego draftu da na 100% wielki komfort Gry Smithowi który choć może nie jest Wybitnym, QB to na pewno jest Bardzo Solidny. A Będzie miał z kim grać bo SF ma V .Davisa i nie zawaham się stwierdzić że to najlepszy TE Lig. Super Parę RB Gore,Westbrook do tego bardzo Zdolny WR Crabtree który wreszcie spokojnie przygotował się spokojnie do sezonu i pokaże na co go stać.Oj Powoli Pachnie mi Tu Dawnymi wielkimi 49ers.A Seahawsk to zespół wyraźnie w rozsypce i widać to po ruchach kadrowych,zatrudniono super trenera z USC który dostał czas na przebudowę i zaczął od czystek i bardzo dobrze aż dziw bierze że Haselbeck sie ostał .Podsumowując w Tym sezonie jedni mierzą w kilka wygranych w Lidze a Drudzy gdyby nie Smith to śmiem twierdzić SB bo ! miejsce W Dywizji to raczej z urzędu.Nie ma c o gadać SF49 to zespół piekielnie mocny a Seahawsk to zespół który będzie mocny ze 2,3 sezony .

GO NINERS !!!!

I jeszcze w głowie siedzi Over w GB vs Phila i WIN Kruków ale pomyślmy jeszcze
Tu się zgodzę, choć hc takiego nie zaryzykuje. SF i Singletary i tyle w temacie.

Tak w ogóle to czekam aż wreszcie pojawisz się na treningu..żeby Cię zmotywować..Koło coś przebąkuje, że nie będziesz safety.:razz: Pozdro

Co do Pats - Bengals. Win Pats, hc Pats i over w spotkaniu. Żaden z zespołów nie dysponuje takim defensem, żeby powstrzymać offense w tym meczu, więc over najlepszy. A Bengals mają jeden z najbardziej przerąbanych kalendarzy z tego co pamiętam i może nawet być 0-3. Brady jest o niebo lepszy od Palmera. OVER

Ravens - Jets

Ravens win....Flacco, Rice, Boldin, Housh, Mason, Ray Lewis, Terrelle Suggs..Jest nie mają offensu na miarę PO, więc nie ma nawet co mówić o SB. Sanchez to wciąż średni QB, Edwards nie potrafi łapać, Greene jeszcze nic nie zwojował, więc spokojnie, a LT ma swoje lata..underowy mecz i win Ravensów.

ortiz 0

ortiz

Użytkownik
O jakiś typach długoterminowych myśleliście coś?

L// na pierwszej stronie było kilka postów dyskusji na ten temat

michael-ellis 1,6K

michael-ellis

Użytkownik
STL(+3,5) @1,91⛔ (17:13)
Betsson

W jakąś diametralną odmianę Rams nie wierzę, ale w tym jednym przypadku akurat uważam, że typ wart zastanowienia. Fajny preaseason w wykonaniu STL, nowy QB, pierwszy mecz u siebie... mecz na remis moim zdaniem. Obrona ARI bez Dansby&#39;ego i Rolle&#39;a a także nowy QB. Wszystkie spotkania rozgrywane we wrześniu pomiędzy tymi drużynami wygrywało Rams...

GB-PHI under 47,5 @1,94✅ (27:20)
Betsson

Tu jestem trochę zdziwiony linią i kursem. A i niektórzy z Was myśleli o graniu overka. Wiem, że Packers w preseasonie mocno punktowali, ale... W hisotrii spotkań tylko raz padł taki over, według prognoz w Philadelphi ma jutro padać i osobiście bardziej spodziewam się przewagi obrony nad atakiem. Dla Kolba to pierwszy występ w openerze jako starter, ręka może zadrży ????

tomekno5 2

tomekno5

Użytkownik
STL(+3,5) @1,91

W jakąś diametralną odmianę Rams nie wierzę, ale w tym jednym przypadku akurat uważam, że typ wart zastanowienia. Fajny preaseason w wykonaniu STL, nowy QB, pierwszy mecz u siebie... mecz na remis moim zdaniem. Obrona ARI bez Dansby&#39;ego i Rolle&#39;a a także nowy QB. Wszystkie spotkania rozgrywane we wrześniu pomiędzy tymi drużynami wygrywało Rams...
Popieram i dodał bym jeszcze że z tak Dziurawą obroną jaką ma Arizona Genia;ny RB SJ #39 powinien wbiegać jak w masło. Nie ukrywam że darzę Baranki sympatią i obserwując ich politykę w Drafcie i budowie Tramu sądzę że w tym sezonie stać ich na minimum 5win a w najbliższych latach nawet na odbudowę dawnej potęgi.A Dlatego że Lidera na RB mają Genialnego ,Bardzo Zdolnego QB Obrona zmierza w Bardzo dobrą Stronę i jest coraz szczelniejsza.Znak Zapytania to dla mnie Linia OFF,jeśli ona dobrze Będzie Bronić Bradforda powinno być naprawdę nieźle .

Otrzymane punkty reputacji: +2
tomekno5 2

tomekno5

Użytkownik
Tak w ogóle to czekam aż wreszcie pojawisz się na treningu..żeby Cię zmotywować..Koło coś przebąkuje, że nie będziesz safety.:razz: Pozdro

Co do Pats - Bengals. Win Pats, hc Pats i over w spotkaniu. Żaden z zespołów nie dysponuje takim defensem, żeby powstrzymać offense w tym meczu, więc over najlepszy. A Bengals mają jeden z najbardziej przerąbanych kalendarzy z tego co pamiętam i może nawet być 0-3. Brady jest o niebo lepszy od Palmera. OVER

Ravens - Jets

Ravens win....Flacco, Rice, Boldin, Housh, Mason, Ray Lewis, Terrelle Suggs..Jest nie mają offensu na miarę PO, więc nie ma nawet co mówić o SB. Sanchez to wciąż średni QB, Edwards nie potrafi łapać, Greene jeszcze nic nie zwojował, więc spokojnie, a LT ma swoje lata..underowy mecz i win Ravensów.
Dokładnie NYJ Zrobiło dużo szumu w sezonie ogórkowym ale tak naprawdę to oni mocni na papieże ,na boisku wygląda to duż odużo gorzej.Na pewno nie będą drużyną w pierwszym meczu i rozegrać się mogą dopiero w drugiej części sezonu ale czy na miarę PO w tak trudnej Dywizji ? Zaczynam Wątpić.Choć kruków nie Lubię (bo Łukasz lubi ???? ) to patrząc w ich Roster to jest to drużyna kompletna no może z małym minusem na Pozycji QB. A tak to same Superlatywy ,Super Paka WR Genialny RB i Stalowa Obrona jak by jeszcze grał Ed to już masakra.Coś czuje w kościach że jak Niedziela w miarę pójdzie to na Kruka Pocisnę.
Na Treningi wracam Kolego od 1 jak zacznie się rok Akademicki. Koło to jest Biały Drew (w cm :p ) i musi być RB a SS jest moje choć rozum mówi że patrząc na naszych LB i ich wagę to jednak tam Skończę ???? A na razie Leczę się do Końca i Cisnę na maxa na siłowni jak To j:d I Niech Wraca Cushing ????

lukascash 2,6K

lukascash

Forum VIP
No to zaczynamy

Carolina Panthers @ New York Giants

Nie mam żadnego pomysłu na ten mecz. Pantery miały jeden z najlepszych defensów w Pre. Do tego mają świetną grę biegową z Williamsem i Stewartem. Ostatnio rozbili Giants 9-41. Jednak w tym meczu skłaniałbym się w kierunku Giants -6. Jak już pisałem wyżej - nowy stadion, inauguracja, revenge game. Poza tym Giants zawsze nieźle zaczynają sezony, a potem się coś psuje w ich grze.

Miami Dolphins @ Buffalo Bills

Delfiny są tylko o 3 ptk lepsze od Bills?! WTF? Jeśli o mnie chodzi, linia śmierdzi na kilometr. Na otwarciu było -2. Albo jest wynik ogólnej euforii Spillerem albo sucker bet. Chyba każdy, kto przeglądał kartę, brałby w ciemno Delfiny w tym meczu. A ja bym poszedł z Buffalo. Delfiny na wyjazdach to słaby zespół. Myślę, że Bills nie są aż takk słabi jak się ich maluje. W zeszłym sezonie potrafili walczyć z Pats. Jest Spiller, jest Edwards (trzy lata temu przy bilansie 5-1, był w gronie kandydatów do MVP), secondary Bills mają jedne z lepszych w lidze moim zdaniem. Wszystko rozchodzi się tutaj o obie linie. Defensywnie myślę, że nie będzie najgorzej. Ofensywnie może być trochę gorzej, ale jeśli miałbym coś grać tutaj to Bills +3. Podobnie jak wyżej w tym meczu pozostaje opcja grania LIVE.

Atlanta Falcons @ Pittsburgh Steelers

Kolejny dość ciężki mecz do typowania. Skłaniałbym się ku Steelersom. Czemu? Sam nie wiem. Taka była pierwsza myśl. Pitts bez Bena trracą wiele, ale Falcons muszą pokazać, że mają jaja. Defense Pitts w tym sezonie powinien być dużo lepszy. Sporo gry biegowej, więc może under 38? Nie skreślałbym jednak Falcons - Ryan, Gonzalez, Turner, White.

Detroit Lions @ Chicago Bears

Jeden z ciekawszych meczów. Zapowiada się, że Bears będą rzucać na potęgę (Mike Martz), więc Jay Cutler powinien dobić do 20....INT w tym sezonie :p. Lions znowu wchodzą w sezon z ambicjami - wzmocnili defense, szczególnie z przodu, Stafford drugi sezon, Calvin zdrowy, Burleson, Jahvid Best. Pachnie mi tu shootout&#39;em, dlatego zagrałem over 43 punkty. Co do strony to skłaniałbym się ku punktom na Lions.

Cincinatti Bengals @ New England Patriots

To jest dopiero mecz. Chociaż pierwotnie skłaniałem się ku Pats hc, to teraz już sam nie wiem i bliżej mi do zagrania Bengals +points. Ofensywnie Bengals maja sporo opcji - TO, Chad, Andre, Jermain, Benson...ale Palmer :/. Z kolei Pats ofensywnie również nie powinni odstawać. Defense to przewaga Bengals - Pats bez Boddena, Warrena. Prawda jest taka, że defense Bengals gra dobrze jak mu się chce. Biorę over 44.5 w tym meczu, licząc na fajerwerki.

Cleveland Browns @ Tampa Bay Buccaneers

I w ten oto sposób doszliśmy do meczu, który mnie osobiście najbardziej przypadł do gustu. Nie wiem jakim cudem lepsza drużyna czyli Browns dostaje tutaj 3 punkty. Tampa dodała do linii dwóch DT, dodała dwóch WR, ale co z tego? Młody QB + młodzi WR nie wróża nić dobrego. Defense Browns powinien zamknąć Tampę i wygrać ten mecz. Browns +3 to wg mnie najlepszy typ tego tygodnia.

Denver Broncos @ Jacksonville Jaguars

Skłaniam się ku Broncos, ale najlepszym betem jest wg mnie under 40. Zapowiada się mecz pełen FG, obie drużyny pewnie będą sporo biegać.

Indianapolis Colts @ Houston Texans

Linia na Colts wyborna, choć ta sama sytuacja co w przypadki Dolphins @ Bills. Dlaczego tylko -1.5 ? Gdzieś obiła mi się o oczy statystyka, że przegrany w SB jest 0-8 w openerach w nastepnym sezonie. Nie chce mi się tego weryfikować, bo nie mam czasu. Colts to Colts, Peyton to Peyton. A Texans? Offense mają wybuchowy. Pytanie co z defensem? Potencjał jest -m.in. Mario Williams, Ryans, Pollard, Jackson itp. Jak dla mnie 50 punktów w meczu, więc overek 48.

shen 408

shen

Użytkownik
Giants-Panthers under 41 1,94 ⛔
Ponoć defensywa Panthers ma rządzić w tym roku i ponoć w ofensywie ma być kiepsko,jak na razie po preseason się na to zanosi.Panthers w preseason nie zdobyli ani jednego ofensywnego TD,mieli też najlepszy total defense w lidze i najlepszy pass defense,do tego w 4 meczach zsackowali qb rywali 19 razy,w sumie to dość dobrze jak na takich cieniasów.W ofensywie średniawo-nie wiadomo jaki QB Matt Moore,wracającego po złamaniu ręki najlepszy WR Steva Smith i jacyś no namowi grajkowie do łapania,do tego taktyka Panthers która w skrócie brzmi run,run,run na która Giants są przygotowani.Gospodarze po zeszłorocznym porażce na swoim stadionie 41-9 raczej w obronie mocno zepną szyki i skupią się na 2 dość dobrych RB gości i utrudnianiu życia Moorowi.Generalnie ofense Panthers w preseason to jakaś katastrofa-średnio 8 punktu na mecz i 225 jardów.W Giants całą połamana rok temu obrona,w tym całe secondary jest jak narazie całe,dodano też 2 dość dobrych grajków LB Bullocka i S Rolla,Eli Manning w preseason dość mocno został poobijany i nie błyszczał za bardzo,w sumie to trudno coś więcej napisać o Giants,średnia obrona,średni atak,do tego otwarcie nowego stadionu,jak na moje na wymiane ciosów albo pogrom z jednej czy drugiej strony się nie zanosi
Bucs-Browns Browns 2,36 ⛔ Delhomme ściemniał cały preseason,powinien już zakończyć karierę :;/:
Jake Delhomme nowy QB Browns ponoć jeszcze żyje i ma się dobrze,tyle można odczytać z tego co grał w preseason,jego staty są jakieś niewiarygodne(38/48 345 jardów 2TD,OInt 110 qb rating)Widziałem go w meczu z Lions i dowodził całą tą kiepką ofensywa Browns jak...Peyton Manning bez armaty w łapie,widać ze nie jest już tak cool jak kilka lat temu ale był wyluzowany i skuteczny niczym saper na polu minowym,jak na moje to nie ściemniał tylko powrócił do dobrej formy.W meczu z Bucs u których w ofensywie pełno rookie WRów,posklejany Cadillac Williams i niegrający z powodu kontuzji w preseason Josh Freeman powinien dać radę i poprowadzić Browns do pierwszej wygranej w tym sezonie pod wodzą nowego prezydenta klubu Mike&#39;a Holmgrena.Delhomme w całej swojej karierze wygrał 9 z 11 meczy z Bucs,w tym 5 z 6 w Tampie.Oba teamy raczej są kiepskie,ale Bucs są bardziej,ich offense to jedna wielka niewiadoma.Ja zaryzykuje win Browns
Texans-Colts over 47,5 1,98 ✅
Zapowiada się prawdziwa strzelanina na dzikim zachodzie.Matt Schaub kontra Peyton Manning,2 najlepszych QB w AFC do tego masa dobrych grajków którzy mają łapać ich podania z jednej i drugiej strony,Na ostatnich 14 spotkań tych zespołów 11 zakończyło się wynikami powyżej 47,5 punktu,3 razy padło 37 punktów.Texans w tym roku mierzą dość wysoko,Colts jak co roku kandydat do SB,Texans bardzo się nakręcili na ten mecz,ponoć myślą nawet o wygranej i wygraniu całej dywizji w której od kilku lat rządzą Colts.W preseason ich offense wyglądał dość dobrze,oba teamy nie biegają z piłką tylko bombardują z powietrza,dodając do tego obie defensywy które są raczej średnie zapowiada się masa punktów w tym meczu,w Texans nie zagra zeszłoroczny ROY Brian Cushing.
btw Denard Robinson QB Michigan Wolverines śmigał wczoraj jak Michael Vick za dobrych lat,244 passing jardy i TD,258 rushing yardy na 28 prób i 2 rush TD(quarterback he) przeciwko Notre Dame????,niżej 87 jardowy run QB Wolverines
http://www.youtube.com/watch?v=tIEn_Xb_yd8

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom